40335
  • Interstate 95
    Mentem lopni, most tehetek róla hogy voltak otthon ? Még ő kéne elnézést kérjen a zavarásért.
  • Stockbauer33 #36813
    Nebántsd a Zsuzsit.Hagyd békén
  • Interstate 95
    Én meg ezt fogom.

• [HUN]FaTaL
    Okés, mehetünk. A klubot nem tudom, jó ideje nem nagyon vagyok aktív, mikor utoljára néztem mindenki offline volt.
  • Stockbauer33 #36810
    Felraktam a Yachtomon a falra :D De lehet h mind2n fentvan
  • Interstate 95
  • chris1997
    Van az MSI Afterburnerben felvevő? És csak most tudom meg.. :D
  • MooneyR
    Kösz Srácok
  • MooneyR
    Köszi fatal! Majd kipróbálom. Újat kellett kezdenem, új a gépem is, így kicsit élvezhetőbb az egész és szebb. Úgyhogy 9. szinten vagyok, az új nickem csak simán Mooney, ha lesz még életerő egyszer a bandában, gurulhatunk egyet-kettőt.
  • Stockbauer33 #36805
    MSI Afterburner

Ha esetleg fent vagy az NC-on akkor Mirillis Action.Ez a legjobb
  • kowavega
    steam verzioval f12
  • Interstate 95
    Fraps, erre pedig van két lehetőség.

Az egyik hogy bemész a házadban az asztalon elérhető profilodba, és a képek opcióban csinálsz egy fraps screenshot -ot az elmentett, kizárólag a játékban elérhető képről. Ennek előnye hogy a megadott cím rajta lesz a képen, hátránya hogy gyengébb a képnek a minősége.

A másik pedig hogy amikor fényképezel, a fényképezés és a menü megjelenése között van egy olyan 80 tizedmásodperc, és ezt használod ki a screenshot -hoz, megkapván a teljes értékű képet.
  • [HUN]FaTaL
    Fraps.

A belső fotókészítőt ugye szétbarmolták, nem jpeget csinál (csak a kiterjesztés), igazából csak arra van, hogy a házadat dekoráld velük.
  • MooneyR
    Hali! Képet, hogy a legegyszerűbb készíteni a játékban, fraps-szal? Vagy van más esetleg?
  • chris1997
    szép.
  • kowavega
    alfa brera nekem nagyon durván bejön
  • kowavega
  • chris1997
    Azt tudom, hogy a Viper, meg a CLK Black egy fos. Roncstelep nincs? :/
  • [HUN]FaTaL
    Sehol nem mutatja, hogy ki mikor volt online utoljára.
  • [HUN]FaTaL
    Ha nem javitottak, akkor a golf egy fos, de csak azért mert elbarmolták, olyan, mintha hátsókerekes lenne. Sokan panaszkodtak az alfa brerara is a kezdetekben. Nem tudom azóta mennyire nyúltak bele, nem mentem evvel a két roncsteleppel. :D
  • Prosectura2
    Sziasztok!

Most ismerkedem a játék online részével, ebben szeretnék segítséget kérni:

Csatlakoztam egy klubhoz, amely magyar nemzetiségű, viszont a rajtam kívül ott lévő két játékost nem láttam még online állapotban. Azt meg tudom állapítani valahonnan, hogy ők mikor voltak utoljára aktívak?

Esetleg van-e egy olyan klub, ahova befogadnátok?
  • tomsolo
    Hot Rod
  • Stockbauer33 #36792
    Jóvanjóvan ne egyémámeg :D.A kettő üti1mást aztán kiollóztam.

Hülyénhaltamvna+ ha ezt #36791 nemirodle :D Njugotab srácvadj te Grabo
  • Roger6
    Síugrást is hülyeségnek tartom, de felőlem az csinálja aki akarja. Nem tudom mit nem értesz ezen Stock bá. Tehát maga az esemény egy ökörség, de felőlem bárki (személy) csinálhatja. Így teccik érteni?
  • chris1997
    Mely autók a legnehezebben vezethetőek(Eddig Viper, Gumpert és Stratost találtam)?
  • Stockbauer33 #36789
    #36784 Hát ezt elég lúzer dolognak tartom. #36788 Felőlem mindenki azt csinál, amit akar.

