Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor mehetek autókázni, berakom a Belgát és mehetek is X)

Project D|Rare Car Collector|

a HRC helye az autópálya mellett van ibizán a sivatagba nem? 😄DD pedig én nem vagyok HRC-s 😛
0Diaz0
Itt a válaszod Sylar...

Elõször minden utat fedezz fel, és utána meglesz az a klubház.. vagy Ibizán/Hawaii-n megkérsz valami arcot,hogy vezessen el a klubházhoz, és kész 😊

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

aronka98
Szerintem jobban körül kell nézned mert nekem is volt ilyen anno hogy nem találtam meg ELSÕRE a klubbot, mivel nem volt felfedezve az a helyszín ahol volt a klub ház.

TDU2 nick: szaboaron98HUN !Audi FOREVER!

SylarHun
Lehet itt is úgy mûködik a dolog mint DarkOrbit-ban. Ha kilépsz egy klánból akkor 3 napig nem mehetsz másikba.

Nem tudom mi legyen. Talán várjunk még 1 napot. Ha akkor sem látom, akkor tegyél ki és pár nap múlva vegyél vissza.

SylarHun
Szabi mester!
(Bár válaszolhat bárki, aki érti a dolgot, vagy tudja a megoldást)

Szabi meghívott HRC-be amit örömmel el is fogottam, de én akkor egy másik klub tagja voltam, ezért kiírt nekem valami viszonylag hosszú szöveget a játék. Amit persze (mint az apró betûs részt) nem olvastam el és szépen rányomtam az OK feliratra.
Na most, ettõl a pillanattól kezdve nem látok egy db klub házat sem, még a HRC-t sem.

Viszont olyan mintha a csapathoz tartoznék, csak éppen nem tudok a klubházba belépni, mert nem látom hol van.

Illusztrálom képekkel.

Azért a HRC-be bekerülni nem így megy... ( Bár én se vagyok tag...) <#idiota>

Volvo. For life. A sün egy makacs madár. Csak akkor hajlandó repülni ha belerúgok. Alienware 14

GerY5
Örülj neki, hogy nem oroszok...

http://www.dock4phone.com - http://gyar.eu/2A-dock4phone \"Az autónak is két tengelye van, mégsem függvény\"

Vigyáztam rá. 😊))

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Valaki küldene egy club meghívót a Hungarian Racing Club ba? Kezd felbaszni, hogy 1 órája csak németek vannak...

Szerencsétlen vagy Szabi letiltottál ok nélkül..
Lehet az lesz.

[HUN]FaTaL
Bemész a használtautóshoz és eladod a rószsaszín fost.

http://goo.gl/gd6Zi5

az a Mustang egy talicska számomra.
Oka: Lassú, lassan gyorsul

Nekem legalábbis nem jön be 😄
R8 sokkal jobb 😊

Lime
Na meglett a pénz az R8-ra, de elnyertem a csajszi Mustangját és nincs garázshely.. mi ez a balszerencse?! 😄

GerY5
Importálásnál kb "fél" pixellel elmosódik és eltolódik a kocsin a festés. És minden további módosításnál ugyanígy, míg végül az egész kuka...

Ezt kaptuk ajándékba pár peccsel ezelõtt a konzolos verzióból.

http://www.dock4phone.com - http://gyar.eu/2A-dock4phone \"Az autónak is két tengelye van, mégsem függvény\"

icetihi
Elvileg nincs. Bár az utolsó patch óta nem próbáltam.

youtube.com/user/icetihiii22

Hm tetszik 😊
Semmi kockázat nincs?

GerY5
R8 oldalbeömlõje nem festhetõ, tehát ha alapszínnek karbont adsz meg, nyugodtan bematricázhatod a teljes kocsit szürkére, a beömlõ nem lesz "koszos".

icetihi

<#nevetes1>
Mindenesetre utánaolvasok X)

icetihi
Akkor hát vigyázz, ne koszold össze <#hehe>

Ahhoz meg tojás vagyok még.

icetihi
Lehet, de csináld texmoddal, úgy nem "koszolod" össze <#papakacsint>

Egy fontos kérdés, ami nekem fontos 😄
R8-at át lehet festeni úgy, hogy az oldalán lévõ szénszálas oldalbefúvó megmaradjon? Szürkére akarnám majd átfesteni, de olyan nincs a boltban..

