A Francia idegenlégió
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hali!
Aki kimegy a felmérõre, vizsgálatokra és netán átmegy, akkor az már onnantól kezdve haza se jön egy jó darabig? Egybõl indul a kiképzés? Vagy majd szólnak, hogy ekkor gyere vissza?
Másik kérdés, és senki ne sértõdjön meg: Ha ilyen szedett-vetett társaságból áll a légió (már csak innen az utóbbi 3 oldalból kiderül, hogy drogos, gyilkos, sittes akar kimenni), akkor vajon az ilyen emberekbe mennyi bajtársiasság szorul? Ha pl. egy harc közepén meglõnének, segítenének kimenekíteni, vagy otthagynának a g*cibe? Vagy netán még le is lõnének, nehogy hátráltassam õket? 😄
Senkit nem akarok elítélni ismeretlenül, nem is ezért írtam. Csak jó, ha ilyenekkel tisztában van az ember mielõtt kimegy...
Várom a véleményeket.
Aki kimegy a felmérõre, vizsgálatokra és netán átmegy, akkor az már onnantól kezdve haza se jön egy jó darabig? Egybõl indul a kiképzés? Vagy majd szólnak, hogy ekkor gyere vissza?
Másik kérdés, és senki ne sértõdjön meg: Ha ilyen szedett-vetett társaságból áll a légió (már csak innen az utóbbi 3 oldalból kiderül, hogy drogos, gyilkos, sittes akar kimenni), akkor vajon az ilyen emberekbe mennyi bajtársiasság szorul? Ha pl. egy harc közepén meglõnének, segítenének kimenekíteni, vagy otthagynának a g*cibe? Vagy netán még le is lõnének, nehogy hátráltassam õket? 😄
Senkit nem akarok elítélni ismeretlenül, nem is ezért írtam. Csak jó, ha ilyenekkel tisztában van az ember mielõtt kimegy...
Várom a véleményeket.
Sziasztok! Meg tudja valaki mondani ,hogy az ,h szemüveges vagyok kizáró ok-e? Nem akarok az elsõ kanyarban pofára esni...
Alaplap:Gigabyte GA-P35-DS3 | proc:Intel(R) Core(TM)2Duo E4500 @ 2,2GHz - 2,75GHz-ig húzva,gyári hűtés | Mem:2x1024Mb 800MHz+1x2048Mb 800Mhz RAM | vid.kari.:MSI HD5850 Twin-Frozr II 1Gb
És még annyit hogy kint hogy mûködik a jogosítvány szerzés? Rendesen le kell vizsgázni aztán kapunk érvényes jogosítványt, vagy csak megtanítanak vezetni aztán annyi? Vagy ha nincs jgosítványom eleve nem is osztanak olyan feladatra ahol szükség lenne rá?
Üdv. Kösz a gyors választ. Egyáltalán semmi, vagy azért a jogosítvány igen? Ha igen akkor milyen jármûvekre hasznos letenni? Pl a hajós jogosítvány számít valamit vagy teljesen felesleges?
semmi
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Üdv.
Meg tudná nekem valaki mondani hogy mi számít még +dolognak a jogosítvány mellett ami növeli az esélyt a bekerülésre? Gondolok itt akármilyen vizsgára, ismeretekre amiket papírral lehet igazolni és el is fogadják.
Köszönöm.
Meg tudná nekem valaki mondani hogy mi számít még +dolognak a jogosítvány mellett ami növeli az esélyt a bekerülésre? Gondolok itt akármilyen vizsgára, ismeretekre amiket papírral lehet igazolni és el is fogadják.
Köszönöm.
http://www.legion-recrute.com/hu/salaires.php?SM=0
Itt a légió hivatalos honlapja, itt minden benne van amit szeretnétek itt kérdezni. Egyébként most csak 2500 ft 5 éves útlevél 😊
-(Nemco)- Én amúgy inkább vinném a helyedben, nehogy az baj legyen hogy nem viszed.. 😊
Itt a légió hivatalos honlapja, itt minden benne van amit szeretnétek itt kérdezni. Egyébként most csak 2500 ft 5 éves útlevél 😊
-(Nemco)- Én amúgy inkább vinném a helyedben, nehogy az baj legyen hogy nem viszed.. 😊
@Nemco
Franciaország EU tagállam mint te is tudod elég a személyi igazolvány!Csá haver!
Franciaország EU tagállam mint te is tudod elég a személyi igazolvány!Csá haver!
hello!
esetleg valaki megírná az e-mail címét aki volt mér légiós, vagy aki volt már legalább a szûrésen...
esetleg valaki megírná az e-mail címét aki volt mér légiós, vagy aki volt már legalább a szûrésen...
Hello.
Az lenne a kérdésem, hogy az gond e ha nincs utlevelem vagy eleg csak a személyi igazolni magam?
Az lenne a kérdésem, hogy az gond e ha nincs utlevelem vagy eleg csak a személyi igazolni magam?

