A Francia idegenlégió
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://2rep.legion-etrangere.com/modules_media/photo/2_15_290909_130434_1.jpg
Itt egy kép ami a 2REP oldalárol van, jól látható a tetoválás nem számít
sõt valahol olvastam hogy látott már olyat is akinek a fejére volt tetoválva egy skorpió stb.
Itt egy kép ami a 2REP oldalárol van, jól látható a tetoválás nem számít
sõt valahol olvastam hogy látott már olyat is akinek a fejére volt tetoválva egy skorpió stb.
A koroddal nincs semmi baj.Én is 33 éves vagyok.Sok 30 évesnél idõsebbet láttam a jelentkezõk között.A 2 hét szabi lehet,hogy elég lesz,Aubagne jó választás.Én is ott szúrtam el,hogy nem ott jelentkeztem elõször.
Szia Néreusz! Igen együtt voltunk. Nem tudom mikor leszek itt de talán holnap este 6 körül (Csütörtök). Legközelebb pedig vasárnap.
Köszi.Neked/nektek is minden jót!
Üdv Ordog79,
Az elõzõ kép egy tetovált karú légióst ábrázol, nem tudom ha csak nekem nem jeleníti meg, vagy elszúrtam-e valamit a bevágásnál....mindegy, szerintem a tetkó nem gond, úgy tudom, hogy 17-40 éves korig lehet jelentkezni(http://www.legion-recrute.com/hu/condition.php?SM=111), a többi kérdésedre sajnos nem tudok választ adni....
Minden jót!
Az elõzõ kép egy tetovált karú légióst ábrázol, nem tudom ha csak nekem nem jeleníti meg, vagy elszúrtam-e valamit a bevágásnál....mindegy, szerintem a tetkó nem gond, úgy tudom, hogy 17-40 éves korig lehet jelentkezni(http://www.legion-recrute.com/hu/condition.php?SM=111), a többi kérdésedre sajnos nem tudok választ adni....
Minden jót!

Akkor igen csak össze fogunk futni😊
Sok sikert, és jó utat!!!!😊
Sok sikert, és jó utat!!!!😊
Üdvözletem Mindenkinek!
Kérdésem lenne,íme:
32 éves vagyok,és elõreláthatólag április utolsó hetében fogok Aubagne-ba menni,két hét szabi alatt!Azért csak akkor,mert a fogaim addigra lesznek készek,mert pótoltatom õket híddal,stb.Kettõ hét alatt kiderül elvileg az,hogy ki alkalmas és ki nem általában???Az életkorom nem túl öreg???Jobb alkaromon tetkó van kb.8*10 cm,az nem-e gond???A többi elvárásban mindenben megfelelek maximálisan.
Köszönöm a fontos válaszaitokat!!!
Kérdésem lenne,íme:
32 éves vagyok,és elõreláthatólag április utolsó hetében fogok Aubagne-ba menni,két hét szabi alatt!Azért csak akkor,mert a fogaim addigra lesznek készek,mert pótoltatom õket híddal,stb.Kettõ hét alatt kiderül elvileg az,hogy ki alkalmas és ki nem általában???Az életkorom nem túl öreg???Jobb alkaromon tetkó van kb.8*10 cm,az nem-e gond???A többi elvárásban mindenben megfelelek maximálisan.
Köszönöm a fontos válaszaitokat!!!
en 165 vagyok, rövid haj, közepes testalkatu, igen en is Aubagne-ba megyek vagy keeden delutan vagy szerda reggel leszek ott, holnap dol el hogy megyek e.
😄 ...mint mondtam kicsi a világ 😄
én is az audiban dolgozom 😄
én is az audiban dolgozom 😄
könnyen....198centi vagyok, vékony testalkatú rövid haj....És én téged? Aubagne-ba mész te is?
Toktam felismerlek valamirol? ha minden jol megy en hetfon megyek.
hhttp://www.atwork.hu/viennatestsystem/vtsmagyarnyelvutesztek
ttp://www2.iit.uni-miskolc.hu/~ruscsak/7.htm
valami ehez hasonlóak a tesztek?
ttp://www2.iit.uni-miskolc.hu/~ruscsak/7.htm
valami ehez hasonlóak a tesztek?
