3500
A Francia idegenlégió
  • smartchris
    HA A KIKÉPZÉSEN BENNE VAGY A TOP FASZOMTUDJAMENNYIBE(MERT MONDANAK MINDENT-5,10),AKKOR ODA RAKNAK,AHOVÁ KÉRED.DZSIBUTI JÓ PÁLYA,MERT A 2 ÉVES SZERZŐDÉS ALATT HAVI 3 EZER EURÓT KAPSZ.MEG MÉG EGY MISSZIÓ HOZHAT JÓ LÉT,DE AHOGY NEKEM MONDTÁK A MAGYAR CAPORALOK,ARRA KICSI AZ ESÉLY MOSTANÁBAN.A GYALOGOSOK ÉS AZ EJTŐERNYŐSÖK ELŐNYBEN VANNAK.
  • smartchris
    A TESZTEK ALATT NINCS JELENTŐSÉGE,H MIT VÁLASZTANÁL(2REP,2REI stb),MIVEL AZ INTERJÚKON MINDENKI AZT MONDAJA,H FELVENNE AKÁRMIT.BOTORSÁG LENNE KIJELENTENI,H TE CSAK EZT VAGY AZT,HISZ' RONTANÁD AZ ESÉLYEIDET.A TUTI VÁLSZ,HOGY NEM ÖT ÉVRE TERVEZEL,HANEM 10-15-RE,SZERETNÉL KARRIERT CSINÁLNI,ÉS HOGY DÖNTSE EL A LÉGIÓ,HOGY MIRE VAGY A LEGALKALMASABB.EZUTÁN ÚGYIS MEGKÉRDEZIK,H MIRE GONDOLTÁL KONKRÉTAN,ILYENKOR MONDHATOD,DE HAGYD NYITVA A KAPUT.
  • smartchris
    AZ ORVOSIN ,HA A SZEMED NEM A LEGJOBB AZ MÉG NEM OLYAN TRÉ,VOLT AKINEK CSINÁLTATTAK SZEMÜVEGET.A RÉGI SÉRÜLÉSEKRE RÁ VANNAK ÁLLVA.VOLT PÁR SRÁC,AKIKNEK AZ UJJUKKAL VOLT VMI BAJ,MŰTVE VOLTAK,DE KIDOBTÁK ŐKET.NEM KAMÁZZÁK A SÉRÜLT ÁRUT.
  • smartchris
    HÁJ!
    AZ ÁLNEVEM BENDEK CSABA VOLT.
    SORRY,DE A SZÁMOKRA NEM EMLÉKSZEM,VISZONT VÉLETLENSZERŰEN NYITOGATTA AZ ORVOS.TANULD BE,BIZTOS MEG LEHET SZEREZNI VALAHONNAN.
  • Ghin
    Cső !
    Smartchris mi volt az állneved?? :D
  • Comrade1217
    És arra nem emlékszel véletlenül, hogy a színtévesztő könyvben számszerint konkrétan milyen számokat olvastál fel? Tudom, hogy buta kérdsés, de hátha emlékszel, mert kicsit színtévesztő vagyok, és ez gáz lehet!
  • Comrade1217
    Smartchris, mik voltak többnyire az okok, amiért az emberek az orvosin kiestek? És tényleg úgy van, hogy a 2 REP-et kevesen választanák, amikor a gestapo kérdezi?
  • babger
    Helló
    Hát a Belga Légióról most hallottam először de Spanyol van de oda csak azt hiszem spanyolul beszélőket vesznek csak fel nem úgy van mint franciáknál. De azért néz utána ennek. Hát amiket itt felsoroltál azok miatt én nem kérnék civilt most sincs egyik sem a mekit meg egyenesen gyűlölöm nem is értem a sok ember hogy tudja megenni azt mű kaját. ÉN fiatal vagyok és simán lenyomok annyit mint a futás szerintem jobban is megy hányadikként estél ki? Tudnál nekem írni valamit tempóról hogy milyen gyors? Véglegest kaptál vagy ha nem mikor mehetsz újra? Én olvastam egy másik fórumon a logikai tesztről és ö azt írta nem vészes egy magyarnak mert jobb képzésünk mint a többi országban. Írnál valamit Logikai tesztről milyen feladatok voltak? Milyenek voltak többi jelentkezők? Úgy értem sok a felkészült ember?