#36787 nem azért kaszinózok, hogy megvegyem az xy kocsit, és én legyek a játék királya.... Nemleszel

#36732 feleslegesen szóltálbele padavan mert egy meddő vita volt ez.Hamar annyiba is maradt.Egy olyan embernek írtál az atival 1üt aki önzetlenül segít mindenkinek.Nemcsak ebben a fórumban.Prohardveren ugyan úgy .Az Ati csökönyös faszsága már ismert és ez a vita visszanyúl az TDU1 hg szavazásig.Tipikus tyúkper
  • Roger6
    Szerintem mindkettő csalás kategóriába tartozik. Persze ez saját vélemény. Felőlem mindenki azt csinál, amit akar. Mondjuk számomra érthetetlen, hogy miért nem a szerver tárolja ezeket az információkat, úgy azért ki lehetne az ilyeneket küszöbölni mint ahogy ezt sok online játéknál teszik.
  • kowavega
    nem azért kaszinózok, hogy megvegyem az xy kocsit, és én legyek a játék királya... nem tervezek hatalmas multi karriert... csak haverokkal..
  • Hungarykum
    Én a CRC-vel csináltam nagyjából ugyan ezt.
    Feltöltés előtt csináltam mentést. Versenyt feltöltöttem 1 milliós téttel (3x). Mentés vissza és másnap, ha nem döntötte meg senki a verseny rekordját, akkor visszakaptam a feltöltött pénzt. Így megvolt a napi 3 millió.
    Ekkorra már a versenyekkel készen voltam. A 20.000-es versenyt, pár millió összeszedésével meguntam csak úgy, mint a pókerezést. Hekkelni nem akartam így maradt a CRC.
  • Szabi #36785
    de egy fokkal még mindig jobb mintha lenyomna egy billentyűt és lenne 999.999.999 pénze..
  • Roger6
    Hát ezt elég lúzer dolognak tartom.
  • GerY5
    A kaszinó a lusták, meg a türelmetlenek kincsesbányája...

Ennek eredménye a mindenfelé rohangáló, 50-60-as szint fölötti lúzer, akik sokszor képtelenek elvezetni egy A2-es verdát is fullassist nélkül, nemhogy egy Cinkét vagy Bugát (billel játszók egy másik kategória). Ha 70 fölöttibe botlasz, jó eséllyel elvered instantban, ha kicsit is konyítasz a vezetéshez...
    Szóval tekerjétek fel a tétet $50k-ra, aztán adjatok nekik!
  • SylarHun
    Már előre bocsánatot kérek ezért amit most írok. BOCSÁNAT!

Szóval. Ez nem egy autóversenyzős játék?
    Véleményem szerint a pénzt nem a kaszinózással kellene összeberhelni, hanem a versenyzéssel.
    Kaszinóba menjen az akinek már milliói vannak és nem tud már mit kezdeni magával a versenyek alatt.

Ha valaki nem versenyzi végig a játékot nem is fog megkapni minden üzletet, boltot TUNINGOT.

Sima versenyzéssel nagyon jó pénzt lehet nyerni, pontosan annyit, hogy mindig az aktuális versenyhez kellő autót meglehessen venni, meg még amelyiket szeretnéd a szinteden.

Én mindent megvettem amit akartam, sőt még többet is.
  • kowavega
    óóó, köszi :)
  • Szabi #36780
    bemész a kaszinóba, leteszed tálcára a játékot, C:\Users\-neved-\Documents\Eden Games\Test Drive Unlimited 2\savegame\-neved- , csinálsz egy biztonsági másolatot (pl becsomagolod), vissza játékba, be ruletterembe, rulettel játszadozol, ha nyersz örülsz (új biztonsági másolatot csinálsz), ha nem, tálca, biztonsági mentés visszaállítás (kibontás) , játék újraindít (több profilnál másik profilt betöltesz, majd visszatöltöd a rendest, így valamivel gyorsabb)

lényegében ez csalás, de nem tudnak ellene mit tenni és nem is akarnak :D
  • kowavega
    de a milliosig el is kell jutni.. tudom, vannak ezek a dlc cuccok is..
  • SylarHun
    A nagy versenyek nagyon jól fizetnek!
    Van olyan aminek a végén az első helyért 5.000.000 IGC a jutalom, de van 3.000.000 igc-s is stb.
    Ja és akkor még vannak olyan versenyek, amik kb 2 percig tartanak és fizetnek 20.000 igc-t. Elég gyorsan összelehet kapkodni szép kis summát.
  • kowavega
    AndrewStohl néven megtalál aki akar:)
  • kowavega
    én csak videot láttam, de abból nem értettem meg, hogy mit
  • Szabi #36775
    rulettel lehet trükközni