A Francia idegenlégió

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HElló ghin
Nem oltásként de milyen fórumon vagyunk? Szerinted mi a címe? A Francia idegenlégió Hétfõn lesz majd 22-kor a national geographic chanelen 3 részes egy le ment már és jobb mint egy youtubos videó érted õket mint mondanak legalábbis én nem értem az angolt. Szerintetek nézik kint a felvételi során hogy felkészülten mész ki?
és lesz még az a mûsor, mi a címe?? 😉
Helló
Bocs Ghin azt hittem te vagy szín tévesztõ engem már egyik sem hoz izgalomba jó útra tértem már inni meg sose ittam nem szerettem az izét.
Tegnap volt National Geographicon egy Légiós mûsor és nekem úgy tûnt hogy nagyon nem érdekli õket hogy mit tettél civil életedbe az lényeg akarj Légiós lenni meg ha látják hogy nincs más lehetõséged és fizikain minimumot teljesíted és egészséges vagy akkor felvesznek. Meg riportok alatt az jött le nekem és ezt máshol is hallottam ha itt rendezett életed van úgy értem civil életbe akkor nem vesznek fel mert akikkel készítették riportot és nem tûnt kamunak egyik sem volt egy tiszta elõéletû ember vagy más lehetõsége nincs is az életbe hogy kezdjen magával valamit. Nekem régebben egy magyar katona ismerõsöm ki ment jelentkezni és nem vették fel pedig fizikálisan nagyon rendbe van ejtõernyõzõt Szolnokon és mondta volt egy srác aki nem bírt csak kettõt húzódzkodni azt felvették mert nem volt más lehetõsége a hazájába .
engem a sör, pálinka se 😄
az engem se fü se cigi, se drog, néha egykis sör meg pálinka nagy ritkán

babger nekem nincs semmi bajom, jó a látásom, nem cigizek, s nem is próbálom ki, s fõképp nem a füvet, engem ez hidegen hagy 😄 😉
figyelj én is megyek május végére tervezem addig van egy kis elrendezni valom! én ugy készülök h reggel este futás, reggel 4km este 6km napközben melozok ugyh azis egykis kondi, reggel futás után fekvõ felülés meg kondi, este melo után futás levezetés, hetente 2x 3x uszás... majd meglátjuk elég lesz e ez a felkészülés, meg járok közelharc edzésre hetente 1x vagy 2x idõtõl függ

Helló mastermate
Májusba megyek ki. Miért kérdezed? Én egyedül megyek ki és neked is azt tanácsolóm vagy ha akarsz Párizsig jöhetsz velem de neked is jobb meg nekem is ha nem egyszerre jelentkezünk: Szerintem nem olyanokat keresnek akiket kézen fogva kel vinni. TE mikor akarsz kimenni? Valaki tudna segíteni abba hogy milyen vizsgálat van kin vér vagy pisi meg mi rangok jelzése kint: Hát ghin nekem is zölddel van probléma csak máshogy megmondom õszintén szerintem az probléma mert ha terepen vagy sok zöld szín és ha nem veszel valamit jól észre lehet nagy probléma lenne belõle most éles helyzetre gondolok. Én gondolkoztam fûvel kapcsolatba épp futottam Margitszigeten ha nem futottam el vagy 5 társaság mellet amelyik szívott akkor egy mellet sem meg utána néztem Franciaországba valamilyen szinten legalizálva van szóval szabad fogyasztani ha egy kis fû miatt nem vesznek fel akkor lehet megfog majd idõvel szûnni légió ez kicsit túlzás de tényleg sokan szívnak vagy próbálták már akár egy nyaralásnál Hollandiába. GHin szard le ki mit mond menj ki és meglátod ne gondolkozz ilyenen mert én is rágom magam ezen és csak idegesebb leszek. Mastermate most jelentkezel elõször? Ha készültél gondolom igen mármint felvételire hogyan? Menyit futottál én futásban kicsit bizonytalan vagyok de mindennap futok én két margittsziget kört futok mindig. Elõre is kösz válasz ha tudtok rá válaszolni
babger mikor mész?

