A Francia idegenlégió
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jelenlegi légiós dolgokban jártas kapcsolat email cime
Ha neked ez jó,egy caporal-chef haver,irhatsz neki angolul is....a magyart is megérti,de azt nehezebben.
Ha neked ez jó,egy caporal-chef haver,irhatsz neki angolul is....a magyart is megérti,de azt nehezebben.
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
Be kell mondani a jelszót"Oroszlánok bõgnek hajnalban, a sivatagban"
Akkor felküldik a jelentkezõt a moszados Kovácshoz.
Akkor felküldik a jelentkezõt a moszados Kovácshoz.
Segitséget szeretnék kérni olyan embertõl aki a jelenlegi légiós dolgokban jártas .
Nemtúl jó a helyzetem szóval tényleg hálás lennék ha valaki tudna segiteni pár infóval itt az email cimem aki jól informált mostanában az pls irjon és ott felteszem a kérédseimet.
KÖSZÖNÖM
[email protected]
Nemtúl jó a helyzetem szóval tényleg hálás lennék ha valaki tudna segiteni pár infóval itt az email cimem aki jól informált mostanában az pls irjon és ott felteszem a kérédseimet.
KÖSZÖNÖM
[email protected]
a moszadon keresztül te hogy jelentkezel?
bár az én nagyapám is légiós volt, csak õ a náci ufóezredbe szolgált, csészealjakkal irtották a néger falvakat...minden megeshet.
bár az én nagyapám is légiós volt, csak õ a náci ufóezredbe szolgált, csészealjakkal irtották a néger falvakat...minden megeshet.
😄
Sajnos a kelet-európaiak felvétele a schengeni övezetbe, nagyon betett a légióba jelentkezõknek. Nincs vízumkényszer és emiatt borzasztó a túljelentkezés. Úgy vagyok vele, ha nekem sem sikerül bejutnom, hát megyek vissza testõrnek Izraelbe. A Moszadon keresztül az izraeli hadseregbe is lehet jelentkezni, de csak a nagyon kemények ajánlom (ide felsõfokú angol nyelvtudás kell). Akinek csak az számít, hogy katona legyen annak javaslom jelentkezzen a Magyar Honvédségbe (2012. január-tól feloldják a létszámstoppot, Hende ezt mondta). NATO tagok vagyunk szóval itt is lehet külföldi szolgálatra jelentkezni, a pénz is jobb ekkor.
Köszönöm. Párizsban fogok jelentkezni.Szeptember 25-én megyek és szerintem és 27-én, kedden fogok jelentkezni, mert kedd hajnalban megy le Párizsból Aubagne-ba a busz és így nincsenek olyan sokan.
Értem. Én szeptember végén probálom meg... 😊
Értem. Te mikor voltál? Nem sikerült bejutnod?
Vagy már leszolgáltad az 5 éved? 😊
Vagy már leszolgáltad az 5 éved? 😊
Valamit szerintem félreértettél. Strasbourgba pár nap alatt megvan a létszám és visznek le, úgy értettem. Mobilos hülye is tekinthetõ verésnek, Makarenko szavával érve. Motiváció videoval? Nem, a két sallerra gondoltam.
közben írtam a légiónak, és megerõsítették a verziódat az útlevéllel kapcsolatban. azért írtam amit írtam, mert mikor ott voltam, a "gyengébb" képességûeket mindenféle hasonló indokkal zavarták el😊
Kedves Veszelka!
Csaba vagyok, én írtam az útlevéllel kapcsolatos kommentet a Vasihazafin.
A két ismerõsöm nem volt nyomorult....Csak nem tudták, hogy nem elég a személyi igazolvány. Már a kapuból elzavarták õket.
A másiknál nem volt csak 50 euro, mivel bízott magában, hogy egybõl felvételt nyer csak sajnos 100 Euró készpénz kellett volna nála legyen, ezért õt is elzavarták.
Még egy dolog az útlevéllel kapcsolatban. Egyik barátom is kint van már másfél éve Djibouti-ban. Most jött haza szabadságra és õ is mondta, hogy kell útlevelet csináltasson amíg itthon van.
Csaba vagyok, én írtam az útlevéllel kapcsolatos kommentet a Vasihazafin.
A két ismerõsöm nem volt nyomorult....Csak nem tudták, hogy nem elég a személyi igazolvány. Már a kapuból elzavarták õket.
A másiknál nem volt csak 50 euro, mivel bízott magában, hogy egybõl felvételt nyer csak sajnos 100 Euró készpénz kellett volna nála legyen, ezért õt is elzavarták.
