A Francia idegenlégió

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Helló
Aki tud az jó lenen ha válaszolna akár te is Wampa ha tudod. Ha kimegyek egy jó futó cipõbe azt elveszik? Meg ha vinnék ki egy könyvet egy szótárt meg egy füzetet azt megtarthatom termesztésen a könyv és füzet is francia nyelvtanulást segítené.
WAmpa te internet karatés. Magyarul nem mindegy nem úgy kérdezik hanem franciául ne írj majd csak többet csak számodat és ha gondolod fel hívlak és megbeszéljük. DE nem is becsület szabályzat te hobbit hanem nézd meg http://www.legion-recrute.com/hu/code.php?SM=0 Nézd Becsület kódex és ha jól tudsz linkelni nézd meg hogy kérdeztem Mastermat-étol : Te Mastermate tudod Légiós becsület kódexet persze Franciául?
Persze,szivesen,ez csak természetes hogy kijavitom az orbitális hülyeségedet,ganjaevõ barátom.
Majd olvasd be kint is a kis cetliket,aztán mikor kirugják a fogad,mond azt ,hogy te nem lekurvaanyázni akartad a chéfet,csak igy van leirva,de te arra gondoltál,hogy Szûzmária a kedves anyjához képest egy feslett spanyol pióca.

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

értem, köszi

háj!
ha ROUGE leszel,az elsõ dolog,amit bemagoltatnak veled!
ezért jó taktika elõre megtanulni,de úgy,hogy vágd is,hogy mirõl beszélsz.
kint egy csomóan magolták,de fingjuk nem volt,hogy mirõl is szól -úgy azért elég nehéz...
kérdés kell tudni a code d honneur-t vagy sem?

wampa ne okoskodj hanem válaszolj mindenki tudja mit kérdeztem te is mert írtál róla de nekem így van meg lefénymásolva A Légiós becsület rend.De én a Code d'Honneur-ra gondoltam.
" vagy láttad e hogy roug-tol kérdezik e Légiós becsület rendet."
Ha megengeded:

1.Légion d'Honneur=A Becsület rendje,Napoleon ált.alapitott kitüntetésféle,amit több fokozatban kaphatnak meg katonák és Fro.ért valamit tevõ civilek,franciák és külföldiek egyaránt.

2.Code d'honneur=Légiós becsületszabályzat,ami 7.pontból áll,ujkori találmány.

Megjegyzés:nagy szarban lennél,ha a Becsületrendet kérdeznék ki rouge korodban

Helló
Akkor mi kint találkozunk. Te mivel mész Mastermate? Azzal nincs gond régóta ég a láng és hogy közeleg az idõpont csak egyre erõsebb. Te Mastermate tudod Légiós becsület kódexet persze Franciául? Meg legfõképp az teszik Légióba hogy más érték rendek vannak mint ami a mi világba megszokhatunk ott nem felejtik el az embert még ha nem is értél el valami komoly rangot. Én ismerek itthon több katonát és csak verik a fejüket falba hogy lehúztak több mint tíz évet van aki már 17 évet is és semmilyen megbecsülést nem kap a Honvédségtõl. Mindegyik azt mondta inkább ment volna ki.
Nagyon nagy lehetõség 😉 és élni kell vele amig benned van a tüz h menj, mer egyszer ez a láng is kialudhat a vágy ami elrepit oda! MIndenkinek hajrá én május végén indulok😉

