A Francia idegenlégió
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kb.,nem emlékszem szó szerint.
-Te ,mik azok a fénylõ izék fent?
-Azok fényes lyukak egy sötét vásznon.
-Vazzeg...de jó!Képzeld az a hülye gondolatom támadt,hogy azok millió fényéévre lévõ
izzó gázóriások,
Én mindig azt hittem,Castelnaudary egy városka,Toulouse-tól nem messze,
Ahol van egy laktanyája az Idegenlégiónak,a Quartier Danjou,amit pár helyen D'Anjou nak irnak😊 és a 4 Regiment Etrangere állomásozik ott vala.
A foyer-ra mindig azt hittem hogy egy rövidités a katonai szlengben,a Foyer du légionnaire-é,ami légiós kantint jelent.
A mihez képest több a misszió még mindig él.....az éles misszio is.Van tompa is?
Két uj kérdésem:
-Mi a farmokon?
-Mi a tiktokk?
Egyébbként csendben megjegyezném,elég kevés a Légio történetében az olyan önkéntes,aki azért ment ki,mert egy nap megvilágosodott mint Loyolai szent Ignác,és azt orditva ,hogy :Ezentúl életem és vérem Franciahoné! kivágtatott az elsõ toborzó irodába.
Valamivel több volt a kalandor,börtöntöltelék,széplelkû ifju,volt katona stb.illetve ahogy csökken azok száma akik a törvény elõl menekülnek oda,annyival nõ a megélhetési légios jelentkezõk száma.Illetve a facebook idiótáké.
A nagy történelmi fordulópontok is jól lemérhetõek,pld '56,a három magyar altiszt se biztos hogy azért ment ki,mert egy nap arra ébredtek,vérprofi vagyok,az utam a Légió,tadámmmm.Mégis "elég jól"helytálltak.Remélem tetszik érteni ,mit irdogálok.
A nagy profikkal amugy is ki van a f...om,a facebook az ilyen nyomorultak gyûjtõhelye,sötét napszemcsi,fotoshoppos táj,a haver csoda játékpuskája és angolul kiirva,hogy a zsoldosok nem döglenek meg csak a pokolban gyülekeznek.....
Illetve a másik jóféle csapat,amelyik fehér kepiben,tábornoki vállappal,amerikai kitüntetésekkel pózol,a századeleji zuávok egyenruhájában.
Bár ez jó ötlet,lehethogy csinálok pár ilyet az enyémre is😊
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
A foyer - a "közért" a laktanya területén
A többi tiktokk 😄
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Metált?Bírod?😊
😄DDD
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
1.Mi az a Castell?
2.Mi az a "foyer"?
3.Mihez képest több a misszió?
4.Milyen az "éles" misszió?
5.Aki a pénz vagy egyébb miatt lép be,miért neheziti a többiek szolgálatát,ha amugy egy talpraesett pail,szemben a fanatikus gyökérrel aki hülye mindenhez?
6.Mi a fasz bajotok van Rambóval?Rambo egy hõs😛

Bonne nuit.
Ha csakis a pénz miatt lépne be valaki a FR-idegenlégióba,akkor inkább ne tegye,mert elõbb vagy utóbb (inkább elõbb 😊) meg fogja bánni és plussz még megneheziti azoknak a szolgálatát is akik az egészet komolyan veszik...
nem, ha már felvettek akármekkora szar alak vagy hiddel találnak neked helyet ahol nem okozol gondot, ha más nem a börtönben 😄 azt végül is felfoghatod 2kirugásnak" ízlés kérdése 😊
ja és van egy kérdésem is. arról már hallottam, hogy valaki megszökött, mert nem bírta vagy nem akarta tovább csinálni. viszont olyanról még nem hallottam, hogy a szerzõdés lejárta elõtt kirúgtak volna valakit. ilyen elõ szokott fordulni? és ha igen, akkor miért?