3500
A Francia idegenlégió
  • Ghin
    Hát én vhol azt olvastam h csak hideg viz van és 3 perc tusolni és fogat mosni.. igaz ez sem nagy cucc de elég xar h csak hideg viz mikor mindjárt elalszol a zuhany alatt, lehet direkt azért van.. és még öltözz át alvó cuccba várj h ellenőrizzenek (közbe alszol elfelé) majd észre sem veszed h már felkeltél.. Ez kemény , igaz a wc papír nem nagy téma..
  • proScout
    morbidnak hangzik hogy nincs papír de ez olyan tény mint az hogy 10mp ed van arra hogy letusolj. ha az infóim jók és remélem nem jók:D Újságpapírt használtok. nekem mind1 hogy mi van kint nekem az újság is pont annyira megteszi mint a wc papír :D nemvagyok válogatós.

a 10mp fürdés az tuti így van azthiszem az 1. honapba abbol is kb 2 hétig szívatás miatt meg hogy essenek ki azok akik nemoda valók sok sok szivatásból a fürdés az egyik ami gondott okozhat.
    persze vannak olyanok biztosan akik nemszeretnek fürdeni :D nah azok itt szerezhetnek + pontokat :D

a blog ba olvastam hogy ha felvettek akkor a kiképzés alat az 1. hónapba alig hagynak aludni /nap(2-4óra) és alig adnak kaját, nah itt fognak kiesni sztem a legtöbben.

szoval sztem itt most a wc papír a legkisebb gond :D
  • Ghin
    xD akk mivel törlöm ki ha kincs a wc papír..? xD
    nincs a klotyón? ellopják és eladják a feketepiacon? vagy veszek pzs-t és kéjssz :D
  • proScout
    :D persze :D a telefonért csak egy tockost kapot ha laptopozott volna akkor helybe ellővik a bal lábát :D

semmit nem vihetsz magaddal nem tudom hogy kerülhetett hozzá telefon
    vagy lehet hogy megrendezett volt a videó, de ahogy hallotam kint a wc papír kincs nem hogy a telefon :)
  • Ghin
    Ez komolya h lehet laptopot vinni?
  • Ghin
    hát nem is úgy gondoltam h a zsebében van és bekapcsolva.. csak akkor van bekapcsolva ha akarsz telózni..
    Nem tom h lehetett ennyi esze?? De kapott érte egy tockost :)
  • proScout
    persze hogy tudx sunyiba telefonálni a laptopodat is viheted Netet is adnak hozzá de nem valami szarat optikát húznak be barakba!

Kint Imádják a telefont a videón is láthatod :)

http://www.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U&feature=player_embedded
  • Ghin
    a blogban irta a csávó h feketepiacon lehet bélyeget kérni , meg am is sunyibba tudsz telózni xD
  • Ghin
    akinek van msn-je az megadja privibe?? hmm? :)
  • Thanatos
    azért ez elgrosszabb esetben is max kiképzés alatt, sokak sjanálatára a légióban is armeé 2000 van, és nem csak madárpostával lehet komunikálni mint 20 éve :)
  • Thanatos
    Üdv mester :)

Ott a pont, de azért ahoz képest, hogy nem voltál ott sokan szeretnének olyan keveset tudni a cégről mint te szerintem..., ráadásul a másik fórumon anno ez tuti hogy volt téma... :D nekem valamiért a francia posta rémlik, no mind1 :D

A burundis meg beugratós kérdés mert mindenki tudja hogy észak illetve észak-nyugat burundiban szokott a cég túszt menteni hobbyból... :DDD
  • Ghin
    sztem a kihuzhatósat vidd xD
    öö am havonta egyszer leeht telefonálni levelet irni meg akkor amikor akarsz :)
  • Wampa
    Üdv Thanatos
    Honnan tudjam?Nem voltam ott.
    De nem mindegy?Kicsit olyanok ezek a kérdések,mint a francia mondókában,mikor a ribanc dzsal a piacra egy kosár tojással:)
    Sok értelme nincs az ilyeneknek,hogy "Mikor megyek a GCP vel Kelet Burundiba tuszt menteni,akkor a kihuzható vgy a kihajtható válltámaszos SD-t vigyem?"
    Először még oda kéne jutni,hogy felvegyék,Ott meg majd elmondják.
  • KESLER
    Sziasztok!

