3500
A Francia idegenlégió
  • AntiHero 2010
    Hali engem is érdekelne.
  • Francsics
    én szerintem a Mikulás tutira légiós volt
  • Thanatos
    sőt a mikulás is, bár már többen kiszámolták hogy ehhez el kéne égnie a légkörben, de az mind1 :DD
  • Ghin
    Kösz, igaz nem ide jött, de megvan a válasz xD
  • SNC
    Persze hogy van karácsonyi ajándék is!
  • Francsics
    amúgy a Jézuska a légiósoknak is visz ajándékot?
    csak mert ha nem akkor sztórnó az egész :D
  • Scottt
    Amúgy vinné :)
  • SNC
    Karácsonykor SENKI SEM MEHET szabira a légióból.A karácsonyt a családdal kell tölteni,egy légiósnak a családja pedig a légió (régen igy volt mára pedig hagyomány maradt).
    Például a 2e R.E.P. 1.százada tegnap este jött meg Djibouti-ból.A 4 hónapos misszió után jár mindenkinek 3 vagy 4 hét szabi amire senki sem fog elmenni dec. 26 előtt,ez 100%.
    Az újévi ünnepek már más téma.
  • SNC
    ...nem,sajnos ebben nem... :)
  • Francsics
    nem?
    pedig pont idevág:D
  • Ghin
    pfffffffúúúúúúú.. -.-"
    bocs, ez nem ide jött vna xD
  • Ghin
    tudnátok ebben segíteni? -
    amd athlon ii dual core p340 2.2 GHz processzor , 3GB / 1066 Mhz memória, 320 GB HDD, ATI Mobility Radeon HD5470 512 MB DDR3 videó kártya , DVD-Supermulti, WIFI, webcamera , Windows7 Home premium 64 bit operációs rendszer - ez az a notebook amit kinéztem, am a neve: PACKARD BELL TK81-SB-213HG Notebook vinné-e ezt a játékot : Prototype?
    Gépigénye: http://gepigeny.hu/games.php?id=873&c_start=1210
  • Francsics
    szerintem azzal nincs baj ha valaki kíváncsi arra hogy hazatud e néha látogatni
    nem hiszem hogy nyerő ötlet elszigetelni magad a világtól
    az 5 öt év egyszer lejár... én pl most 22 vagyok
    tegyük fel felvesznek 23-24 évesen
    kb 30 leszek mire lejárna a szerződés... addigra azért érdemes beszerezni egy komoly kapcsolatot és a barátokkal is úgy kell bánni hogy annyi idősen már csak veszíteni fogsz a számukból....

és azért valljuk be egyedül elég szar élni
  • Mersant
    akinek ez a legfontosabb az nem valo a legioba. egyebkent jo ideig nem lehet.
  • mufc17
    meg tudná nekem mondani valaki hogy ilyenkor karácsonykor haza lehet jönni a légióból(persze csak ha nem vagy valami küldetésen) vagy egyáltalán valamikor is,mert azt tudom hogy van egy jó pár hét szabadság csak azt nem hogy ezt Franciaországon kívül is ellehet-e tölteni.
  • mufc17
    engem is érdekelne
  • PACKEMAN
    pénzért én is mesélek ha akarod! Légió,Specnaz,SAS,SWAT... írd meg melyikre vagy kiváncs és mennyit szánsz rá!
  • szeki87
    szerintem mindenkit érdekel (mivel forumoznak a témában ) főleg ha ingyen (ráirtam egy srácra csak pénzért cserébe lett volna mesélni a légióról :S )
  • Dean Winchester
    engem érdekelne
  • baltu
    egyébként van olyan fórumozó aki itt aktív, és járt már fro-ban felvételin vagy szolgált?
    nemsokára kapok egy beszámolót egyik havertól aki megjárta már a légiót.:)ha valakit érdekel majd elküldöm.
  • PACKEMAN
    JUST DO IT!
  • baltu
    ez elég kiszámíthatatlan, mert nem tudod mi befolyáoslja a biztos bekerülést.... lehet hogy fizikálisan jó vagy, de a Gestaponál megbuksz egy mondaton. lehet hogy nem nézik jó szemmel, ha több emberrel karöltve mész, de gondolhatják úgyis, hogy csapatban jeles. elég kiszámíthatatlan, sok sok tényező befolyásolja a belépést, és az ottmaradást. annyira eszesek, hogy ha már átélted a tortúrát, sem fogod tudni mit csináltál jól, és mit nem, így a számítgatások feleslegesek.
  • PACKEMAN
    a minimum nem azt jeleti hogy azzal fel is vesznek hanem hogy azalatt szóba sem állnak veled és az elsö héten repülsz.... a négy hónapos kiképzést is végig kell csinálnod és az eltökéltség a lényeg a fizikum fejleszthető. (ha van mire alapozni) és persze az eredményeidtől függ hogy melyik ezredbe kerülsz.nem mindenki ejtőernyős valakinek vezetni, szerelni stb is kell. Chong Lee főz, John meg Rambo...
  • baltu
    -Luc leger (7x)
    -húzódzkodás (min 4x)
    -kötélmászás (5 méteres kötél)
    -felülés (40 min)
  • Dean Winchester
    -Fizikum:ha meg tudsz csinálni 30 szabályos fekvőt,40 szab felülést,fel tudsz mászni a kötélre kézzel,semmi gondod nem lesz.

