A Francia idegenlégió

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sehol nem találtam róla infót ezért megkérdezem itt remélem valaki tudja. Tetoválással lehet menni és ha igen van kikötés hogy hol nem lehet?
amikor mentem májusba légioba ,wizzair el mentem és a beauvasi reptérre,13 auro onnan a busz Párizsba,
haza is azzal jõttem,csak azért nem akarom azt mert sok dolog,mire elintézem a jegyet,oda WIZZAIR EL megyek,csak ha nem sikerûl
akkor mire lefoglalom a jegyet, megint nagykõvetség sok idõ meg sok munka telefonálgatás,egyszer már csinaltam tudom,

ajem kisa
Regen volt vonat Bp-Parizs, de legutobbi ismereteim szerint mar csak Becsig van, ott atkell szallni...De azis gaz, kiba..tt hosszu az ut ugyis, meg a repulohoz viszonylag draga is!
A wizzair eleg jo arban arulja a repjegyeit, de ott nem parizsig jon-megy, hanem Beauvais-ig (parizstol 60-80 km fel eszakra), de az kb.1-2h ut, hidd el, hogy az a legidealisabb!
Viszont a jegyet csak neten tudod megvenni!:s

akkor mivel tudnék hazajõnni?
ha nem sikerûlne,és ugye repjegyet nem tudok venni,
vonat mennyi?párizsbol menyi közvetlen pestre?
ajem kisa
Ezek intezik a parizs-pestet, de komolyan mondom (egyszer megtettem ezt), nagyon gaz volt, es kiba**tt hosszu, az indulasnal a soforok mondtak, hogyha lehet, legyunk olyan szivesek, es a nagy dolgokat majd a pihenos budiba intezzuk, mert nemfognak takaritani...raadasul 18h volt asszem az ut, de soha neakarj menni busszal!!
A sok okos, meg az idiotak...pff, sot ha jol emlexem voltak allo utasok is!<#levele><#vomit>

vissza párizsbol,pestre
mert oda repûlõvel megyek
én novemberben megyek ujra jelentkezni
azt kérdezem hogy aki ott van Párizsban,lécives nézne meg ha ráré hogy ,hogy menneka buszok BUDAPEST-re és mennyi euro,mert fontos lenne
kõszõnõm
ajem kisa
Hello!
Gondolom nekem akartad irni...
Kar!:s
Nekem voltak ott haverjaim a hajogyarban Magyarok, osszefuthattunk volna tenyleg vaze!😞
St Nazaire tolem 1,5h!
Majd akko' legkozelebb!😄
Kisa

oké
kõsz
A fehér az ugye a Légiosoké (Légionnaire, 1° Classe, Caporal)
A fehér, de arany csikos az a szaksziké (Caporal-chef)
A fekete, piros fedövel, kevés arannyal : Örmester, Törzsôrmi Sergent, Sergent-chef)
Ugyan ez fehér (ezüst) diszszalagokkal : Zàszlos (Adjudant) Arannyal ; Törzszàszlos (Adjudant-chef)

A tiszteké, az majdnem ugyan olyan, csak még több az arany fonal rajtuk....
Vaaze.....

Tegnap reggel csomagoltam ôssze Saint-Nazaire-ben (az ugye màr majdnem Breitz...:-)))

Es holnap utàn megyek Toulouse-ba (vagyis a környékére)

Ha elöbb szolsz.... Majdnem 2 évet töltöttem ott....

Billy
Azta...eltûnt a hozzászólásom😞
Na,a www.légion-boutique.com on 7000 a fehér.A tököm adna érte 25-öt.
Szerintem õ is onnan rendeli.

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

nem is tudam hogy ez csak lehet így,
amugy Billy had kérdezzem meg mit jelentenek a sapka színek? a fehér,fekete meg az aranyozott meg a többi?
én novemberben megyek ujra,Párizsba,remélem sikerûl
ajem kisa
Hello!