Lehet, de én csak a saját véleményem mondtam. Úgy értem ha a sötét zöldet kicsit világosabbnak látja az nem nagy cucc.. 😊
ÉN se tudom hogy az volna csak logikusan gondolkozok de nem akarom elvenni a kedved de az egy elég fontos dolog hogy jól látsz-e vagy nem. Hogy észre vegyél valamit jól lássál fontosak színek ez kB olyan mint hallás nem hiszem hogy fel vennének hallás hibával ugyan ez vonatkozik a szemre is. Meg rengetegen jelentkeznek kint és nem hiszem hogy felvennének mert van aki jobb nálad hisz egészségesen lát de legjobb ha ki mész és meglátod én is így vagyok droggal mondanak ezt mondanak ezt csak kint tudód meg mi van. De nekem a haveromat felvették lúdtalppal. És az kizáró ok.
A színtévesztés nem hiszem h kizáró ok lenne, ha nem nagyon durva akkor semmi gond..
A színtévesztéssel még a magyar hadseregbe se vesznek fel ezt tudom mert voltam jelentkezni és engem nem vettek fel de nem ez miatt. Próbáld meg eltitkolni. Írták a fûvel kapcsolatosan nem gond kint csak be kel vallani. Azért drogos és drogos közt is van különbség. Kíváncsi lennék bemennének egy iskolába és 10 diákból hányan fagyasztotok valamit. Az a baj sokan összekeverik az erõt gyúrással meg soványsággal nem az lényeg hogy milyen izmos vagy mennyire vagy kemény szívós de azért jól fog jönni egy kis plusz izom kiképzésnél. ÉN 18 vagyok 175/78 sportosan de én lefogytam mert elkezdtem kicsit küzdõ sportozni hogy legyen erõm kint. Ha tényleg szertél kimenni én azt tanácsolom fús gyúrj küzdõ sportoljál akkor biztos jó leszel hisz kint is sokat kel sportolni csak úgy jutsz elõrébb . DE én inkább honvédséget ismerem. Lenne egy kérdésem kint pisi vagy vérvizsgálat van ? vagy MINDKETTÕ?
Én csak arra lennék kíváncsi, hogy a színtévesztés abszolút kizáró ok?
Erre sehol sem kaptam még választ! Mert nem hiszem , hogy a majd' 8ezer légiósból mindenki jó színlátó...
orbitwhite, az én egyik rokonom légiós, viszont nagyon keveset tudok vele beszélni... DE, senkit nem érdekel milyen sovány vagy, cska bírj és ne légy dagadt. Nem fizikálisan hullanak az emberek.
meg a magasság am sincs megadva h mennyi a minimum 😉
Hello mindenkinek!
orbitwhite az neked pont ideális. én is 164-65 vok, de 58 kg, és 14 de ez lényegtelen!
babger, sztem kérdezd meg valaki olyat aki volt már kint, mert ezt nem tom, de én be vallanám -bár ez csak én vok-.Oda készülök, hiába 14 évesen, de már tom 😄
és tok a légióról egy keveset! 😊
Üdv. mindenkinek.

Engem a magasság érdekelne,165-68cm vagyok kb. és 62kg.
Ezzel a magassággal elindulhatok, vagy mondjak le róla?
Fizikálisan rendbe vagyok.
babger, ne haragudj de ez nagyon ellentmondásos: kábítószeres a légióban... Ha nem mutatja ki a teszt, és elhallgatod vagy bevallod, már lõttek... szvsz
Helló GHin
Kösz a választ te voltál már kint vagy jelentkezni szeretnél? Megmondom neked õszintén kábítós dologba még bizonytalan vagyok de nem érdekel kimegyek mert csak kint fogok szerintem erre választ kapni de ha egy füves cigaretta miatt nem vesznek az akkor durva mert fizikálisan rendbe vagyok. ÉN inkább abban vagyok bizonytalan hogy mit mondjak nekik valaki azt mondja vallj be mindent de akkor sok kizáró ok de halottam olyant is õk nem tudnak rólad semmit csak amit te elmondasz és ez miatt van bennem egy nagy kérdõjel de szerintem az igazat fogom mondani te erre mit mondasz csak az igazat mindegy mit csináltam . Valaki segítene nekem információt adni a légió ezredei közül mert meg kel nevezni ugye 3 ezredet hogy hova szeretnél netten találtam pársoros infót de az nem volt részletes. Én tegnap vettem busz jegyet ha valakit érdekel student agencynél 30 nap múlva megyek 21 000 Ft oda vissza special 30-al kell kérni. és ha akartok Franciaországban utazgatni Augbanéig Párizs-Marseille függ napszóktól de delelõt reggel este 90 euró lehet egy pár euróval is olcsóbb délután már 100 euró a jegy a St Charles-be érkezel onnan indul a vonat augbanig ami max. 5 euró van rokonom franci országba ö mondta
netezés, olvasgatás 😄
Ghin honnan tudsz ennyi mindent?