  • smartchris
    TUDTOK VALAMIT A BELGA LÉGIÓRÓL?VAGY AHOVÁ MÉG LEHET MENNI?
  • smartchris
    C 1217: SZINTÉVESZTÉSRŐL NEM TUDOK.
  • smartchris
    BABGER:MINDEN REGGEL MEGKÉRDEZIK,HOGY "MELYIK KURVA AKAR HAZAMENNI?PAPA-MAMA,PLAYSTATION,MC DONALDS! -szó szerint így.ÉS RENGETEGEN ÁLLNAK KI,MIVEL OLYAN NYOMÁS ALATT VAGY EGÉSZ NAP.DE EZ EGY TESZT,UGYANOLYAN SZELEKTÁLÁS,MINT AZ IQ TESZT.AKI ITT KIDŐL,AZ A KIKÉPZÉSEN MIT CSINÁLNA?
  • smartchris
    BABGER:A LOGIKAI TESZTEN KURVA SOKAN ELHASALTAK.AZ IGAZAT MEGVALLVA NEM OLYAN EGYSZERŰ,MINT AZT MÁSOK ÍRJÁK,MIVEL 20-BÓL CSAK MAX 8-NAK SIKERÜLT.A FIZIKAIRA JÓL KÉSZÜLJ RÁ,HA HÚSZON FELÜL HÚZOL ÉS LEGALÁBB 9-ET FUTSZ,AKKOR TUTI JÓ VAGY.ÉN 32 VAGYOK MOST,TALÁN ÖREGNEK LÁTTAK,DE EGY FIATALNAK JÓ ESÉLYE VAN.
  • smartchris
    SZIA BABGER!
    VALÓBAN,A 2REP-PET MÁR AZ INTERJÚKON IS KÉRDEZGETTÉK,HOGY FELVENNÉM -E?
    DE MINDENKITŐL MEGKÉRDEZTÉK,ÚGYHOGY IGAZAD LEHET.
  • smartchris
    HELLO COMRADE1217!
    CSAK AZT A SZOKÁSOS KISKÖNYVET MUTOGATJÁK.
  • smartchris
    A GESTAPO CSAK AZ INTERNETEN ÉS AZ INTERPOLNÁL SZAGLÁSZIK UTÁNAD,HA KAMUZOL,AKKOR JÓL TANULD BE A SZTORIT,MERT A KÉT INTERJÚN ÉS A GESTAPONÁL IS BEKÉRDEZNEK ÁLLANDÓAN.AMÚGY A GESTAPO SZAVA NAGYON SOKAT SZÁMIT,HIÁBA VAGY JÓ A TESZTEKEN,HA NEKIK NEM JÖSSZ BE.HA ÁTMÉSZ MINDENEN,AKKOR EGY TANÁCS SZAVAZZA MEG A PONTJAID ALAPJÁN,HOGY MI LESZ VELED.SOK SIKERT MINDENKINEK!
    A KÖVETKEZŐ LÉPÉSEM A BELGA LÉGIÓ.HA TUD ERRŐL VALAKI VALAMIT,AKKOR ÍRJA MEG LÉGYSZI,MERT A NETEN SEMMI ÉRDEMLEGESET NEM TALÁLTAM.KÖSZÖNÖM!
  • babger
    Helló
    Ghin úgy olvastam valahol hogy ah eljutsz az alapkiképzésre és ha bejelölöd a 2-rep-et akkor oda küldenek mert kevesen jelölik be főleg a kiképzések vége felé állítólag az egyik legkeményebb meg francia ernyők gyorsak nagyon úgy értem nem lassít le jól. Smartchris te amit láttál megtapasztaltál miért küldték el az embereket vagy miért távoztak ? Nekem személy szerint mindegy hol vagyok misszión vagy Franciaországba különösen nem érdekel csak ne itt legyek már az is jobb mint itthon
  • Comrade1217
    Kedves smartchris!

