40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#7999 Köszi
Remélem ma egy jó agy teszt lesz :) -
#7998 Kösz a linket. -
#7997 Szerintem változott valami megint, mert alig bírok fordulni a kocsival, mintha nagyobb lenne a fordulókör. Bárhová is tekerem az érzékenységet, ugyanaz.
Apropó R8: ma bementem a kaszinóba, hogy megnyerem. Sikerült is kb 20 perc alatt, de ugrott a kocsi, mert elfelejtettem helyet csinálni neki. Visszaültem a félkarúhoz, de vagy egy óra húzogatás után se jött össze újra. :( -
#7996 Olvassátok el a levelet, amit kaptatok az Ataritól!
Időpontok kihirdetése itt -
Gibor #7995 Fórum Szerinted hol posztolják a teszt időszakokat? Hát hivatalosan nem itt. -
#7994 ? :( Nem értem. Nem látok időpontot :(
Holnap velszeg tudok tesztelni, ezért kérdeztem.. -
Gibor #7993 Fórum! -
#7992 Holnap mikor lesz teszt? Tudja valaki? -
#7991 Jó indulatból írtam, maximálisan. Mikor eljöttem melóból még nem volt adat, h mikor lesz teszt. Nézegettem a TDU2 forumot is, hogy hol írhatják.
Honnan tudtátok, hogy lesz? Se e-mailt nem kaptam, se a tdu launcher nem írta, hogy lesz.
Szerintem nagyon hasznos, hogy a topicban ott van. Időközönként megnyitom és látom, h lesz, van, volt.
Tudom, hogy ez nem kötelező adat, de szerintem sok-sok beta tesztelőnek/játékosnak segít. Nem szokásom rosszindulatúnak lenni és nem akartam senkit megbántani vagy kritizálni.
(Ami még hasznos nagyon, hogy a chat-et felül be lehet csukni.)
H a játékról is essen szó.
R8 at szeretnék szerezni, de nem akarta a gép.:(
Változott a kocsi fizikája, irányíthatósága, vagy csak én képzeltem be?
bocs a hosszú postért -
carloelsa #7990 De ha jó indulatból, akkor meg örült, hogy "figyelmeztették" és ez pozitív visszajelzés, de igen, ha rossz, semmi köze a topicnak ezt feltüntetni, ez egy kedves szorgalom Pixxel részéről. Szóval ha valaki szidni akarja, h nincs kint a teszt idő, az elmehet innen és mehet nézegetni a hivatalos oldalt... :) -
#7989 -
#7988 Hát ha jó, ha rosszindulatból is írta, sztem nem a topik feladata emlékeztetni az idejárókat mikor van béta teszt... -
carloelsa #7987 Ezt jó v rossz (harag) indulatból írtad? -
#7986 Kösz a tesztfelíratot, így feltudok menni most fél órára -
#7985 Valahogyan kormánynak deadzonet lehet állítani?
Mert középről elég szépen fordítom üresbe ... -
#7984 Ez így elég vacak, mire hazaérek majdnem vége -
#7983 jah 7-11ig jó lenne :) -
#7982 Mármint este 7-től 11-ig persze :) -
#7981 Igen, szóval? Mi lenne ha mondjuk 7-től 11-ig lenne teszt?:D
Ez a legfosabb időpont. Európai nem tud tesztelni mert incs otthon, amerikai meg azért nem tud tesztelni mert alszik. Kinek csinálják a tesztidőszakot? Az oroszoknak? -
#7980 de ha a másik oldalról nézed akkor sincs semmi logika benne, mert reggel 5-től 9-ig ki fog játszani? nagy része alszik, vagy indul suliba, dolgozni... -
Gibor #7979 Na akkor ma pókerezek egykét órát, más nemigen jön még be... -
#7978 Ez a 14-18 mánia micsoda? A teszterek 80%-a nincs otthon. Vagy csupa iskolás tesztel?:D -
Dylan Hunt #7977 TDU2 Tuesday - September 28th - 5AM to 9AM PDT (12:00 to 16:00 GMT)
Ami azt jelenti, hogy 14:00-tól 18:00-ig lesz elérhető ma a szerver! -
#7976 Hogy a picsába jön ide a fraps?:D
Nem a fraps miatt, hanem mert ablakban állítólag kevesebb a stopped working hibaüzenet, bár nekem semmi gondom nem volt ilyen szempontból az 1.0-val sem. Következő patchbe berakhatnának egy opciót hogy min akarsz játszani, így akinek instabil az játszhat ablakban, akinek meg nem az meg teljes képernyőn. -
#7975 nem a fraps miatt, valószínű ennyire azért nem lámák, ha már játékot készítenek :) -
#7974 olvasd el beta forumon... -
#7973 ilyen,engem am nagyon idegesít... -
Leky #7972 Akkor mindenkinek ilyen? Azt gondoltam nálam van a hiba. -
Szabi1991 #7971 mégpedig ? :D
fraps ugyanúgy vesz videót így is :DD -
#7970 letiltották, okkal. -
#7969 Igazad van. :) -
#7968 -
Gibor #7967 Patch miatt van. -
Leky #7966 Tudnátok segíteni abban, hogy hogyan lehetne teljes képernyős módba visszarakni a játékot? Egyszer átment ablakos módba és nem tudom visszarakni. -
Szabi1991 #7965 általában ha fent nem is, de kommentnek hamar bekerül, ha ilyen nehéz a hivatalos oldalt megnézni néha, akkor berakom nektek jó nagy betűmérettel hogy lássátok ;) -
#7964 Nincs megbocsátva! Az lenne a minimum hogy megfizetsz egy jóst, aki előre megmondja az időpontokat
UI: -
Gibor #7963 Szombati tesztnél kintvolt az időpont. -
#7962 Pixxel: Nem támadás volt, csak észrevétel. A szombati tesztnél sem láttam időpontot. -
#7961 Hogy mik vannak? -
jokerdes #7960 Szerintem ezt a topicot olvasgatva juthatsz a legtöbb infohoz.. :)