A Francia idegenlégió
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Illetve ha külföldön vannak akkor mennyibel kapnak több pénzt?
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Örömmel elengedem a haragot, a sérelmeket, mert ez szabaddá, könnyûvé és gondtalanná tesz.
Örömmel elengedem a haragot, a sérelmeket, mert ez szabaddá, könnyûvé és gondtalanná tesz.
(elnézést a helyes írásért, fórum nem az erõsségem)
ゾルターン
ゾルターン
De ahogy elnéztem a jelentkezõket, egy sportos, átlagos képességû ember jó eséllyel indul.
Lol...látom kisbagoly, fejlõdik a humorérzéked:)
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
"azt mondják hogy ott olyan "vallatás" van hogy nem lehet semmit eltitkolni"
Jaaj kérlek ne már ..
Van egy törvénytervezet, nem tudom hogy jogerõre emelkedett-e:
"l'attribution de la nationalité française est automatique pour l'étranger qui a combattu dans une unité de l'armée française, a été blessé au combat ou sur un théâtre d'opération, et qui en fait la demande.
« Cette attribution est également automatique pour ses enfants mineurs, en cas de décès de ce dernier.
Ha valamit nem tudsz akkor inkább maradj csendben,mert az ilyen "okosok" miatt van annyi téves infó!7
A Légióban, hány év szolgálat után mehetek nyugdíjba? Én 10-rõl tudok...
Ha valaki esetleg áprilisban menne ki az legyen szíves dobjon nekem egy üzenetet itt privátban, mert csatlakoznék hozzá, ha nem probléma.
ゾルターン
ゾルターン
.......................
Akkor majd ebben az esetben szépen megszöksz. :)
Egy esetben kérdezik meg,hogy akarsz-e menni? Ha a saját országod ellen kellene.Ha úgy válaszolsz,hogy te ezt nem akarod,akkor áttesznek egy olyan századba akik máshova mennek vagy maradsz az ezredbe szolgálatot adni.
Djiboutiban már nincsenek légiósok.Az az ezred elköltözött EAE-be.
még annyi kérdésem lenne, hogy az mennyire egyéni vállalás kérdése, hogy milyen külföldi missziókba veszel részt? úgyértem beosztanak ahova akarnak, van döntési jogod. Mielõtt rögtön rávágná valaki hogy "nem kötelezõ odamenni, mit variálsz?" pont azért kérdezem mert felelõs döntést akarok hozni, én nem szökök meg sehonnan, végigcsinálom amit vállalok. Nem francia érdekeltségû területre gondolok, mind1 hogy Guyana vagy djibuti sem éghajlattal, se munkanemmel nincs bajom (ha szart kell pucolni azt teszem), de pl. a mai nagyvilági helyzetben esélyes egy Irán vs nato konfliktus és erõs ideológiai okom van arra, hogy Irán ellen illetve abba a hadtestbe én ne legyek benne.