Helló
Ma beszéltem egy volt légióssal és ö is azt mondta csak azt tudnak rólam amit én elmondok meg mondta tagadjam le. Csak az interpoolnál kérdeznek le meg ha netten fent vagy akkor van tré. Szóval egy kicsit kamuzni fogok. Hát igen nagyon nagy lehetõség szerintem is hogy legyél valaki engem a pénz nem motivál az itthon is megtudom szerezni.TE végleges eltiltást kaptál vagy mi hogy más után nézzél? Persze hogy láttam ghin és halottad mit mondott a leendõ apánk remélem a szürke sapkás azt hiszem a Légió vezetõje hogy vannak kint az elõzõ életében rosszat elkövetõ emberek és segítenek nekik azok meg ragaszkodnak a Légióhoz mert otthon semmi esély azt hiszem így mondta segítõ kezet nyújtanak. Smartcris tõled vagy láttad e hogy roug-tol kérdezik e Légiós becsület rendet.
Smartcris, az arány milyen volt? Hányból hányat vettek fel? A rúzsválasztásig hány embert küldtek el vagy épp magától hány ment el?
Hello Smartchris,kössz a válaszokat az orvosira! Az amerikai légiónak utánna néztél már? Csak azért kérdezem mert olvasom,hogy minden képpen menni akarsz valahova! Szerintem az is jol fizet, és tuti visznek irakba vagy afgánba!
Nm chris.
Láttátok a filmet? Kár, hogy vége, elnéztem volna napokat! 😄
Csá Babger!
szerintem döntsd el te,hogyan csinálod,én csak válaszoltam a kérdésedre,nem akarlak befolyásolni.az õszinteség szép dolog,akár be is jöhet,de ha véletlenül azon úszik el a lehetõség...na az cumi.
ez a légió kurva nagy lehetõség:tuti karrier,jövõkép,pénz,elismerés stb;én ezért úgy voltam vele:-ha nem tudják,nem fáj.ráadásul az én trém miatt egybõl ki is basztak volna.
neked meg van az elõnyöd:21 éves vagy,erejed teljében stb.szerintem ,ahogy döntesz,úgy lesz jó.
én egy laza tízest guggoltam emberölésért<#wilting>