Lenne még egy kérdésem: mikor üzenhetünk a csládnak és mikor kapunk először kimenőt?
  • Ghin
    De akkor veszek ki pénzt ha akarok?? neM? vagy félnek h lelépek és adnak egy határt?? :O
  • proScout
    híbátlan Köszönöm!
  • Thanatos
    tisztelegsz a parancsnokodnak, kivágja az asztalra, aztán belesöpröd a kepi-dbe :)

na jó valójában ma már egyből a számládra utalják amit a légió nyit a nevedre, ha jól rémlik a francia postánál, vagy valami ilyesmi

Wampa pontosíts pls :D
  • Thanatos
    minél több :)
  • Ghin
    am az a vasihazafi oldal miről szól vagy miért alapították meg?? :)
  • Ghin
    elolvastad a blogot??
    onnan megtod h mi a jó eredmény..
  • proScout
    hy

valaki pontos infót tudna adni arról hogy a zsold kifizetése,kezelése hogy történik?

legjobb lenne olyan aki volt kint és tudja hogy megy ez.

Thx
  • djibouti1984
    azt tudja esetleg valaki, hogy luc leger tesztbe kb mi számít jó eredménynek? hány nívó?
  • Ghin
    És amit leírt a csávó a blogjába , abból észre lehet venni h nincs lustálkodás..
    Mindent vállalj el és könnyebb lesz a dolgod mint másoknak ;)
  • Wampa
    Nincs cooper teszt elég régóta.
  • Ghin
    csövi. jó az a blog, már most elolvastam, ajánlom, olvassátok el, sokat lehet belőlle tanulni, és érdekes is.. :D
  • VH
    Hali! Cooper teszt egészen biztosan van, úgyhogy nem árt gyakorolni.
    Nemrég indult egy fasza légiós-blog a vasihazafi.hu-n a kezdetektől (idegenlégió/felvételi), itt a linkje:
    http://vasihazafi.hu/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=23&Itemid=29
  • djibouti1984
    sziasztok.
    ki tudja, hogy most van még a felvételin Cooper teszt, vagy csak Luc leger teszt van futásból? válaszotokat előre is köszi
  • Thanatos
    de ha anyukád kézen fogva kikísér és átad a kapuban az illetékesnek az plusz pont, mert tudják hogy nem keveredtél semmi bajba!
  • Ghin
    Igen, mert akkor látják hogy metudsz állni a saját lábadon egyedül is.. :D
  • proScout
    arra gondoltok hogy ha egyedül megyek és oda találok teljesen egyedül akkor előnyösebb helyzetbe vagyok?

• Ghin
    NEm tudja valaki ? van egy mp4/mp5-öm és nem szól a haangszórója.. mit csináljak?? :/
  • Ghin
    Ja,ja olvass vissza észreveszed miért.. :)
  • Thanatos
    " ezért gondoltam arra hogy többen jobb menni mint egyedül"
    nem, nem jobb, olvass vissza...
  • proScout
    Üdv
    Én kiszeretnék menni a légióba ez 100%. ezért gondoltam arra hogy többen jobb menni mint egyedül így megkérdezem itt a forumozókat hogy ismernek e olyan embert(eket) akik kiszeretnének menni de nem tudják hogyan kezdjék.

Olyan emberek jelentekését várom aki kiszeretne menni a légió ba
    Kb 1-2 hónapon belül.

Csak olyan aki biztos benne és itt tud hagyni mindent végig gondolta és 100%- osan a döntésében, nem csak ígérgeti hanem a megbeszélt időpontba az indulási helyen is lesz.

Ezt a fórumot nem nagyon olvasgatom, sőt semelyiket így megadok egy email címet és aki szeretne menni az vegye velem fel a kapcsolatot.

Az utazási költségek kiút módjától függnek.
    akit érdekel írjon. A tőbbit email ben.

Email: [email protected]

• Ghin
    öö szívesen de várd még meg a nagyok véleményét is én csak 14 vok , majd a tapasztaltabbak megmondják a tutit :D
  • KESLER
    köszi
  • Ghin
    bocs a helyesírásért xD
  • Ghin
    ha ott táengedtek akkor a légióba id átfognak(sztem)
    am mérik vérnyomásod, ludtalp gerincferdülés meg ilyenek ..
  • KESLER
    minimális színtévesztés mennyire problémás?
    Jogsim van szóval ott átengedtek...
  • Thanatos