3500
A Francia idegenlégió
-
AntiHero 2010 #2220 Hali engem is érdekelne. -
Francsics #2219 én szerintem a Mikulás tutira légiós volt -
Thanatos #2218 sőt a mikulás is, bár már többen kiszámolták hogy ehhez el kéne égnie a légkörben, de az mind1 :DD -
Ghin #2217 Kösz, igaz nem ide jött, de megvan a válasz xD -
SNC #2216 Persze hogy van karácsonyi ajándék is! -
Francsics #2215 amúgy a Jézuska a légiósoknak is visz ajándékot?
csak mert ha nem akkor sztórnó az egész :D -
#2214 Amúgy vinné :) -
SNC #2213 Karácsonykor SENKI SEM MEHET szabira a légióból.A karácsonyt a családdal kell tölteni,egy légiósnak a családja pedig a légió (régen igy volt mára pedig hagyomány maradt).
Például a 2e R.E.P. 1.százada tegnap este jött meg Djibouti-ból.A 4 hónapos misszió után jár mindenkinek 3 vagy 4 hét szabi amire senki sem fog elmenni dec. 26 előtt,ez 100%.
Az újévi ünnepek már más téma. -
SNC #2212 ...nem,sajnos ebben nem... :) -
Francsics #2211 nem?
pedig pont idevág:D -
Ghin #2210 pfffffffúúúúúúú.. -.-"
bocs, ez nem ide jött vna xD -
Ghin #2209 tudnátok ebben segíteni? -
amd athlon ii dual core p340 2.2 GHz processzor , 3GB / 1066 Mhz memória, 320 GB HDD, ATI Mobility Radeon HD5470 512 MB DDR3 videó kártya , DVD-Supermulti, WIFI, webcamera , Windows7 Home premium 64 bit operációs rendszer - ez az a notebook amit kinéztem, am a neve: PACKARD BELL TK81-SB-213HG Notebook vinné-e ezt a játékot : Prototype?
Gépigénye: http://gepigeny.hu/games.php?id=873&c_start=1210 -
Francsics #2208 szerintem azzal nincs baj ha valaki kíváncsi arra hogy hazatud e néha látogatni
nem hiszem hogy nyerő ötlet elszigetelni magad a világtól
az 5 öt év egyszer lejár... én pl most 22 vagyok
tegyük fel felvesznek 23-24 évesen
kb 30 leszek mire lejárna a szerződés... addigra azért érdemes beszerezni egy komoly kapcsolatot és a barátokkal is úgy kell bánni hogy annyi idősen már csak veszíteni fogsz a számukból....
és azért valljuk be egyedül elég szar élni -
#2207 akinek ez a legfontosabb az nem valo a legioba. egyebkent jo ideig nem lehet. -
mufc17 #2206 meg tudná nekem mondani valaki hogy ilyenkor karácsonykor haza lehet jönni a légióból(persze csak ha nem vagy valami küldetésen) vagy egyáltalán valamikor is,mert azt tudom hogy van egy jó pár hét szabadság csak azt nem hogy ezt Franciaországon kívül is ellehet-e tölteni. -
mufc17 #2205 engem is érdekelne -
PACKEMAN #2204 pénzért én is mesélek ha akarod! Légió,Specnaz,SAS,SWAT... írd meg melyikre vagy kiváncs és mennyit szánsz rá! -
szeki87 #2203 szerintem mindenkit érdekel (mivel forumoznak a témában ) főleg ha ingyen (ráirtam egy srácra csak pénzért cserébe lett volna mesélni a légióról :S ) -
Dean Winchester #2202 engem érdekelne -
baltu #2201 egyébként van olyan fórumozó aki itt aktív, és járt már fro-ban felvételin vagy szolgált?