Helló
Smartcrish kösz a választ de fejben most jól össze zavartál. A hazudással nincs probléma. DE van aki azt mondta csak is õszintén. Csak mondjuk nem teljesen hogy lássák itthon nincs már más esélyem. Én tisztelet és a testvériséget nagyon fontosnak tartom és ez látszik is rajtam. Meg én pont ezt akarom elkerülni amit te csináltál hogy tizedes vagy már de ha itthon maradok hamar föléd ugrok mert még 21 vagyok de már van egy 4 és fél évem ebbõl van nevelõ is a ranglétra meg van. Én meg itthon nem dolgozok 100 ezerért inkább újítok. Meg szettnék normális életet élni hogy úgy nézhessek bele anyám szemébe nem olyan vagy mint a bátyád meg az apád hanem egy megtisztelt ember ezt a katonai karriere értem legalábbis az én szemembe az megtisztelt ember. Mert itthon ez sajnos nem fog menni és anyámon láttam hogy ki van amikor mindannyian ültünk egy szere és én akkor elhatároztam normális élletet élek de hát ha ott se segítenek ilyen miatt akkor ez van. És én õszintén úgy gondolom hogy velem Franciaország csak erõsödik mert még bent is azt mondták ilyen magyar gyereket nem láttak még és ezt õr is mondta Tökölön a Lóbaszó(mert leütött egy lovat régebben) ö régóta ott van. Én nem az vagyok aki megijed 5 indiántól és nézd meg az átlag magyart ha csak ránézz egy hazáig szalad sírni kevés az igazán jó gyerek. Mert ez csak az élet úttal jön hogy harcolni kell magadért. Sokan meg csak Légióba tanulják meg ezt ami nekem már meg van.
Ghin!
-köszi!
Babger!
csak az interpolnál infóznak le,meg a neten( ha van konkrétan a neveddel újságcikk,akkor megtalálhatják).
én egy laza tízest guggoltam emberölésért,errõl egy szót sem mondtam,de nem volt tré,mivel még 1 hétig ott "várattak" ,és csak a ROUGE-választáson estem ki.
a lényeg,hogy mindenhol ugyanazt mondjad(2 interjú +a gestapo).a gestapos tiszt belök majd pár trükköt(direkt rossz évszámmal kérdez vissza),állandóan a szemedet fürkészi,na és a nonverbális kommunikációdat(fészkelõdsz -e;babrálsz -e a kezeiddel stb).amúgy profi volt a kihallgatóm,de tudtam,hogy csak én árulhatom el magam.
ami fontos,hogy a tiszteletet add meg maximálisan.lesznek arrogáns beszólásai,de ne harapd meg.
szerintem az a legjobb,ha a sittes-bûnözõs részeket kihagyod,mert túl sok a fiatal,büntetlen elõéletû jelentkezõ,akik így egybõl elõnyben vannak veled szemben -kár lenne rontanod az esélyeiden.
MA 22:00 A Legkeményebb hadsereg!
Nézzétek, érdekes.. 😉
Chris életet hozott a topicba 😄
Helló
Smartcris vagy aki tudja a Gestapo csak az interpolálnál kérdez le vagy a BRFK-nál is. Mert elszámoltam magam közmunkámmal ma jöttem rá marad egy pár napom fent és busz jegyet már nem tudom megváltoztatni. És én errõl kint hogyan beszéljek magyarán megtudják-e õk ezt nézni úgy tervezem egy szót sem szólok róla. Meg olvastam hogy nem jó ha van folyamatba rendõrségi ügyed de ezt be vallanám még nyomozatiba van egy kisebb rabi. Az igaz hogy nem szeretik az erõszakos bûncselekményeket?
Mastermate!
Igazából vegyes volt a beválogatottak életkora,de ettõl függetlenül nekem mindig felhozták,hogy 32 vagyok.
C1217!
hát,lúdtalp miatt nem küldtek el senkit.amilyen csávókat felvettek...nem hinném ,hogy probléma lenne -de nem tudom.
háj Babger!
Így van,a légió levisz egyszerre mindenkit délután Marseille-ba,a buszon megkapod a vonatjegyedet arra a napra oda,ahol lejelentkeztél.Én Párizsig kaptam,de nem csapattam fel,mert maradtunk(egy másik magyar sráccal,akit szintén elküldtek) Marseille-ba szombatig.Gyönyörû város,kár lett volna hazarohanni,17 euróért találtam hotelt (Hotel Prefecture).Szombaton megvettem a jegyemet egy marseille-i eurolines irodában vasárnap estére(21:15) Strasbourgból.Marseille-ból is lett volna,de én urbán-gerilla stílusban nyomom,tehát Strasbourgot is meg akartam nézni.
Hu jo sok info, köszi mindenkinek, te smartchris, hogy láttad te melyik korosztály volt elõnyben??

Smartcirs! Tõled kérdezném ismét, mivel te voltál ott a közelmúltban (legközelebbiben): nem igazán foglalkoztam ezzel a dologgal sokat, de a lúdtalpasok nagy hátrányban vannak? Az nagy gond? Mik a tapasztalataid a többi jelentkezõvel vagy épp magaddal kapcsolatban az orvosin?
😊) Ez tetszik!Használható,gondolom.A ressamblement inkább azt jelenti:Sorakozó!
Majd megkérem a srácot,kérdezze meg a belga dolgot pontosan.
Lehet hogy csak a nyelvet kell tudni,uniosoknak.
Azért még mindig a légio a legjobb esély egy fiatalnak,külföldi katonaságnál,de nagy lövöldözésre ne számitson senki.
Az amikat lövik a legtöbben(nyilván)tehát õk lõnek vissza a legtöbbet.
De oda kell a zöld kártya,vegyél el valami amcsi lufnyát😊)
A különleges erõikhez kell az állampolgárság(többek között)

