40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
USAMEN POWER #7918 Az R8 ott van a kaszinóban, ott kell ügyeskedni.
Am ma nem lesz teszt ? -
#7917 R8-al?? hogy tudsz R8al menni?:D nekem csak az alap fos autók vannak:( -
carloelsa #7916 De attól még Bondos aston.. XDDD -
Szabi1991 #7915 még béta, azért ne tegyél fel ien vidiket.. véglegesbe úgyse ien lesz.. -
carloelsa #7914 He? Magyaruuuul xDD -
Szabi1991 #7913 "Hi Everyone,
Just wanted to post a friendly reminder that in order to participate in the Closed Beta, you've agreed to our Non-Disclosure Agreement. We'd love to get you in and show you the game but if leaks happen we won't be able to let as many people in as we'd like. We know you're excited about the Beta, but please keep everything on the down low." -
Gibor #7912 Tegnap kilfiékre 3/4 2 körül lácsatlakoztam, kint voltak terepen, mondom utánuk megyek, R8al majdnem derékszögbe mentem felfelé egy sziklán. -
Szabi1991 #7911 james bond autója.. :D -
carloelsa #7910 Ez mi? Ez hogyan történhet meg? xDDD OMG...
-
#7909 Ez most a tenger akar lenni, hogy ott lehet letisztítani vagy hogy csak legurulsz a hegyről ?:É -
#7908 ez az a jelenet, mikor a knight rider egyik részében leküldték az autót a hegy tetejéről.
nem ? -
carloelsa #7907 -
Szabi1991 #7906 -.-
-
carloelsa #7905 Am télleg, a kocsit hol lehet letisztítani? xD -
Szabi1991 #7904 sokminden változott :) -
carloelsa #7903 540 megás vírus -
#7902 gyah, 540 megás patch adat jön lefele a betahoz.
hozzápakolták hawaii-t nekünk vagy ez tényleg egy javítás ? -
#7901 Az nagyobb felbontás, mint az enyém a tdu1-ben! Hiába volt a felbontás 1024x768, túl kicsi volt a chat betűmérete! Végre a 2-ben sokkal nagyobb lesz!:) -
#7900 Rendben megvan köszi :) Amint lesz szerver kipróbálom -
#7899 Nem tulajdonságok. Jobb click -> Game Controller Settings nem tudom a magyarban hogy van, legfölső. -
Gibor #7898 Akkor úgymondom hogy játékvezérlő-beállítások nem tulajdonságok. -
#7897 De itt hogy tovább ?
-
Gibor #7896 1 felbontáson játszik ő is. Amúgy 1920x1080 -
#7895 Végre jobban olvasható lesz a chat!
Te hány felbontáson gurultál? -
Gibor #7894 R8 megse moccan ha nincs egyenesbe a kormány. -
#7893 Ez a plasztikai sebészes dolog poén.
Miután kiválasztod a neked "tetsző" vonásokat, jön az animáció, "dokinő" falatnyi kis ruciban, emberünk meg úgy, ahogy volt, doki hajol feléd, közben mint egy szadista, aki élvezi amit csinál, kb. olyan hangsúllyal mondja, hogy na akkor vágjunk bele, és ahogy elsötétül a kép, egy ilyen hülye hang jelképezi, hogy na most téged átszabnak. :D
Utána meg ilyen kötözéssel a fejen rohangál az ember egy darabig. -
#7892 Pontosítva, elindul csak sokkal lassabban, főként a mustangnal lehetett észrevenni :D Korábban is írta már valaki szóval nem csak nálam :D -
#7891 lol :D -
#7890 Nekem kormánnyal egész jó, bár az egyben sokkal jobb volt. Sokkal rosszabb hogyha nem egyenesen áll a kerék akkor nem indul el a verda :D -
#7889 az irányítás még mindig félelmetes. pingpong, rángatózás, egyenesen alig lehet menni, kis kocc és már kinnt is vagy a dzsungelben :/ -
#7888 Jó lesz ez, kicsit javítsanak a fizikán, de egyáltalán nem rossz :) -
#7887 8. kép balra utolsó fickó kajakra David Villa :D -
USAMEN POWER #7886 Ez hatalmas game lesz !! Lehidaltam hogy mekkora a játék, ráadásul ez még csak béta, és ez még fokozva lesz. :D
Pár kép tőlem is:
Photo módban, full graffon >>>
Holdváros, és Gduck társaságában:
Frapsal, butított grafikán >>>
A kaszinó fele:
:DDD
Csak az alkesz köcsögök ne szaporodjanak majd el. :DD
Nem én vótam !
Kipróbáltam a GT -t, és jobban megy mint az 1 -ben. Azthiszem az átlag cruise sebesség itt is 300 fölött lesz, alatta meg már csak a nyugdíjasok mennek.
Egyelőre ennyi. -
#7885 itt még új a verda, új a festés :)
már van rajta 1 karcolás -.-
no comment
többi kép
-
#7884 csak egy darabig -
#7883 -
#7882 LOL ha nem OK-zzátok le a "szerver offline" szöveget akkor lehet menni tovább, csak ottmarad a felirat -
Gibor #7881 Sajnos az utolsó 10percre tudtam oda menni, és még akkor is csak a beállításokkal küszködtem, egyszerüen nem tudom beállítani hogy normálisan tudjam irányítani billentyűzettel, szerintem áttérek a joyra, de úgy meg x360 kontrollert emulálok, na mind1, majd lesz valami. -
#7880 Jó sokan összejöttünk.
Köszönöm mindenkinek az esti gurulást.
Jó éjtett kívánok mindenkinek
-
#7879 Jót kocsikáztam ma. Igaz, rövid volt a történet.
Remélem ma-holnap is lesz hosszú teszt.