Még egy dolog az útlevéllel kapcsolatban. Egyik barátom is kint van már másfél éve Djibouti-ban. Most jött haza szabadságra és õ is mondta, hogy kell útlevelet csináltasson amíg itthon van.
"sztem. oda megy a Kelet-Európaiak zöme, szóval nem hinném, hogy heteket rohadnék ott."
Hogyan?Minnél többen vannak annál gyorsabban továbbküldenek?
"Az igazság mindig odaát van"
Nosza,ugorjuk át a keritést
"Verés elõszokott fordulni, az látszik több videón is"
Videokat....de ne azt amin kap egy nyakast a sötétség akinek eligazitás közben megszólal a mobilja
"Ezzel motiválják a puhányakat. 😊 "
A videokkal?
"A tisztek rostáján is átszokott egy-két nem odavaló fazon jutni, majd a kiképzõk ráveszik a távozásra"
WTF?
"A Légió mindenestre tagadja az afrikai titkos küldetéseket."
NEM BAJ,ITT EZ A HÕS,EZ A PERESZTEGI,AKI ÉLETE KOCKÁZTATÁSÁVAL LERÁNTJA A TITKOT OLYAN AFRIKAI MISSZIOKRÓL,AMIKBE AMUGY BUKNA A FRANCIA KORMÁNY.
Egyébbként saját megfigyelés,hogy ahol felbukkan a varázsszó,akármelyik topikon,hogy "felvidéki magyar"ott jön nemsokára ez a kitalált népmesei alak is
Érdekes,hogy akit ismerek felvidékit,mind normális,igazi magyar ember,viszont a neten meg ált.ban vezérhülyék hivatkoznak ilyetén voltukra.
Másik dolog,itt is röhögök néha,mikor pubi vitatkozik Merevkével....vazzeg .elõször vetesd fel magad,aztán ha felvesznek vazzeg,akkor SZOLGÁLD LE AZ ÖT KIBASZOTT ÉVET MINT MEREVKE"aztán öt év mulva lehet észt osztani,de akkor is módjával,ugyanis Merevke nem egy hülye gyerek,észt meg azt tud osztani ugyi, akinek van.
Érdekes,a két fórumot nézegetve,hogy eltûnt a sok magyar CRAP os,meg 3 Cie s is😞
Más:nem tudom lett e emlitve az indexen,a REP nél felállitottak egy márvány emlékfalat,rajta az elesett ejtõernyõsök neveivel.A költségekhez hozzájárultak a veterán légiósok is.
Hogyan?Minnél többen vannak annál gyorsabban továbbküldenek?
"Az igazság mindig odaát van"
Nosza,ugorjuk át a keritést
"Verés elõszokott fordulni, az látszik több videón is"
Videokat....de ne azt amin kap egy nyakast a sötétség akinek eligazitás közben megszólal a mobilja
"Ezzel motiválják a puhányakat. 😊 "
A videokkal?
"A tisztek rostáján is átszokott egy-két nem odavaló fazon jutni, majd a kiképzõk ráveszik a távozásra"
WTF?
"A Légió mindenestre tagadja az afrikai titkos küldetéseket."
NEM BAJ,ITT EZ A HÕS,EZ A PERESZTEGI,AKI ÉLETE KOCKÁZTATÁSÁVAL LERÁNTJA A TITKOT OLYAN AFRIKAI MISSZIOKRÓL,AMIKBE AMUGY BUKNA A FRANCIA KORMÁNY.
Egyébbként saját megfigyelés,hogy ahol felbukkan a varázsszó,akármelyik topikon,hogy "felvidéki magyar"ott jön nemsokára ez a kitalált népmesei alak is
Érdekes,hogy akit ismerek felvidékit,mind normális,igazi magyar ember,viszont a neten meg ált.ban vezérhülyék hivatkoznak ilyetén voltukra.
Másik dolog,itt is röhögök néha,mikor pubi vitatkozik Merevkével....vazzeg .elõször vetesd fel magad,aztán ha felvesznek vazzeg,akkor SZOLGÁLD LE AZ ÖT KIBASZOTT ÉVET MINT MEREVKE"aztán öt év mulva lehet észt osztani,de akkor is módjával,ugyanis Merevke nem egy hülye gyerek,észt meg azt tud osztani ugyi, akinek van.
Érdekes,a két fórumot nézegetve,hogy eltûnt a sok magyar CRAP os,meg 3 Cie s is😞
Más:nem tudom lett e emlitve az indexen,a REP nél felállitottak egy márvány emlékfalat,rajta az elesett ejtõernyõsök neveivel.A költségekhez hozzájárultak a veterán légiósok is.