Te,a hirighez:
Manapság a sima,ilyen értelemben reguláris alakulatok,akár a légio is,
vagy békefenntartanak hadszintereken,vagy hasonló missziokat csinálnak mint ami Afganisztánban van.Ezekre általában lõnek.A légioval is megjárhatsz te számtalan forró pontot,anélkül hogy egyszer is lõnél.
Fõleg a légiosok nem lõhetnek önállóan.
A különleges alakulatokhoz bekerülni ,hát ezt nem is ragozom,Alapból kell állampolgárság.
Lehetnél ghurka,ha 125 centis vagy és sötét mint az ördög,nepáli állampolgár és csivitelsz mint a Star Warsban a kis köppenyesek😊)))
A klasszikus zsoldos szakma a multé.Ma nagy(több világ)biztonsági cégek
vették át ezeket a dolgokat,ezek ált.volt katonák akik a saját (volt alakulataik)veteránjait alkalmazzák,terepen meg a helyi erõket a lótifuti melóra.Ált nyelvtudás,volt katonai stb CV,meg kõkemény ismerettség is kell hogy ide bekerülj.Vannak persze kis piranha cégek,
akik tologatják a budikat,ilyesmi.Néha hallani,hogy egy két szálhámos bekerül a körbe(elég zárt kör ez szvsz),de basszus,itthonis ül faszi aki eladta a Nyugatit(?)😊)
Vannak helyi háboruk,konfliktusok,de ezek vagy vallási,vagy törzsi alapon mennek,akármelyik félhez bekerülni nekünk lehetetlen😊)
Se az eritreai vitézek,se a mudzsik közt nem mutatna egy magyar tul jól😊)
Na meg van a sötét oldal,ahol lehet lõni,meg vesz fel bizt embereket,mint a latino porszivó maffia.
Ugyhogy katonaság szempontjából ,kint.a Légio a legjobb,de azért azt nézze meg mindenki ,a légionak ik a feladatai,milyen szervezet,meg hogy
ált nem szobalányok tartják fent.......elég megnézni a patika tisztaságot pld a REP nél,és belegondolni ,hogy nem a colonel takarit,és a fogda sincs mindig tele😊)

