3500
A Francia idegenlégió
-
Wampa #1980 Csak ne a google forditóval:)Leforditattam vele a Boudint:)
Egyébbként a wikin is szarul van forditva.
A helyes forditás:
Ime itt a véreshurka (
Az elszásziaknak,svájciaknak.lotharingiaiaknak
A belgáknak nincs
mert ők a szar/segglövészek.
Érteni jeg ugy kell,hogy a Boudin maga egy hurkaformára összetekert felszerelés darab ,amit a hátizsákra kötöztek,a tireur au cul meg a szarhuszár,aki csicskázik meg a budit pucolja,Vagyis corvézik.
Ez puding
Ez puding
A elzásziak, a svájci, és Lorraine
A belgák, több
A belgák, több
Ezek a felvételek a csacsi.
A belgák, több
A belgák, több
Ezek a felvételek a csacsi.
-
xghostx #1979 Sergent-chef jelenleg, de lehetne magasabb rangban is, mert fizikailag van csak 10 éve, papíron ez már 15 vagy 17 nem vagyok benne biztos. Ha veszélyesebb helyre vagy háborús övezetbe megy akkor az ott eltöltött bizonyos hónapokat már évnek számolják. Pl: 3-4 hónap már egy évnek felel meg. Viszont pár kihágás miatt feljebb enm mehet. -
Wampa #1978 Próbáld meg ugy hogy Legion est notre Patrie:P -
Ghin #1977 Mi az h legion patria nostra ?? Mert sehogy sem fordítja le -
Ghin #1976 am itt, aki nagyon sokat szeretne tudni, és lusta kattingatni :) annak itt a link, itt van a GYIK :
http://www.legion-recrute.com/hu/faq.php?SM=0#f3 -
Ghin #1975 Értem, de akkor is tisztelet neki 10 év nem semmi de 3 év alatt meg leeht szerezni a caporal rangot, nem? már lehetne sergeant is nem? -
Thanatos #1974 10 év alatt első osztályú légiós? nem sieti el... -
xghostx #1973 Igen hasonlók vannak. Számtani és geometria sorozatok kiegészítése folytatása, 2d-s rajz hogy nézhet kit 3d-ben. Ezek segítenek nekik hogy hogyan tájékozódsz majd térképen, hogyan tudsz rajzról majd felismerni épületeket terep tárgyakat. Itt nagyon el kell hasalni, hogy ne sikerüljön. De igaz a gyakorlás sose árt. -
alig varom #1972 az iq teszten mijen tipusu tesztek vannak? olvastam, hogy szamtani- es geometriai sorozatokat kell kiegesziteni es sikban abrazolt dolgokrol kell eldonteni h azok hogy neznek ki terben. ez lehet igaz? mer ha igen akkor ilyen sorozatok folyatatasat lehet gyakorolni.
-
xghostx #1971 @Ghin
Nem vagyok légiós, a testvérem már 1. osztályú légiós (10 éve légiós). Bennem most jött el az elhatározás, kb 1 éve, hogy menni szeretnék én is. Amiben tudok segítek bárkinek, kérdezzetek bátran, de természetesen mélyreható dolgokban én sem vagyok jártas. -
xghostx #1970 Valahol kicsit lejjeb már írták "ha nem vagy késes gyilkos és..." kb ennyi. A mentális felkészülésről annyit, hogy a farmon kiszűrik a gyengéket, állandó büntetés mindenért, testi lelki fenyítés, csapatépítés. Folyamatosan üvöltés, alvás és élelem megvonás. Nem arra megy ki a játék, hgy feladd, mert mindenki feladja, hanem, hogy képes vagy-e túllépni a saját korlátaidon. Ezért mondtam, hogy a fizikai felkészülés lényegében másodlagos (de semmi képp nem elhanyagolható sőtt), fejben kell nagyon-nagyon erősnek és kitartónak lenned. -
alig varom #1969 volna egy kerdesem xghostx (vagy barki mas ha tud valaszolni), mentalisan fel lehet keszulni valamilyenj mertekben? es az IQ tesztre? -
Ghin #1968 Én sem beszólásnak szántam, csak véleményt írtam, nem kötekedés volt, és tom h a tied sem!
am te légiós vagy?? Mert tudsz pár dolgot róla. ;) -
xghostx #1967 Szia!
Nem kötekedni akartam hanem segíteni. Hidd el azért lesz 9-ből 1 ember légiós mert a java része így gondolkodik. Aki egy kicsit reálisan látja magát az képes felmérni a saját teljesítő képességét mind testben mind fejben. A topicról csak annyit, hogy tele van jó ötlettel és tippel. Ha végig olvastad amit írtam akkor láthatod hogy egy szóval nem szóltam le.
Segíteni akartam nem okoskodni.
Üdv -
Ghin #1966 szeva!
Nem azért megy a topic már 3 vagy több éve h 10 éves gyerekek fejével gondolkodó emberek irkálnak szépet , s jót h most kimegyünk katonánakdekeményekleszünk, és sok pénzünk lesz, hazajövünk elmondom milyen kemény férfi lettem és megvolt az 5-6 évem és túléltem..
Azért van a topic h egymást buzdítsuk és h tippeket adjunk hogy sikerüljön belépni és igazad van nem sok értelme van átgondolatlanul kimenni, de szerintem aki ide irt már vagy olvasgat az már gondolkodott kicsit rajta , hogy mégis mit is akarok én?? :O
Mégis csak a francia idegenlégió és nem az ovi.(szerintem ezt itt tudja pár ember) ;) -
xghostx #1965 Valahol a közepén olvastam: mennyi a szabi meg haza lehet-e jönni?