Akkor ha jól értem, a TDU1 szerverei lesznek lekapva ugye?

wollnerd

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Akkor hagyjuk. Elvagyok az alapokkal, jók azok is. Csak imádom a BMW-t aztán egyben is beraktam egyet-kettõt. Itt a "drágaszág" 😊)

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

FAQ-ban egyébként benne sincs 😄
Ki kell bontani a játékot. Aztán pár fájl csere. Universal Launcherrel kell indítani a játékot.
Belépés után a Cheat Detektor vagy érzékel vagy nem. Ha igen, akkor kidob és nem enged online játszani, de van akinek hibátlanul megy.

Röviden ennyi. Megcsinálni már nehezebb, fõleg akkor, ha nem értesz hozzá pl.: úgy mint én sem.
Csak amiket olvastam, onnan tudom hogy kb így kell, de nekem jók a gyári kocsik is.

Hoppá lehetett?! Lambot lehet becsempésztem volna >.<

(Jó mottó, én is Audis vagyok..)

Jah már nem? Gondoltam berakok egy BMW-t a hangulat kedvéért. 😊 Akkor marad RS6 😄D

aronka98
Miért érdekel az?😊 Csak régebben lehetett... <#eplus2>

TDU2 nick: szaboaron98HUN !Audi FOREVER!

Hogyan lehet autót berakni? Mert a FAQ halott. 😊

Bannosztás helyett tessék megmondani, hogy az a negyed óra, hogy legyen? Az R8 miatt?! 😄

OoLimeoO!

Úgy látom hogy, felesleges irkálnod, mert minden hozzászólásod törölve lesz automatikusan a ban miatt 😄

Ja látom már a tetejét néztem nem az alját.

Miért lennék sötét?
1x megkérdeztem h jó-e torrentessel, és hogyan tudnék online játszani!
Azóta beszélgetünk..

Lime
Egy próbát megér, ha megkérdezed "tomsolo"-t.
Ha meg eladta, akkor muszáj lesz megvenned.

Ez kinek szolt Szabi?

Lime
Igen-igen-igen, ezt láttam ezt a hirdetést.
2500 Ft..
Jó, az már nem sok csak az a baj hogy azt lehet hogy oda adta valakinek vagy valami.
Sok az ügy vele.
Az angolok például úgy szokták amikor többen vannak, hogy 1 megveszi és többen használják.
És akkor felesleges megvenni 4 embernek amikor megveszi 1 és tudják többen használni, vagy nem így van?
Itt is van: #36200

Pár hete tomsolo "TS" hírdette, hogy van eladó DVD-kulcsa.
Kérdezd meg õt.

Én még CDGALAXISON rendeltem kicsivel több, mint 1 éve és akkor is 6000Ft volt.

Köszönöm.
Hát az a baj hogy nem bízom meg egyik rendelõs oldalban sem, max "tesz-vesz" és "vatera" 😊
Mert vannak olyan oldalak is ahol hamisítják, létre hozza ugyan azzal a képpel a lemez borítót és kész.
DVD-Kulcs -ot meg nem ad hozzá, se kézikönyvet és 5000 Ft -ért eladják 😞

Lime
TDU2-nél nem az számít, hogy torrentes vagy eredeti DVD-s.
Ami számít, az a DVD-kulcs ami hozzá van.
Ilyen letöltögetett kódokkal soha nem fog online elindulni.
És crack sem oldja meg.

Úgyhogy vagy megveszed, vagy offline játszol.

A DVD-kulcsot is elég megvenni. Itt csak 3400 Ft, de a fizetési módot nem tudom hogy oldják meg.

Vagy megveszed Steam-en kb. 5675Ft-ért és nincs postaköltség.

fatal, megértettem, szerintem látszik a hsz-ekbõl...
Ha nem látszik akkor mostmár tudod h megértettem!
Köszi a megértésed.
(Tele van megértés szóval .. xD )

Lime
[HUN]FaTaL
NEM tudsz. Le kell írni angolul is, hogy megértsd?😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Mondom, OFF

Jah, bocsi 😄 Nem figyeltem.

Nemem tudsz arra választ adni hogy hogyan tudnék torrentes TDU2 -vel online játszani?

Lime
Válasz #36365 re

Ezt nem értem 😄

Lime
mennyit?! 😄
Na akkor most beaktiválom õket, ajaj >.<