Volt orvosin olyan, akit hazaküldtek mert színtévesztő volt? Amúgy én utánanéztem, és a színtévesztésnek is vannak fokozatai: low medium és high! Én egy teszt után a lowba estem bele!
  • smartchris
    A FIZIKAI TESZT VICC VOLT,MERT CSAK FUTNI KELLETT ÉS HÚZÓDZKODNI.A HASAZÁST ÉS A KÖTÉLMÁSZÁST KILŐTTÉK EGY IDEJE.MIVEL EGYBŐL A FUTÁS UTÁN HÚZTUNK,EZÉRT TAKTIKUS VOLTAM,9 NÍVÓNÁL MEGÁLLTAM(7 a minimum),MAJD HÚZTAM 21-ET TÖK SZABÁLYOSAN,LENDÍTÉS NÉLKÜL.
    MÁSNAP MENTEM A LOGIKAI TESZTRE.3 TESZT VAN,A NEGYEDIKRE(ami személyiségi) CSAK AKKOR HÍVNAK,HA SIKERÜLT AZ ELSŐ 3.ITT MENNEK HAZA A LEGTÖBBEN.NEKEM OKÉS VOLT.
    +1 NAP- JÖTT AZ ELSŐ INTERJÚ,AMI JÓL SIKERÜLT,MERT A TOLMÁCS TISZTEM NAGYON RENDES FAZON VOLT.
    +1 NAP-ÚJABB ORVOSI TESZTEK (hallás,TBC,és általános rutin)
    +1 NAP-GESTAPO:ITT EGY PROFI TISZT HALLGATOTT MEG,BEVETVE AZ ÖSSZES FILMBŐL ISMERT NYOMOZÓI FOGÁST.ÉN ELMONDTAM,HOGY MIÉRT JÖTTEM,MIT CSINÁLNÉK;Ő PEDIG ELMONDTA,HOGY MOST MIRE VAN SZÜKSÉGÜK.A KÉT ELKÉPZELÉS NEM IGEN FEDTE EGYMÁST. -JELENLEG OLYAN EMBEREKRE VAN SZÜKSÉGÜNK,AKIK BÉKÉSEN ELÜLDÖGÉLNEK A LAKTANYÁBAN,MERT ARRA IS KEVÉS ESÉLYED VAN AZ 5 ÉV ALATT,HOGY 1 MISSZIÓRA ELMENJÉL.
    ÉN PEDIG A KORÁBBI INTERJÚN PONT ARRÓL BESZÉLTEM,HOGY NEM FASZT VERNI JÖTTEM,SZERETNÉK BEVETÉSEKEN RÉSZT VENNI STB.
    EZUTÁN MÉG EGY HETET VÁRTAM A ROUGE-VÁLSZTÁSRA(ITT SOROLJÁK FEL AZOK NEVÉT,AKIK MENNEK A KIKÉPZÉSRE).EGYÉBKÉNT IDE ELJUTNI IS NAGY DOLOG,HISZ' NAPI 15-20 EMBERT KÜLDENEK HAZA.AZ EGYIK MAGYAR SRÁC REGGEL JÖTT,ESTE MENT.NA MEG ÖNKÉNT IS TÁVOZNAK NAPI 5-10-EN.
  • smartchris
    PÁRIZSBAN JELENTKEZTEM,ONNAN 1 HÉT MÚLVA VONATOZTUNK LE MARSEILLE-BA,AHONNAN BUSSZAL VITTEK MINKET AUBAGNE-BA.PÁRIZSBAN VOLT EGY ORVOSI TESZT( ott már kidobtak jópár gyereket),MEGKAPTAM AZ ÚJ NEVEM,KITÖLTÖTTEM 1-2 PAPÍRT,DE SEMMI KOMOLY.BEÖLTÖZTETTEK KÉKBE,DE MINDEN NÁLAM MARADT,KIVÉVE A KAJA,GYÓGYSZER,OLLÓ,TELÓ, TOLLAK(?)-EZEKET A TELEFONON KÍVŰL SOSEM LÁTTAM TÖBBÉ..