Ja és itthon nem lehet tgv-re jegyet foglalni nekem ezt mondták a keletibe mert Franciák nem adnak ki nekik információt. Legalább is ezt mondták a keleti pályaudvaron. Kértem tõlük hogy lehet elmenni Marseille-ba és nagyon durva útvonal jött ki le sem írom teljesen csak annyit hogy elõször Németország majd Olaszban átszállás egy vonatra és az visz Marseille-be
Helló
Mastermate én euronilessel megyek ki Párizsig az 22.ezer attól függ mennyi idõvel veszed meg a jegyet indulás ellõt ha megveszed 3 hónap ellõtte akkor akár lehet 10 ezer is. ÉN ezt tanácsolólom nekem vonat nem volt szimpatikus. Én onnan szerintem lemegyek Augbanne-ig ami tgv-vel Párizs-Marseille függ napszaktól is de számolj ha 24 éves nem múltál el akkor max. 110 euró meg függ attól is mennyi szabad hely van a vonatón. Utána Marseille--Augbanne 5 euró . De van egy másik útvonal is hogy euronilessel Lyonig mész az azt hiszem 30 ezer környéke és onnan tgv Marseille-ig a tgv max. 80 euró. Visszafele de ilyennel ne számolj felvesznek és kész Marseille-Budapest 120 euro-ból meg van. De Budapest-Marseille nincs kérdeztem jegy irodába és ugyan az társaság ennyit a hazánkról. Marseille-be él rokonom ö informált ezekrõl. Marseille vonat állomás az st charles oda megy a lyoni vonat is meg párizsi is és onnan megy augbanne-ig is. A vonatok sûrûn járnak, kb 1-2 óránkét. DE én úgy számoltam egy napot Marseille-be leszek vagy augbanne-ba mert pont úgy jön ki hogy nem fogsz lent tudni jelentkezni mert munka idõbe kell. Azt hiszem a busz kb fél egyre ér Párizsba és onnan 2-3 óra Marseille onnan Augbanne 20 perc. És még számold hozzá kitudja mikor találod meg a vonat állomást Párizsba 5 vonat állomás van de a Lyon de gardéba kell menni lehet nem írom ezt jól ez most nem jut eszme az lényeg amibe be ne van a Lyon. Párizsba a tömegközlesési jegy az 1,60 euro. Smartcris nem kötekedni akarok de hogy lehet az hogy Strasbourg-bol jöttél haza nem pedig Párizsból mert azt írtad ott jelentkeztél és én úgy tudom addig kapsz jegyet ahol jelentkeztél. Itt van egy oldal http://idegenlegio.gportal.hu/ ha regisztráltok találtok rajt egy számot meg ha körbe néztek az oldalon az oldal szerkesztõje írja hogy kivisz a Légió jelentkezõ központjáig 45 ezer-ért. DE csak Strasbourg-ig és vár ott 3 napot ha netán haza küldenének egybõl de mondta nekem ilyen még nem volt. meg ajánlom az oldalt sok infó van rajta. Ez is egy jó oldal http://www.armys.gportal.hu/gindex.php?pg=18925686&nid=3113806 A kinti vonat árakat kerekítve írtam kicsit olcsóbbak de sose lehet tudni jobb ah kicsivel többel számotok
C1217!
csak fonetikusan tudok leírni pár dolgot,mert nekem is úgy van meg:
-ha a nevedet mondják,ezt kell jó hangosan mondani😛REZON caporal chef!
persze a rang változik.PREZON mon adjutant!
arra harapnak,ha alacsonyabb rangot mondasz.akkor kurváznak rendesen.azt kamázzák,ha a szemükbe nézel,fõleg akkor,ha épp téged hord le.de ha a tiszteletet látják rajtad,akkor nem köcsögölnek.én is futottam néhány kört büntibõl,de sosem húztam a számat,csak a szemébe néztem és -UI CAPORAL! aztán futás.
-POZICIÓN -fekvõbe le
-TRÁVÁJ -munka,dolgozni
-TRÁVÁJ VOLONTER -ha ezt hallod ,akkor munkára kérnek önkéntest
-RÚZS (rouge) -(piros) õk a kiválasztott önkéntesek,akik már terepszínûben vannak,mert mennek a kiképzésre
-SÉF DE RÚZS -a rúzsok fõnöke
- SZILANSZ! -CSEND!
-RÁSZÁMBLE MÓ -mindenki
-DÖ BÚ! -felállni!
-PÁRTI! -indulás!
-MARS! -menet (induljon el a sor)
-RÁSZÁMBLE MO DON LÖ KULUÁR -mindenki a folyosóra!
-GOS -balra
-DROÁT -jobbra
-DÖVON -elõre
-DERIER -hátra
-LÖ SZÁK -hátizsák,táska
-ZSÖ POMP -FEKVÕ
-TRÁKSON -HÚZÓDZKODÁS
-ÁB DU -FELÜLÉS
-KURÉR -FUTÁS
HÁT KB ENNYI AMIT FELÍROGATTAM,MIVEL AUBAGNE-BAN SEMMI PAPÍRUNK VAGY TOLLUNK NEM VOLT.PERSZE AHÁNY FEKÁT KÉRDEZTEM,ANNYI KIEJTÉS VOLT,DE ELVILEG EZEKET MEGÉRTETTÉK.
háj Mastermate!
vonattal mentem ki:a keletibõl(15:10) Münchenbe,ott átszálltam (éjfél körül,mert késett a vonat,de a csatlakozás bevárt) és irány Párizs.másnap reggel fél tízre értem oda.a jegyeket 1 héttel elõre megvettem,ilyenkor vannak akciós jegyek.nekem 70 euróba volt az egész út.Strasbourgból 92 euró volt a buszjegyem vissza(eurolines).
de ha egybõl a légióba akarsz veretni,akkor marseiile-ba menj,mert párizsban 1 hétig csak vársz arra,hogy levigyenek.én még nyaralgattam 3 napot párizsban,ezért mentem oda.
Smartcris, nekem olyan kérésem lenne, hogy le tudnád írni (fonetikusan is), hogy hogyan szólítottad meg a tiszteket: orvost, sorakoztatót, gestapot stb? Nagy segítség lenne! Mert néztem rövid videókat a felvételirõl, és mivel nem tanulok franciát, nem értettem, hogyan szólítják meg a tiszteket! Tudom, hogy rangtól függ, de googleban hiába keresek idegenlégiós rangjelzéseket-megszólításokat! Elõre is köszönöm, nagy segítség, mert szeretnék tisztelettel viselkedni a tisztek iránt!
Még egy kérdés smartchris, hogy mentél ki, mivel, mennyi volt az ut kb, és hol jelentkeztél?

