40335
  • Gibor
    Már írtam.
  • SeanJRRussel
    Lehet h már volt meg tudjátok is,aki nem kapott beta kulcsot az torrenten keresztül letudja szedni a crackelt beta gémet és offline mehet vele.
  • [HUN]FaTaL
    Valaki kérdezze már meg a béta fórumon, hogy a véglegesben sem lesz ablaktörlő, és az eső csak úgy eltűnik a szélvédőről? Mert azért az elég szánalmas, akkor inkább vegyék ki az esőt is.
  • GerY5
    Na.. lelőtték a szervert, ez jó volt!! :))
  • szabii98
    Oks köszi
  • Falkon
    Nem. Majd ha kiválasztanak, kapsz e-mailben kódot!
  • szabii98
    Most én regisztráltam a TDU oldalán, nincs semmi key meg semmi, tölthetem egyből?
  • Gibor
    Sikerült, 2órája cruizolok egy sráccal.
  • jofer
    Sikerült felmennie valakinek? Engem nem enged be a szerver...
  • Gibor
    Lol, most találtam meg a cashgame pókert :D
  • pxxl
  • bertino
    nem a játék van meg, csak egy warez beta.
  • wollnerd #7947
    Sziasztok!
    Tudtok mondani egy magyar nyelvű oldalt aTDU2-ről?
    Mint pl. a mafia2.hu, ahol játékhírek, infók, fejlesztési napló, tesztelések, stb. vannak.
    Köszönöm!
  • bertino
    feltehetően azért van kiírva, ja.
  • underground2
    sziasztok,!
    ma ebben az időpontban elérhető lesz a beta?
  • Gibor
    Mondjuk jogos :DDDD
  • bertino
    szerintem már felejtsd el.
  • [HUN]FaTaL
    jóvan csak nem volt smile :D
  • pxxl
    http://www.testdriveunlimited2.com/beta
  • HUN BECSEHELY
    Hali.Hol lehet igényelni kulcsot?A Hivatalos oldalon?
  • Gibor
    Csak szórakozok pixxel bával :D msn en osztjuk egymást mindig, aztán néha ittis kell :D
  • pxxl
    csak pojénkodik a kis pötch
  • pxxl
    hát ja...am sem értem miért nem folyamatosa a tesztelés. közben ha van pecs, levágják a szervert aztán mehet a móka tovább ápdét után
  • [HUN]FaTaL
    Persze a házigazdának élete se legyen, te totál idióta vagy :D
  • [HUN]FaTaL
    "09.27. 14:00-18:00"

Milyen istenbarma találja ki ezeket az időpontokat? EUban nincs is otthon az emberek többsége ilyenkor omg.
  • bertino
    ne nyavajogjál már.
  • Gibor
    Egy házigazda mindig legyen naprakész és figyeljen oda. Ezt nemtudom elhinni hogy ilyen késéssel rakod ki, ez már túlmegy elég sok mindenen. Btw miez az ATW reklán félig a bannerbe?
  • Solid Snake
    Köszönöm a teszt időpont kiírást faxa ötlet.
  • Szabi1991
    nem bocsátható meg
  • pxxl
    bocs h nem vagyok 0-24 itt...
  • moonster
    Akkor megyünk gurulni :)
    Itt a szövegdoboz felett a "Következő Teszt" lehetne naprakész, pl: 2010.09.27. 14-18
    autó fizika változhat még szerintetek?
    Lineáris kormányzás kormány segítségével meg lesz oldva? Utolsó 20 foknál csak visszaugrik a kerék:(
  • mackosajt
    a fene... megint kimaradok.
  • Szabi1991
    ppffúúúú 2-6ig van ma teszt,én meg 6ig vagyok suliba.. XD
    (remélem lesz ma Stream :P)
  • drot
    Most töltöttem le a tört bétát, és azt kell hogy mondjam hogy az irányítást leszámítva nagyon hangulatos és szép játék is. Feltoltam mindent maxra, és szerintem a grafika eléggé szép.
  • GerY5
    Sziasztok!

A kései fekvés után ma sok munka volt, most jutok géphez először azóta :)
    Mindenkinek köszönöm a közös gurulást, nagyon jól elvoltunk. Összességében ez a második tesztem volt még csak sajnos, sokat ki kellett hagynom munka miatt, de elég jó kis játék lesz ez, ha egyszer elkészül! ;)

Kicsit fura volt az elején, míg rájöttem, hogy miért nem jó az irányítás a patch után (fékkel végsebességre ugrás pár mp alatt...), de azután már jól elvoltam vele. A kéziváltó még mindig eléggé természetellenesen működik, a kuplunggal egyetemben, sokszor nem vette be a fokozatot, de amúgy nagyon jól alakul az egész. :) Azt azért remélem, hogy a véglegesben lesz teljesen kikapcsolható Driving Assist.

Nézegettem itt lent MrFord képeit. Csak engem zavar ez a fura motionblur, vagy más is szóvá tette ezt már?
    Remélem hamarosan lesz újabb közös krúzolás :))

Addig is üdv:

"mysterion"
  • gduck
    Tök mind1 mi a videó tartalma. Se szöveget, se képet, se videót, se semmit nem lehetne közzétenni. A legdurvább az élő stream.
    Persze én is örültem az infóknak és videóknak amíg nem voltam benne a bétában

UI: amúgy akit érdekel a játék, annak ott a tört béta és megnézheti
  • kifli
    de lenne kedvem most gurulni :)
  • Szabi1991
    én úgy vettem észre hogy a készitőket nem is zavarja ha picit "reklámozod" , de dozoo direkt egy bugot töltött fel.. még ha privát videóként rakta volna fel és a készítőknek mutatná hogy ez-így nem jó..
  • kifli
    hát, én élőbe streamelem :D

Amúgy nekem is feltűnt, hogy esőbe milyen nyugisan voltak tócsák az emelkedőn :D
  • Szabi1991
    Dionysos nem írta ki hogy lenne :/