A Francia idegenlégió

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

emibalint ha komolyan ki akarsz jönni akkor gyere velünk, füszeressel megyek én is vagyis inkább eggyütt megyünk 😄 November 11-én indulunk, a jegy repülövel egy 10es plusz még a kinti útazgatás! De ha télleg komolyan gondolod akkor: [email protected] az msn címem és majd ilyen közösbe megbeszéljük!
Bár a kérdés volt már, számomra nem egyértelmû, szóval bocsi az értetlenkedésemért. Az 5 éves szolgálat alatt tudtommal van szabadság amit akár a légiós külföldön is tölthet.- ill a légió nyaraló "központjain" is töltheti. Ez a külföldi ország lehet esetleg Mo is? Tehát haza lehet jönni vagy sem? vagy ez már dezertálásnak számítana...
olvass vissza 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Hali fuszeres!te november vegen mesz?en is meg az iden szeretnek.te mar voltal jelentkezni?
Sziasztok, en is szeretnek menni a legioba,tud valaki nekem segiteni hogy hol kezdjem?Mik a feltetelek?Pl a magassag szamit?en 159cm vagyok.Fontos az idegen nyelv tudas?Milyen idoszakokban lehet jelentkezni?Mar atolvastam a neten mindent de azert negkoszonnem ha valaki olyan irna aki volt, vagy aki tobbet tud rola, akar emailben is, a cimem;[email protected]
Legegyszerûbb wizzair-rel menni egyenesen Paris-Beauvais-ba. Innen indulnak a buszok is, csak ki kell menni a reptér elé. A jegyet az érkezõoldalon megtudjátok venni 13 euro. Majd miután megérkeztetek Párizsba el kell mennetek a Charles de Gaulle Étoile-ra mert itt van a RER A megálló. A taxi kb. 27 Euro, a RER 2 Euro 25 cent Fontenay Sois Bois-ig. innen meg marad a térkép Fort de Nogent-ig. Obányba menj én azt ajánlom ryanair-nél meg lehet rendelni a jegyet marseilles-ig. onnan meg fogalmam sincs mert ott még nem voltam 😄
Mert mi úgy terveztük, hogy Párizs és onnan Aubagne, vagy pedig csak Párizs az jó?
Ha kiakarok menni, akkor melyik a legészerübb útvonal?
A Billy-töl kérdezném,mivel õ kinn volt.A bal karom csuklótol vállig van tatoválva,és az egész hátam.Ez mennyire kizáró ok?Nincs horogkereszt se sarlokalapács!Tudom volt már ilyen kérdés,de rajtam 1 kicsit több van tatto-bol mint az átlagon!
Értem, fûszeress te mikor vagy msn-en? mert ha novemberbe akarsz menni azért csak összekéne hangolódni 😄 Meg megbeszélni mindent!
Az Európai Unió tagállamainak állampolgárai érvényes útlevél vagy személyi igazolvány birtokában utazhatnak be Franciaország területére.

A 2006. április 30-án hatályba lépett 2004/38/EK irányelv értelmében az uniós polgárok három hónapig engedély nélkül tartózkodhatnak az EU más tagállamaiban (természetesen személyazonosító igazolvány vagy útlevél szükséges).
Nem kell. EU.
És útlevél az kell?
nem kell, és anyakönyvi kivonatot se kérnek... 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Valaki nem tudja, h erkölcsi bizonyítványt vinni kell e ha megyek ki?
Mert valahol olvastam. Választ elõre is köszönöm.
jah 😊

A francia "közszolgálati 1-es" csatorna összeállítása a jelentkezésrõl, kiképzésrõl. Hangulatkép.

1. rész : Jelentkezés a toborzóirodán (frissítés 2009-08-12: magyar felirattal!)

na ez elindul ,youtubeon is ez van fent

http://francianyelv.hu/erdekessegek/francia-idegenlegio/600-a-tf1-osszeallitasa-a-francia-idegenlegiorol-video.html
Idegenlégiósok Afganisztánban (+videó)
A france24 exkluzív adása. Két riporterük két hétig forgatott egy francia különleges egységgel. Magyar felirattal

http://francianyelv.hu/erdekessegek/francia-idegenlegio/877-idegenlegiosok-afganisztanban.html

valakinek elindul???
index forum nem?
sõt ha tényleg komolyan gondolná tudnék ajánlani egy 29000+ hsz-es topicot is egy másik fórumon a témában... 😛PP

Gladiator
Ha komolyan gondolod, amugy is erdemes lenne atolvasni...

