A Francia idegenlégió

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

http://www.youtube.com/watch?v=SigsJyRjgfA&feature=related

jó sokan..
tud valaki linkelni magyar feliratos videót?
magyarázhattam neki bármit, õ jobban tudta xD(értitek)
kérdezgettem a honvédségrõl és aztmonta h tiszteli a szabályzatot és h a családjának sem mond el semmit..
bs, a légiót semmilyen elõképzettség se hatja meg

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

nem, mamár nem az, fro szövetséges állam...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

basszus, ma irta nekem egy honvéd, h katonai végzettség kell a légióba :s
van egyáltalán olyan h katonai végzettség? :S
Végülis bûncselekmény ha kimegy egy magyar a légióba, mert nem is tom talán azért mert nato-s tagok vagyunk és nem dolgozhatunk zsoldos katonaként vagy valami ilyesmi..
Ez büntethetõ, mert már keresgéltem a googleban és volt ahol igen volt ahol nem, szerintetek?
3 perc összesen a fogmosás és a tus.. meg gondolom a borotválkozás is.. de ez nem biztos
igen a 3perc hidegvíz reálisabb mint a 10mps. remélem azlesz.
kimenõ hogy van vajon 😄 de az a jó hogy a Ribery és Benzema luxus kur.aja közelbe lesz 😄 http://www.google.hu/images?q=zahia%20dehar&oe=utf-8&rls=org.mozilla:hu:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&hl=hu&tab=wi&biw=1440&bih=725

legalább ennyibõl Jólesz kint 😄

Hát én vhol azt olvastam h csak hideg viz van és 3 perc tusolni és fogat mosni.. igaz ez sem nagy cucc de elég xar h csak hideg viz mikor mindjárt elalszol a zuhany alatt, lehet direkt azért van.. és még öltözz át alvó cuccba várj h ellenõrizzenek (közbe alszol elfelé) majd észre sem veszed h már felkeltél.. Ez kemény , igaz a wc papír nem nagy téma..
morbidnak hangzik hogy nincs papír de ez olyan tény mint az hogy 10mp ed van arra hogy letusolj. ha az infóim jók és remélem nem jók😄 Újságpapírt használtok. nekem mind1 hogy mi van kint nekem az újság is pont annyira megteszi mint a wc papír 😄 nemvagyok válogatós.

a 10mp fürdés az tuti így van azthiszem az 1. honapba abbol is kb 2 hétig szívatás miatt meg hogy essenek ki azok akik nemoda valók sok sok szivatásból a fürdés az egyik ami gondott okozhat.
persze vannak olyanok biztosan akik nemszeretnek fürdeni 😄 nah azok itt szerezhetnek + pontokat 😄

a blog ba olvastam hogy ha felvettek akkor a kiképzés alat az 1. hónapba alig hagynak aludni /nap(2-4óra) és alig adnak kaját, nah itt fognak kiesni sztem a legtöbben.

szoval sztem itt most a wc papír a legkisebb gond 😄

xD akk mivel törlöm ki ha kincs a wc papír..? xD
nincs a klotyón? ellopják és eladják a feketepiacon? vagy veszek pzs-t és kéjssz 😄
😄 persze 😄 a telefonért csak egy tockost kapot ha laptopozott volna akkor helybe ellõvik a bal lábát 😄

semmit nem vihetsz magaddal nem tudom hogy kerülhetett hozzá telefon
vagy lehet hogy megrendezett volt a videó, de ahogy hallotam kint a wc papír kincs nem hogy a telefon 😊

Ez komolya h lehet laptopot vinni?
hát nem is úgy gondoltam h a zsebében van és bekapcsolva.. csak akkor van bekapcsolva ha akarsz telózni..
Nem tom h lehetett ennyi esze?? De kapott érte egy tockost 😊
persze hogy tudx sunyiba telefonálni a laptopodat is viheted Netet is adnak hozzá de nem valami szarat optikát húznak be barakba!

Kint Imádják a telefont a videón is láthatod 😊

http://www.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U&feature=player_embedded

a blogban irta a csávó h feketepiacon lehet bélyeget kérni , meg am is sunyibba tudsz telózni xD
akinek van msn-je az megadja privibe?? hmm? 😊
azért ez elgrosszabb esetben is max kiképzés alatt, sokak sjanálatára a légióban is armeé 2000 van, és nem csak madárpostával lehet komunikálni mint 20 éve 😊

Üdv mester 😊

Ott a pont, de azért ahoz képest, hogy nem voltál ott sokan szeretnének olyan keveset tudni a cégrõl mint te szerintem..., ráadásul a másik fórumon anno ez tuti hogy volt téma... 😄 nekem valamiért a francia posta rémlik, no mind1 😄