Tudtam en, semmi gaz, enis kaptam egyet!<#crazya>

Kivan meg kint Fr.o.-ban, es merre? En Bretagne-ban vagyok, ha van valaki erre, utkozhetnenk...!
Udv.:Kisa

Sorry,

Atjöttem egy francia oldalrol a magyarra, és a jobb féltekém még nem àllt àt rendesen....

Szoval az MP (Message Personnel) az PÜ akart lenni.....

De közben màr meg is kaptam...

Billy
ajem kisa
Nekem is dobhatsz, csak inkabb egy mp5-ot!😊
Mondjuk kozom nincs a legiohoz, de ha tudok segiteni...

En most épp kint vagok, dobj egy MP-t...
gurubefree
Sziasztok.

Aki kint van attol lenne szuksegem segitsegre . Ha valaki ugy gondolja szakitana ram egy ki idot irjon privatba es leirom a dolgot .

Elore is koszonom

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

...és az alapkiképzés az 4 honapos !
kapnak

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Sziasztok.Aki tudja az irjon már!Az 5 hónapos alapkiképzés alatt,kapnak fizetést vagy valamien járulékot?Köszi.
Sziasztok,

En julius 24.-én jôvök vissza Toulouse-ba. Van 3 szabad hely a kocsimban, és ha van jelentkezö, akkor szivesen utbaejtem Aubagne-t

Billy
ajem kisa
En megyek haza augusztusban valamikor, es aug. vegen vissza fr.o.-ba!
A visszautra lesz 1 hely szabad (Metz, Paris, Rennes vonalon megyek)!
Datumot meg nemtudok, de ha valakit erdekel, irjon privatot!

Lyonig mennék busszal ott jelentkeznék!Üdv mindenkinek!Ha valaki tu jobbat hivjon,szeretnék menni mindenképpen!
Sziasztok!Szabolcs vagyok fehérvárról,megyek a légióba ha valakit érdekel és jönne hivjon 0670/9402862.
hamarosan jegyet lehet foglalni a légióba,az oda utra neten😄 annyi itt a sofõr
Sziasztok.A légió honlapján ott van minden sorozó irodárol térkép,az adott városokban!
és hova teszitek az autót?
mert szerintem ott nem parkolhat,
legalábbis azt írják ne vigyél autót
Hali!

aki jönni akar ki franciába az most megteheti velünk mert megyünk marseillebe aubagne mellé. autóval megyünk nem kell szarakodni,a toborzóirodáknál ennyi!! nem sok az út meg ott szálltok ki a kapuba, az írjon aki vágja a szitut!!
Wizzair Párizsba kb 15000 ft arra a honapra de ha késõbb veszed akkor már van 5000 ft is jegy,átszálás meg a Beauvais reptéren kb 15-20 euro marseeille,fapados repûlõ,legalabis mikor kerestem 5 eurorol indult a jegy,de szerintem kijõn kb 20 eurobol,és gyalog,vonattal,buszal is ellehet jutni Obájnba
nem lesz az 200 euro szerintem,
mikor elkûldtek Párizsbol a Légió erõdbõl,18km gyalogoltam mire az ejfeltoronyhoz jutottam és onnan kb még a nagykõvet,
tehát lelehet gyalogolni is😄 5 ora kb
ajem kisa
Egyszeru!
Megfogod, elmesz Stasbourgba pl. es onnan visznek tovabb!
Ottmeg megall minden vonat! Pl. Becsbol siman megy vonat stasbourgig, ami szerintem meg a 200 eurot sem eri el!
Fr.o. ban az autopalyadij atlagosan szamolva 7-9€/100km, benzin es gazolaj literje 0,9-1.60€ valtozoan attol, hogy hol...
Dehapedig autoval akarsz kimenni, akkor az autot hova rakod?
Ezt tenyleg nemtom, hogy minek neked auto oda, ha ugysem fogod latni minimum 1 honapig, meghat a kimenok (ha van), ugysem a vezetes lesz az elso ivas mellett nem?<#wink>
En mindenesetre sok szerencset kivanok neked, nektek!
Ha esetleg tudok segiteni, akkot irj, vagy barki, en Fr.o.-ban lakom (mondjuk teljesen a nyugati szelen..), de ha tudok segiteni valakinek, irjon ram!<#alien>