Triathlon for life
Nekem még 5 évet kell várnom, hogy kimenjek, sajna :S
CSõ all!
Legi 23, nm, sok szerencsét 😉
Francsics!
nem kell tudnod a nyelvet, ott megtanítanak rá , amennyire akarják!
Amúgy meg van magyar tizedes és õ segít + tudnak angolul is 😊
Legi 23, nm, sok szerencsét 😉
Francsics!
nem kell tudnod a nyelvet, ott megtanítanak rá , amennyire akarják!
Amúgy meg van magyar tizedes és õ segít + tudnak angolul is 😊
hello mindenkinek !
Én is szeretnék menni jövõre megpróbálni a felvételit a légióba
de azt mondja el nekem valaki hogy én most nulla franciával hogy fogok ott megszólalni, mert õk elvileg csak franciául beszélnek....
Aki volt már kérem válaszoljon, mert ha ez így van akkor gyúrnom kell a franciára is az edzés melett
Én is szeretnék menni jövõre megpróbálni a felvételit a légióba
de azt mondja el nekem valaki hogy én most nulla franciával hogy fogok ott megszólalni, mert õk elvileg csak franciául beszélnek....
Aki volt már kérem válaszoljon, mert ha ez így van akkor gyúrnom kell a franciára is az edzés melett
@Ghin
Az elfejetettem mondani!Megfogadom!Csá
Az elfejetettem mondani!Megfogadom!Csá
@Ghin
Np haver!Kösz tanácsot!csá
Np haver!Kösz tanácsot!csá
bocsi,
-tudja
tudjátok*
-tudja
tudjátok*
Legi23!
Ha meg a másikat kiséred, akkor meg az õ esélyeit rontod, de te és õ tudja .. Én nem szólok bele..
Ha meg a másikat kiséred, akkor meg az õ esélyeit rontod, de te és õ tudja .. Én nem szólok bele..
Ha szeretne valaki jegyzeteket, tankönyvet, pontos információkat a felvételirõl és a 4hónapról Castelban, írjon, segíthetek [email protected]
Attól függ,hogy mikor mész.
@Ghin
Azt lehetõséget csak felajánlom,hogy jöjjön velem valaki aki akar én már álmomba is odatalálok és csak segítség képen mondtam,de szerint egyedül megyek,mint ahogy múltkor!Szevasz!
Azt lehetõséget csak felajánlom,hogy jöjjön velem valaki aki akar én már álmomba is odatalálok és csak segítség képen mondtam,de szerint egyedül megyek,mint ahogy múltkor!Szevasz!
Köszi szépen!
Csõ!
Azzal nincs baj, csak lefotózzák neki és kész 😊
Azzal nincs baj, csak lefotózzák neki és kész 😊
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy az kizáró ok e, ha valakinek sok tetkója van? Mert azt hallottam, habár nem biztos forrásból, hogy akinek nagyon látható helyen van mint pl. a nyakán azt nem veszik fel! Igaz lehet ez? Csak mert az egyik haverom jövõhéten készül kimenni és eléggé ki van varrva (a nyakán is van egy kisebb)!
Elõre is köszi!
Azt szeretném kérdezni, hogy az kizáró ok e, ha valakinek sok tetkója van? Mert azt hallottam, habár nem biztos forrásból, hogy akinek nagyon látható helyen van mint pl. a nyakán azt nem veszik fel! Igaz lehet ez? Csak mert az egyik haverom jövõhéten készül kimenni és eléggé ki van varrva (a nyakán is van egy kisebb)!
Elõre is köszi!
Legi23!
Miért akarsz mással menni?Mondjuk te tod, csak magad hátráltatod, és am a fizikai nem nagy cucc, inkább a pszhiot nézik, "zabálják az okos katonákat" mint már elhangzott 😄
Miért akarsz mással menni?Mondjuk te tod, csak magad hátráltatod, és am a fizikai nem nagy cucc, inkább a pszhiot nézik, "zabálják az okos katonákat" mint már elhangzott 😄
Dehogy kell tudni. Semmi ilyesmit nem kell elõre megtanulni.
@RolandGTT
Kösz választ!Jah igen az veszély nem fenyeget,hogy elmebetege vagyok mert nem vagyok szal ennyi😊!Világos én is így gondoltam,egyik nem sikerül akkor nem leszel légiós😄!Csak azért kérdeztem,mert én nem tudom,hogy smint mûködnek a légiónál a dolgok!Sziasztok!
Kösz választ!Jah igen az veszély nem fenyeget,hogy elmebetege vagyok mert nem vagyok szal ennyi😊!Világos én is így gondoltam,egyik nem sikerül akkor nem leszel légiós😄!Csak azért kérdeztem,mert én nem tudom,hogy smint mûködnek a légiónál a dolgok!Sziasztok!
