3500
A Francia idegenlégió
  • Legi23
    Sziasztok!Nah az helyzet én voltam Párizsba a Légió barakkjába és nagyon komoly az egész akkor amikor bementem és megláttam mi van ott akkor döntöttem úgy,hogy jelenkezek a légióba!Am én is meglepődtem,mert egy magyar srác akart felvenni és poén az egész úgy meglepődtem,hogy magyarul szólalt megxD!Nah azért nem maradtam mert rendes volt mondta van egy kis súlyfelesleg rajtam és gyúrjam le azt felkészülten jöjjek vissza!Szóval már egy hónapja készülök rá szerintem max 1 év és elmegyek jelentkezni aki velem akar jönni Párizs azt majd úgy is jelzem,hogy menni akarok és én se menjek egyedül!:)Viszont ha úgy alakul akkor úgy!Am szívesen elmegyek én akárkivel aki menni akar amikor én!Én már az útat is tudom és lehet blicelni tömegközlekedésenxD!Sziasztok!
  • Ghin
    Csoki!
    Legi23 mással szeretnél menni(eggyütt)?
    Azt nem ajánlom, csak a saját és a másik esélyeit rontod, azt is nézik , hogy mennyire vagy életrevaló, megtudod-e találni a toborzóirodát a városban , vagy nem...
  • RolandGTT
    A tesztek miatt nem kell aggódni, ha sportolsz, akkor a fizikai része menni fog. A pszichológiai sem para, csak ne kamuzz, mert többször belekérdeznek, hátha össze tudnak kavarni, de ha az igazat mondod, akkor nincs tré. Anyum férje 17 éve van kint, Ő azt mondta, hogy no para.
  • RolandGTT
    Sziasztok!

Kérdés: Lenne valaki, aki mostanában tervezi a jelentkezést?
    Csak jó lenne ha nem egyedül lennék magyar. :)
  • Legi23
    Szevesztok!Tesztel kapcsolatosan annyi kérdésem volna nehezek a tesztek?Kösz válaszokért!Szevasztok!
  • Legi23
    Az szeretném,kérdezni ezek pszichológiai tesztek miből,állnak gépi teszt vagy valami más még?Válaszokat előre is kösz!Szevasztok!
  • Ghin
    juj, on lepukkant a topic :S
  • Legi23
    Kösz szépen haver:)csákány
  • Thanatos
    saját
  • Legi23
    Szevasztok és sziasztok!:)Azt szeretném kérdezni,a pszichológiai teszteket saját nyelven kell megírni vagy franciául vagy angolul?Válaszokat előre kösz!Sziasztok!
  • Ghin
    nagy a csend, senki sem ír :)
  • michel74
    ghtzdtdsfgs
  • MESTERMATE
    http://www.kepi.cncplusplus.com/FFL%20FAQ.htm#Official
    egykét hasznos infot találtok rajta bár angolul van de érthető
  • Ramaty
    Én is voltam,és biza' mondom kifordítottal.És baszottra nézik hogy kinyújtod-e a kezed az alján vagy sem. Ez van.
  • Ghin
    ez a kifordított és akkor kifordítotttal? :O
    jáj vazze..
    Smartchris te ott vtál, úgy volt?
  • Ramaty
    Amennyiben a kifordított az amikor a kézhát a tested felé néz,a tenyered pedig nem a tested felé,akkor kifordítottal.
  • Ghin
    ebben igazad van.. am vki tudja h kiforditott v befordított tenyérrel kell felhúzást csinálni?? mert kifordítottal cseszett nehéz és ha nem megy odaba*z
  • wodan88
    nagy ám :) föleg majd odakinn lessz nagy! De nem fogok itt vitatkozni senkivel,menj ki és csináld!
  • Ghin
    am nagy a csend :D
  • Ghin
    ezt hülyén írtam, ezt akarom : az lehet h kiabál ha nem is csináltál semmit de ok nélkül nem fog .. xD
  • Ghin
    az lehet h nem kiabál csak ha csinálsz vmit, de ok nélkül biztos nem fog :D
  • Ghin
    De a tiszt nem kiabál h nem csinálsz hülyeséget.. ez is azt teszi : Kuss és csináld!
  • babger
    Meg hát megölni csak nem öl meg a tiszt aki éppen fenyít hisz kelessz nekik azért vettek fel nekik te pénz vagy ha felvettek ellátás meg a munka mit beléd fektetnek hogy jó katona légy az nem ingyen van amitől meg nem halsz meg attól meg csak erősebb leszel.