Mikor indulsz?
Én azért mondtam civilt,mert a munkahelyemen szabit vettem ki.Jó munkahelyem van,Gyõrben az Audiban dolgozom vezetõként.Az volt a baj,hogy sok idõt töltöttem feleslegesen Strausborgban és Párizsban.Aubagne-ban meg benyögték,hogy 24.-e után nem lesz rúzsválasztás csak januárban.Mivel az egész felvételi egy zsákbamacska,és jan.3-án már dolgoznom kellett,nem mertem kockáztatni,civilt mondtam.Mivel azonban jók lettek a tesztjeim,1 hónapos papírt adtak.Visszamegyek majd,de most már Aubagne-ba megyek.
Privátba megírtam aki mondta,hogy így kellett húzóckodni,veled volt.
A szikár testalkat ott a nyerõ.Komolyan.Én is gondban voltam a 78kg-os súlyommal.(172 cm magas vagyok)hiába izom,zsír nincs rajtam.Most úgy megyek vissza,hogy lefogyok legalább 73kg-ra.Fontos a testsúlyindex!Nem nézik az izmokat,akik döntenek arról,hogy felvesznek-e vagy sem,az aktáid alapján döntenek.
"Talán ha jobban odatetted volna magad akkor nem lett volna unalmas,bocs,de én így érzem."
Úgy érzed,pedig még ott sem voltál.Unalmas,nincs sport,csak munka.Strasbourgban 1 hétig csak a tévét bámultuk.Párizsban szintén.Csak a különbözõ munkák szakították ezeket meg.A felvételi már csak ilyen.Nem sok beleszólásunk volt,hogy hogyan tegyük színesebbé az ott töltött idõt.
Úgy érzed,pedig még ott sem voltál.Unalmas,nincs sport,csak munka.Strasbourgban 1 hétig csak a tévét bámultuk.Párizsban szintén.Csak a különbözõ munkák szakították ezeket meg.A felvételi már csak ilyen.Nem sok beleszólásunk volt,hogy hogyan tegyük színesebbé az ott töltött idõt.
Ez a mellig húzós húzódzkodás érdekesen hangzik.Húzódzkodtál már egyáltalán?Honnan veszel ilyen hülyeséget???Csak a következõ húzódzkodást fogadják el:alap helyzet kinyújtott kar,a fenti:a rúd az állad alatt van,nincs lendület,a karoknak egyenesnek kell lenni.Az újak elõre néznek.Nem lehet segíteni lábbal.Na,valahogy így néz ki a húzódzkodás Aubagne-ban.Ja,és ahogy ezt már kory is írta,rögtön a futás után,szóval nincs semmi pihenõ.Megjegyzésképpen nem mindig az kerül be aki sokat húzódzkodik.Volt olyan rúzs is aki egyszer tudta csak magát felhúzni.
Sokan a fizikaira készülnek a legtöbben,pedig arra csak akkor kerül sor,ha az iq teszt sikerül.Ezt sem kell lebecsülni mert nem olyan könnyû.3 feladatkör van,és idõre van minden.Sok idõ nincs gondolkodni.Erre is rá kéne gyúrni.
Sokan a fizikaira készülnek a legtöbben,pedig arra csak akkor kerül sor,ha az iq teszt sikerül.Ezt sem kell lebecsülni mert nem olyan könnyû.3 feladatkör van,és idõre van minden.Sok idõ nincs gondolkodni.Erre is rá kéne gyúrni.