    PÁRIZSBAN KB NYOLCVANAN VOLTUNK,DE A FELÉN LÁTSZOTT,HOGY SEMMI ESÉLYÜK-FIZIKAILAG ÉS AGYILAG IS GYENGÉK VOLTAK.
    AUBAGNE-BAN MÁR MINDENT ELVETTEK,KAPTUNK TISZTASÁGIT,PAPUCSOT STB.AZ IGAZI TESZTELÉS ITT INDUL,MINDEN NAP VISZNEK VALAHOVA(FIZIKAI TESZT,LOGIKAI,SZEMÉLYISÉGI,INTERJÚK,GESTAPÓ),NA MEG DOLGOZNI,AMIÉRT NAPI 33 EORÓT ADNAK.
  • smartchris
    ÜDV MINDENKINEK!
    ÉN MÁRCIUS KÖZEPE TÁJÁN JELENTKEZTEM A FRANCIA LÉGIÓBA,DE MINT LÁTJÁTOK,NEM JÁRTAM SIKERREL.LENYOMTAM A 3 HETES TESZTELÉSES MIZÉRIÁT,MINDENT ABSZOLVÁLTAM,DE A VÉGSŐ ROUGE-VÁLASZTÁSON NEM JUTOTTAM BE,BÁR EZT A GESTAPÓS TISZT 1 HÉTTEL ELŐTTE MEGMONDTA (-most nem az ilyen típusú embereket keressük).
  • Ghin
    Vagy a DLEM ezred, tetszik ez a szigetes dolog ;)
  • Ghin
    Én a 2 rep-et szeretném, az ejtőernyős ezredet, de elv oda csak a legjobbak kerülnek be! Calviban vannak, és GCP-s akarok lenni :D
    Itt vannak az ezredek:
    http://idegenlegio.ifrance.com/ezredek_bis.html
  • babger
    Helló

Hát elsőnek a 2 rei-t fogom bejelölni az biztos a többit nem tudom. Vonzana a 2-rep is csak hát ugrani kell azon még gondolkozok valószínű másodiknak 2-reg vagy meg harckocsizó lesz azt hiszem 1 rec most nem jut eszembe hirtelen. DE ha eljutok a farmig és látom jó vagyok szóval elöl végezhetek a záró vizsgán akkor ezer százalék tengeren túlra kérem magam. Most így jelölném be 2. rei 2 reg 3 rei akkor csak ha jó vagyok . DE már akkor örülök ha felvesznek leszarom hova kerülök .Meg nem tudok sokat az ezredekről állítólag a 2 reg-esek is sikló ernyőznek meg nem vagyok azzal tisztábba hogy ha én jelentkezek valamelyik ezredhez azon belül mik vannak írok egy példát ha én a 2 rep-hez jelentkezek akkor muszáj ugranom e vagy azt csak a parások csinálják lehet hogy van a 2-rep-en belül olyan század ahol nem kell ugrani. És ti?
  • Ghin
    és am ti melyik ezredben szeretnétek szolgálni?? :D
  • Ghin
    Én is egyet értek, nem szabad ellenkezni!
    Kuss és csináld xD ez jó, és igaz! :D
  • MESTERMATE
    Egyet értek babger elvtárs:) a lényeg, KUSS és CSINÁLD, és Tarts Ki, én megfogadtam ha elkezdem felvesznek már csak preztizsből is nem hagyom ott, Kitartás mindvégig! De ez mindenben igy van, sport ,élet..
  • babger
    Helló
    NA akkor olyan mint egy férfi ház más néven bőri én elvoltam ott amikor szabadultam rendesen letargiába voltam mi faszt kezdjek kint. Most hogy megvernek mi van akkor vagy ha tarkítani kell. Tökölön az a menő ha megvernek és nem állsz fel csicska vagy akkor meg szerelem van szóval egy verés kit érdekel. Oda legtöbb ember remegve jön be zárkába még felnőttek is. Amikor rosszat csináltál levetkőztettek meztelenre és egy olyan helységbe tesznek ami kb 1 négyzet méter és szarod meg a hugyod mellet alszol a hidegbe is ha az van akkor az kemény volt és megbarátkozik vele az ember az lényeg ha nagyon szar a helyzet pozitívan kell nézni a dolgokat hogy ettől is erősödsz. Mondjuk aki otthon anyucival nevelkedett fel annak tuti kemény lesz először de így is edzed magad, az meg legfontosabb és akkor egy idő után bármi történhet veled nem fog úgy érdekelni minden helyzetbe keménynek kel lenni és türni. NEkeme gy katona haverom mondta tanácsként sose teljesíts 100 % legyen erőd mindig sose tudhatod kint mikor van vége napnak kivéve persze ha verseny van vagy felvételinél meg fogd be szád figyelj és csináld amit mondanak és akkor kevesebb fenyítést kaphatsz
  • Ghin
    Hát, nem is arra gondoltam , hogy a wc miatt.
