3500
A Francia idegenlégió
  • kory76
    [email protected]
  • kory76
    Szia SNC!!! Ha lehetne én kérnék pár képet! [email protected] 6.-án megyek Strausrourgba! Ha kellene valamit tudnom a helyről írjatok. Köszi
  • SNC
    A testalkat 100%-ban lényegtelen,az pedig biztos hogy az elsők többet futnak mert mindég vissza kell fordulniuk az utolsókért.
  • SNC
    Ha mindenki egyforma lenne a kiképzés végére akkor az utolsó fizikai teszt alapján nem rangsorolhatnák a légiósokat.
  • SNC
    Ghin-nek igaza van
  • Ghin
    Csinálj mindent rendesen, vállalj el mindent, és jó sorsod lesz :)
  • Francsics
    Csak mert elvileg a kiképzés végére, mindenkinek hasonlóan kell kinéznie
    szinte másodpercre pontosan futni meg mindent....

olvastam az egyik könyvben hogyha valaki előbb ért be a célba
    akkor lefuttatták vele mégegyszer a távot, és ugyanúgy járt az is aki lemaradt.

Ezért gondoltam hogy a Testalkat sem lehet kivétel
  • SNC
    Nem,nem vagy hátrányban,talán az elején nehezedre esne egy kicsit a reggeli futás,stb.,de utána leadnál néhány kilót úgyhogy, ennyi az egész.
  • Francsics
    látom meghalt itt megint a fórum úgyhogy feldobok egy témát :D

melyik testalkat a kedvezőbb?

mert én pl 90 kg vagyok 180 cm és átlaghoz viszonyítva elég izmos (kajakozom)

de ahogy elnéztem 1-2 képet... a fiuk eléggé vékonyak, vagyis inkább szálkásak

most akkor én hátrányban vagyok ?
  • Ghin
    am meg jelölj vissza
  • Ghin
    lehet h az olyanfajta msn-t alapból nem támogatja , de tok vd beszélni , m1 feloldottalak majd besz..
  • SNC
    Helló Ghin,hogy érted hogy le voltam tiltva?
    A cim amit adtál MSN?
  • Ghin
    SNC azt mond meg miért vtál nekem letiltva??
  • Ghin
    Ezt már felfogta az agyam.. , akk szentendre meg mi??
  • 1archer1
    ghin, úgy látom nem figyelsz arra, amit mondok. nincs katonai fősuli magyarországon. egyedül a zrínyi miklós nemzetvédelmi egyetemen szerezhetsz katonai diplomát. ez a suli csak és kizárólag pesten van, valamint van egy "tanszéke" szolnokon, ami azt jelenti, hogy a repülős jellegű dolgokat ott oktatják. a lényeg, hogy vagy pestre jársz, vagy sehova, ha a katonai felsőoktatásban gondolkodsz.
  • SNC
    Helló Ghin,de igen oké az msn is.
  • Ghin
    Am a haj levágása miért jó?? és a honvédségnél is kell??
  • Ghin
    Ja bocs, ha nem.. értem.. sszóval akkor mi legyen menjek fősulira vagy nem éri meg?
  • Ghin
    SNC a msn nem jó?
  • Ghin
    Asszem a legközelebbi Debrecen vagy szolnok! , de majd megnézem A barátomon xD :D
  • Ghin
    SNC adok emailt..
    archer h érted h anyuci szoknyája mellett cseperedek katona tisztté??
    szabolcsban nehéz lenne maradni, itt nem állomásozik egy ezred, meg semmi sem :D
  • SNC
    Helló,Ghin.
    Nem vagyok a Youtube-on,de ha adsz 1 mail-cimet szivesen küldök képeket.
  • SNC
    Srácok, április 30.-a ( a kameruni megemlékezés-ünnep alkalmából) tárva nyitva lesz a Camp Raffffalli :) kapuja a civil vendégek számára úgyhogy ha megengeditek most meghivnálak titeket.
  • SNC
    Nemrég megengedték a lap-topok használatát igy a legtöbben modemes internetet használunk aminek a korlátlan verziója 30-40 €-ba kerül havonta (ez a szolgáltatótól függ).
  • 1archer1
    ghin, egy jó tanács: Google a barátod. használd! amúgy az a suli pesten van, max szolnokon van még az egyetem bolyai jános katonai műszaki karának repülő és légvédelmi intézete (pár éve még asszem tanszékeknek hívták az ilyen intézeteket, de a lényeg, hogy ez is a ZMNE-hez tartozik). más intézmény nem foglalkozik katonai felsőoktatással legjobb tudomásom szerint. amúgy meg nem jobb az hidd el, ha ott maradsz szabolcsban. neked is jobb lesz, ha nem anyuci szoknyája mellett cseperedsz katonai tisztté.
  • Ghin
    :D biztos, én nem tom.. de akkor több helyen is van, és szabolcs fele?
  • 1archer1
    ja bocs, az már lassan 10 éve beköltözött a fővárosba
  • 1archer1
    ghin, amiről te beszélsz, az még mindig a zírnyi miklós nemzetvédelmi egyetem, csak ennek az intézménynek szentendrén is van kara. nevezetesen a kossuth lajos hadtudományi kar.
  • Ghin
    Am még van Szentendrén is vagy hol , ismerősöm is ott végzett és most elég nagy rangban van.. AM azon törtem a fejem , h hány év a fősuli, mert 4 év alatt megvan az a rang amit ott letanulok.. és a kiképzés is megvan 2 év alatt, ezt egy honvéd mondta.. vagyis 4 év tanulás = 4 év szolgálat
    4 év tanulás- nagyobb rang(meg még mi)
    4 év szolgálat- rang, kiképzés melyik a jobb
    < ??
  • Ghin
    SNC fent vagy youtubeon? mert van egy légiós akivel régebben beszéltem..
  • Ghin
    Hát.. te nem sajnálod magad, h megadod a számod, várhatod a szivatásokat szerintem .. am SNC hol szolgáltál és miért álltál be , ha akarod ird le nekem privibe :) JA am még van időm kondiban lenni, de már fekvőzök este lefekvés előtt.. De nincs valami sok időm az edzésre.. 3 hetet hiányoztam mert beteg vtam adig elvesztettem a kondim de már jobb :) nem akarok terembe járni, mert pénz és kell.. akk mit csináljak otthon?? Én Bear Gryllstől kaptam az ötletem mindenhez, az ő élete miatt döntöttem a katonaság mellett.. vagyis miattta is.. :D
  • koko25
    Szevasztok.Kemény az orvosi mert a jobb térdem néha kimegy de csak ha ugrálok magasból és ara lábra érkezek amugy csak a csont szarakodik kicsit.Meg sok futás után kicsit huzom de nem tagad be meg birok menni ez kizáró ok vagy nem?elöre is köszi a választ énm is oan dec vége felé akarok ki menni
  • kory76
    Hali SNC!! Lenne pár kérdésem hozzád! Te most kinnt vagy, vagy csak kinnt voltál? Tudunk telefonon beszélni? Ha tudsz csörgess meg:20-245-0494, vagy küldj számot! Hogy megy a felvétel, láttam sok videót, de nem derül ki sokminden róla.Szerinted ha Stasbourg-ban jelentkezem kissebb az esély? Valószínűleg Dec 6.-án megyek. Ha tuddsz segíts, mert egy csomó kérdésem lenne valakihez aki már volt, vagy van ott! köszi
  • Wampa
    Keresztnevet természetesen
  • Wampa
    Szia
    Szerintem internetcafékból,mobilról is sokan,vannak gépek bent irodákban,de fene tudja,lehet hogy lehet laptopja is......a doyen srác,akinek meg fogjuk tudni a nevét,mindig mobilról nyomta eddig.
  • 1archer1
    hát igen ez a probléma ezzel az internettel. nem tudhatod, hogy a billentyűzet másik végén lévő ember tényleg az-e akinek mondja magát. de nincs is ezzel baj, amíg a kevésbé hozzáértők olyanoktól kapnak választ a kérdéseikre, akik jobban értenek az adott témához.
    ja amúgy akik kint vannak, azok honnan neteznek? hogy megy ott az internetezés?
  • Wampa
    Lol:)
    Honnét ?A kiságyról a lavorba?
    Nekem van ugy apa,hogy összejön 20 szor.
    De tudod mit,kérdezek én valamit ,ha már REP.
    Ha megmondod,már mentem is innen,hagylak villantani.
    Bár csendben hozzáteszem,hogy a Brevet para még elmegy,bár kicsit arc szlengeskedni,
    ha konzekvensen Castell nek irod Castelnaudary-t,a Compagnie combat már gázabb,olyan állat nincs,tudniillik a combat főnév,a melléknévi alakjai combatif/ive,combattant/e,,ugyhogy illene a de képzőt odabiggyeszteni,de fátylat rá.
    Azért viszont minden jobbérzésű para szájbarugna,hogy Raffalli nevét szarul irod.

