40335
  • kowavega
    (ha lenne valami bug a kaszinóba, ahonnan könnyen visszaszerezhetem a pénzem, akkor kezdenék, de lusta vagyok újra.. :) profil névváltásra ezek szerint nincs lehetőség? google fleg atari forumos linkeket dob ki, amik nem mennek, játékban a profile editor meg semmit nem csinál..
  • kowavega
    ja ls köszi a segítséget
  • kowavega
    kezdenék, de kb. 3 milla igc-m van ebben.. mármint nem pénz, hanem cuccok
  • Szabi #36771
    és kezdjen egy új profilt is más néven..
  • SylarHun
    Kowa itt a megoldás a hibádra! Nekem is ugyan ez volt. Itt kaptam rá választ az egyik kollégától.

Némi saját hozzáfűzni valóm is van.

"- töröld a "UpLauncher.localdb" fájlt
    -az "Euro\Shaders" mappa tartalmát helyezd át valahova máshova (kb. 16MB, lényeg, hogy ne maradjon a helyén, és a játék úgy érzékelje, hogy eltűnt)
    - indítsd el az UpLauncher-t.
    Csekkolás után elvileg újra letölti a Shader mappa tartalmát, remélhetőleg ezután már hibátlanul."

De mégsem.
    Máskülönben nem másolja vissza az összes fájlt a 16mb ból, csak 2,5mb megy vissza és úgy nem indul a játék, ezért a hiányzó fájlokat vissza kell másolni a régiek közül.
  • chris1997
    Eredeti ugye? akk nem kéne.
  • kowavega
    na túl lépve a nevem okozta sokkon, egy kérdésem lenne..

miért van az, hogy újra húztam a játékot, azóta rózsaszín nyomot hagy ha fékezek, ugratok, stb..
  • GerY5
    Nem is érzem szükségét, de a nick sokat elárul.

#36766: Szerintem ezt Szabi is tudta, azért "negatív". Legalábbis remélem...
  • kowavega
    de az én vagyok:)
  • Entex
    Köszi, mostmár addig eljut, hogy Invalid nickname, persze hogy invalid mikor nem engedi beírni a krva alsóvonalat..
  • Szabi #36764
    negativ
  • kowavega
    nem tudod a történetét asszem
  • GerY5
    Mondjuk egy ilyen nick is megérne egy permbant....
  • chris1997
    [OFF] Egy másik NFS bajnok :DD
  • kowavega
    Szabi, jelöld be pls devellistekurva nevű felhasználót
  • Hungarykum
    Valamelyik nap engem sem engedett be.
    Utána nézem, hogy a felhasználónév helyett már az e-mail címet kell beírni.
  • buksee96
    van baj :Dmég mindíg
  • Entex
    Vicces, még régebben regeltem egy nicket amiben van alsóvonal (_) és most nem engedi még beírni sem, így nem is tudok belépni, új emait meg nem fogok emiatt csinálni, úgy látszik ez egy égi jel..
  • vajo
    Itt a gépállatom. :DDD

• Szabi #36755
    a végén még kiderül hogy valósághű a fizika játékban :DD
  • aronka98
    Egyre jobb a játék :D
    xD
  • chris1997
    Hát ezaz :D Akkor megcsinálom a bombákat és utána majd megkeresem a Stratost.
  • Szabi #36752
    de most online vagy :D
  • chris1997
    Azt tudom, de amikor még nem voltam, szépen mondva, online, akkor megtaláltam őket, ott ahol voltak.. :/
  • Ztech
    mindet verseny után adja be konkrétan aranyszínű bombás cucc és a térképen ilyen radar szerűség is van ahhoz meg a charger hez azokat a legegyszerűbb megtalálni
  • Szabi #36749
    pedig elméletileg mindenkinek ugyanott kéne legyen, tehát a videó nem hazudik :D
  • chris1997
    Stratos roncsokat hol találom?
    Mert a videókban mind hazudnak, csak hármat találtam meg azok alapján.
  • gduck
    Akkor is az én farkam a nagyobb!
  • GerY5
    Ennyi?
  • Interstate 95
  • [HUN]FaTaL
    Ki mondta a permbant? 5 büntetőpont = 1 hét ban. Elévül, de attól még bannolták a nickjeidet, ennyi, nem több.
  • Interstate 95
    A permban elévül ? Mióta ? Mert másféle szankció nem hiszem hogy nick cserére késztet valakit.

Amúgy gratulálok a terelő hadművelethez, szép munka volt.
  • [HUN]FaTaL
    Nem azt mondtam, hogy most bannolva van, hanem bannolták. Elévül.
  • tomsolo
    MIND volt bannolva. Kopp.
  • Interstate 95
    Egyik sincs bannolva, kopp.
  • tomsolo
    Van még 2 másik is neki. (Legalább.)
  • [HUN]FaTaL
    Még házigazda voltál a tdu topicban amikor bannoltva lettél (USAMEN Power). Bronx South nevű nickedet is bannolták. Én vagyok a kamugép mi?:D
  • Interstate 95
    Abban nincs számodra semmi érdekes, hogy még a TDU -ban NewLife(hun) -ként voltam jelen, itt már más nick-el futok ? Ha az ember ráun egy névre, szabad váltania, vagy megtiltod ? Ha meg támasztékot az érveidnek nem keresel, a támadási pontokat se kell keresned ellenem, szia.
  • 0Diaz0
    Olvasd vissza amit írtam... mostmár tényleg lejáratod magadat ezzel a szöveggel eléggé...
  • [HUN]FaTaL
    "Akkora kamugép vagy, hogy rég hordott ilyet a hátán a Föld."

Elég megnézni, hogy hanyadik nicked ez itt, biztos ez is véletlen.

Nem keresgélem az offjaid, mert az sg keresője szar és jobb dolgom is van. Egyszerűen idegesítő, hogy háromhetente kiosztasz valakit alpári paraszt módon.