nincs mit

1427 szöveg van...kösz szépen 😄
Gladiator
olvass vissza.

kontaklencse vagy szemüveg kizáró ok?
tényleg

Télleg érdemesebb Párizsba menni toborzó irodába? Mint Strassburgba?
Feltudjuk venni a kapcsolatot? [email protected] az e-mail címem és az msn címem is!
novemberben ja megyek
Üdv mindenkinek! Október végén November legelején szeretnék kimenni az idegenlégióba! 19 éves vagyok Egerben lakom és esetleg ha valaki kedvet kap hozzá addig akkor jó szivesen látom körömben! [email protected] e-mailcímre vagy ide írjatok légyszives! Köszönöm!
találtam egy érdekes cikket a Légióról ,
vannak benne képek is, az 1830 as évekbõl,AFRIKA,hadmûveletekrõl....

légió
ajem kisa
Valamikor nemrég felhivtam az egyik infovonalat kintröl, de annyira furán beszélt a csákó, oan akcentussal beszélte a franciát, hogy alig lehetett megérteni!😄
Szoval azon neparázz, hogy nemfogod érteni! A többség nembeszéli a franciát, azért is idegenlégió vagy mi!<#alien>

Mersant
mindenki az anyanyelven kapja meg a teszteket...

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

OrioN the S
ahogy a tobbi franciaul nem beszelo jelentkezo 😊 kenyszer nagy ur es elobb vagy utobb tuti megtanulod 😊

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

én úúgy elmennék, de annyira félek hogy a francia nyelvet egyáltalán nem ismerem, igazából még az angolt is annyira tudom hogy ne haljak éhen

Bár javítson ki valaki ha tévedek
de a felvételi is franci nyelven van, hogy mennyek át egy logikai teszten ha franciául van 😄
ajem kisa
Sziasztok, régebben ide beirtam, hogy ha valaki kiakar menni, akkor mivel énis megyek Fr.o.-ba, van még egy hely a kocsiban...
Ha valakit érdekel, irjon nekem pü-t!
Üdv.:Kisa
Indulás kb. 2 héten belül!

nem

Sziasztok.
Magassággal kapcsolatosan tudtok nekem segíteni,H mennyi a minimum?!
mikor voltam jelentkezni volt 2 szlovák magyar ,normálisak voltak,és még az egyiktõl kértem pénzt azt adott is 2 eurot mikor elkûldtek,
Szerintem kérdezz meg valakit, aki VISSZAOLVASOTT a topicban !
...

szevasztok idén szeretném megpróbálno a légiót csak azt nem tudom hogy aha nem tudok francióul akkor hogy veszek részt az elbeszélgetéseken és a különbözõ teszteken? tud errõl valaki valamit?
Ez jo, ez a kérdés még ugysem volt !!!

Igen, 5 év az elsö szerzödés....

Lehetni lehet, csak nem SZABAD !
Soldiers
ha vki belép a légió-ba ugye 5 évet kell lehúzni és az lenne a kérdésem hogy a 5 év alatt hazase mehet az ember

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

1368 keresd vissza!az a válasz a kérdésedre.
Tényleg egy sokat mondó cikk 😊
egész jól le van benne írva minden amit tudni kell
Tyler1
A légióban sok nemzetiség él együtt, de nem fognak a feketék bandát alkotni, ahogy a spanyolok sem, meg a szlovákok sem. Ez nem egy börtön, ahol fajokra van osztva az egész. Az hogy nem kedvelnek, az max a te hibádból adodhat, ha kibaszol a csapattal, vagy ha baszol az egészre, ha játszod a kemény csávót.
Amúgy meg akármilyen rendbontásért olyan kurva kemény büntetés jár, h senki nem fog "csakúgy" kötekedni. És természtesen kollektív büntetés jár, úgyhogy azok is szívnak akik nem is voltak a környéken.
Ez egy kibaszott katonai alakulat! Itt is a legfõbb dolog a fegyelem! Nem sok hülye kemény gyerek van egy helyre zárva.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Ezt külön posztnak szántam,bocs😊

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

Amugy ,ahonnan ezt a hülyét belinkeltétek,van egy jó cikk egy igen jó fej gyerekkel:
Kürtök

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

igen, viszont ha elmész mosogatni pl Londonba, és pechedre ott mosogat másik 15 szlovák is akkor pont ugyan így jártál... 😊

igen az ember az ember marad még a légióban is, ha valaki nem szereti a Jani bácsit akkor az a légióban se fogja megkedvelni õket...