3500
A Francia idegenlégió
-
Ghin #1940 Hát én vhol azt olvastam h csak hideg viz van és 3 perc tusolni és fogat mosni.. igaz ez sem nagy cucc de elég xar h csak hideg viz mikor mindjárt elalszol a zuhany alatt, lehet direkt azért van.. és még öltözz át alvó cuccba várj h ellenőrizzenek (közbe alszol elfelé) majd észre sem veszed h már felkeltél.. Ez kemény , igaz a wc papír nem nagy téma..
-
proScout #1939 morbidnak hangzik hogy nincs papír de ez olyan tény mint az hogy 10mp ed van arra hogy letusolj. ha az infóim jók és remélem nem jók:D Újságpapírt használtok. nekem mind1 hogy mi van kint nekem az újság is pont annyira megteszi mint a wc papír :D nemvagyok válogatós.
a 10mp fürdés az tuti így van azthiszem az 1. honapba abbol is kb 2 hétig szívatás miatt meg hogy essenek ki azok akik nemoda valók sok sok szivatásból a fürdés az egyik ami gondott okozhat.
persze vannak olyanok biztosan akik nemszeretnek fürdeni :D nah azok itt szerezhetnek + pontokat :D
a blog ba olvastam hogy ha felvettek akkor a kiképzés alat az 1. hónapba alig hagynak aludni /nap(2-4óra) és alig adnak kaját, nah itt fognak kiesni sztem a legtöbben.
szoval sztem itt most a wc papír a legkisebb gond :D -
Ghin #1938 xD akk mivel törlöm ki ha kincs a wc papír..? xD
nincs a klotyón? ellopják és eladják a feketepiacon? vagy veszek pzs-t és kéjssz :D -
proScout #1937 :D persze :D a telefonért csak egy tockost kapot ha laptopozott volna akkor helybe ellővik a bal lábát :D
semmit nem vihetsz magaddal nem tudom hogy kerülhetett hozzá telefon
vagy lehet hogy megrendezett volt a videó, de ahogy hallotam kint a wc papír kincs nem hogy a telefon :) -
Ghin #1936 Ez komolya h lehet laptopot vinni? -
Ghin #1935 hát nem is úgy gondoltam h a zsebében van és bekapcsolva.. csak akkor van bekapcsolva ha akarsz telózni..
Nem tom h lehetett ennyi esze?? De kapott érte egy tockost :) -
proScout #1934 persze hogy tudx sunyiba telefonálni a laptopodat is viheted Netet is adnak hozzá de nem valami szarat optikát húznak be barakba!
Kint Imádják a telefont a videón is láthatod :)
http://www.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U&feature=player_embedded -
Ghin #1933 a blogban irta a csávó h feketepiacon lehet bélyeget kérni , meg am is sunyibba tudsz telózni xD -
Ghin #1932 akinek van msn-je az megadja privibe?? hmm? :) -
Thanatos #1931 azért ez elgrosszabb esetben is max kiképzés alatt, sokak sjanálatára a légióban is armeé 2000 van, és nem csak madárpostával lehet komunikálni mint 20 éve :) -
Thanatos #1930 Üdv mester :)
Ott a pont, de azért ahoz képest, hogy nem voltál ott sokan szeretnének olyan keveset tudni a cégről mint te szerintem..., ráadásul a másik fórumon anno ez tuti hogy volt téma... :D nekem valamiért a francia posta rémlik, no mind1 :D
A burundis meg beugratós kérdés mert mindenki tudja hogy észak illetve észak-nyugat burundiban szokott a cég túszt menteni hobbyból... :DDD -
Ghin #1929 sztem a kihuzhatósat vidd xD
öö am havonta egyszer leeht telefonálni levelet irni meg akkor amikor akarsz :) -
Wampa #1928 Üdv Thanatos
Honnan tudjam?Nem voltam ott.
De nem mindegy?Kicsit olyanok ezek a kérdések,mint a francia mondókában,mikor a ribanc dzsal a piacra egy kosár tojással:)
Sok értelme nincs az ilyeneknek,hogy "Mikor megyek a GCP vel Kelet Burundiba tuszt menteni,akkor a kihuzható vgy a kihajtható válltámaszos SD-t vigyem?"
Először még oda kéne jutni,hogy felvegyék,Ott meg majd elmondják.
-
KESLER #1927 Sziasztok!