    De ez is állóképesség,kitartás, és nem a hátrányodra válik! :)
  • Comrade1217
    Ghin, menj ki és megáltod! Rengetegen dezertálnak a 4 hónapos kiképzés alatt, akkor gondolod csak a wc pucolás miatt?
  • Ghin
    Babger, nem tom h mi lehet a baja.. :/
    Comrade! Ott a kiképzés alatt lehet megvernek naponta, wc-t pucoltatnak, de csak azért hogy lássák van e türelmed és hogy kibírod-e azt a 4 hónapot! De nem öl meg, és ami nem öl meg , az csak erőssé tesz ;)
  • Comrade1217
    babger, ez nem a légióról szól ez a filmsorozat :D

Szerinted hogy képzik ki őket arra hogy öljenek? Mert a kiképzőknek a biztosra kell menni! Én tudom, nagybátyám átélte, már 12 éve légiós. Köze nincs ennek a légióhoz! Készülj fel a legeslegrosszabra ami a 4 hónapos kiképzés alatt átélhetsz és szorozd meg sokkal, nagyon sokkal! Akkor megkapod a légiót!
  • MESTERMATE
    nekem megvan a sorozat csak angolul sajna :S de am télleg nagyon baro, és ha ezen felül még keményebb, akkor ott a helyem ;)
  • babger
    Helló
    Aha szerintem is legalább értjük mit mond amit adtál linket csak 7 percig megy legalábbis nálam utána előröl kezdődik. DE azért ne felejtsd el csak jókat mutattak szerintem nem teljesen ilyen ez egy műsor végül is amibe nem biztos bele teszik rosszat aztán lehet tévedek. DE ha ilyen akkor mindjobban úgy érzem ott helyem nekem is oda szültek meg. Még a fő parancsnok is normális volt a sárga gyerekkel tudta hogy nem érti és csak oui-zik de normálisan kezelte helyzetet. Meg ahogy észre vettem ah túl vagy farmon már normális életed lehet az egyik Légiós mondta a csajától jön.
  • Ghin
    Naon jó ez a sorozat!
    Sokkal többet elárul a légióról mint pár youtube-os videó!
    Rengeteget tanultam az eddigi 2 részből! :D
    Nektek tetszett?? :)
  • Ghin
    AM MEGNÉZEM, 10-KOR :D NÉZZÉTEK TI IS :D
    SAJNA A TÖBBI RÉSZ NINCS FENT , DE ÚGYIS MEGNÉZEM :D
  • babger
    Helló
    Aha ez az ma lesz este 10-kor vagy hajnali egykor. Többi rész is fent van? Találtam két oldalt amin Francia katonai szavak vannak ellenőriztem az oldalt egy fordító porgrammal és sok szóra nem dobot ki semmit nem ismerte fel tudnátok nekem segíteni abba hogy mennyire valós oldal az egyiket ide is belinkelték régebben azt hiszem
    ezek azok:http://www.josicjulien.com/forum/viewtopic.php?f=18&t=35
    http://www.josicjulien.com/forum/viewtopic.php?f=18&t=34
  • Ghin
    jah, ez az :D
  • Ghin
    http://www.yv.hu/p=99ec55553189ac42f9b53749e59ec733
    ez az 1. rész ?? a National-on?
  • Ghin
    csak érdekelt :D
  • babger
    21 vagyok miért? ÉN a családi háteremet motivációnak is veszem hogy lehetek más mint apám vagy bátyám