A Francia idegenlégió
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
A 2006. április 30-án hatályba lépett 2004/38/EK irányelv értelmében az uniós polgárok három hónapig engedély nélkül tartózkodhatnak az EU más tagállamaiban (természetesen személyazonosító igazolvány vagy útlevél szükséges).
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Mert valahol olvastam. Választ elõre is köszönöm.
1. rész : Jelentkezés a toborzóirodán (frissítés 2009-08-12: magyar felirattal!)
na ez elindul ,youtubeon is ez van fent
http://francianyelv.hu/erdekessegek/francia-idegenlegio/600-a-tf1-osszeallitasa-a-francia-idegenlegiorol-video.html
A france24 exkluzív adása. Két riporterük két hétig forgatott egy francia különleges egységgel. Magyar felirattal
http://francianyelv.hu/erdekessegek/francia-idegenlegio/877-idegenlegiosok-afganisztanban.html
valakinek elindul???
vannak benne képek is, az 1830 as évekbõl,AFRIKA,hadmûveletekrõl....
légió
Szoval azon neparázz, hogy nemfogod érteni! A többség nembeszéli a franciát, azért is idegenlégió vagy mi!<#alien>#alien>
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Bár javítson ki valaki ha tévedek
de a felvételi is franci nyelven van, hogy mennyek át egy logikai teszten ha franciául van 😄
Ha valakit érdekel, irjon nekem pü-t!
Üdv.:Kisa
Indulás kb. 2 héten belül!
Magassággal kapcsolatosan tudtok nekem segíteni,H mennyi a minimum?!
Igen, 5 év az elsö szerzödés....
Lehetni lehet, csak nem SZABAD !
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
egész jól le van benne írva minden amit tudni kell
Amúgy meg akármilyen rendbontásért olyan kurva kemény büntetés jár, h senki nem fog "csakúgy" kötekedni. És természtesen kollektív büntetés jár, úgyhogy azok is szívnak akik nem is voltak a környéken.
Ez egy kibaszott katonai alakulat! Itt is a legfõbb dolog a fegyelem! Nem sok hülye kemény gyerek van egy helyre zárva.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
Kürtök
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
igen az ember az ember marad még a légióban is, ha valaki nem szereti a Jani bácsit akkor az a légióban se fogja megkedvelni õket...