Mindkettõnek sikerülni kell, bármelyiken elbukhatsz. A kettõ nem igazán függ össze. Lehetsz Te egy olimpikon is, ha elmebeteg vagy, akkor a pszihon elbuksz 😊
Én hétfõn indulok, ha tudok valamit írok róla remélem 4 hónap múlva 😊
Én hétfõn indulok, ha tudok valamit írok róla remélem 4 hónap múlva 😊
@RolandGTT
Jaj igen azt elfelejtettem mondani,akkor már valószínû pszichológia is sikerül ha fizikai jól sikerül?!Kösz a választ!Szevasz
Jaj igen azt elfelejtettem mondani,akkor már valószínû pszichológia is sikerül ha fizikai jól sikerül?!Kösz a választ!Szevasz
@RolandGTT
Kösz választ!Ha jól értem akkor a fizikai résznek kell,hogy jól sikerüljön igaz?!Szevasz!
Kösz választ!Ha jól értem akkor a fizikai résznek kell,hogy jól sikerüljön igaz?!Szevasz!
Sziasztok!Nah az helyzet én voltam Párizsba a Légió barakkjába és nagyon komoly az egész akkor amikor bementem és megláttam mi van ott akkor döntöttem úgy,hogy jelenkezek a légióba!Am én is meglepõdtem,mert egy magyar srác akart felvenni és poén az egész úgy meglepõdtem,hogy magyarul szólalt megxD!Nah azért nem maradtam mert rendes volt mondta van egy kis súlyfelesleg rajtam és gyúrjam le azt felkészülten jöjjek vissza!Szóval már egy hónapja készülök rá szerintem max 1 év és elmegyek jelentkezni aki velem akar jönni Párizs azt majd úgy is jelzem,hogy menni akarok és én se menjek egyedül!😊Viszont ha úgy alakul akkor úgy!Am szívesen elmegyek én akárkivel aki menni akar amikor én!Én már az útat is tudom és lehet blicelni tömegközlekedésenxD!Sziasztok!
Csoki!
Legi23 mással szeretnél menni(eggyütt)?
Azt nem ajánlom, csak a saját és a másik esélyeit rontod, azt is nézik , hogy mennyire vagy életrevaló, megtudod-e találni a toborzóirodát a városban , vagy nem...
Legi23 mással szeretnél menni(eggyütt)?
Azt nem ajánlom, csak a saját és a másik esélyeit rontod, azt is nézik , hogy mennyire vagy életrevaló, megtudod-e találni a toborzóirodát a városban , vagy nem...
A tesztek miatt nem kell aggódni, ha sportolsz, akkor a fizikai része menni fog. A pszichológiai sem para, csak ne kamuzz, mert többször belekérdeznek, hátha össze tudnak kavarni, de ha az igazat mondod, akkor nincs tré. Anyum férje 17 éve van kint, Õ azt mondta, hogy no para.
Sziasztok!
Kérdés: Lenne valaki, aki mostanában tervezi a jelentkezést?
Csak jó lenne ha nem egyedül lennék magyar. 😊
Kérdés: Lenne valaki, aki mostanában tervezi a jelentkezést?
Csak jó lenne ha nem egyedül lennék magyar. 😊
Szevesztok!Tesztel kapcsolatosan annyi kérdésem volna nehezek a tesztek?Kösz válaszokért!Szevasztok!
Az szeretném,kérdezni ezek pszichológiai tesztek mibõl,állnak gépi teszt vagy valami más még?Válaszokat elõre is kösz!Szevasztok!
juj, on lepukkant a topic :S
Kösz szépen haver😊csákány
saját
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Szevasztok és sziasztok!😊Azt szeretném kérdezni,a pszichológiai teszteket saját nyelven kell megírni vagy franciául vagy angolul?Válaszokat elõre kösz!Sziasztok!
nagy a csend, senki sem ír 😊
ghtzdtdsfgs
http://www.kepi.cncplusplus.com/FFL%20FAQ.htm#Official
egykét hasznos infot találtok rajta bár angolul van de érthetõ
egykét hasznos infot találtok rajta bár angolul van de érthetõ
Én is voltam,és biza' mondom kifordítottal.És baszottra nézik hogy kinyújtod-e a kezed az alján vagy sem. Ez van.
ez a kifordított és akkor kifordítotttal? 😮
jáj vazze..
Smartchris te ott vtál, úgy volt?
jáj vazze..
Smartchris te ott vtál, úgy volt?
Amennyiben a kifordított az amikor a kézhát a tested felé néz,a tenyered pedig nem a tested felé,akkor kifordítottal.
ebben igazad van.. am vki tudja h kiforditott v befordított tenyérrel kell felhúzást csinálni?? mert kifordítottal cseszett nehéz és ha nem megy odaba*z
nagy ám 😊 föleg majd odakinn lessz nagy! De nem fogok itt vitatkozni senkivel,menj ki és csináld!
am nagy a csend 😄
ezt hülyén írtam, ezt akarom : az lehet h kiabál ha nem is csináltál semmit de ok nélkül nem fog .. xD