A Francia idegenlégió
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Aubagneban pénzt is kereshetsz ha netán nem sikerülni.. am sztem vagy 2-3 hét 😊
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Cooper mester értékelési rendszere szerint amugy 2800 feletti eredmény 12 perc alatt és 30 éven belül is kiváló eredménynek számit.
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
2700 vagy 3000? es ez mennyire nehez?
ezt most találtam.. még én sem néztem végig, csak épp az elejét, nézzétek meg! 😄
Nehéz megérteni, de próbálom és a nagyját sikerült is.. 😊
Ugyhogy nem olyan szar az a sergent chef 10 évre😞
Az 1 oszt légios,legionnaire 1(premiere)classe,az lényegében egy katonai rang,de nem hivatalosan,inkább egy megkülönböztetés..
Mivel a franciáknál nincs õrvezetõ,hanem a tényleges rang a caporallal kezdõdik.de ez lényegében annak felel meg,a parancsnoki lánc miatt.
Tehát ha mindenki kiesik elõlük,a 1 classe veszi át a pk.ságot,ha õ nincs ,akkor a régebben szolgáló,azaz rangidõs.Ugyanaz mint a soldat premiere classe.
Katonák,tiszthelyettesek
-légionnaire(seregben soldat)-légios
-1 classe(seregben 1 classe soldat v.
-caporal(egyes alakulatoknál brigadier-pld páncélosok)-tizedes
-caporal chef(brigadier-chef)-szakaszvezetõ
Altisztek:
-sergent(marechel de logis)-õrmester
-sergent -chef(marechal de logis chef)-törzsõrmester
-adjutant-zászlós
-adjutant -chef-törzszászlós
-major ez egy speciális rang,még nem tiszt,de ált a sok évtizede szolgáló törzszászlósok kapják meg.Szerintem nincs magyar jelenleg a Major Toth óta aki akkor a legrégebben szolg magyar volt,mikor nyugdijba ment.
Tehát nem lehet valaki egyszerre 1.classe és õrmester,a törzsõrmester meg igen szép 10 évhez.Ahhoz képest tul szép,hogy nem tudod mi a különbség a 1classe és egy altiszt között.
Messzirõl jött ember azt mond amit akar,nekemi s irta egy csaj hogy a palija ezredparancsnok,kapitámyi!rangban.Az összes ezred élén ezredes van és nincs magyar jelenleg,sõt ugy tudom magyar tiszt sincs.Sõt mint irtam major sincs.
A nyugdijba tudtommal nem számitanak bele ezek a szolg helyek,csupán a pénz több a külföldi,veszélyességi vagy pld ejtõernyõs pótlék miatt.Igen,a 13 iknál ez 2.5 szöröse is lehet.
Amugy régebben irkált ide egy nyugdijas ejtõernyõs altiszt,csak szerintem megunta,hogy Vérpistike leosztotta egybõl.lám,tõle lehetne kérdezgetni és nem az lenne,hogy hugom légiós.
Egyébbként a wikin is szarul van forditva.
A helyes forditás:
Ime itt a véreshurka (
Az elszásziaknak,svájciaknak.lotharingiaiaknak
A belgáknak nincs
mert õk a szar/segglövészek.
Érteni jeg ugy kell,hogy a Boudin maga egy hurkaformára összetekert felszerelés darab ,amit a hátizsákra kötöztek,a tireur au cul meg a szarhuszár,aki csicskázik meg a budit pucolja,Vagyis corvézik.
Ez puding
Ez puding
A elzásziak, a svájci, és Lorraine
A belgák, több
A belgák, több
Ezek a felvételek a csacsi.
A belgák, több
A belgák, több
Ezek a felvételek a csacsi.
http://www.legion-recrute.com/hu/faq.php?SM=0#f3
Nem vagyok légiós, a testvérem már 1. osztályú légiós (10 éve légiós). Bennem most jött el az elhatározás, kb 1 éve, hogy menni szeretnék én is. Amiben tudok segítek bárkinek, kérdezzetek bátran, de természetesen mélyreható dolgokban én sem vagyok jártas.
am te légiós vagy?? Mert tudsz pár dolgot róla. 😉
Nem kötekedni akartam hanem segíteni. Hidd el azért lesz 9-bõl 1 ember légiós mert a java része így gondolkodik. Aki egy kicsit reálisan látja magát az képes felmérni a saját teljesítõ képességét mind testben mind fejben. A topicról csak annyit, hogy tele van jó ötlettel és tippel. Ha végig olvastad amit írtam akkor láthatod hogy egy szóval nem szóltam le.
Segíteni akartam nem okoskodni.
Üdv
Nem azért megy a topic már 3 vagy több éve h 10 éves gyerekek fejével gondolkodó emberek irkálnak szépet , s jót h most kimegyünk katonánakdekeményekleszünk, és sok pénzünk lesz, hazajövünk elmondom milyen kemény férfi lettem és megvolt az 5-6 évem és túléltem..
Azért van a topic h egymást buzdítsuk és h tippeket adjunk hogy sikerüljön belépni és igazad van nem sok értelme van átgondolatlanul kimenni, de szerintem aki ide irt már vagy olvasgat az már gondolkodott kicsit rajta , hogy mégis mit is akarok én?? 😮
Mégis csak a francia idegenlégió és nem az ovi.(szerintem ezt itt tudja pár ember) 😉
45 nap szabi jár azaz 9 hét/év. Kivenni az elsõ 2 évben nem fogod az fix. Kikékpés kiképzés hátán, meg amit te önként vállasz vagy szeretnél. Haza jönni is lehet. 2 hónappal elõtte be kell jelenteni hol leszel, és meddig, hol lehet utólérni. Ha a 13ban vagy, vagy a Specnél akkor nagyon nehezen engednek el, de te mégnehezebben akarsz majd eljönni 😄
Más.
Ha megbuksz az orvosin akkor vége. Ha megbuksz a fizikai teszteken akkor 3 hónap mulva neki mehetsz megint. Ha megbuksz az IQ, és logikai teszteken akkor másfél év az eltiltás. Ha a végén a sorozó bizotság mond nemet akkor soha nem mehetsz vissza. Nem olyan embereket keresnek akiket a kaland a pénz hajt. Ezek álltalában önként mennek el egy hét után a farmról, márha odáig eljutnak. Olyan kell aki új életet, új családot keres, aki nem fog dezertálni, aki karriert akar csinálni.
Remélem segítettem, de mindenkinek azt tudom ajánlani, hogy alaposan fontolja meg, ez nem vicc, nem babazsúr. Nem hiába kapsz új nevet, mert a kiképzés végére az itthon maradt családtagok vagy barátok nem fognak ismerni, és te se fogod érteni õket.
ez az.. utána már csak kattingatni kell a következõ részekre 😊
Jó szórakozást!
Amúgy erre gondoltam, de lehet h nem ebben van a tockos..
Nézegessétek 😉
már láttam de igy semmit nem ér h nem tom mit beszélnek..
várjatok, mindjárt megkeresem és linkelem 😊