A Francia idegenlégió
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
haza is azzal jõttem,csak azért nem akarom azt mert sok dolog,mire elintézem a jegyet,oda WIZZAIR EL megyek,csak ha nem sikerûl
akkor mire lefoglalom a jegyet, megint nagykõvetség sok idõ meg sok munka telefonálgatás,egyszer már csinaltam tudom,
A wizzair eleg jo arban arulja a repjegyeit, de ott nem parizsig jon-megy, hanem Beauvais-ig (parizstol 60-80 km fel eszakra), de az kb.1-2h ut, hidd el, hogy az a legidealisabb!
Viszont a jegyet csak neten tudod megvenni!:s
ha nem sikerûlne,és ugye repjegyet nem tudok venni,
vonat mennyi?párizsbol menyi közvetlen pestre?
A sok okos, meg az idiotak...pff, sot ha jol emlexem voltak allo utasok is!<#levele>#levele><#vomit>#vomit>
mert oda repûlõvel megyek
azt kérdezem hogy aki ott van Párizsban,lécives nézne meg ha ráré hogy ,hogy menneka buszok BUDAPEST-re és mennyi euro,mert fontos lenne
kõszõnõm
Gondolom nekem akartad irni...
Kar!:s
Nekem voltak ott haverjaim a hajogyarban Magyarok, osszefuthattunk volna tenyleg vaze!😞
St Nazaire tolem 1,5h!
Majd akko' legkozelebb!😄
Kisa
kõsz
A fehér, de arany csikos az a szaksziké (Caporal-chef)
A fekete, piros fedövel, kevés arannyal : Örmester, Törzsôrmi Sergent, Sergent-chef)
Ugyan ez fehér (ezüst) diszszalagokkal : Zàszlos (Adjudant) Arannyal ; Törzszàszlos (Adjudant-chef)
A tiszteké, az majdnem ugyan olyan, csak még több az arany fonal rajtuk....
Tegnap reggel csomagoltam ôssze Saint-Nazaire-ben (az ugye màr majdnem Breitz...:-)))
Es holnap utàn megyek Toulouse-ba (vagyis a környékére)
Ha elöbb szolsz.... Majdnem 2 évet töltöttem ott....
Billy
Na,a www.légion-boutique.com on 7000 a fehér.A tököm adna érte 25-öt.
Szerintem õ is onnan rendeli.
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
amugy Billy had kérdezzem meg mit jelentenek a sapka színek? a fehér,fekete meg az aranyozott meg a többi?
http://www.vatera.hu/francia_idegenlegio_sapka_bordo_fekete_150205364.html
Tudtam en, semmi gaz, enis kaptam egyet!<#crazya>#crazya>
Kivan meg kint Fr.o.-ban, es merre? En Bretagne-ban vagyok, ha van valaki erre, utkozhetnenk...!
Udv.:Kisa
Atjöttem egy francia oldalrol a magyarra, és a jobb féltekém még nem àllt àt rendesen....
Szoval az MP (Message Personnel) az PÜ akart lenni.....
De közben màr meg is kaptam...
Billy
Mondjuk kozom nincs a legiohoz, de ha tudok segiteni...
Aki kint van attol lenne szuksegem segitsegre . Ha valaki ugy gondolja szakitana ram egy ki idot irjon privatba es leirom a dolgot .
Elore is koszonom
ゾルターン
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
En julius 24.-én jôvök vissza Toulouse-ba. Van 3 szabad hely a kocsimban, és ha van jelentkezö, akkor szivesen utbaejtem Aubagne-t
Billy
A visszautra lesz 1 hely szabad (Metz, Paris, Rennes vonalon megyek)!
Datumot meg nemtudok, de ha valakit erdekel, irjon privatot!
mert szerintem ott nem parkolhat,
legalábbis azt írják ne vigyél autót
aki jönni akar ki franciába az most megteheti velünk mert megyünk marseillebe aubagne mellé. autóval megyünk nem kell szarakodni,a toborzóirodáknál ennyi!! nem sok az út meg ott szálltok ki a kapuba, az írjon aki vágja a szitut!!
nem lesz az 200 euro szerintem,
mikor elkûldtek Párizsbol a Légió erõdbõl,18km gyalogoltam mire az ejfeltoronyhoz jutottam és onnan kb még a nagykõvet,
tehát lelehet gyalogolni is😄 5 ora kb
Megfogod, elmesz Stasbourgba pl. es onnan visznek tovabb!
Ottmeg megall minden vonat! Pl. Becsbol siman megy vonat stasbourgig, ami szerintem meg a 200 eurot sem eri el!
Fr.o. ban az autopalyadij atlagosan szamolva 7-9€/100km, benzin es gazolaj literje 0,9-1.60€ valtozoan attol, hogy hol...
Dehapedig autoval akarsz kimenni, akkor az autot hova rakod?
Ezt tenyleg nemtom, hogy minek neked auto oda, ha ugysem fogod latni minimum 1 honapig, meghat a kimenok (ha van), ugysem a vezetes lesz az elso ivas mellett nem?<#wink>#wink>
En mindenesetre sok szerencset kivanok neked, nektek!
Ha esetleg tudok segiteni, akkot irj, vagy barki, en Fr.o.-ban lakom (mondjuk teljesen a nyugati szelen..), de ha tudok segiteni valakinek, irjon ram!<#alien>#alien>
Mindjàrt megkérdezem a B2-n hogy mit szolnak ehez az ötlethez !
Sch Billy
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
csak komoly erdeklödök hivjanak.
nem tom mennyire igaz,nekem kicsit fura hogy ilyen gyorsan ennyi helyre eljutott,azért mert itt mondták hogy valaki 5 év alat se kerûl kûlfõldre,
de mindegy,aki akarja olvasa el,
http://www.borsonline.hu/news.php?hid=18257
de ékeszer ,pirszing ne legyen rajtad,vagy ha igen akkor ott ugyis levetetik,tehát felesleges vinni
lehet, hogy hülye kérdés, karórát lehet vinni?
de amugy vigyél magaddal tisztálkodo szert,szappan,borotva,stb ilyenek,
törülközõ,személyi igazolvány ,utlevél,pénzt vigyél magaddal, ha esetleg nem sikerül vissza tudj jönni,kb ennyi,amikor én voltam,mások hoztak elektromos hajnyirot,kõnyvet,azok nem volt gond,lagalábbis ott elõl voltak,senki nem szolt nekik,
kb ezeket vigyed,kést vagy bármi más fegyvert ne
vigyél,
ja és váltoruha 5 alsogatya ,1-2 polo,nadrág,zokni,
én amugy rosszul csináltam mert nem vittem szappant,törülközõt
és a polommal kellet törülközni elég szar volt,de szerencsére egy wc papir volt nálam, az jol jött mig az utcán voltam😄
ha valaki ezt tudja, le tudná írni, megköszönném
Orvosi ellenõrzésen meg lehet bukni egy több éves csonttörés miatt?Persze tökéletesen összeforrt és minden.
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
Gyüjtöm az infót,márciusba megpróbálom én is!Elöre is köszi!Sok sikert mindenkinek aki szintén megprobálja!