40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
Gibor #7959 Már írtam. -
#7958 Lehet h már volt meg tudjátok is,aki nem kapott beta kulcsot az torrenten keresztül letudja szedni a crackelt beta gémet és offline mehet vele. -
#7957 Valaki kérdezze már meg a béta fórumon, hogy a véglegesben sem lesz ablaktörlő, és az eső csak úgy eltűnik a szélvédőről? Mert azért az elég szánalmas, akkor inkább vegyék ki az esőt is. -
#7956 Na.. lelőtték a szervert, ez jó volt!! :)) -
#7955 Oks köszi -
#7954 Nem. Majd ha kiválasztanak, kapsz e-mailben kódot! -
#7953 Most én regisztráltam a TDU oldalán, nincs semmi key meg semmi, tölthetem egyből? -
Gibor #7952 Sikerült, 2órája cruizolok egy sráccal. -
#7951 Sikerült felmennie valakinek? Engem nem enged be a szerver... -
Gibor #7950 Lol, most találtam meg a cashgame pókert :D -
#7949 #7946 -
#7948 nem a játék van meg, csak egy warez beta. -
#7947 Sziasztok!
Tudtok mondani egy magyar nyelvű oldalt aTDU2-ről?
Mint pl. a mafia2.hu, ahol játékhírek, infók, fejlesztési napló, tesztelések, stb. vannak.
Köszönöm! -
#7945 feltehetően azért van kiírva, ja. -
#7944 sziasztok,!
ma ebben az időpontban elérhető lesz a beta? -
Gibor #7943 Mondjuk jogos :DDDD -
#7942 szerintem már felejtsd el. -
#7941 jóvan csak nem volt smile :D -
#7940 http://www.testdriveunlimited2.com/beta -
HUN BECSEHELY #7939 Hali.Hol lehet igényelni kulcsot?A Hivatalos oldalon? -
Gibor #7938 Csak szórakozok pixxel bával :D msn en osztjuk egymást mindig, aztán néha ittis kell :D -
#7937 csak pojénkodik a kis pötch -
#7936 hát ja...am sem értem miért nem folyamatosa a tesztelés. közben ha van pecs, levágják a szervert aztán mehet a móka tovább ápdét után -
#7935 Persze a házigazdának élete se legyen, te totál idióta vagy :D -
#7934 "09.27. 14:00-18:00"
Milyen istenbarma találja ki ezeket az időpontokat? EUban nincs is otthon az emberek többsége ilyenkor omg. -
#7933 ne nyavajogjál már. -
Gibor #7932 Egy házigazda mindig legyen naprakész és figyeljen oda. Ezt nemtudom elhinni hogy ilyen késéssel rakod ki, ez már túlmegy elég sok mindenen. Btw miez az ATW reklán félig a bannerbe? -
#7931 Köszönöm a teszt időpont kiírást faxa ötlet. -
Szabi1991 #7930 nem bocsátható meg
-
#7929 bocs h nem vagyok 0-24 itt... -
#7928 Akkor megyünk gurulni :)
Itt a szövegdoboz felett a "Következő Teszt" lehetne naprakész, pl: 2010.09.27. 14-18
autó fizika változhat még szerintetek?
Lineáris kormányzás kormány segítségével meg lesz oldva? Utolsó 20 foknál csak visszaugrik a kerék:( -
#7927 a fene... megint kimaradok. -
Szabi1991 #7926 ppffúúúú 2-6ig van ma teszt,én meg 6ig vagyok suliba.. XD
(remélem lesz ma Stream :P) -
#7925 Most töltöttem le a tört bétát, és azt kell hogy mondjam hogy az irányítást leszámítva nagyon hangulatos és szép játék is. Feltoltam mindent maxra, és szerintem a grafika eléggé szép. -
#7924 Sziasztok!
A kései fekvés után ma sok munka volt, most jutok géphez először azóta :)
Mindenkinek köszönöm a közös gurulást, nagyon jól elvoltunk. Összességében ez a második tesztem volt még csak sajnos, sokat ki kellett hagynom munka miatt, de elég jó kis játék lesz ez, ha egyszer elkészül! ;)
Kicsit fura volt az elején, míg rájöttem, hogy miért nem jó az irányítás a patch után (fékkel végsebességre ugrás pár mp alatt...), de azután már jól elvoltam vele. A kéziváltó még mindig eléggé természetellenesen működik, a kuplunggal egyetemben, sokszor nem vette be a fokozatot, de amúgy nagyon jól alakul az egész. :) Azt azért remélem, hogy a véglegesben lesz teljesen kikapcsolható Driving Assist.
Nézegettem itt lent MrFord képeit. Csak engem zavar ez a fura motionblur, vagy más is szóvá tette ezt már?
Remélem hamarosan lesz újabb közös krúzolás :))
Addig is üdv:
"mysterion" -
#7923 Tök mind1 mi a videó tartalma. Se szöveget, se képet, se videót, se semmit nem lehetne közzétenni. A legdurvább az élő stream.
Persze én is örültem az infóknak és videóknak amíg nem voltam benne a bétában
UI: amúgy akit érdekel a játék, annak ott a tört béta és megnézheti -
#7922 de lenne kedvem most gurulni :) -
Szabi1991 #7921 én úgy vettem észre hogy a készitőket nem is zavarja ha picit "reklámozod" , de dozoo direkt egy bugot töltött fel.. még ha privát videóként rakta volna fel és a készítőknek mutatná hogy ez-így nem jó.. -
#7920 hát, én élőbe streamelem :D
Amúgy nekem is feltűnt, hogy esőbe milyen nyugisan voltak tócsák az emelkedőn :D -
Szabi1991 #7919 Dionysos nem írta ki hogy lenne :/