40335
  • [HUN]FaTaL
    Pedig igaza van, mert ezek az online petíciók szart sem érnek.
  • Stockbauer33 #36532
    " Petíció kitöltve! " Minek? a faszagyerek megirta a tutit

Esetleg ird meg neki hogy szaporodjon mert ezt a csúúúcs vérvonalat tovább kell vinni.
  • tutituti
    Petíció kitöltve!
    Reméljük nem lövik le a szervert.
  • Interstate 95
    Ha nem veszitek zokon:

• chris1997
    Én meg egy karavánba lakok egy Audival, neked meg egy autó hiányzik?!
  • balazsgigi
    Hát a garfika szerintem is sokkal szebb a kettőben!Csak kizárólag belső nézetben játszok én is.
    Mint írtam az irányítása is jobb nekem,mint az 1-ben.Ott valami nem az igazi.De lehet csak megszoktam a 2-t.
    Az ffb-re nem írok semmit,az lehet jobb az egyben.Nálam ki van ebben a játékban kapcsolva,driverben centering springet toltam rá,ennyi.
  • SylarHun
    Sajnos az aljnövényzet meg sínyli a gépem gyengeségét.
    Így még van 40 fps, de ha maxra húzom a növényzetet akkor csak 20-25 fps.

Nekem egy autó hiányzik csak a kettőből ami az egyben benne van, az pedig a JAGUAR XJ220.
  • [HUN]FaTaL
    A műszerfal az egyben pocsék volt, nézz meg egy aston martint. Sok helyen a kettőben is pocsék. A táj viszont a kettőben mérföldekkel jobb, és a kocsik is. A traffic autókban nincs változás, legalábbis oahun 1:1 átemelték őket, illetve kibővítették azokkal, amik az elsőben csak az 1.68-as, nem hivatalos patch-csel váltak elérhetővé. Az ablak a kettőben is lehúzható, sajnos az ülés nem állítható és az ajtókat sem lehet kinyitni.

Összességében hiába szidják a grafikát elég sokan, szerintem nem az a nagy baja a játéknak.

Az autókínálat is (sajnos) jobb az első részben, kéne még vagy 5 dlc új márkákkal, hogy szintre hozzák. Persze darabban nagyjából azonos, de sokra nem megyek az 5db veyronnal meg zondával. Cserébe nincs 1db maserati sem, hiányzik egy csomó ferrari, főképp a régebbiek közül, se lexus nincs stb.
  • GerY5
    Jó ez, nincs ezzel baj, csak az aljnövényzeted ritkás (World detail: low?)

• SylarHun
    Az esetek 99%-ban belsőnézetből játszom és onnan nekem a műszerfal kidolgozás jobban tetszik, a koszosodó ablak, a le és fel húzható oldalsó szélvédők a nyitható ajtók, a traffic kidolgozotsága és még a táj is szebbnek tűnik.

Ami viszont tuti szebb mint a kettőben az a sziget felső nézete.

De lehet, hogy csak nekem, ezt nem vitatom.
  • [HUN]FaTaL
    Akkor nem tudom mit nézel, sokkal szebb a kettő, mint az első rész. Sokmindenben rosszabb, de grafikában nem.
  • SylarHun
    Attól egy picit nagyobb felbontásban nyomom! :)

Egészen pontosan 1920x1200-ban!

• [HUN]FaTaL
    Ne 640x480-ban játssz a kettővel :D
  • Roger6
    Amúgy nem értem miért zavar ez téged. Kitölteni legalább 20 mp volt nekem. Ha nem töltöd ki, nem töltöd, de gúnyolódni egy ilyen kezdeményezésen, ahol pont a társadalom összefogása lenne a cél... hát hogy is mondjam. Nem túl értelmes dolog (hogy finom legyek).
  • SylarHun
    Én is fel pattintottan az 1-et.
    Megdöbbenve figyeltem, hogy grafikailag nem, hogy rosszabb lenne, de úgy nézem, hogy kicsit jobb a kettőnél.
    Nem értem mit csináltak az eden studionál a programozók a két rész közötti időben?
  • balazsgigi
    Ja próbáltam a grafikai módokat!:)Persze jó!
    Mint (szimus),azért szerintem legyen elvárásunk!Rajtunk is múlik,hacsak nem csak rajtunk!
    Amit persze átkonvertáltok,le a kalappal,nem akarok megbántani senkit!