Lenne még egy kérdésem: mikor üzenhetünk a csládnak és mikor kapunk először kimenőt? -
Ghin #1926 De akkor veszek ki pénzt ha akarok?? neM? vagy félnek h lelépek és adnak egy határt?? :O -
proScout #1925 híbátlan Köszönöm! -
Thanatos #1924 tisztelegsz a parancsnokodnak, kivágja az asztalra, aztán belesöpröd a kepi-dbe :)
na jó valójában ma már egyből a számládra utalják amit a légió nyit a nevedre, ha jól rémlik a francia postánál, vagy valami ilyesmi
Wampa pontosíts pls :D -
Thanatos #1923 minél több :) -
Ghin #1922 am az a vasihazafi oldal miről szól vagy miért alapították meg?? :) -
Ghin #1921 elolvastad a blogot??
onnan megtod h mi a jó eredmény.. -
proScout #1920 hy
valaki pontos infót tudna adni arról hogy a zsold kifizetése,kezelése hogy történik?
legjobb lenne olyan aki volt kint és tudja hogy megy ez.
Thx -
djibouti1984 #1919 azt tudja esetleg valaki, hogy luc leger tesztbe kb mi számít jó eredménynek? hány nívó? -
Ghin #1918 És amit leírt a csávó a blogjába , abból észre lehet venni h nincs lustálkodás..
Mindent vállalj el és könnyebb lesz a dolgod mint másoknak ;) -
Wampa #1917 Nincs cooper teszt elég régóta. -
Ghin #1916 csövi. jó az a blog, már most elolvastam, ajánlom, olvassátok el, sokat lehet belőlle tanulni, és érdekes is.. :D -
VH #1915 Hali! Cooper teszt egészen biztosan van, úgyhogy nem árt gyakorolni.
Nemrég indult egy fasza légiós-blog a vasihazafi.hu-n a kezdetektől (idegenlégió/felvételi), itt a linkje:
http://vasihazafi.hu/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=23&Itemid=29 -
djibouti1984 #1914 sziasztok.
ki tudja, hogy most van még a felvételin Cooper teszt, vagy csak Luc leger teszt van futásból? válaszotokat előre is köszi -
Thanatos #1913 de ha anyukád kézen fogva kikísér és átad a kapuban az illetékesnek az plusz pont, mert tudják hogy nem keveredtél semmi bajba! -
Ghin #1912 Igen, mert akkor látják hogy metudsz állni a saját lábadon egyedül is.. :D -
proScout #1911 arra gondoltok hogy ha egyedül megyek és oda találok teljesen egyedül akkor előnyösebb helyzetbe vagyok?
-
Ghin #1910 NEm tudja valaki ? van egy mp4/mp5-öm és nem szól a haangszórója.. mit csináljak?? :/ -
Ghin #1909 Ja,ja olvass vissza észreveszed miért.. :) -
Thanatos #1908 " ezért gondoltam arra hogy többen jobb menni mint egyedül"
nem, nem jobb, olvass vissza... -
proScout #1907 Üdv
Én kiszeretnék menni a légióba ez 100%. ezért gondoltam arra hogy többen jobb menni mint egyedül így megkérdezem itt a forumozókat hogy ismernek e olyan embert(eket) akik kiszeretnének menni de nem tudják hogyan kezdjék.
Olyan emberek jelentekését várom aki kiszeretne menni a légió ba
Kb 1-2 hónapon belül.
Csak olyan aki biztos benne és itt tud hagyni mindent végig gondolta és 100%- osan a döntésében, nem csak ígérgeti hanem a megbeszélt időpontba az indulási helyen is lesz.
Ezt a fórumot nem nagyon olvasgatom, sőt semelyiket így megadok egy email címet és aki szeretne menni az vegye velem fel a kapcsolatot.
Az utazási költségek kiút módjától függnek.
akit érdekel írjon. A tőbbit email ben.
Email: [email protected]
-
Ghin #1906 öö szívesen de várd még meg a nagyok véleményét is én csak 14 vok , majd a tapasztaltabbak megmondják a tutit :D -
KESLER #1905 köszi -
Ghin #1904 bocs a helyesírásért xD
-
Ghin #1903 ha ott táengedtek akkor a légióba id átfognak(sztem)
am mérik vérnyomásod, ludtalp gerincferdülés meg ilyenek .. -
KESLER #1902 minimális színtévesztés mennyire problémás?
Jogsim van szóval ott átengedtek... -
Thanatos #1901 #1899