nemsokára kapok egy beszámolót egyik havertól aki megjárta már a légiót.:)ha valakit érdekel majd elküldöm. -
PACKEMAN #2200 JUST DO IT! -
baltu #2199 ez elég kiszámíthatatlan, mert nem tudod mi befolyáoslja a biztos bekerülést.... lehet hogy fizikálisan jó vagy, de a Gestaponál megbuksz egy mondaton. lehet hogy nem nézik jó szemmel, ha több emberrel karöltve mész, de gondolhatják úgyis, hogy csapatban jeles. elég kiszámíthatatlan, sok sok tényező befolyásolja a belépést, és az ottmaradást. annyira eszesek, hogy ha már átélted a tortúrát, sem fogod tudni mit csináltál jól, és mit nem, így a számítgatások feleslegesek. -
PACKEMAN #2198 a minimum nem azt jeleti hogy azzal fel is vesznek hanem hogy azalatt szóba sem állnak veled és az elsö héten repülsz.... a négy hónapos kiképzést is végig kell csinálnod és az eltökéltség a lényeg a fizikum fejleszthető. (ha van mire alapozni) és persze az eredményeidtől függ hogy melyik ezredbe kerülsz.nem mindenki ejtőernyős valakinek vezetni, szerelni stb is kell. Chong Lee főz, John meg Rambo... -
baltu #2197 -Luc leger (7x)
-húzódzkodás (min 4x)
-kötélmászás (5 méteres kötél)
-felülés (40 min)
-
Dean Winchester #2196 -Fizikum:ha meg tudsz csinálni 30 szabályos fekvőt,40 szab felülést,fel tudsz mászni a kötélre kézzel,semmi gondod nem lesz.
na ne már :DDDD
ha rendőrnek akarsz menni az is keményebb ennél azért nehogy már a híres francia idegenlégióban ennyi legyen a feladat :S -
Dean Winchester #2195 hali régen olvastam h van aki menni akart vagy volt is a légióban!
no csak annyit kérdeznék már h a fizikai felmérő az miből áll? :D
pl 2000méter futás 5 perc alatt
fekvő 1 perc alatt 100 :D vagy ilyesmire lennék kíváncsi!
-
baltu #2194 bár, az sem most lesz hogy végig olvasom, mindenesetre ha lesz villámkérdésem, felteszem(: -
baltu #2193 köszi! és igen, magadnak válaszoltál:D:D -
PACKEMAN #2192 tényleg golyóznak a szemeim... magamnak válaszoltam?! -
PACKEMAN #2191 szólj ha végig olvastad a fórumot....:D és még mindig van kérdésed..... -
baltu #2190 Üdv Mindenkinek!
Már régóta érdekel francia idegen légiós téma. Nemrég jutottam el arra a pontra hogy szeretném, illetőleg megpróbálom. 23 éves vagyok, még egyetemre járok, de nem érzem a magaménak, így eldöntöttem, felkészültségtől függően egy szép napon, felmondok, az itthoni korcs hétköznapi mivoltommal.
Minden hasznos információt szívesen veszek. A fórumokat is olvasom az elejétől. Átlátom a helyzetet, egyelőre elég magabiztos vagyok. Személyes tapasztalatok is érdekelnek,esetleg, ha erre vonatkozóan érdemleges információt kapnék, értékelném. Köszi.
-
PACKEMAN #2189 Kösz! -
Thanatos #2188 -
SNC #2187 5 év szolgálat után vagy az altiszti rang elérésével bázison kivül is lehet élni családdal vagy anélkül. -
Francsics #2186 Hát egyébként nem igazán értem hogy ha így össze vannak zárva az emberek
akkor hogy lehet valakinek családja meg felesége
A nevére már nem emlékszem deee biztos tudjátok kiről van szó
Elég fontos embernek állította be a cikk....
nah nem is ez a lényeg hanem akkor hogy van neki itthon családja
ha közben meg össze van zárva 1000 faszival az ő esetében 10 évig
-
szeki87 #2185 különben Milyen önvédelmet(közelharc) használ a légió (sima katonaiönvédelem , krav maga , eskimira , stb ) ???
-
SNC #2184 szerződésed alatt minden karácsonyodat a századoddal fogod tölteni -
SNC #2183 új törvény szerint 17 év szolgálat után lehet a nyugdijra számitani -
Wampa #2182 Nyelvtanalapszavak,használtabb szleng -
Wampa #2181 Ugyanez klikkelhetően