  • babger
    Helló
    Mert megijedsz hangos szótól vagy egy fog kiverésöl nem értem? Egyiken be másikon ki ha meg nem is érted az elején még jobb mert nem támad benned az az érzés legszívesebben lecsavarnád. Persze nem teszed de még is értitek. Én már megtanultam ezt bőribe ott sem úgy bánnak veled fegyőrök mint apuci otthon és hát azok nem egy vézna gyerekek most azt akarom ezzel mondani volt erejük meg volt hangjuk is. Ha hülyeséget csináltál még levittek a fogdába addig volt egy elég hosszú út. Meg hát munkát csináltál nekik azt meg ki szereti ha plusz munkát kell csinálni. Nem olyan rég írtam hoyg történt valami durva dolog a Légioban egy másik forumon belinkelték itt van ha ne tán nem tudjátok azt:http://www.lindependant.com/articles/2010-05-07/deux-legionnaires-ecroues-pour-le-viol-d-un-de-leurs-camarades-176261.php
    http://www.libetoulouse.fr/2007/2010/05/viol-et-violences-en-r%C3%A9union-le-code-dhonneur-des-l%C3%A9gionnaires-en-prend-un-coup-%C3%A0-castelnaudary.html
    http://sud.france3.fr/info/languedoc-roussillon/deux-legionnaires-ecroues-pour-viol-62920078.html
    http://www.midilibre.com/articles/2010/05/06/A-LA-UNE-Nouveau-scandale-dans-une-Legion-en-pleine-crise-1217035.php5
  • wodan88
    Sziasztok! Ez a kiabálnak veled,max megvernek nem olyan 1szerü! Én láttam olyat amikor soros katona voltam,hogy a kemény gyerek össze hugyozta magát,szó szerint, amikor a tiszthelyettes leordította! Ez pedig csak itthon történt magyarországon,nem külföldön ahol azt sem érted mit ordít veled a tiszt! Persze nem akarok ezzel megbántani senkit,mindenki ahogy érzi.De mondani könnyű,csinálni nehéz! Azért hajrá,mindenkinek sok sikert!
  • Ghin
    ez igaz babger
  • babger
    Helló
    Én is vidéki vagyok csak feljöttem Pestre. Ja igazad van comrade meg engem azért érdekel az is hogy hol vannak határaim amit csak a farmon tudsz meg .Kurvára kíváncsi vagyok mire is vagyok képes én nekem ha szar lesz a a kiképzőkből fogok meríteni erőt állítólag ők is csinálják veled a gyakorlatokat Szerintem a kinti baszogatás nem hű de nagy dolog kiabálnak veled max megvernek de ugy kell nézni ha élesbe kerülsz ez mind a hasznodra válik.
  • Comrade1217
    Július elején valamikor, pontosan nem tudom! Az első 2 hétben szeretnék!
  • MESTERMATE
    mikor mész comrade?
  • Comrade1217
    igen végzős vagyok, most érettségiztem...
  • Ghin
    és még tanulsz? :D
  • Comrade1217
    18 vagyok
  • Ghin
    c1217 te hány éves vagy?
    Egyébként én is vidéki vagyok, és v 10-11 éves koromban a honvédségben szerettem vna szolgálni, de nem vmi "kommandós jaj de nagy hadsereg"
    A légió pedig ezt pontosan kitölti :D
    Ezért is jobb mint a honvédség! :D
  • Comrade1217
    És a fő: csapatmunkát, a csapatot, társakkal együtt dolgozni... nincs annál jobb...
  • Comrade1217
    Én 14 csak néha elgondoltam milyen jó lenne a Real Madridban focizni, mert imádom azt a sportot, és tudok is viszonylag jól játszani, de hát vidéken nőttem fel, nem sok eséllyel, mégis már általános iskolás korom óta katona akartam lenni! Ezért is szeretnék légiós lenni, és ha ezt valami veterán légiós olvassa, azt fogja mondani, hogy nem tudok semmit az egészről, fogok én hazasírni: igaza van h nem tudok az egészről semmit, NAGYON SZERETNÉM MEGISMERNI, TAGJA LENNI A LÉGIÓNAK!
    BÁRMI ÁRON! TÉNYLEG BÁRMI! Szeretem magam edzeni szeretem a kihívásokat, a baszogatást elviselem, testileg nem vagyok gyenge...