A burundis meg beugratós kérdés mert mindenki tudja hogy észak illetve észak-nyugat burundiban szokott a cég túszt menteni hobbyból... 😄DD

sztem a kihuzhatósat vidd xD
öö am havonta egyszer leeht telefonálni levelet irni meg akkor amikor akarsz 😊
Üdv Thanatos
Honnan tudjam?Nem voltam ott.
De nem mindegy?Kicsit olyanok ezek a kérdések,mint a francia mondókában,mikor a ribanc dzsal a piacra egy kosár tojással😊
Sok értelme nincs az ilyeneknek,hogy "Mikor megyek a GCP vel Kelet Burundiba tuszt menteni,akkor a kihuzható vgy a kihajtható válltámaszos SD-t vigyem?"
Elõször még oda kéne jutni,hogy felvegyék,Ott meg majd elmondják.

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

Sziasztok!

Lenne még egy kérdésem: mikor üzenhetünk a csládnak és mikor kapunk elõször kimenõt?
De akkor veszek ki pénzt ha akarok?? neM? vagy félnek h lelépek és adnak egy határt?? 😮
híbátlan Köszönöm!

tisztelegsz a parancsnokodnak, kivágja az asztalra, aztán belesöpröd a kepi-dbe 😊

na jó valójában ma már egybõl a számládra utalják amit a légió nyit a nevedre, ha jól rémlik a francia postánál, vagy valami ilyesmi

Wampa pontosíts pls 😄

minél több 😊

am az a vasihazafi oldal mirõl szól vagy miért alapították meg?? 😊
elolvastad a blogot??
onnan megtod h mi a jó eredmény..
hy

valaki pontos infót tudna adni arról hogy a zsold kifizetése,kezelése hogy történik?

legjobb lenne olyan aki volt kint és tudja hogy megy ez.

Thx

azt tudja esetleg valaki, hogy luc leger tesztbe kb mi számít jó eredménynek? hány nívó?
És amit leírt a csávó a blogjába , abból észre lehet venni h nincs lustálkodás..
Mindent vállalj el és könnyebb lesz a dolgod mint másoknak 😉
Nincs cooper teszt elég régóta.

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

csövi. jó az a blog, már most elolvastam, ajánlom, olvassátok el, sokat lehet belõlle tanulni, és érdekes is.. 😄
Hali! Cooper teszt egészen biztosan van, úgyhogy nem árt gyakorolni.
Nemrég indult egy fasza légiós-blog a vasihazafi.hu-n a kezdetektõl (idegenlégió/felvételi), itt a linkje:
http://vasihazafi.hu/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=23&Itemid=29
sziasztok.
ki tudja, hogy most van még a felvételin Cooper teszt, vagy csak Luc leger teszt van futásból? válaszotokat elõre is köszi
de ha anyukád kézen fogva kikísér és átad a kapuban az illetékesnek az plusz pont, mert tudják hogy nem keveredtél semmi bajba!

Igen, mert akkor látják hogy metudsz állni a saját lábadon egyedül is.. 😄
arra gondoltok hogy ha egyedül megyek és oda találok teljesen egyedül akkor elõnyösebb helyzetbe vagyok?

NEm tudja valaki ? van egy mp4/mp5-öm és nem szól a haangszórója.. mit csináljak?? :/
Ja,ja olvass vissza észreveszed miért.. 😊
" ezért gondoltam arra hogy többen jobb menni mint egyedül"
nem, nem jobb, olvass vissza...

Üdv
Én kiszeretnék menni a légióba ez 100%. ezért gondoltam arra hogy többen jobb menni mint egyedül így megkérdezem itt a forumozókat hogy ismernek e olyan embert(eket) akik kiszeretnének menni de nem tudják hogyan kezdjék.

Olyan emberek jelentekését várom aki kiszeretne menni a légió ba
Kb 1-2 hónapon belül.

Csak olyan aki biztos benne és itt tud hagyni mindent végig gondolta és 100%- osan a döntésében, nem csak ígérgeti hanem a megbeszélt idõpontba az indulási helyen is lesz.

Ezt a fórumot nem nagyon olvasgatom, sõt semelyiket így megadok egy email címet és aki szeretne menni az vegye velem fel a kapcsolatot.

Az utazási költségek kiút módjától függnek.
akit érdekel írjon. A tõbbit email ben.

Email: [email protected]

öö szívesen de várd még meg a nagyok véleményét is én csak 14 vok , majd a tapasztaltabbak megmondják a tutit 😄
köszi
bocs a helyesírásért xD
ha ott táengedtek akkor a légióba id átfognak(sztem)
am mérik vérnyomásod, ludtalp gerincferdülés meg ilyenek ..
minimális színtévesztés mennyire problémás?
Jogsim van szóval ott átengedtek...