Csövi babger
A lúdtalpot nézik, de volt egy srác akit azzal is átengedtek, és van a psziho teszten azt mondták páran, hogy van olyan kérdés h kábítóztál-e de én nem tom hogy ez hátrány lehetne. Aubagne-ban jobb jelentkezni mert ott dolgozhatsz is, 5 nap alatt meg van a visszautad, ha nem sikerülne 😉
Üdv mindenkinek!

Kiakarok menni én is légióba legkésõbb egy hónap múlva régebben fogyasztottam kábítószert de már nem lehet kimutatni mert rég volt max. csak füvet tudnak kimutatni ezt bevalljam kint ÉS ez nekem lehet e hátrány jelentkezésnél? Van egy két Bírósági ítéletem ami még érvénybe van egy kisebb pénzbírság meg pártfogóhoz kell járnom. Lúd talp az nagy baj? Hol érdemes jelentkezni Augbanne vagy Párizs. Kösz elõre a választ fontosak nekem hogy ezeket megtudjam és ha lehet olyan válaszoljon aki volt már kint.

Üdv
Ha valakinek lényegi kérdése van,keressétek itt a Dobri nevû srácot,õ szivesen válaszol mindenre
http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9007801

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

Ha valakit érdekel,én kb. február,persze csak nagy vonalakba!
és te mikor fogsz menni? 😄 (csak érdeklõdésbõl)
Szívesen 😊
Jaja,köszi a tanácsot😉

Sziasztok!
Új vagyok, Gabinak hívnak. 😊
MESTERMATE sztem ha akarsz menni inkább mond h kell az új név, mert az van a kérdéseknél a hivatalos honlapon, hogy 1 év szolgálat utáán lehet kérni az eredeti nevet! Úgyhogy inkább kérd az új nevet!! 😉
Egy kérdésem lenne még, kötelezõ felvenni uj nevet vagy maradhat az eredeti is? mer láttam egy videot, amiben megkérdezték h akarja e megtartani a nevét vagy sem, és ott azt mondta a srác h õ megtartja, az igaz h nem tudom utána mitörtént a sráccal, de ha azt választom h megtartom akkor egybõl jöhetek is haza?

Egy-két dolog röviden: mivel nem csak 1 elbeszélgetés van, ezért mindig ugyan azt kell mondani mert ha mást mondassz bekavarod magad (Gestapo). Az orvosi és a fizikai egyaránt számít mind a kettõn elküldhetnek. Azt javaslom, hogy olvassátok vissza a beszámolókat. Pl.: Fûszeresét. Volt olyan, aki nem kért tolmácsot és ezért elküldték. Vagy az ingafutásnál 10 cm-t mellé lépett a vonalnak. De a Wampa többet tud mesélni.
michel74, az ún. Gestaponál mit lehet elszúrni? Am 18 éves vagyok és semmilyen rendõrségi ügyem nem volt, erre gondolsz? Vagy konkrétan?
KÖszi az infot, te esetleg voltál kint? Nemtudod mi számít jobban az orvosi vagy fizikai vagy télleg a beszélõs rész! Ha angolul beszél az ember akor azért azt csak megértik nem?

