A Francia idegenlégió
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Engem is érdekel a dolog, épp találtam valamit. 😊
http://www.youtube.com/watch?v=Cmno6tVBXTI&feature=related
4 perc 50 mp-nél valaki fájlalja a lábát, érdemes odafigyelni a beszélgetésre! Mellesleg ez egy 7 részes dok.film a légióról!
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Labfajosdi stb... En meg is ertem ,hogy a legioba pont leszarjak ,ha faj a labad. Gondolom ,ha eles akcioba bejelented ,hogy faj a labad meg ki is rohognek aztan "durr egy pofon" es harcolj tovabb. Ha mar ravennem magam ,hogy a legioba menjek ,akkor azzal a tudattal ,hogy lesz szenvedes nem is keves... En speciel nem is szolnek ,hogy "jaj fonok faj a labam elmegyek gyengelkedore" :\ Katonak kellenek nekik nem pedig puhapocsok.
Javitsatok ki ,ha tevedek es elore is elnezest ,ha hulyesegeket beszelek ,de ez a meglatasom 😊
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
amúgy azért nem kell illúziókba kapaszkodni, a légiós fizu/nyugdíj nem rúg labdába kicsit se a francia bérekhez viszonyítva, szóval mint ahogy ezerszer ki is lett már tárgyalva a pénzért nem érdemes a légióba menni mert kurvára nem éri meg, szóval aki materiális dolgokban keresi hogy mit "ad" neki a légió az kerülje el de nagyon messzire...
az hogy a civil élet is sokszor ugyan ilyen szar anyagilag már más tészta mondjuk 😊
de igazából akikben ezek a kérdések keringenek annak tényleg nem érdemes a légión gondolkodnia se, ez nem arról szól hogy hû de szép jó életed lesz ami után milliomos lehetsz... (és ettõl függetlenül a légióban félretenni elég jól lehet pont a kaja/szállás miatt ugye de aki ilyen mentalitású az úgy se fog tudni félrerakni...)
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
| #1333: bemutatták mi az a légió. ki hozatta létre, miért, kik voltak a tagjai, kik lehetnek a tagjai, stb... Általános infok arról h mi is a légió. Meg 1-2 személy bemutatása asszem.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
mert lemaaradtam
ezek a részei a felvételinek szvsz sokkal keményebbek és lényegesebbek is mint az orvosi meg a fizikai tesztek amiktõl mindenki parázik...
mondjuk ez a Nat Geo-s sorozat sztem jó, mert próbálja bemutatni az ottani életet, bár ezt képernyõn keresztül nehéz leszûrni.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
de az idegesitett hogy mindeki ot ugy meg mondja a tutitt hogy milyen emberek mennek oda , mert álatlában ezt hallom legtõbszõr:IDE CSAK BÛNÕZÕK JÕNNEK, 10 emberbõl 9 bûnõzõ ÁÁÁÁ nagyon idegesit,meg az is szarság volot mikor az egyik okoskodot hogy mien fajta aemberek mennek oda, mert szerinte 1 bûnõzõvoltvagy hasonlo,2 valami bolond,3megvalami aki nem találja a heylét vagy valami ilyesemi,
szoval sokan probaltak okoskodni,
amugymeg szerintem nem fõleg ilyen emberek mennek,thanatos már leirta egyszer kb hogy miért is mehetnek a tõbbség vagy a fele kb
és a film e téren nem volt túl korrekt, vagyis inkább úgymond félreérthetõ
bûnözõket ma már NEM vesznek be a légioba, ha köröz az interpol és/vagy a francia rendõrség, vagy egyéb szerv akivel szorosabb kapcsolatot ápol a légió akkor nem hogy nem vesznek fel de ki is adnak nekik azonnal..., a srác aki "bûnözõ" volt ha jól megfigyelted már nem ált körözés alatt, csak büntetett elõéletû volt >> nem bûnözõ, vagy legalábbis nem gyakorló bûnözõ 😊
szóval az igazság szolgáltatás elõl mamár nem igen menekülhetsz a légióba és hiába sugallta a dok film ezt nem is ez a fõ lényege, akinek ez lenne a motiváció az bizony igencsak pofára fog esni
Még értelmét sem látom, csak azt, hogy ha bûnözõ vagy, akkor elbujhatsz, mert megvédenek.
Mi van, ha lebetegszel?, akkor is 5 évig ott kell rohadnod?
hehh
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
DE MIÉRT? hát a légióba belépsz ha akarsz, de akkor is mész el, amikor akarsz, nem? Ha nem, akkor mikor mehetsz el?
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
augusztus 10.
hétfõ
22:00Idegenlégió: a legkeményebb hadsereg
(3/1. rész)
Az izgalmas sorozat a Francia Idegenlégió zárt és titokzatos világába kalauzolja...
tvben
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
IGAZAD VAN
😄
te se gondolod komolyan hogy majd utánad fognak koslatni a magyar sportszervezeteknél hogy ugyan már derítsük ki pistike milyen jó futó, mert biztos csak megbotlott..
az õ szemszögükbõl az õ tesztjük a mérvadó és más nem érdekli õket, ha nemsikerül és tényleg csak emiatt nem mert félreléptél, meg rosszul ébredtél akkor meg majd visszamész 3 hónap múlva vagy amikorra mondják hogy mehetsz és ezzel legalább kapásból az elszántságod is letesztelték ami nekik csak jó...
ehhez jobb ha elõre hozzászoksz hogy az individuális lelki problémáid meg hogy épp milyen lábbal keltél fel senkit se fog érdekelni a légióban, és kár is ezen filózni...
inga futásod jo azt kész ennyi
A kérdésedre válaszlova eltudom mondani, hogy ha valaki - én - tud és fut is ilyen ultratávokat annak különbözõ atlétikai szervezeteknél, szövetséegknélnyoma van. És szerintem lehet olyan élethelyzet, ahol az ember egy adott helyzetben rosszabb teljesítményt mutat ( ingafutásban ) miközben az állóképessége az adott pillanatnál magasabb szintû is lehet. Persze ettõl még lehet,hogy valóban igazad van éstöbbet nem tehetek,mintsem az adott teszten igyekszem és természetesen igyekezni is fogok! Nem arrólvan tehát szó, hogy bliccelni szeretnék a futásban, sõt!
Szoval ha minden rendben van a szàdban (akàr mü fogak, akàr eredetiek) akkor mehetsz !!!
Lenne egy kérdésem, ha valaki tud segítsen a válaszban. Tehát: A felvételi eljárásban a fogászati szürésben mennyire jelent gondot a fogbeültetés - azaz már sajnos nem az eredeti gyári van bent. ui. nem protézis, hanem inplantátum!
a horogkereszt miatt,am aztmondták hogy minden tetoválást lefényképeznek,
és megkérdik mit jelent