45 nap szabi jár azaz 9 hét/év. Kivenni az első 2 évben nem fogod az fix. Kikékpés kiképzés hátán, meg amit te önként vállasz vagy szeretnél. Haza jönni is lehet. 2 hónappal előtte be kell jelenteni hol leszel, és meddig, hol lehet utólérni. Ha a 13ban vagy, vagy a Specnél akkor nagyon nehezen engednek el, de te mégnehezebben akarsz majd eljönni :D -
xghostx #1964 Sziasztok! Látom sokatokat érdekel a "cég" ahogy ti említetek. Végig olvastam a blog-ot és adnék pár "belső" tippet. Egy átlagos fizikai állapotnál jobbal már túl lehet menni a fizikai teszteken. Amit ti nagyon kihagytok az a mentális felkészülés. A teljes kiválasztás alatt figyelnek minden lépéseteket. Hogyan viselkedsz a társakkal, hogyan dolgozol ( mert kell már itt is) hogyan viseled ha rád szólnak. Nem tudom teljesen átgondoltátok-e. Fel kell adni mindent. Család, barátok, minden ami az eddigi életetekben fontos vagy rutinszerű volt. Először is megszünsz embernek lenni, ÖNKÉNT le mondasz a jogaidról mikor aláírod a 4 hónap végén a papírt. Itt nem Rambókat, és egyszemélyes gyilkológépeket képeznek. Itt a világ legjobban működő csapatait képzik ki! A teljes alázat és a teljes alárendelés a cél.
Más.
Ha megbuksz az orvosin akkor vége. Ha megbuksz a fizikai teszteken akkor 3 hónap mulva neki mehetsz megint. Ha megbuksz az IQ, és logikai teszteken akkor másfél év az eltiltás. Ha a végén a sorozó bizotság mond nemet akkor soha nem mehetsz vissza. Nem olyan embereket keresnek akiket a kaland a pénz hajt. Ezek álltalában önként mennek el egy hét után a farmról, márha odáig eljutnak. Olyan kell aki új életet, új családot keres, aki nem fog dezertálni, aki karriert akar csinálni.
Remélem segítettem, de mindenkinek azt tudom ajánlani, hogy alaposan fontolja meg, ez nem vicc, nem babazsúr. Nem hiába kapsz új nevet, mert a kiképzés végére az itthon maradt családtagok vagy barátok nem fognak ismerni, és te se fogod érteni őket. -
xghostx #1963 s -
#1962 pár infót dobsz privibe? -
Ghin #1961 legionnaire987 én vok am csak szólok xD -
Ghin #1960 én már haverkodtam vele.. beszélgettünk most missziózik szal pssszt ;) -
#1959 ennek a srácnak a csatornáját nézegessétek -
Ghin #1958 http://www.tubeoli.com/video/t-mj3rwNDqs/Immersion-Total-A-La-Legion-Etrangere-Part-1-8.html
ez az.. utána már csak kattingatni kell a következő részekre :)
Jó szórakozást!
Amúgy erre gondoltam, de lehet h nem ebben van a tockos..
Nézegessétek ;) -
Ghin #1957 Igen azt tom, de annak van franciául egy sorozata asszem 7-8 részes
már láttam de igy semmit nem ér h nem tom mit beszélnek..
várjatok, mindjárt megkeresem és linkelem :) -
proScout #1956 bocs #1934 be van a tockos -
proScout #1955 de az #1941 hozzászolásomba ott a tockos magyar felirattal -
Ghin #1954 bocs.. azok nincsenek feltöltve magyar felirattal? * :) -
Ghin #1953 az elsőt már láttam.. de van annak a videónak egy története amelyikben kap egy tockost a csávó.. azoknak nincsenek meg magyar felirattal? :/ -
Ghin #1952 kösz :) -
proScout #1951 http://www.youtube.com/watch?v=Da_-kIIQY0c&feature=related -
proScout #1950 http://www.youtube.com/watch?v=SigsJyRjgfA&feature=related -
Ghin #1949 jó sokan.. -
Ghin #1948 tud valaki linkelni magyar feliratos videót? -
Ghin #1947 magyarázhattam neki bármit, ő jobban tudta xD(értitek)
kérdezgettem a honvédségről és aztmonta h tiszteli a szabályzatot és h a családjának sem mond el semmit.. -
Thanatos #1946 bs, a légiót semmilyen előképzettség se hatja meg -
Thanatos #1945 nem, mamár nem az, fro szövetséges állam... -
Ghin #1944 basszus, ma irta nekem egy honvéd, h katonai végzettség kell a légióba :s
van egyáltalán olyan h katonai végzettség? :S -
Ghin #1943 Végülis bűncselekmény ha kimegy egy magyar a légióba, mert nem is tom talán azért mert nato-s tagok vagyunk és nem dolgozhatunk zsoldos katonaként vagy valami ilyesmi..
Ez büntethető, mert már keresgéltem a googleban és volt ahol igen volt ahol nem, szerintetek?
-
Ghin #1942 3 perc összesen a fogmosás és a tus.. meg gondolom a borotválkozás is.. de ez nem biztos -
proScout #1941 igen a 3perc hidegvíz reálisabb mint a 10mps. remélem azlesz.
kimenő hogy van vajon :D de az a jó hogy a Ribery és Benzema luxus kur.aja közelbe lesz :D http://www.google.hu/images?q=zahia%20dehar&oe=utf-8&rls=org.mozilla:hu:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&hl=hu&tab=wi&biw=1440&bih=725
legalább ennyiből Jólesz kint :D