bon jour sch billy!nem tilos tudomasom szerint a csoportos kiutazas .vagy igen?avozord sch.
üdv thanatos !ha kicsit is utana erdeklödtel mennyi az ut ki azt tudhatnad franciaban draga az autopalya autoval kb 600eu es mivel 3 szemelyel szeretnek ki menni 3×200eu tehat sajat reszem is 200 eu csak azt szerettem volna ha van itt jelentkezö akkor jöhet velem,repülövel airfrance kb 600 eu közvetlen jarat nincs csak atszallással.busz es vonat kb 300eu +taxi költseg mivel nem sokan tudjak merre van a sorozó közpönt.
Jo gyerek vagy !

Mindjàrt megkérdezem a B2-n hogy mit szolnak ehez az ötlethez !

Sch Billy
200euro? magyarul más fizesse a benzinköltséged odáig? kreativ ötlet 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

üdv mindenkinek!keresek uti társakat a légioba AUBAGNEBE kapuig viszlek 200eu kerek.indulás 2009 07 08 erkezés másnap erd:06706768317
csak komoly erdeklödök hivjanak.
.
itt egy ujjab cikk a légiórol,
nem tom mennyire igaz,nekem kicsit fura hogy ilyen gyorsan ennyi helyre eljutott,azért mert itt mondták hogy valaki 5 év alat se kerûl kûlfõldre,
de mindegy,aki akarja olvasa el,

http://www.borsonline.hu/news.php?hid=18257
lehet,
de ékeszer ,pirszing ne legyen rajtad,vagy ha igen akkor ott ugyis levetetik,tehát felesleges vinni
köszönöm a választ,
lehet, hogy hülye kérdés, karórát lehet vinni?

amig meg nem találod😄
de amugy vigyél magaddal tisztálkodo szert,szappan,borotva,stb ilyenek,
törülközõ,személyi igazolvány ,utlevél,pénzt vigyél magaddal, ha esetleg nem sikerül vissza tudj jönni,kb ennyi,amikor én voltam,mások hoztak elektromos hajnyirot,kõnyvet,azok nem volt gond,lagalábbis ott elõl voltak,senki nem szolt nekik,
kb ezeket vigyed,kést vagy bármi más fegyvert ne
vigyél,
ja és váltoruha 5 alsogatya ,1-2 polo,nadrág,zokni,
én amugy rosszul csináltam mert nem vittem szappant,törülközõt
és a polommal kellet törülközni elég szar volt,de szerencsére egy wc papir volt nálam, az jol jött mig az utcán voltam😄
meddig?😊

olvass vissza 😊

engem az érdekelne, hogy mit kell (pl. ruha, pénz, stb.) és mit nem ajánlatos vinni?
ha valaki ezt tudja, le tudná írni, megköszönném

ha nincs külsõ nyoma kétlem, röntgen azért nem standard vizsgálat része 😄

Akos 001
Üdv!
Orvosi ellenõrzésen meg lehet bukni egy több éves csonttörés miatt?Persze tökéletesen összeforrt és minden.

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

olvass vissza

Sziasztok.Lenne 1,2 kérdésem nekem is ami még nem tiszta teljesen!Nyelvtudásra van szükség?Vagy ha felvettek elkezdõdik a nyelvoktatás?Egész alkaron a tatoválás kizáró ok?Ja,a testsujnak és a magasságnak mennyi a minimum,70 kg és 180cm elég!
Gyüjtöm az infót,márciusba megpróbálom én is!Elöre is köszi!Sok sikert mindenkinek aki szintén megprobálja!