szia mestermate!
szivesen!
a gestaponál az egész életedet felviszik gépre,aztán visszakérdezketnek évszámokat stb,hogy bedõlsz -e vagy sem.
aztán a szokásos kérdések:miért jöttél,mit adsz te a légiónak,mit hallottál korábban a légióról,van -e adósságod otthon.
az olyat nem szeretik,aki azért ment ki,mert becsõdõlt itthon.
a gestapos tisztre jó benyomást kell tenni,mert javaslatot ír rólad a gestapos fõgórénak.
én nem tudom konkrétan ,hogy hol estem ki(a gestaponál vagy a tanács beszavazóshowján),de a G tiszt elõrejelezte,hogy most nem a magamfajtákat keresik.sosem voltam angyal,és ez látszik is rajtam.
errõl az izraeli befizetõs ,6 hónapos kiképzésrõl hallott valaki konkrétumot?köszi!
c 1217!
régi törések miatt kidobáltak embereket,de csak olyanokat,akiknek látszott a külsérelmi nyom.ekg miatt is hullottak páran.
c 1217!
önismereti teszt:kapsz 5 tulajdonságot(békeszeretõ;hajlíthatatlan;innovatív stb).mindegyik elõtt van egy minusz jel vagy egy plusz jel.mindig csak egy jel.neked enterezned kell a tulajdonságokat pl. -alkalmaszkodó,+megértõ stb.a gép csak akkor adja be a következõ ötöt,ha kientereztél majdnem minden tulajdonságot.bizonyos kombinációk vannak,ha ellentétbe kerülsz önmagaddal,akkor beragadsz.a békeszeretõt pl. több ötösfogatban is beadta.ha egyszer nem enterezed be,aztán legközelebb mégis,akkor cumedlis a teszted,mert elvileg kamuzol.
csá wampa!
ja,a megszokott brigádok kint vannak,de szerencse kell hozzá,hogy beleess a tutiba-ahogy nekem mondták a magyar caporal chefek.én aprítani mentem ki,de már párizsban mondták a magyarok,hogy az elsõ 5 évben örüljek ha 1 misszióra elvisznek.az megint más,ha egybõl az elején bekerültem volna a jó eredményeim miatt egy dzsibutis vagy "gájánái" csapatásba.
köszi a belgás infót,asszem az nem pálya.van ötleted?bennem van nagyon a WOODOO,mennem kell valamerre.
babger!
majd körülnézek a neten és megírom ha van kapás.
wodan 88!
az orvonsin ezek voltak:szemvizsgálat(betûolvasós tábla),ekg,lúdtalp,hallás(fülbenézõs,fejhallgatós),testalkat hesszelés(boxeralsós),tbc teszt,szívhallgatás,fogazatvizsgálat(nem para)-imkább azt nézik,hogy hány fogad hiányzik;és egy ûrlapkitöltés,a korábbi egészségügyi bajaidról.
És ezen a 4. teszten, a bizonyos önismeret teszten mik vannak? Konkrétan tudsz 1-2 kérdést idézni? Köszönöm! Sokat segítettél már eddig is!
Smartcris, konkréten az orvosin miért küldtek el mebereket? "-3 példát tudnál mondani? Hallás, szem, törés stb? Amivel te találkoztál.
Ja, smartchris ,nyomd ki a capslockot mert a szemem jojózik a nagybetûktõl😛