A Légió mindenestre tagadja az afrikai titkos küldetéseket.
--------------------
Nem kell tagadnia,mert olyanokat nem csinál a légió!😊))
--------------------
Nem kell tagadnia,mert olyanokat nem csinál a légió!😊))
Kzohun: Jó lenne menni akkor, de még itthon vannak ügyeim, amit el kell intéznem. Én októberben tervezem az utazást. Strasbourgba fogok jelentkezni, sztem. oda megy a Kelet-Európaiak zöme, szóval nem hinném, hogy heteket rohadnék ott.
Peresztegivel kapcsolatban: Az igazság mindig odaát van. Verés elõszokott fordulni, az látszik több videón is. Ezzel motiválják a puhányakat. 😊 A tisztek rostáján is átszokott egy-két nem odavaló fazon jutni, majd a kiképzõk ráveszik a távozásra. A Légió mindenestre tagadja az afrikai titkos küldetéseket.
Peresztegivel kapcsolatban: Az igazság mindig odaát van. Verés elõszokott fordulni, az látszik több videón is. Ezzel motiválják a puhányakat. 😊 A tisztek rostáján is átszokott egy-két nem odavaló fazon jutni, majd a kiképzõk ráveszik a távozásra. A Légió mindenestre tagadja az afrikai titkos küldetéseket.
A Fele sem biztos, hogy igaz...azt mond amit akar
Egy kis infó.Ennek a p...nek a légióval kapcsolatos szavait nem kell komolyan venni,mert hazudik!
Aki akar jönni a légióba Szept 13.án megyek. Akit érdekel és jönne az msg me
Interjú Peresztegi Bélával. Egy kis ízelítõ azoknak, akik a Légióba készülnek:
http://www.francianyelv.hu/erdekessegek/francia-idegenlegio/527-egy-magyar-az-idegenlegioban
(Aki azt hinné, hogy 20 évvel késõbb napjainkban, könnyebb lenne a katonák élete, az olvasgasson külföldi fórumok és okuljon.)
http://www.francianyelv.hu/erdekessegek/francia-idegenlegio/527-egy-magyar-az-idegenlegioban
(Aki azt hinné, hogy 20 évvel késõbb napjainkban, könnyebb lenne a katonák élete, az olvasgasson külföldi fórumok és okuljon.)
Köcce!
Meg Tudja nekem valaki adni az Aubagne-ban található jelentkezési központnak a pontos címét?
Magyarán aki odavaló úgyis felveszik aki nem, megy a levesbe. Gondolom fontos szempontként veszik, hogy valaki az otthoni zûrjei miatt, nem fog dezertálni a Légióból. Akárhogy nézzük a Légió mindig is toleráns volt a bûnözõkkel, a kiképzés alatt úgyis betörték akármilyen keménylegény volt. Bocsánat, de magamból indulok ki. Teszem azt fel, 5 év alatt ráköltök egy csomó pénzt, elitkatonát csinálok belõle és Õ úgy dönt a szerzõdése lejárta után lelép. Az nekem megérte? Logikus, nem? 😊
Írtam a légiónak, kaptam egy jó hosszú francia szöveget, ami elsõ ránézésre a kérdések-válaszok rész a honlapjukról franciául:
"Pour les étrangers à la communauté européenne, la présentation d'un passeport valide (avec ou sans visa) est obligatoire pour s'engager. Le bureau de recrutement de la Légion étrangère ne peut en aucun cas vous aider à obtenir votre visa. Aucune lettre ni aucune convocation ne pourront vous être envoyées. Aucune aide financière ne peut vous être accordée pour votre transport. "
De ebbõl még mindig nem egyértelmû, hogy kell e útlevél.
"Pour les étrangers à la communauté européenne, la présentation d'un passeport valide (avec ou sans visa) est obligatoire pour s'engager. Le bureau de recrutement de la Légion étrangère ne peut en aucun cas vous aider à obtenir votre visa. Aucune lettre ni aucune convocation ne pourront vous être envoyées. Aucune aide financière ne peut vous être accordée pour votre transport. "
De ebbõl még mindig nem egyértelmû, hogy kell e útlevél.
Akkor megosztok pár kis titkot.
Nem vagyok légiós.Civil vagyok mint te.
Mikor én felvételiztem(15 éve) a felvételi fizikai része csak egy cooper-tesztbõl állt és 2800m-t kellett futni.
