40335
  • kifli
    pontosan melyik gépnél nyerted?
  • pxxl
    nagyon jó...végre jáccanék, erre 5mp-enként ledobál, vagy egyszerűen kilép a játék -.-
  • drot
    Nekem sem sikerült kiszednem az R8-at, pedig vagy 2 órát félkarúztam, és vagy 50000 zsetont elbasztam rá :D Nembaj, a Camaroval se volt rossz menni.
  • Szabi1991
    ha tele a garázsod, de másikat akarsz venni, akkor megkérdi hogy eladsz párat ? :D
  • [HUN]FaTaL
    Asszem sehogy mert ha jól emlékszem nem lesz trade.
  • Gibor
    Asszem sehogy :D
  • kifli
    autót eladni hogy lehet?
  • [HUN]FaTaL
    thx
  • Gibor
    Ami pont középen van. Test Drive a gép neve.
  • [HUN]FaTaL
    A kaszinón belül hol lehet R8at nyerni? Gondolom a félkarú rablónál, de melyik gépen?:D Vagy az mind1?
  • carloelsa
  • pxxl
    nem lehet megvenni, próbáltam, de kiírja h nem támogatja a béta... :/
  • gduck
    Köszi!
  • carloelsa
    Bazz, télleg, ma láttam egy olyan porschet, ami nem porsche volt :O ilyet még képen sem láttam, nem tudom milyen szörnyeteg volt, képet nem tudtam csinálni, boltba nem vittem el a nikon d5000-t -.- teló meg csak egy pacát mutatott xD (persze azért, mert úgy megpadlózta, hogy azt hittem a hátsó kerekek leelőzik az első kerekeket) :D
  • Szabi1991
    sajnos csak a betöltőképernyőn, de véglegesben már biztos bennellesz :)

volt szerencsém már Pesten utcán látni, hihetetlen masina, nagyon egyszerű, mégis fantasztikus és sokkal szebb mint az atom és az xbow :D
  • carloelsa
    Am nem vagyok Closed bétás, csak a törttel játszottam, de az R8-at a kaszinóban nem lehet csak simán megvenni? Amikor odaérsz 0 a mánid, de lehet dollárt beváltani zsetonra,és a kaszinó pénzed felmegy annyira, amennyit beváltottál vagy mi, és akkor asszem meg lehet venni. (egy videó alapján) Bár nem tom, hogy most mi van, csak tippelek xD
  • Fehercsoki
    Vannak új autók?
  • Szabi1991
    lol, kb. a 10. belépésnél vettem észre a Lotus 2-11est, akarom.. whááá :O
  • kifli
    melyik gépnél nyerted?
  • Szabi1991
    nekem végre ebben a bétában nem ragad be a fékem, szal egyből eltudok indulni
  • Gibor
    Grat :D De amúgy elég furcsa egy szerkezet az R8, ha áll az autó akkor nem tudsz elindulni ha a kormány nem egyenesen áll, azonkívül furcsa hogy nyomod neki gyorsul mind az állat és hirtelen 329 nél megáll, de még csak azt se lehet mondani hogy letilt mert nem, meg ilyen apróságok, remélem teljesbe eltűnik.
  • Szabi1991
  • moonster
    Igen! R8 Tulaj lettem!
  • wollnerd #8096
    Itt a videó:

Egy kicsit gyorsabban kellett volna beugrani...
    Képek:

• kifli
    mi is bent vagyunk giboral a reptéren, stream még megy :)
  • wollnerd #8094
    Most töltök fel egy bemutató videót. 1 óra múlva megmutatom.
  • Szabi1991
    a kedvencem amikor megvan az első kettő, következő húzásra az utolsó 2.. -.-

de ez így a jó, elég gagyi lenne ha 3. húzásra megnyerhetnénk :D
  • gduck
    Nekem is volt egy játékban 2x15.000 (három kupa), meg az összes többi is párszor, de 3 verda még egyszer se :(
  • gduck
    Én egy szer pórbáltam a sarkon (földútról) de nem sikerült. Hol és melyik autóval sikerült beugrani?
  • Szabi1991
    jókérdés, én egy órája próbálkozok, 5ezer pénzel kezdtem, már többször jártam 20ezernél is :DD
    2x audi minimum 30x volt már :S
  • Falkon
    Aki nyert a kaszinóba Audit, melyik gépbél ült?
  • Falkon
    Még mindig nincs valakinek felesleges kulcsa? Ha van, jelezze felém!
    Köszi :D
  • drot
    Énis indítok egy streamet, ha valakit érdekel: http://www.livestream.com/tdu2?t=60280
  • USAMEN POWER
    Mikor még nem kaptam egyetlen problémám volt a dologgal, hogy az elsők közt regisztráltam tesztelőnek, és ez nem fair. De nem emlékszem hogy ezzel non stop ostromoltam volna a topikot, egy hszt nem írtam ezzel kapcsolatban. Kb leszarom hogy kaptam, az se érdekelne ha nem kaptam volna. Munka miatt amúgy sincs sok időm bétázni, a jelenlegit se tolom mert más dolgom van, ennyi.
  • wollnerd #8085
    Sziasztok!
    Nektek sikerült beugranotok az Ibiza repterére?
    Nekem sikerült!
  • drot
    Nekemis szarakszik.
  • kifli
    STREAM egy pár percen belül indul :)
  • daneszbaby
    jaja.
    szar kicsit.:S
  • bertino
    türelem.
  • Gibor
    Aham.