Babger
Nesze,itt a Mensa klub IQ tesztje,ha ezt jól hozod,nem lesz gondod a légio egyszerûsitett tesztjéval.
klikk

smartchris
A belgák vesznek fel külföldieket,de katonákat,ezt most mondta egy srác,
pár haverja volt arra.
A spamyolok pár éve nyitottak,latin amerikaiakat felvesznek.
Kontraktornak simán felvesznek,ha tökéletesen beszélsz angolul,spanyolul,arabul,meg tököm tudja az afghánok hogy beszélnek.
Ja,meg ha van 6 éved mint seal operátor,vagy más egzotikus,lehetõleg amerikai 3 betûs képzésed
Ha a gyalogosok elõnyben,nincs gáz,az egész légio gyalogos katonákból áll.
Érdekes hogy mondod,missziora nincs esély,az egész REP külföldön faszol,a másik topikos REI s srác most jött haza Dzsibutiból,már megy is Guayanara.Ez két ezred.A 13 DBLE állandóan kint van,a páncélosoktól is mindig vannak ott,a 3REI szintén külföld,a Mayotti különitmény,amit valaki kérdezett,de ahova ált 5 év után küldenek szintén,de a mûszakiaktól is mindig vannak ott.Az 1.be nem valószinû hogy kerülsz,a 4.meg sulira.aztán kiképzõnek esetleg.

hello smartchris, köszi a sok infot, sztem sokaknak segitettél, gestaponál miket mondtál??