JOBB HA EGYEDÜL MÉSZ,NAGYOBB AZ ESÉLYED.DE MOST KURVA SOKAN VANNAK
AUBAGNEBA,ÉS SZORJÁK AZ EMBEREKET KI 1000-EL,MINDEN KI SZARÉRT.
DE PROBÁLD MEG,MERT AKI MER AZ NYER!!!JA ÉS SZERINTEM NEM A FOGAID LESZ
MAJD A NAGYOBB GOND KINT,HA A GESTAPONÁL ROSSZUL VAKERSZ CIVILT KAPSZ,AZ
ORVOSI MEG NEM TÚL GÁZOS,DE SENKI NEM TUDJA HOGY HA MINDEN FRANKO,AKKOR
MIÉRT KÜLDIK EL AZ EMBERT.
Üdv, még annyit hozzátennék h én fapados járatot néztem, és 15e ft bol kilehet menni, ez csak igaz egy odaut lenne, de mégse 80. A kérdésemre tovább is várom a választ, és esetleg aki menne ki az irjon már, hátha tudnánk együtt menni köszi

Hellosztok emegem is az orvosi vizsga erdekelne hogy miket vesznek nagyon szigoruan....pl mutetek s ien dolgok...ha valaki leirna nagyon jo lenne..elore is kosz
Hellosztok engem az érdekelne h nekem az elsõ két fogam, még anno 11éves koromban letört belölük egy egy kis darab, ez nagyon nagy hátrányt jelent vagy törött fog nem érdekli õket, potyára nem akarok ki menni, am 185cm és 83kg vagyok. érdekelne még mennyire szigorú az orvosi vizsgálat! HA ugyvan jöhet privátba

Színtévesztés nagyon hátrány? Olvastam vissza, valaki ízt írta, hogy õ is színtévesztõ, de simán átment, nem b.sztatták érte! Bár nem tudom mennyire hiteles!

Vélemény?
OrioN the S
glhf 😊

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

VISZEK A TISZTASÁGI CUCCOK MELLETT EGY RAKLAP CSOKIT IS.A 3 HETES ANALÍZIS ALATT AZT BEENGEDIK?
FONTOS LENNE,HA VALAKI ÉRDEMBEN TUDNA TANÁCSOT ADNI.EGY MOSTANI LÉGIÓS BLOGJÁBAN OLVASTAM,HOGY CSAK AZ INTERPOLNÁL NÉZNEK UTÁNA,TEHÁT AZ ITTHONI TRÉKRÕL NEM SZEREZNEK TUDOMÁST.VAN ILYEN JELLEGÛ TAPASZTALATA VALAKINEK?--NAGYON MEGKÖSZÖNNÉM!
SZIASZTOK!ÉN HOLNAP UTAZOM PÁRIZSBA,HOGY JELENTKEZZEM A LÉGIÓBA.ARRA LENNÉK KIVÁNCSI,HOGY MENYIRE NÉZNEK UTÁNA A "BÛNÜGYI HÁTTEREDNEK".
Nincs velük különösebb gond. Rendbe vannak hozatva, csak érdekelt hogy jelenthet-e akadályt😊
Gladiator
Mér nem csináltatod meg a fogad és akkor nem lenne probléma? Légiótól függetlenül se ártana.

Üdv Mahone!!!
( és mindenkinek aki olvassa a fórumot)

Én még nem megyek csak két év múlva!
De ha tényleg mész, légyszíves írj majd a fórumra tapasztalataidról.
Engem fõleg az orvosi vizsgálatok érdekelnének, milyen szigorúak az egészségügyi követelmények ( lyukas fog akadály-e ) vagy tényleg csak annyira kell egészségesnek lenni hogy mindenféle körülmény közt bevethetõ légy.
elõre is köszönöm válaszod
Na ki jönne velem a légióba már vagy ebben vagy a jövõ honapban?
Szerintem a 60kg az kevés a magasságodhoz,de nem igazán tudom ez csak vélemény! Azt javaslom olvassatok vissza!
Sziasztok
a kérdéseim elsõsorban azokhoz szólnak akik mar megjartak a jelentkezéssel jaró mizériat.
Mennyire alapos az egészségügyi ellenõrzés? Gondot jelenthet-e a lyukas fog?
Mit gondoltok a futasról? Mennyire erõltetett meg? Én így még nem futottam, viszonylag jó futó vagyok hosszú tavon de ezt a fajta - talan ingafutast - gyakorlatot még nem probaltam...
Elõre is köszönöm valaszotok
Üdv
na, én meg vagyok 175 cm és 60 kg! érdemes nekivágnom? 18 éves vagyok és szinte egész életemben katonaságra készülök, pár éve légióra.

Vélemény?