40335
  • icetihi
    Ha átvennéd, ráfizetnék
  • Interstate 95
    Ha ráfizetsz átveszem.
  • icetihi
    OFF adjátok már el valakinek Driftelni akarok azzal amit veszek helyette
  • tothbalu99
    Bocs a #36570 Ice-nak ment volna...
  • tothbalu99
    Küld be a NASA-nak.
  • icetihi
    Mi lenne, világvége
  • Hungarykum
    Nem mondtam, hanem másoltam :P

Azért tettem ki, mert ez a petíció = 0.
  • 0Diaz0
    most mi a fakk van?!

Bocsi,de késő van ,és hülye vagyok az értelmezéshez mostmár... nappal legalább megértem normálisan..
  • Angela147GTA
    Nem mondod…
  • Hungarykum
    "Greetings Drivers! We’re sad to announce that the TDU1 servers will be permanently shut down at the end of this month. For those playing, this will be your last month to play as the server will be closing on 9/29/2012. Thank you for playing and we encourage you to check out TDU2 - the latest and greatest update to the TDU franchise to continue racing!"
  • gduck
    Ez nagyon FAIL :D

Amúgy el kellene fogadni, hogy semmi sem örök. És mivel itt a 2. rész, a helyzet sem tragikus
  • gduck
    Egy lakás ára :D
  • aronka98
    WTF???
    Az új kocsim xDhttp://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2012_9_19_ai2pvhywp7.jpg
  • kifli
    Az első az nem drága, na de a bal hátsó. Na az a drága
  • Hungarykum
    A TDU2 weboldalán a DLC store-ban nézd meg, hátha van Bugatti Veyron Super Sportra való ajtó.

Vagy

Újra indítod a játékot és semmibe nem fog kerűlni
  • icetihi
    Csak azért, mert szeretnek
  • Angela147GTA
    Bugatti Veyron SS bal első ajtó vajon mennyibe kerülhet?

• GerY5
    Rendkívüli örömmel tölt el, hogy ebbe az amúgy általában (agy)halott topikba arra kell bejönnöm, hogy engem cinkelnek.

Stockbauer33:
    Nemakartam ekkora lavinát indítani és elnézést az érintettől(Gery).

Bocsánatkérés elfogadva, de azért a hangnemre legközelebb... köszi.

SylarHun:
    Hol kell beállítani, hogy az aljnövényzet ilyen nagy legyen?

Anno Opelossal és ts-el modoltuk össze. Kibontott játék kell hozzá. Ha érdekel, akkor PM-ezz rám.

Interstate 95:
    Hobbikertész és a növényzetet nézi 400 -nál, viccen kívül.

buksee96:
    XD mondjuk myst megoldja :DD de ez hogy 400-nál a növényzetet nézi XD

Voltröhögni?
  • buksee96
    XD mondjuk myst megoldja :DD de ez hogy 400-nál a növényzetet nézi XD
  • Interstate 95
    Az csak a mysterion módja, hobbikertész és a növényzetet nézi 400 -nál, viccen kívül.
  • SylarHun
    A vitátokat megtörve, feltennék egy kérdést.

Hol kell beállítani, hogy az aljnövényzet ilyen nagy legyen?
    Nekem nem jön össze csak ennyi!

Én itt állítottam ilyenre.
  • [HUN]FaTaL
    *valószínűleg lejárt, *aligha
  • [HUN]FaTaL
    Nem te indítottad el :)
  • [HUN]FaTaL
    A szerződés a gamespyjal lejárt. A tdu-central alig ha hinném hogy ki tudná bérelni a szervert. Bár gondolom azt képzeled, hogy 20$ havonta :D
  • tomsolo
    A TDUC-ot is megfogja találni előbb utóbb - még így is - ez a sors.

Vannak más sokkal nagyobb/öregebb helyek, ahol nem véletlenül került ezévben tiltólistára minden kibontott tartalom linkelése, nem ám hogy átalakítása. (pl. xentax).

Arról meg tök felesleges vitázni, hogy kinek mi lenne jó, mert a világ nem így működik.

Szerverparkra meg annyit, hogy a TDU2-t se tudják kiszolgálni rendesesn (soha nem is tudták persze), majd pont az 1-re fognak előrántani sok kest ami nincs és nem is hoz vissza semmit.

Egyébként ha már a Diablo-t szóba hoztad miért ilyen naiv: a Jahia nem rég panaszkodott/elhintette az officialon, hogy nem ő az ellenség, mert bizonyos dolgokat már 5 hónapja lejelentett, basztak neki bármit válaszolni vagy megcsinálni.

Pedig Jahi státusza:
    Administrator
    Atari, Inc. Staff
  • Stockbauer33 #36548
    Nemakartam ekkora lavinát indítani és elnézést az érintettől(Gery).Végülis meglátjuk 29-én

Ugyan így összezörrentem még a 2 megjelenésnél pár taggal mert vakon hittem benne hogy javítanak majd a 2-n és nemhagyják ennyibe.Háát de
  • Interstate 95
    Igen ? És eddig az Atari miért nem volt szénné perelve ? Az meg megint más hogy a szerver bérléséért kér el pénzt valaki non-profit módon, vagy úgy ad ki esetleg valami patchet hogy azért kér el pénzt. Arról nem is beszélve hogy max az userek azok akik lopkodnak, a Central meg max a közvetítő oldal, de felőlem belemehetünk egy "megaupload vs. jogvédők" vitába.
  • tomsolo
    "Ja mert az autót konvertáló moderrek profi C++ programozók, lol. Mégtöbb agymenést plz."