Egy volt Légiós véleménye aki 8 évet töltött ott:
"Nem tudom miként és hogyan mennek most Aubagneban a dolgok de minden fórumon csak azt olvasom senkit nem vesznek fel. Szerintem inkább veletek van a baj mert amikor én 2001-ben oda kerültem akkor sem volt másképp mint most. edzi edzi és edzeni!!! Egészségügyileg nem lehet ennyi ember selejtes nem tudom elképzelni, hogy mindenki ilyen tunya! Csak rajtatok múlik és nem úgy kell hozzáállni "majd lesz valahogy" ez így helytelen. Csak akkor menjetek oda ha valóban azt akarjátok csinálni ne pusztán azért, hogy menõk legyetek mások elõtt mert ott megtanultok tisztelni és becsülni valamit. Én komám azt nem értem, hogy sok senki csavargó azt hiszi nyaralni megy (de tisztelet a kivételnek) én szar fogakkal és szar térdel mentem oda sõt még priuszom is volt mégis bekerültem!!! Nevetséges, hogy egy minimális fizikai követelményt nem tudtok teljesíteni mert a jelentkezõk 70% ott hullik ki! Ezért komám nem érdemes sírni készülj fel és úgy menj oda szedd össze magad!"
A lényeg benne volt szerintem😊
"Nem tudom miként és hogyan mennek most Aubagneban a dolgok de minden fórumon csak azt olvasom senkit nem vesznek fel. Szerintem inkább veletek van a baj mert amikor én 2001-ben oda kerültem akkor sem volt másképp mint most. edzi edzi és edzeni!!! Egészségügyileg nem lehet ennyi ember selejtes nem tudom elképzelni, hogy mindenki ilyen tunya! Csak rajtatok múlik és nem úgy kell hozzáállni "majd lesz valahogy" ez így helytelen. Csak akkor menjetek oda ha valóban azt akarjátok csinálni ne pusztán azért, hogy menõk legyetek mások elõtt mert ott megtanultok tisztelni és becsülni valamit. Én komám azt nem értem, hogy sok senki csavargó azt hiszi nyaralni megy (de tisztelet a kivételnek) én szar fogakkal és szar térdel mentem oda sõt még priuszom is volt mégis bekerültem!!! Nevetséges, hogy egy minimális fizikai követelményt nem tudtok teljesíteni mert a jelentkezõk 70% ott hullik ki! Ezért komám nem érdemes sírni készülj fel és úgy menj oda szedd össze magad!"
A lényeg benne volt szerintem😊
Szia kory!
Mi együtt voltunk Párizsban és Aubagne-ban.Mikor leszel itt,beszélnék veled.
Mi együtt voltunk Párizsban és Aubagne-ban.Mikor leszel itt,beszélnék veled.
Lehet,hogy nem csak a gyerek miatt nem vettek fel,de mellig kell húzni,ezt olyantól tudom aki sokat húzott,de csak 12 szabályos volt és õt felvették.Talán ha jobban odatetted volna magad akkor nem lett volna unalmas,bocs,de én így érzem.
Sziasztok! Rengetegen mennek ki minden héten. Nagyon fontos a sport, de legalább annyira fontos az IQ-teszt eredménye is. Nekem van egy kislányom és ez volt a legfõbb ok hogy nem vettek fel. Nagyon sokat számít a kinézet ia, hogy a súly-magasság arány jó legyen. Aki testesebb annak nagyon kevés az esélye. Inkább a vékonyabb testalkat a nyerõ ott, legalábbis két kiválasztást végignézve ezt tapasztaltam. Én nem készültem eleget a sportra sem (ezt ott kinnt vettem észre magamon). Minél többet kell futni a nívókból ami egyébként nulláról indul, tehát minimum 8-at kell megcsinálni, de 10-tõl a nyerõ. és a felhúzás rögtön a futás után van, tehát levegõtök alig lessz addigra. Nagyon rá kell készülni. Egyébként állig kell!!!! Hogy kit miért vesznek fel sosem árulják el, ahogy azt sem miért küldenek haza. Én sok olyan embert láttam hazaindulni akirõl azt mondtam tuti felveszik, és láttam olyanokat indulni a kiképzésre akire fogadni mertem volna hogy hazaküldik. Senki nem tudja mi alapján szelektálnak. Azok járnak a legjobban akik Augbange-ban jelentkeznek, mert csak onnan fizetik a napokat. Én Strassbourgban jelentkeztem, innen 3 nap mulva vittek Párizsba. Itt egy hétig voltam, átvittek vonattal Augbane-ba és csak innen fizették a napokat. Addig csak feleslegesen telt az idõ, és dolgoztattak, ahogy egyébként végig kell, mert ezért fizetnek.Legyetek jók, próbáljátok meg mert nagyon megéri ha felvesznek valakit!!!! Nekem igaz unalmas volt az az egy hónap amit kinnt töltöttem, de örülök hogy megpróbáltam.