Helló
Smartcriis kösz a választ és hogyan készüljünk logikaira én sehol nem találtam olyant. DE hozzá tartozik nem értek netthez nagyon . Én nem vagyok nyomi úgy értem se szemüveges se törés se semmi. Igen néha én is csak néztem,a videókon milyen nyomiakat felvesznek sok volt akik regelire is kevés lenne még ha többi nyomival jönne akkor is de az hozzá tartozik én csak lázba jövök ha sok emberrel kell bokszolnom szerettem kihívásokat.
Hello smartchris! Annyit szeretnék kérdezni,hogy az orvosin miket néznek,amire emlékszel! Alapos nagyon? Voltam katona,a Bercsényi nél felderitõ! Ott átmentem az orvosin! De mondjuk az már régen volt! Elörre is kössz!
SZERINTEM A LOGIKAI TESZTRE ÉRDEMES RÁKÉSZÜLNI,MERT A FIZIKAI TELJESEN X-EDLEGES.PERSZE AZÉRT TEGYE ODA MINDENKI MAGÁT.
3 LOGIKAI TESZT VAN:EGY 20 KÉRDÉSES ÉS KETTÕ 36 KÉRDÉSES.20 PERCED VAN MINDEGYIKRE.A 20 KÉRDÉSESBEN KÜLÖNBÖZÕ MÉRTANI TESTEK VANNAK KIHAJTOGATVA,MELYEKNEK 1VAGY2 OLDALUK MEG VAN JELÖLVE.KAPSZ NÉGY LEHETSÉGES MEGFEJTÉST FELADATONKÉNT,HOGY MELYIK TEST A LEGVALÓSZÍNÛBB,AMELY EGYEZIK A SZÉTHAJTOGATOTTAL.
AZ EGYIK 36-OS SZÁMTANI LOGIKAI,A MÁSIK PEDIG UGYANILYEN "MI A KÖVETKEZÕ A SORBAN" CSAK TÖK HÜLYE FORMÁKKAL.
HA EZ JÓ LETT,AKKOR VISSZAHÍVNAK A 4. TESZTRE,AMI NEM IS TESZT,CSAK BE KELL JELÖLGETNED BIZONYOS EMBERI TULAJDONSÁGOKAT,HOGY MELYIK JELLEMZÕ VAGY NEM JELLEMZÕ RÁD.
HÁJ BABGER!
A MEKIS KAJÁT ÉN SEM KAMÁZOM,DE NEM AZÉRT NEM ÁLLTAM KI.ÉN TÉNYLEG HARCOLNI MENTEM KI,PERSZE KONSZOLIDÁLTAN ADTAM ELÕ MAGAM.FUTÁS:LUC LEGER TESZTET KELL FUTNI,AMI 20 MÉTERES EGYENESEKBÕL ÁLL.ODA -VISSZA KELL FUTNI.SIPOLÁS JELZI AZ INDULÁST,ÉS SIPOLÁS A KÖTELEZÕ ÉRKEZÉS IDEJÉT A MÁSIK OLDALRA.AZ ELEJÉN TÖK LASSÚ.LAZÁN ÁTKOCOGSZ,MEGVÁROD A BIPPET ÉS VISSZAINDULSZ.AZ ELEJÉN MÉG NEM ÉRZED A RITMUST,MERT SOK IDÕ TELIK EL A KÉT BIPP KÖZÖTT.NO PARA,FUTSZ A TÖBBIEKKEL.NEM LEHET ELBASZNI.6 HOSSZ 1 NÍVÓ.NÍVÓNKÉNT GYORSUL A FUTÁS,VAGYIS RÖVIDÜL A 2 BIPP KÖZÖTTI IDÕ.A 4. NÍVÓNÁL KEZD SPORTOS FEELINGJE LENNI A DOLOGNAK,5-6 NÍVÓNÁL MÁR HULLANAK AZ EMBEREK.A 8. NÍVÓNÁL MÁR CSAK KETTEN FUTOTTUNK.EGYÉBKÉNT FOGALMAM NEM VOLT ,H HOL TARTUNK,MERT A HANGSZÓRÓBÓL TÖK TORZAN JÖTT A DUMA,AMI FRANCIÁUL VOLT,DE NEM TUDTAM KIVENNI ,H MILYEN INFÓT LÖK A FUTÁSRÓL.CSAK FUTOTTAM,AZTÁN ,AMIKOR MÁR CSAK KETTEN FUTOTTUNK MEGÁLLTAM,HOGY LEGYEN ERÕM EGYBÕL EGY JÓ SZÉRIÁT HÚZNI.A MÁSIK SRÁC MÉG FUTOTT 1 NÍVÓT,AZTÁN EGYBÕL MENTÜNK HÚZNI(KETTESÉVEL).A FUTÁSBAN NEM A TÁV VOLT A FÁRASZTÓ,HANEM AZ,HOGY MINDEN HOSSZ UTÁN ÚJBÓL EL KELLETT INDULNI.EGYÉBKÉNT 11-12 NÍVÓT LE LEHET FUTNI.AKI FUTOTT 11 NÍVÓT,AZ HÚZOTT 8-10-ET.ÉN TAKTIKUSAN 9-ET FUTOTTAM,ÉS HÚZTAM 21-ET.
DE MAJD RÁJÖSSZ KINT,HOGY SEMMI JELENTÕSÉGE A JÓ FIZIKUMNAK A TESZTELÉSES IDÕSZAKBAN.HA A MINIMUMOT LENYOMOD MÁR SIMÁN FELVESZNEK,AZTÁN A FARMON MEG MENNEK A LEVESBE A GYEREKEK.SOXOR NEM ÉRTETTEM,HOGY MI ALAPJÁN VÁLOGATNAK.HALÁL CSAJTESTÛ CSÁVÓKAT BEVÁLOGATTAK,AKIK 4-ET ALIG BÍRTAK HÚZNI.