na ne már :DDDD
    ha rendőrnek akarsz menni az is keményebb ennél azért nehogy már a híres francia idegenlégióban ennyi legyen a feladat :S
  • Dean Winchester
    hali régen olvastam h van aki menni akart vagy volt is a légióban!
    no csak annyit kérdeznék már h a fizikai felmérő az miből áll? :D
    pl 2000méter futás 5 perc alatt
    fekvő 1 perc alatt 100 :D vagy ilyesmire lennék kíváncsi!
  • baltu
    bár, az sem most lesz hogy végig olvasom, mindenesetre ha lesz villámkérdésem, felteszem(:
  • baltu
    köszi! és igen, magadnak válaszoltál:D:D
  • PACKEMAN
    tényleg golyóznak a szemeim... magamnak válaszoltam?!
  • PACKEMAN
    szólj ha végig olvastad a fórumot....:D és még mindig van kérdésed.....
  • baltu
    Üdv Mindenkinek!

Már régóta érdekel francia idegen légiós téma. Nemrég jutottam el arra a pontra hogy szeretném, illetőleg megpróbálom. 23 éves vagyok, még egyetemre járok, de nem érzem a magaménak, így eldöntöttem, felkészültségtől függően egy szép napon, felmondok, az itthoni korcs hétköznapi mivoltommal.
    Minden hasznos információt szívesen veszek. A fórumokat is olvasom az elejétől. Átlátom a helyzetet, egyelőre elég magabiztos vagyok. Személyes tapasztalatok is érdekelnek,esetleg, ha erre vonatkozóan érdemleges információt kapnék, értékelném. Köszi.
  • PACKEMAN
    Kösz!
  • Thanatos
  • SNC
    5 év szolgálat után vagy az altiszti rang elérésével bázison kivül is lehet élni családdal vagy anélkül.
  • Francsics
    Hát egyébként nem igazán értem hogy ha így össze vannak zárva az emberek
    akkor hogy lehet valakinek családja meg felesége

A nevére már nem emlékszem deee biztos tudjátok kiről van szó
    Elég fontos embernek állította be a cikk....

nah nem is ez a lényeg hanem akkor hogy van neki itthon családja
    ha közben meg össze van zárva 1000 faszival az ő esetében 10 évig
  • szeki87
    különben Milyen önvédelmet(közelharc) használ a légió (sima katonaiönvédelem , krav maga , eskimira , stb ) ???
  • SNC
    szerződésed alatt minden karácsonyodat a századoddal fogod tölteni
  • SNC
    új törvény szerint 17 év szolgálat után lehet a nyugdijra számitani
  • Wampa
    Nyelvtanalapszavak,használtabb szleng
  • Wampa
    Ugyanez klikkelhetően