szerintem 17el már nem lesz gond😄
17 -et mellig felhuzva. mert nemrég informálódtam h nem állig kell hanem mellig
Szerintem nem feltétlen probléma,
ha szikár vagy és bírod a súlyt akkor nem hiszem h problémáznak, a fizikai teszteken gondolom kiderül mennyire vagy stramm, legalábbis az lenne a dolog célja hogy bizonyítsd alkalmas vagy...
Én is vékony testalkatú vagyok, mégis jobban bírom a súlyokat, mint a kigyúrt cimboráim....ilyenkor mondják hogy nem a külsõ a lényeg 😄
Szerintem erre olyannak kéne válaszolnia aki kint van, vagy volt....
De tudtommal vannak ott vékony testalkatú emberek...
ha szikár vagy és bírod a súlyt akkor nem hiszem h problémáznak, a fizikai teszteken gondolom kiderül mennyire vagy stramm, legalábbis az lenne a dolog célja hogy bizonyítsd alkalmas vagy...
Én is vékony testalkatú vagyok, mégis jobban bírom a súlyokat, mint a kigyúrt cimboráim....ilyenkor mondják hogy nem a külsõ a lényeg 😄
Szerintem erre olyannak kéne válaszolnia aki kint van, vagy volt....
De tudtommal vannak ott vékony testalkatú emberek...
az erõléttel nincsenek gondjaim szerencsére.
hat egeszen biztosan nem elony
a menetfelszereles 15 - 20 kg , es ezzel kell menned pl. 30 km-t.
en ezert mondtam par sorral lejjeb hogy 90 kg akarok lenni legalabb.
szerintem neked is legalabb 80 ig fel kene tornasznod magad
a menetfelszereles 15 - 20 kg , es ezzel kell menned pl. 30 km-t.
en ezert mondtam par sorral lejjeb hogy 90 kg akarok lenni legalabb.
szerintem neked is legalabb 80 ig fel kene tornasznod magad
sziasztok!
én 177cm 62kg vagyok csak ez az egy bajom mással nincs probléma szerintetek emiatt elfognak küldeni??
én 177cm 62kg vagyok csak ez az egy bajom mással nincs probléma szerintetek emiatt elfognak küldeni??
Igen ezert kerdeztem hogy miert penteken, mert valahol irtak hogy nem biztos hogy hetvegen beengednek.
Sok sikert.
Sok sikert.
Kedden akartam menni(jan 18) de már nem volt hely arra a járatra...így pénteken megyek...hétfõn nem indul busz marseille-be....
egyébként 22éves vagyok....
a hétfõt gondolom azért írtad h ne hétvégére érjek oda...erre én is gondoltam, de már ez van...
egyébként 22éves vagyok....
a hétfõt gondolom azért írtad h ne hétvégére érjek oda...erre én is gondoltam, de már ez van...
Toktam nem lenne jobb inkabb hétfõn menni?
Megkerdezhetem hany éves vagy?
Megkerdezhetem hany éves vagy?
találtam egy jó videót, most csinálták
http://www.youtube.com/watch?v=rZPX-Jm6GaI
MAGYAR FELIRATTAL 😊😊
http://www.youtube.com/watch?v=rZPX-Jm6GaI
MAGYAR FELIRATTAL 😊😊
Cooper nincs a felvételin.Luc-leger van helyette.Coopert majd csak Castelban futsz ha felvesznek.Viszont ha jót futsz Cooperen,nem lesz gondod a luc leger futással,bár az egy kicsit másfajta futás.Mindig megállsz,s utána kell felgyorsítani.Szerintem nehezebb mint a Cooper.A másik:felesleges 3-8 kg-ot hízni izomra,mert kurvára leszarják,hogy milyen izmos vagy.Inkább ügyelj a testmagasság-testsúly arányodra.A többlet kg hátrányodra van a húzódzkodásban,futásban.Erre a pár hónapra már hagyd abba a badyzást,és csak fuss,húzódzkodj,fekvõtámaszozz.Igyekezz a szériák között minél rövidebb idõket pihenni.De bocs,hogy ennyit okoskodom.😄DD
Köszönöm szépen.