Annak ellenére,hogy mindenben tökéletesen megfelelsz nem biztos,hogy felvesznek!Van veled 6 magyar akik mindenben tökéletesek voltak a felvételi alatt,de csak 3-4-et fognak felvenni mert arra ügyelnek,hogy a kiképzõszakaszban egy nemzetbõl ne legyen túl sok.Akiket elküldenek az 3 hónap múlva megpróbálhatja ismét és kezdi elörõl a felvételi procedúrát.Azt csak az elbírálók tudják,hogy mi alapján fogják kiválasztani a 6 közül azokat akik felvételt nyernek.
Nem vagyok légiós.Civil vagyok mint te.
Mikor én felvételiztem(15 éve) a felvételi fizikai része csak egy cooper-tesztbõl állt és 2800m-t kellett futni.
Annak ellenére,hogy mindenben tökéletesen megfelelsz nem biztos,hogy felvesznek!Van veled 6 magyar akik mindenben tökéletesek voltak a felvételi alatt,de csak 3-4-et fognak felvenni mert arra ügyelnek,hogy a kiképzõszakaszban egy nemzetbõl ne legyen túl sok.Akiket elküldenek az 3 hónap múlva megpróbálhatja ismét és kezdi elörõl a felvételi procedúrát.Azt csak az elbírálók tudják,hogy mi alapján fogják kiválasztani a 6 közül azokat akik felvételt nyernek.
Nézegettem már a Légió hivatalos lapját, de elég hihetetlennek tûnik, hogy ilyen egyszerû lenne a felvételi eljárás. Kötélmászás, ingafutás, húzockodás... Azt hittem valamit eltitkolnak! 😊 Ha a 26 éves kor nem túl öreg oda, a kondim jó, és lévén érettségivel rendelkezem csak nem törik bele a bicskám a számtan és IQ tesztbe. Egye-fene, rece-fice belevágok!
Ui.: Merevke! Egy Légiósra vadászni? Nem egészséges. 😉😄
Ui.: Merevke! Egy Légiósra vadászni? Nem egészséges. 😉😄
Abba a kib..... gugliba beütve az idegenlégió és felvételizés szavakat kidob pár oldalt.Nekem a harmadik oldal hivatalosnak tûnik,mert a .com után ott a /hu is,tehát azt jelentheti józan paraszti ésszel,hogy már magyarul is olvasható.Ezt megnyitva minden kérdésre választ lehet kapni.Aki ezt nem találja meg az alkalmatlan!Nem a légiós szolgálathoz,hanem simán csak élethez!Akinek nem tetszik a hozzászólásom az meglátogathat franciában a Mo-hoz legközelebbi városban!😊))
Milyen szempontok alapján válogatnak a jelentkezõk között? Pofára mennek vagy szimplán csak a gyenguszokat zavarják el? Azért kérdezem, mert október tájékán mennék. Most nem fogom költségekbe verni magam fölöslegesen, ha a jó egészségi állapotom és fizikumom ellenére elzavarnak a picsbe.
Az úszás követelmény,és a lúdtalp kizáró ok?
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
Vasihazafin egy komment:
"miért a személyigazolvány nem elég ??? mindenki válaszát várom ??
balázs?? te mit mondasz erre
Eddig elég volt, április óta hozták be az útleveles menetet. Múlt héten ment ki 2 ismerõsöm, egyiket az útlevél miatt küldték haza és a másikat azért, mert nem volt nálla 100 euró készpénz, csak 50."
Vajon a srácok túl nyomorultak voltak, azért küldték õket haza, vagy ez tényleg így lehet?
"miért a személyigazolvány nem elég ??? mindenki válaszát várom ??
balázs?? te mit mondasz erre
Eddig elég volt, április óta hozták be az útleveles menetet. Múlt héten ment ki 2 ismerõsöm, egyiket az útlevél miatt küldték haza és a másikat azért, mert nem volt nálla 100 euró készpénz, csak 50."
Vajon a srácok túl nyomorultak voltak, azért küldték õket haza, vagy ez tényleg így lehet?
Már 74-bõl 8.
aha,koszi.ilyen autobalestek,meg radol a fa meg stb ...hat hulyegyerek,me nem vigyazott.. 😄 en azt hittem h pl gyakorlaton tulhajtottak v nem birta fizikailag v ilyesmi... hat az ongyilkos,annak vmi gond lehetetta keszulekben... egyebkent a szlovak sracrol hallottam,mivel en is felvideki vagyok es a tanrom unokatestvere volt...
Djiboutiban egy hadnagy szabadidejében merült és akkor halt meg.