Különben egy-hez van pl. havas mód.Ha bezárják a szervert,tegyék át 2-re,vagy moddolhatobbá a 2-t!
  • balazsgigi
    Ma ismét feltelepítettem az 1ső részt,mivel régen nem nagyon tetszett.Hát kb. 20perc,aztán visszaálltam a kettőre.Igaz az 1-el nem multiztam,de mondhatni a 2-vel se!
    Szerintem aki megszokta az 1et,annak szar a kettő,de nekem speciel kormánnyal a 2 sokkal jobb.
    Nem értem a sok leszólástt,igaz nem vagyok régi,de a kettő között meglátom a kűlömbséget.Hogy az eggyel mekkorát krúzoltatok,mert itt nem lehet?

Legutóbb,az 5770-emmel a 12.8-as driver akadt.
    Azóta vettem egy 6870-t,a 12.8-as driver-nél textúravibrálást tapasztaltam!
    Visszább álltam régebbire,semmi gonnd!
  • tothbalu99
    Jó én csak felvázoltam egy esetleges lehetőséget . " Demokráciát Kubának"
  • GerY5
    Hajrá!

Aztán utána aláírhatnák a "Demokráciát Kubának" és a "Mentsük meg a dínókat a kihalástól" címú petíciókat is....
  • chris1997
    áááhh... csak pénzt visz a szerver...
  • tothbalu99
    Lehet hogy vicces hogy elhiszi de talán van benne valami. Ha tényleg összegyűlik az ezer talán látják majd hogy mennyire fontos a játék. Vesztenivalónk úgysincs. Gondolom én
  • GerY5
    Lényeg, hogy az iróniát megláttad a sorok közt.
  • [HUN]FaTaL
    A TDU2-t egyszerű oknál fogva nem kapcsolják le: nem tehetik, mert forgalomban van a játék.

És nem egy szerveren van, a TDU szerverét a GameSpy üzemelteti, a kettőét nem.
  • GerY5
    Szép-szép, de a helyedben én nem hagynám alul feketén, vagy ha mégis, akkor igyekeznék a határvonalat a karosszéria vonalaihoz, töréseihez igazítani, hogy igazán esztétikus legyen.

De ezt csak úgy mondtam, hisz én nem értek az ilyen dizányos dolgozhoz....
  • GerY5
    Válasz 'becsiati' üzenetére (#36488)

Magyarázat: vicces, hogy valaki elhiszi, hogy 1000 aláírás majd hirtelen megmenti a szervert. (Nem fogja)

Szerintem örüljünk neki, hogy a két szerver nem egy vason fut (bár ez nem biztos a TDU2-ben olvasható TDU1-es csetek bugja után...), és nem kapcsolják le egyszerre az egészet...
  • gduck
    Megnyerte a pókerpartit a Casinóban, ezért örül ennyire. Ebből is látszik milyen népszerű a TDU2
  • Interstate 95
    ?
  • wollnerd #36505
    Én nem adtam meg. Csak az utca nevét.Ki se írtam az "utca" szót..
  • tothbalu99
    Csak egy kérdés. Ott ahol az utcát kérdezi ugye házszámot nem kell megadni?
  • icetihi
    Kár, hogy nem a bankszámlaszámát, és a pin kódját...
  • SylarHun
    Jelen pillanat ő a kedvencem.

• SylarHun
    És kapott könnyed 10millát?
  • tomsolo
    LOL!

Egy feltehetően orosz gyerek a "serialt" használja nicknek az officialon :D
  • [HUN]FaTaL
    Atari Edition
  • wollnerd #36498
  • SylarHun
    Na akkor ez hogyan is lehetséges?