  • Ghin
    Kösz, de én nem álmodozom, már bocs.. 12 évesen én is folyton fociztam meg álmodoztam arról h az AC Milanban játszok majd..
    De a katonaság nem a foci, feltom fogni mit jelent légiósnak lenni-és ez nem álmodozás..
  • babger
    Helló
    Én tudom hogy nem csak rossz életű emberek vannak ott van aki mindenáron elit kommandós akar Én csak ezt neked tanácsként mondtam mert tudom 14 évesen én is akartam valami lenni voltak álmok de már nem azok vannak. Én nem vagyok úgy mond az a drogos meg nem is voltam néha amikor elmentem kurvázni vagy csajokkal voltunk ittunk és elcsattantat egy két cigi na bumm én a többit nagyon is megvettem meg elítélem mindig oltogattam azokat akik mást is csináltak de már a füvet is megvettem egyébként. Én 13 évesen még profi futballista akartam lenni meg bokszoló aztán lettem ez. mert ezt kettőt rendszeresen klubban űztem. Meg abban is igazat adok hogy egy igazán kemény drogos nem oda való az más elmélyü emberek ismerek ilyeneket meg elég ha csak mész az utcán. DE pl rajtam mindenki csak csodálkozott. Meg akkor egész Hollandia gyengeelméjű? Még is előrébb vannak mint mi.Ebbe is mint minden másba vannak szintek Meg jól fogalmaztál droggal élt mindennap az teljesen más meg az se mindegy milyen droggal hisz a kávé is drog.
  • Ghin
    C1217 igazad van!
    Én nem vagyok kicsi Babger, a kor lényegtelen, attól h 13v 14 vok lehetek fejben érett! Én a 2. hozzá állással megyek ki, és lehet hogy van más munkahely, de én ezt akarom és nem csak elcseszett életű embereknek való a Légió!(ne vedd magadra) Attól h egyerek vagyok el tudom dönteni, hogy mi lenne nekem a jó..
  • Comrade1217
    babger, ha ezzel vigasztalod magad, hogy szerinted csak "rosszfiúk" valók oda, és hogy akinek itthon normális élete van ne menjen ki, hát óriásit fogsz koppanni! Ez nem hozzáállás! 2 fajta hozzáállás létezik: valaki menekül a sorsa elől, mások arról álmodoznak, hogy jó kommandós lesz belőlük (ami a Magyar Hondvédségnál szinte kizárt, épp ezért mennek a légióba, belőlük általában légiós is lesz, ha valaki jó katona akar lenni úgy fogja fel h karriert cisnálna szívesen ott, akkor vele fognak számolni! Igazad van abban, hogy a "kurvák" nem oda valók, de azok sem akik eddig tönkretették az életüket droggal itallal stb (ne vedd magadra, de ha ez netán rád jellenző ne haragudj), hiába lehetnek fizikálisan toppon, tapasztalatból tudom (egy jó barátom droggal élt sokáig), hogy mentálisan ha fel is veszik tönkre mennek, vagy egyáltalán fel sem veszik, kinek kell olyan ember aki eddig droggal élt. Legyen valaki rosszfiú (betörés, lopás, testi sértés), de SOHA ne legyen nyúljon droghoz! Annál sz*rabb nincs...
  • babger
    helló
    Izom agyú egyenesen ne menjen ki mert az csak meg hal erőnlétnél szerintem. ÉN sem avgyok az és sose nem is akartam az lenni sportosnak kell lenni. De aki kislányként megy ki az is marad. Amiket írtál mit írjak rá zoral vagy. TE még fiatal vagy nagyon és ha nem baszod el az életedet szerintem ne menj ki ezt te tudod máshogy is lehet pénzt kariert csinálni csak használd az agyadat én ezt nem tettem ennyi idősen sajnos. Ezt csak tanácsként én szerintem nekem is meg aki ki ment és felvették mindenkinek voltak kellemetlen pillanatai meg lesznek. Én szerintem fizikálisan és erre nem izom agyút értem fejben és kitartónak is kell lenni kint ha egy valami hibázik szerintem még nehezebb lesz. Én azt értem jó fizikális alkatnak aki mindig sportolt kiskorától kezdve annak már másabb az izomzata én mindig sportoltam volt hogy több mindent is mondjuk ez is a tanulás rovására ment de felvesznek kint akkor hálát adok az istenek érte hogy mindig sportoltam.