3500
A Francia idegenlégió
  • doriangraly
    Annyiba lett volna előny hogy a fegyver ismeret. és hasonlok könnyebb lenne. De nem gond h voltál e vagy sem .Fejben kell eldöntened hogy mennyit birsz. fizikálisan,mentálisan kell jók lennünk.
  • cezar23
    helló!tudna válaszolni valaki hogy előny vagy hátrány ha már valaki volt katona?esetleg több misszióban is járt(Afganisztán,Koszovó)
  • doriangraly
    Ma kaptam egy egy kinti ismerősömtől. Én is tavaszra tervezem hogy kimegyek. A buszt ajánlom akik ki mennek .A haverom is a Népligetről ment olcsob és közvetlenebb.
  • doriangraly
    Sziasztok csatolok egy dolgot talán ez segít file:///C:/Documents%20and%20Settings/Rendszergazda/Dokumentumok/Let%C3%B6lt%C3%A9sek/Texte%20en%20hongrois.htm
  • Spártai
    Akkor tévedtem.
  • Francsics
    nem vagyok pshichológus, meg élet tanácsadó sem ... :)

deee szerintem 17 évesen korán vagy még hogy a légióba álljál
    persze ha úgy érzed lesz hozzá kedved tanulj meg franciául,
    készülj rá fizikailag, mert egyszer választani kell mit akarsz
    dee egyenlőre járd ki a sulit, MERT EGYSZER HAZA KELL JÖNNI, ÉS AKKOR AZ VÁR ITTHON AMIT MAGAD MÖGÖTT HAGYTÁL.

tehát a sulit mindenképpen fejezzed be mert munkát utána is kell vállalnod

ÉS EZT SZERINTEM SZÓLJON MINDEN 15-18 ÉVES JELENTKEZNI VÁGYÓRA
    gyerek vagy élj is úgy
  • veszelka
    vagy jelentkezzen déután 3-4 körül, és tuti nem aznap lesz az iq tesztje, sport felmérője.
  • adamkah
    Budapesti vagyok és Horváth Ádámnak hívnak.
  • Spártai
    adamkah te hova valósi vagy?
    Csak azért mert ismerek egy pont ilyen gyereket nem Lukács Ádámnak hívnak véletlenül???
  • adamkah
    Helo!
    Jelenleg 17 éves vagyok, nyáron töltöm a 18. életévemet.
    Kiskorom óta sportolok, 1éve kondizok és MMA-zok. A fizika dolgokkal nem lesz problémám.
    Viszont, mennyire kell tudni franciául és a felvételin az IQ teszten mit kell tudni, miből áll? Mert akkor neki látnék franciát tanulni, illetve az IQ tesztre felkészülni.

Köszi előre is,
    Ádám
  • imgerju
    pivátba írd az msn címed,köszi
  • Béci1983
    Köszi?
  • imgerju
    9,-én hajnalban érkezel,nézz egy olcsó szállást 2 napra a neten.A vasút közelében nézz szállást.A vasút és a busz pályaudvar egymástól fél óra sétára van.Csütörtökön reggel 8 körül indul vonat Aubagneba és pihenten érkezel a felvételre.Nem azzal kezded,hogy összeesel a 25 óra buszozás után.
  • veszelka
    Ez az első feladat, magadtól megoldalni az eljutást Aubagne-ba.
  • Béci1983
    Szevasztok én február 8-án megyek Marseille-be és azt szeretném kérdezni hogy ment -e már valaki innen a Népligettől és hogy amelyik vasútállomásnál letesz a busz onnan el tudok jutni Aubagn-ba
  • ede93
    19-20 ev
  • ede93
    szerintetek a 19 - 20 milyennek szamit? jonak ?
  • veszelka
    Ennyi idősen már valamennyire érett az ember, de még nincs komoly múltja, kialakult szokása, és a személyisége is formálható. És a legfontosabb, a karrierje végére még csak 40 lesz, szóval 10 év szolgálat után is használható lenne, 32 évesen.

Ellenben ha valaki 35 évesen jelentkezik, 10 év szolgálat után 45, akkor meg már nem bír annyit.

Persze, kivételek vannak.
  • Néreusz
    Megkérdezhetem,hogy jött ki ez az életkor?:)Természetesen előny ha valaki fiatalon jelentkezik,de ne felejtsd el,hogy a régen az Idegenlégióban az átlagéletkor 30 felett volt...
  • sandorn30
    Sziasztok! Engem érdekelne,hogy mennyire jelent az hátrányt,hogy mütöttek sérvről 5 éve. Nehéz fizikai munkát dolgozok és abban nem akadályoz. A mütét helye is alig látszik,szinte észrevehetetlen. Előre is köszönöm. Üdv mindenkinek!
  • veszelka
    hozzá kell tenni, hogy az ideális életkor a jelentkezésre az 22.
  • zoli 871105
    http://2rep.legion-etrangere.com/modules_media/photo/2_15_290909_130434_1.jpg