Magyar ismerõsöm sokat merült mélyre,de egy 3m-es merülésnél halt meg szabija alatt.
Magyar ismerõsöm autóbalesetben eltáv alatt.
Magyar ismerõsöm sokat merült mélyre,de egy 3m-es merülésnél halt meg szabija alatt.
Magyar ismerõsöm autóbalesetben eltáv alatt.
Volt ezredemben amirõl tudok.
Francia srác lövészeten FAMAS-ával öngyilkos lesz.
Francia srácot a társa véletlenül lelõ 1m-rõl.2 a mellbe,1 a torokba és kettõ a fejbe.
Kínai autóbalesetben meghal.(saját kocsival)
Francia srácra favágás alatt rádõl egy fa.
Ír srác részegen autóbalesetben.(szintén saját kocsival)
Másik ezredek.
2009 karácsonyán 3 orosz szakszi részegen felmegy egy fára.Az egyikkel 3,5 évig egy szobában laktam.
Kb. 1-2 éve 7 légiós szabin vitorlázni megy a Földközi-tengeren.Mind meghalt.
Pár éve egy fiatal szlovák srác Djiboutiban kiszáradás miatt.
Francia srác lövészeten FAMAS-ával öngyilkos lesz.
Francia srácot a társa véletlenül lelõ 1m-rõl.2 a mellbe,1 a torokba és kettõ a fejbe.
Kínai autóbalesetben meghal.(saját kocsival)
Francia srácra favágás alatt rádõl egy fa.
Ír srác részegen autóbalesetben.(szintén saját kocsival)
Másik ezredek.
2009 karácsonyán 3 orosz szakszi részegen felmegy egy fára.Az egyikkel 3,5 évig egy szobában laktam.
Kb. 1-2 éve 7 légiós szabin vitorlázni megy a Földközi-tengeren.Mind meghalt.
Pár éve egy fiatal szlovák srác Djiboutiban kiszáradás miatt.
hat mondjuk ez tenyleg minimalis,kossz az infot.de azert h gyakorlat alatt is meghal vki... azee tetszik a humorod 😄 szabi alatt megfulladni a tengerben 😄
Afganisztánban a franciák 10 év alatt eddig 73 fõt vesztettek,ebbõl 8 volt légiós.Évente páran meghalnak gyakorlatok alatt balesetben,autóbalesetben,megfulladnak a tengerben szabi alatt és társai.Tehát minimális a veszteség.
😄 ez termeszetes.... de uyg ertettem h pl 10 ev alatt hanyan vesztettek eletuket bevetesen v egyeb korulmenyek kozt
Úgy b+,hogy aki születik az meg is hal!😊)
?? 100%? ezt hogy erted??
100%.
Tényleg hülye kérdés!😊)
Kiképzés alatt lesznek olyan esetek,hogy napokig nem tudsz majd enni édességet.Harci ezrednél nincs ilyen gond.
Kiképzés alatt lesznek olyan esetek,hogy napokig nem tudsz majd enni édességet.Harci ezrednél nincs ilyen gond.
meg vmi vmi..csak ugy mellesleg erdekelne az elalalozasi arany,mennyiseg...
sziasztok
eleg hulyenek fogtok majd tartani ,de van egy olyan fura kerdesem h a kikepzes alatt v ugy altalaban lehet e edessegre szert tenni v milyen esellyel? 😄 mert en fuggo vaok asszem.mar nemegyszer probaltam h nemeszek X ideig csokit stb,de nem ment...csakmert van kint egy haverom aki azt mondta h nuku edesseg...koszi a valaszt
eleg hulyenek fogtok majd tartani ,de van egy olyan fura kerdesem h a kikepzes alatt v ugy altalaban lehet e edessegre szert tenni v milyen esellyel? 😄 mert en fuggo vaok asszem.mar nemegyszer probaltam h nemeszek X ideig csokit stb,de nem ment...csakmert van kint egy haverom aki azt mondta h nuku edesseg...koszi a valaszt
Fricc köszi ezt a training programot.
Sziasztok!
Ezt találtam a készülõknek:
http://www.cervens.net/legionbbs123/showthread.php?11147-Legion-preparation-training-program
Legalább egy kifogás, (nem tudom hogy készüljek..) kilõve. 😊
Csak keményen!
Ezt találtam a készülõknek:
http://www.cervens.net/legionbbs123/showthread.php?11147-Legion-preparation-training-program
Legalább egy kifogás, (nem tudom hogy készüljek..) kilõve. 😊
Csak keményen!
Fricc