Na a kérdésem: Mond meg mi a keresztneve a főeü-s altisztnek,őt ismerned kell,még
    camerone-nál állt be kb,elég emblematikus figura, hogy ugy mondjam.Ha megmondod milyen rangban van,meg milyen szinű a haja,akkor leszek igazán boldog.
    Meg te is ,mert akkor igérem,nem irok ide tényleg többet és én tartom a szavam.

De ha ez nem megy és megmondod az 1Cie rangidős magyar őrmijének a keresztnevét,az is jó.Gondolom,az 1 esben vagy.
    Azt nemkérdezem a csónakház milyen szinű:P Mivel te a facebookra nem jársz,nem is menne egy ilyen bete de guerre-hez:)) megsugom ez egy poénos utalás volt a Ronin cimű filmre.
  • SNC
    Nekem is van olyan hónapom néha hogy hatot ugrok.

http://www.youtube.com/watch?v=WxbaAO-wiPs
  • SNC

ghin,szerintem jól gondolkozol "ahogy a sors hozza",de azért legyél állandó edzésben hogyha egyszer tényleg úgy jön ki,csak zsebbrevágod az útleveled és emelt fővel nekivághass.
    Én 15 éves koromban voltam biztos benne hogy 1szer majd a légióban fogok szolgálni.
    22 éves koromban léptem be és nem érzem úgy hogy valamiről lemaradnék az életben sem pedig hogy magam mögött hagytam volna a családom.Bármikor beszélhetünk telefonon,meg van szabi,később ha úgy jön nősülni is lehet,stb. Úgyhogy "En avant"
  • 1archer1
    ghin, legjobb tudomásom szerint hazánkban a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetemen képzik a honvédség leendő tisztjeit. a kiképzésről semmit nem tudok, viszont végzett ott két haverom, és ők mondták, hogy szolnokon 6szor ugrottak ejtőernyővel. az mondjuk jó lehetett.