Itt egy kép ami a 2REP oldalárol van, jól látható a tetoválás nem számít
    sőt valahol olvastam hogy látott már olyat is akinek a fejére volt tetoválva egy skorpió stb.
  • Néreusz
    A koroddal nincs semmi baj.Én is 33 éves vagyok.Sok 30 évesnél idősebbet láttam a jelentkezők között.A 2 hét szabi lehet,hogy elég lesz,Aubagne jó választás.Én is ott szúrtam el,hogy nem ott jelentkeztem először.
  • kory76
    Szia Néreusz! Igen együtt voltunk. Nem tudom mikor leszek itt de talán holnap este 6 körül (Csütörtök). Legközelebb pedig vasárnap.
  • ordog79
    Köszi.Neked/nektek is minden jót!
  • toktam
    Üdv Ordog79,
    Az előző kép egy tetovált karú légióst ábrázol, nem tudom ha csak nekem nem jeleníti meg, vagy elszúrtam-e valamit a bevágásnál....mindegy, szerintem a tetkó nem gond, úgy tudom, hogy 17-40 éves korig lehet jelentkezni(http://www.legion-recrute.com/hu/condition.php?SM=111), a többi kérdésedre sajnos nem tudok választ adni....
    Minden jót!
  • toktam
  • toktam
    Akkor igen csak össze fogunk futni:)
    Sok sikert, és jó utat!!!!:)
  • ordog79
    Üdvözletem Mindenkinek!

Kérdésem lenne,íme:

32 éves vagyok,és előreláthatólag április utolsó hetében fogok Aubagne-ba menni,két hét szabi alatt!Azért csak akkor,mert a fogaim addigra lesznek készek,mert pótoltatom őket híddal,stb.Kettő hét alatt kiderül elvileg az,hogy ki alkalmas és ki nem általában???Az életkorom nem túl öreg???Jobb alkaromon tetkó van kb.8*10 cm,az nem-e gond???A többi elvárásban mindenben megfelelek maximálisan.
    Köszönöm a fontos válaszaitokat!!!
  • Nemco
    en 165 vagyok, rövid haj, közepes testalkatu, igen en is Aubagne-ba megyek vagy keeden delutan vagy szerda reggel leszek ott, holnap dol el hogy megyek e.
  • Francsics
    :D ...mint mondtam kicsi a világ :D

én is az audiban dolgozom :D
  • toktam
    könnyen....198centi vagyok, vékony testalkatú rövid haj....És én téged? Aubagne-ba mész te is?
  • Nemco
    Toktam felismerlek valamirol? ha minden jol megy en hetfon megyek.
  • imgerju
    hhttp://www.atwork.hu/viennatestsystem/vtsmagyarnyelvutesztek
    ttp://www2.iit.uni-miskolc.hu/~ruscsak/7.htm
    valami ehez hasonlóak a tesztek?
  • imgerju
    Mikor indulsz?
  • Néreusz
    Én azért mondtam civilt,mert a munkahelyemen szabit vettem ki.Jó munkahelyem van,Győrben az Audiban dolgozom vezetőként.Az volt a baj,hogy sok időt töltöttem feleslegesen Strausborgban és Párizsban.Aubagne-ban meg benyögték,hogy 24.-e után nem lesz rúzsválasztás csak januárban.Mivel az egész felvételi egy zsákbamacska,és jan.3-án már dolgoznom kellett,nem mertem kockáztatni,civilt mondtam.Mivel azonban jók lettek a tesztjeim,1 hónapos papírt adtak.Visszamegyek majd,de most már Aubagne-ba megyek.
  • imgerju
    Privátba megírtam aki mondta,hogy így kellett húzóckodni,veled volt.
  • Néreusz
    A szikár testalkat ott a nyerő.Komolyan.Én is gondban voltam a 78kg-os súlyommal.(172 cm magas vagyok)hiába izom,zsír nincs rajtam.Most úgy megyek vissza,hogy lefogyok legalább 73kg-ra.Fontos a testsúlyindex!Nem nézik az izmokat,akik döntenek arról,hogy felvesznek-e vagy sem,az aktáid alapján döntenek.
  • Néreusz
    "Talán ha jobban odatetted volna magad akkor nem lett volna unalmas,bocs,de én így érzem."

Úgy érzed,pedig még ott sem voltál.Unalmas,nincs sport,csak munka.Strasbourgban 1 hétig csak a tévét bámultuk.Párizsban szintén.Csak a különböző munkák szakították ezeket meg.A felvételi már csak ilyen.Nem sok beleszólásunk volt,hogy hogyan tegyük színesebbé az ott töltött időt.
  • Néreusz
    Ez a mellig húzós húzódzkodás érdekesen hangzik.Húzódzkodtál már egyáltalán?Honnan veszel ilyen hülyeséget???Csak a következő húzódzkodást fogadják el:alap helyzet kinyújtott kar,a fenti:a rúd az állad alatt van,nincs lendület,a karoknak egyenesnek kell lenni.Az újak előre néznek.Nem lehet segíteni lábbal.Na,valahogy így néz ki a húzódzkodás Aubagne-ban.Ja,és ahogy ezt már kory is írta,rögtön a futás után,szóval nincs semmi pihenő.Megjegyzésképpen nem mindig az kerül be aki sokat húzódzkodik.Volt olyan rúzs is aki egyszer tudta csak magát felhúzni.
    Sokan a fizikaira készülnek a legtöbben,pedig arra csak akkor kerül sor,ha az iq teszt sikerül.Ezt sem kell lebecsülni mert nem olyan könnyű.3 feladatkör van,és időre van minden.Sok idő nincs gondolkodni.Erre is rá kéne gyúrni.