Szénné is perelné őket a Microsoft, hogy a Forzákból belopkodott cuccokért előfizetéses szervert üzemeltet :D
  • Interstate 95
    Milyen szerver parkot kéne megvenni ? Bérelni kéne tovább a gamespytól, a kettő nem ugyan az.
  • tomsolo
    Miköze van ennek a naivitáshoz?

A TDU2.comos moderátori címe felkérés alapú semmit, nem tud csinálni max a usereket baszogatni. Anyacéggel egy gramm kapcsolata sincs, de nem vágom miért hivatkozol a TDUC-ra állandóan, mikor már vagy ezerszer leírta ott ezt.

A centralon a TDU2 szekciót átrakta az ottani gumiszobába, mivel basztak az Atariék bármit reágálni a sírásokra, és csak akkor került vissza mikor Djey, Tool és én visszasírtuk legalább a modding szekciót normális részbe.
  • [HUN]FaTaL
    Persze mert ez így működik, egy fan page megveszi a szerverparkot. :D Ne viccelj már, nem 20 ezer forint üzemeltetni a szervereket, nem a sarki weboldalról van szó.

" Arról nem is beszélve, hogy annyi modder van azon az oldalon, hogy egy fejlesztői brigádot is ki lehetne alakítani belőlük, azt a többit hagy ne írjam."

Ja mert az autót konvertáló moderrek profi C++ programozók, lol. Mégtöbb agymenést plz.
  • Interstate 95
    És mi van akkor ha az Atari kezéből átkerül a játék a TDU Central kezébe, mi van akkor ha a Central csak azért próbál valamit tenni hogy ebből hasznot húzzon ? Elvégre a Central is adományokból tartja fenn magát, mert már kinőtte az évekkel ezelőtti állapotot, maximum több lóvé folyna be ha még a játékért is szedné, más baja nem lenne, az userek meg boldogok lennének. Arról nem is beszélve, hogy annyi modder van azon az oldalon, hogy egy fejlesztői brigádot is ki lehetne alakítani belőlük, aprópénzért, azt a többit hagy ne írjam.
  • [HUN]FaTaL
    Ennyi.
  • [HUN]FaTaL
    Majd a hónap végén ha kilőtték a szervert a picsába visszatérünk erre :)
  • Interstate 95
    Akkor ez a diablo a centralon olyan sötét mint az éjszaka, hogy lehet, hogy ennyire naiv, miközben a TDU2.com -on ráadásul user moderátor is ?! Vidd a kapcsolót barátom és oltsd fel a centralon, örülni fognak neked mint etióp gyerek a marék rizsnek.
  • tomsolo
    Hát én számtalanszor beszéltem a Diabloval és a Speederrel és semmi, de semmi ráhatásuk nincs az Atarira, tök átlag fószerek mint te meg én.

A nagy kiutaztatás nem volt semmi más mint szimpla piár húzás beleértve az egész bétatesztelősdivel mivel kb semmi, de semmi marginális dolog nem történt az akkori állapothoz képest és ezeket már ők is számtalanszor megírták.

Szal ennyit akkor a közvetlen kapcsolatról.

A peticióról meg annyit, hogy ha legalább facebookon/kickstarton menne - amire jobban odafigyelnek - akkor talán lehetne valami erőről beszélni, de egy huszadrangú peticiógyár oldal bejegyzése még az aktív usereket se érdekli.

Az Atarit még az sem érdekli, hogy a TDU2 fejlesztői verziók ne legyenek publikusan elérhetőek az interneten (drm, securom nélküli cuccokról beszélünk sima http-n keresztül) majd pont erre fognak felpörögni.

A kickstartos dolog nem lenne rossz ötlet, de most komolyan ki az aki pénzt adna ezeknek bármire?
  • [HUN]FaTaL
    Majd meglátod hogy 1000 aláírástól lófasz nem fog történni. Mert bizony az pénzügyileg még mindig nulla, a szerver pedig nincs ingyen.

Az atari a bugokról is tud a kettőben mégis telibeszarja. Meg a játékosok kéréseit is. Gondolod egy petícióval majd foglalkozik? Ne légy nevetséges.

Hülyeségeket egyelőre egyedül te írkáltál :)
  • Interstate 95
    És ha azt írom hogy a TDU Central a hívatalos supportja a kezdeményezésnek arra mit lépsz ? A TDU Central pedig közvetlen kapcsolatban van az Eden / Atari -val, nem véletlenül hívták a srácokat tesztelni még a megjelenés előtt. Azt is erősen megkockáztatom hogy az Atari is tud erről a kezdeményezésről, és figyeli is, maximum majd lesz egy donation fül a TDU2 főoldalán, és havonta el kell majd érni egy limit összeget hogy menjen a szerver az adott hónapban. Mindenki bedob esetleg 1-2 ezer forintot, nagy pénz(?), de nehogy már néhány vészmadár itt riogasson feleslegesen mert ők nagyon tudnak. Ha lehet én még játszanék valamennyit az első résszel, mert ezt elbaszták mint a rakás szart, neked nem lesz kötelező, de hülyeségeket írogatni se az.
  • tomsolo
    Ráadásul hol van róla hivatalos adat, hogy csak ezer kell és akkor mégse?

Szimplán hoaxnak tűnik.
  • [HUN]FaTaL
    Arra akartam kilyukadni, hogy te is indíthatsz egyet és "aláírathatod" mindenkivel, attól még lófasz sem fog történni, ugyanúgy lelövik a szervert.