A Francia idegenlégió
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kérdezgettem a honvédségrõl és aztmonta h tiszteli a szabályzatot és h a családjának sem mond el semmit..
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
van egyáltalán olyan h katonai végzettség? :S
Ez büntethetõ, mert már keresgéltem a googleban és volt ahol igen volt ahol nem, szerintetek?
kimenõ hogy van vajon 😄 de az a jó hogy a Ribery és Benzema luxus kur.aja közelbe lesz 😄 http://www.google.hu/images?q=zahia%20dehar&oe=utf-8&rls=org.mozilla:hu:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&hl=hu&tab=wi&biw=1440&bih=725
legalább ennyibõl Jólesz kint 😄
a 10mp fürdés az tuti így van azthiszem az 1. honapba abbol is kb 2 hétig szívatás miatt meg hogy essenek ki azok akik nemoda valók sok sok szivatásból a fürdés az egyik ami gondott okozhat.
persze vannak olyanok biztosan akik nemszeretnek fürdeni 😄 nah azok itt szerezhetnek + pontokat 😄
a blog ba olvastam hogy ha felvettek akkor a kiképzés alat az 1. hónapba alig hagynak aludni /nap(2-4óra) és alig adnak kaját, nah itt fognak kiesni sztem a legtöbben.
szoval sztem itt most a wc papír a legkisebb gond 😄
nincs a klotyón? ellopják és eladják a feketepiacon? vagy veszek pzs-t és kéjssz 😄
semmit nem vihetsz magaddal nem tudom hogy kerülhetett hozzá telefon
vagy lehet hogy megrendezett volt a videó, de ahogy hallotam kint a wc papír kincs nem hogy a telefon 😊
Nem tom h lehetett ennyi esze?? De kapott érte egy tockost 😊
Kint Imádják a telefont a videón is láthatod 😊
http://www.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U&feature=player_embedded
Ott a pont, de azért ahoz képest, hogy nem voltál ott sokan szeretnének olyan keveset tudni a cégrõl mint te szerintem..., ráadásul a másik fórumon anno ez tuti hogy volt téma... 😄 nekem valamiért a francia posta rémlik, no mind1 😄
A burundis meg beugratós kérdés mert mindenki tudja hogy észak illetve észak-nyugat burundiban szokott a cég túszt menteni hobbyból... 😄DD
öö am havonta egyszer leeht telefonálni levelet irni meg akkor amikor akarsz 😊
Honnan tudjam?Nem voltam ott.
De nem mindegy?Kicsit olyanok ezek a kérdések,mint a francia mondókában,mikor a ribanc dzsal a piacra egy kosár tojással😊
Sok értelme nincs az ilyeneknek,hogy "Mikor megyek a GCP vel Kelet Burundiba tuszt menteni,akkor a kihuzható vgy a kihajtható válltámaszos SD-t vigyem?"
Elõször még oda kéne jutni,hogy felvegyék,Ott meg majd elmondják.
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
Lenne még egy kérdésem: mikor üzenhetünk a csládnak és mikor kapunk elõször kimenõt?
na jó valójában ma már egybõl a számládra utalják amit a légió nyit a nevedre, ha jól rémlik a francia postánál, vagy valami ilyesmi
Wampa pontosíts pls 😄
onnan megtod h mi a jó eredmény..
valaki pontos infót tudna adni arról hogy a zsold kifizetése,kezelése hogy történik?
legjobb lenne olyan aki volt kint és tudja hogy megy ez.
Thx
Mindent vállalj el és könnyebb lesz a dolgod mint másoknak 😉
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
Nemrég indult egy fasza légiós-blog a vasihazafi.hu-n a kezdetektõl (idegenlégió/felvételi), itt a linkje:
http://vasihazafi.hu/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=23&Itemid=29
ki tudja, hogy most van még a felvételin Cooper teszt, vagy csak Luc leger teszt van futásból? válaszotokat elõre is köszi
nem, nem jobb, olvass vissza...
Én kiszeretnék menni a légióba ez 100%. ezért gondoltam arra hogy többen jobb menni mint egyedül így megkérdezem itt a forumozókat hogy ismernek e olyan embert(eket) akik kiszeretnének menni de nem tudják hogyan kezdjék.
Olyan emberek jelentekését várom aki kiszeretne menni a légió ba
Kb 1-2 hónapon belül.
Csak olyan aki biztos benne és itt tud hagyni mindent végig gondolta és 100%- osan a döntésében, nem csak ígérgeti hanem a megbeszélt idõpontba az indulási helyen is lesz.
Ezt a fórumot nem nagyon olvasgatom, sõt semelyiket így megadok egy email címet és aki szeretne menni az vegye velem fel a kapcsolatot.
Az utazási költségek kiút módjától függnek.
akit érdekel írjon. A tõbbit email ben.
Email: [email protected]
am mérik vérnyomásod, ludtalp gerincferdülés meg ilyenek ..
Jogsim van szóval ott átengedtek...