40335
  • GerY5
    Universallal indítsd, de offline.
    Ha akkor se akar menni a texmod, akkor indítsd valamelyik korábbi build exe-jével, csak előtte másold le a mentésed, majd dolgod végeztével vissza.
  • Interstate 95
    Lillafüred szép hely de már unalmas, legalább is nekem. Két kezemen nem tudom megszámolni hányszor voltam ott. De ugyan így vagyok egész Magyarországgal is. A netet fürkészve látok olyan helyeket a világ számos pontján hogy leesik az állam, ehhez képest hol van kis hazánk ? Sehol. Ráadásul a Balaton se szól másról mint az idióta kopasz ökrökről, cigányokról, akik ott feszítenek a parton mert azt hiszik valakik. Én jobban szeretem az ilyen elhagyatottabb helyeket amit linkeltem, csak a természet távol mindentől, a legjobb hely kiheverni az emberundort.
  • icetihi
    LOL Beugró reklám: Pihenjen Lillafüreden... A..ád
  • icetihi
    Kipróbáltam az universal launcherrel... Kaptam egy üzenetet (cheater detected).... Kénytelen voltam magam megcsinálni mindent.

A csatorna kérdés továbbra is él. Működő Adsense fiók kerestetik, pm-ben. A Csatorna
  • Interstate 95
    Legszívesebben kivinnék ide egy asztalt, nyitnák egy napernyőt, azt tolnám a TDU2 -t két úszás között egész nap, egymagamban.

• ToMM23
    Nekem sem fut a texmod.. Nyafog,hogy az UpLauncherrel lett inditva a game, és használjam a TDU2 parancsikont.....
  • wollnerd #37185

A 3. és 4. kép a legjobb!! Gyönyörű kilátás!!
  • MooneyR
    Szóval haladok (képek lemaradtak)

• MooneyR
    Very nice képek! Én még Ibizán tolom kemény 14-es szinttel, még Oahu-ra nem mentem át, felfedezem előtte az összes utat, roncsot, fotót.. Haladok : )

• icetihi
    Kérdés: Másnak sem működik a texmod most, vagy csak én csináltam valamit rosszul?

Másik kérdés: Van valakinek érvényes Adsense fiókja, amihez hozzácsatolhatnám a YT csatornámat? PM-ben várok választ. THX.
  • Interstate 95

• Stockbauer33 #37180

• Stockbauer33 #37179
    +10perc
  • 0Diaz0
    Na Stock? :)
  • 0Diaz0
    Ottleszek.. 6kor ugrok felfele,addig van egy picike olvasnivalóm
  • Stockbauer33 #37176
    Dél Afrikai :).A KOA miatt megtanul magyarul.Gyere este lesz egy kis beton szaggatás
  • [HUN]FaTaL
    Vicces lenne ha HEXA-ban lenne F felett bármi is :D
  • GerY5
    A-tól Z-ig?

Érdekes lenne...
  • contraste
    Az összes csak Archive!

Újrakezdenék egy játékot és amikor elérsz az auto vasarlasahoz megáll és nincs tovább:S
  • kifli
    nem írásvédett valami file a mentésednél?
  • contraste
    Sziasztok! Rég nem játszottam a game-mel és most elindítom, a mentést betölti, de nem tudja elmenteni így véletlenül engedtem h ujat kezdjen, és most hiába kezdek uj játékot, nem tudja elmenteni... Ez mitől lehet és milyen megoldások vannaK? Csak offline játszom, mert nincs jo netem. köszi!
  • kifli
    Srácok, hogy tudok pénzt hackelni? Elkezdenék megint játszani, de nincsenek meg a régi mentéseim, hogy újra nem kezdek neki az offline karriernek, az biztos :D
  • 0Diaz0
    Ezt kérdeztem tőle is.. magamban mondtam hogy " WTF?! Te nem külföldi vagy véletlen számunkra "... Aztán többet megse mukkant magyarul..
  • wr6golfusz
    https://www.facebook.com/groups/461187580599604/
  • wr6golfusz
    Amugy nem nagyon látok fent magyarokat jó volna pedig valaki?
  • wr6golfusz
    üdv még mindig nem lehet motort venni mástol?
  • Hungarykum
    Színekhez nem csak a 0 és f kombinációk a jók.

0-9-ig és A-Z-ig mindent lehet írni össze-vissza :D
  • Hungarykum
    Pár napja én ilyet láttam.

A kocsimmal előtérben :D

• Stockbauer33 #37163

Akula magyarul :)

+pik bubi

poker1

orosz csajokkal.második lettem

poker2

megtéptem kicsit az oroszok száját :)

majdnem chrom :)

kép1

kepi :)))

kép2
  • tomsolo
    #DEADFACE
  • Angela147GTA
    "de van több színkód is"

16 777 216 féle színkód van
  • buksee96
    nem hittem hogy ilyet is lehet :D
  • buksee96
    mindig meggyűlik a bajom a székekkel...2
  • icetihi
    De ő csak a pirosat kérdezte. Pedálka
  • buksee96
    de van több színkód is :P

pink: ff00ff
    fehér: ffffff
    fekete: 000000
    zöld: 00ff00
    sárga: f0ff00
    kék: 0f00ff
    utolsó kettőbe nem vagyok biztos hogy azok-e a színek, lehet hogy fordítva vannak :D
  • 0Diaz0
    Oké :))
  • icetihi
    #color:ff0000# COME TO LVL4 !!! THANKS !! :)
    ennyi
  • [HUN]FaTaL
    Semmi jelentősége. Van 1-2 vezérlőhöz gyári profil (x360 pad, pár logi kormány) azokhoz elvileg beállítja a gyári profilt és akkor nem kell tologatnod a csúszkákat.

Teljesen mindegy, kézzel is be lehet állítani (és valószínűleg be is kell, mert nem hiszem, hogy mindenkinek az úgy jó, ahogy van, ráadásul az eszközök nagyrészét nem is ismeri).
  • 0Diaz0

Tegnap gurultam kicsit Cab-el :)

Viszont ,ő hogy írt így pirosan?!?!?!?!
  • GerY5
    A lényegi különbség annyi, hogy a detektált eszköznek megfelelő default kiosztást állít be, amit aztán úgyis szabadon változtathatsz. G27-nél pl egy csomó dolgot a huszonsok gomb egyikére pakol, padnál kocsi, avatar és menü irányítását teszi karokra leginkább.
    Én nagyjából ennyit fedeztem fel 2 év alatt...

(Ja meg azt, hogy ha bemész irányítási beállításokhoz, és nem "Save"-el jössz ki, még ha nem is nyúltál semmihez, akkor cseszheted a beállításaid bizonyos részeit, pl menüvezérlés asszem... okos találmány)