kicsi a világ 😊
az elõzõ kérdésedre válaszolva
a cooper-en legalább 3500 at akarok futni (ez nehezemre esek egyenlõre)
jelenleg 87 Kg vagyok ezt is feltornásznám 90-95 ig természetesen izommal 😊...és ez sajnos nem 1-2 hónap
az elõzõ kérdésedre válaszolva
a cooper-en legalább 3500 at akarok futni (ez nehezemre esek egyenlõre)
jelenleg 87 Kg vagyok ezt is feltornásznám 90-95 ig természetesen izommal 😊...és ez sajnos nem 1-2 hónap
Én meg Gyõr mellett lakom.😊
Szia!Azt hiszem sejtem,hogy ki vagy.Egy kérdésem lenne,a magyarok közül kiket választottak be rúzsnak?A Gyulának sikerült?Tudod,õ jelentkezett Lille-ben.
Áruld el nekem,hogy fizikailag mi a cél amivel jelentkezni akarsz.
nálam azóta már változott a terv, én júniusban megyek
nem tudok felkészülni fizikailag márciusig
meg ha felvennének jobban jön a nyári éghajlat 😊
nem tudok felkészülni fizikailag márciusig
meg ha felvennének jobban jön a nyári éghajlat 😊
én jan. 21-én pénteken indulok.....
Francsics ha jól emlékszem azt írta pár bejegyzéssel ezelõtt hogy március táján megy....
Francsics ha jól emlékszem azt írta pár bejegyzéssel ezelõtt hogy március táján megy....
jaja 😊 lesz idõ gondolkodni, bár ha úgy utazik valaki hogy ez felmerül benne, akkor már régen rossz....
Mindenesetre tényleg kényelmes hogy nem kell átszállni sehol....
Az út meg hivatalosan 25óra15perc...a busz 00:15 kor ér Marseille-be, szóval reggelig lesz idõ a google-maps-os térképet fejtegetni😄
De egyet értek veled...mindenképpen megyek😄
Mindenesetre tényleg kényelmes hogy nem kell átszállni sehol....
Az út meg hivatalosan 25óra15perc...a busz 00:15 kor ér Marseille-be, szóval reggelig lesz idõ a google-maps-os térképet fejtegetni😄
De egyet értek veled...mindenképpen megyek😄
hát érdekes egy politikájuk van 😄
Hát ez van... mindenképpen megyek 😊...
meg ha kiszámolod még így is jól jártál... nem kell átszállogatnod
azt vágod egyébként az odaút kb 22-25 óra lesz ??
adddig végig tudod gondolni biztosan akarod-e.
Hát ez van... mindenképpen megyek 😊...
meg ha kiszámolod még így is jól jártál... nem kell átszállogatnod
azt vágod egyébként az odaút kb 22-25 óra lesz ??
adddig végig tudod gondolni biztosan akarod-e.
Ma délután vettem meg a jegyet, én se fizettem pluszba semmi baromságért...
Ez a legolcsóbb állítólag minden kedvezménnyel együtt....
De én is meglepõdtem, mert a volános honlapon is azt írták h 15 990-28 710Huf....kérdeztem is..de ez volt csak, nincs választék azt mondta a monitor mögül a nõ.....így már nem is maradt pénzem a hazaútra, ha nem vesznek fel....izgalmas lesz....
Ez a legolcsóbb állítólag minden kedvezménnyel együtt....
De én is meglepõdtem, mert a volános honlapon is azt írták h 15 990-28 710Huf....kérdeztem is..de ez volt csak, nincs választék azt mondta a monitor mögül a nõ.....így már nem is maradt pénzem a hazaútra, ha nem vesznek fel....izgalmas lesz....
hááát nemtudom....én nekem 15 990 et mondtak biztosítás nélkül
meg ilyen hülyeségek nélkül
meg ilyen hülyeségek nélkül