40335
  • AlieN911
    Köszi

Remélem ma egy jó agy teszt lesz :)
  • moonster
    Kösz a linket.
  • GerY5
    Szerintem változott valami megint, mert alig bírok fordulni a kocsival, mintha nagyobb lenne a fordulókör. Bárhová is tekerem az érzékenységet, ugyanaz.

Apropó R8: ma bementem a kaszinóba, hogy megnyerem. Sikerült is kb 20 perc alatt, de ugrott a kocsi, mert elfelejtettem helyet csinálni neki. Visszaültem a félkarúhoz, de vagy egy óra húzogatás után se jött össze újra. :(
  • GerY5
    Olvassátok el a levelet, amit kaptatok az Ataritól!

Időpontok kihirdetése itt
  • Gibor
    Fórum Szerinted hol posztolják a teszt időszakokat? Hát hivatalosan nem itt.
  • AlieN911
    ? :( Nem értem. Nem látok időpontot :(
    Holnap velszeg tudok tesztelni, ezért kérdeztem..
  • Gibor
    Fórum!
  • AlieN911
    Holnap mikor lesz teszt? Tudja valaki?
  • moonster
    Jó indulatból írtam, maximálisan. Mikor eljöttem melóból még nem volt adat, h mikor lesz teszt. Nézegettem a TDU2 forumot is, hogy hol írhatják.
    Honnan tudtátok, hogy lesz? Se e-mailt nem kaptam, se a tdu launcher nem írta, hogy lesz.
    Szerintem nagyon hasznos, hogy a topicban ott van. Időközönként megnyitom és látom, h lesz, van, volt.

Tudom, hogy ez nem kötelező adat, de szerintem sok-sok beta tesztelőnek/játékosnak segít. Nem szokásom rosszindulatúnak lenni és nem akartam senkit megbántani vagy kritizálni.
    (Ami még hasznos nagyon, hogy a chat-et felül be lehet csukni.)

H a játékról is essen szó.
    R8 at szeretnék szerezni, de nem akarta a gép.:(
    Változott a kocsi fizikája, irányíthatósága, vagy csak én képzeltem be?
    bocs a hosszú postért
  • carloelsa
    De ha jó indulatból, akkor meg örült, hogy "figyelmeztették" és ez pozitív visszajelzés, de igen, ha rossz, semmi köze a topicnak ezt feltüntetni, ez egy kedves szorgalom Pixxel részéről. Szóval ha valaki szidni akarja, h nincs kint a teszt idő, az elmehet innen és mehet nézegetni a hivatalos oldalt... :)
  • szabii98
    Hát ha jó, ha rosszindulatból is írta, sztem nem a topik feladata emlékeztetni az idejárókat mikor van béta teszt...
  • carloelsa
    Ezt jó v rossz (harag) indulatból írtad?
  • moonster
    Kösz a tesztfelíratot, így feltudok menni most fél órára
  • crazyclone
    Valahogyan kormánynak deadzonet lehet állítani?
    Mert középről elég szépen fordítom üresbe ...
  • gduck
    Ez így elég vacak, mire hazaérek majdnem vége
  • pxxl
    jah 7-11ig jó lenne :)
  • [HUN]FaTaL
    Mármint este 7-től 11-ig persze :)
  • [HUN]FaTaL
    Igen, szóval? Mi lenne ha mondjuk 7-től 11-ig lenne teszt?:D

Ez a legfosabb időpont. Európai nem tud tesztelni mert incs otthon, amerikai meg azért nem tud tesztelni mert alszik. Kinek csinálják a tesztidőszakot? Az oroszoknak?
  • pxxl
    de ha a másik oldalról nézed akkor sincs semmi logika benne, mert reggel 5-től 9-ig ki fog játszani? nagy része alszik, vagy indul suliba, dolgozni...
  • Gibor
    Na akkor ma pókerezek egykét órát, más nemigen jön még be...
  • [HUN]FaTaL
    Ez a 14-18 mánia micsoda? A teszterek 80%-a nincs otthon. Vagy csupa iskolás tesztel?:D
  • Dylan Hunt
    TDU2 Tuesday - September 28th - 5AM to 9AM PDT (12:00 to 16:00 GMT)

Ami azt jelenti, hogy 14:00-tól 18:00-ig lesz elérhető ma a szerver!
  • [HUN]FaTaL
    Hogy a picsába jön ide a fraps?:D

Nem a fraps miatt, hanem mert ablakban állítólag kevesebb a stopped working hibaüzenet, bár nekem semmi gondom nem volt ilyen szempontból az 1.0-val sem. Következő patchbe berakhatnának egy opciót hogy min akarsz játszani, így akinek instabil az játszhat ablakban, akinek meg nem az meg teljes képernyőn.
  • bertino
    nem a fraps miatt, valószínű ennyire azért nem lámák, ha már játékot készítenek :)
  • kifli
    olvasd el beta forumon...
  • pxxl
    ilyen,engem am nagyon idegesít...
  • Leky
    Akkor mindenkinek ilyen? Azt gondoltam nálam van a hiba.
  • Szabi1991
    mégpedig ? :D
    fraps ugyanúgy vesz videót így is :DD
  • bertino
    letiltották, okkal.
  • wollnerd #7969
    Igazad van. :)
  • pxxl
  • Gibor
    Patch miatt van.
  • Leky
    Tudnátok segíteni abban, hogy hogyan lehetne teljes képernyős módba visszarakni a játékot? Egyszer átment ablakos módba és nem tudom visszarakni.
  • Szabi1991
    általában ha fent nem is, de kommentnek hamar bekerül, ha ilyen nehéz a hivatalos oldalt megnézni néha, akkor berakom nektek jó nagy betűmérettel hogy lássátok ;)
  • gduck
    Nincs megbocsátva! Az lenne a minimum hogy megfizetsz egy jóst, aki előre megmondja az időpontokat

UI:
  • Gibor
    Szombati tesztnél kintvolt az időpont.
  • moonster
    Pixxel: Nem támadás volt, csak észrevétel. A szombati tesztnél sem láttam időpontot.
  • MikX
    Hogy mik vannak?
  • jokerdes
    Szerintem ezt a topicot olvasgatva juthatsz a legtöbb infohoz.. :)