40335
  • gduck
    Épp most írták ki, este 6-ig TESZT!!!

UI: nem vagyok/leszek otthon
  • marcihusi
    Éppen teszt van uraim!
  • marcihusi
    Majd ha kiadták már a játékot.
  • moonster
    Azt nagyon sajnálom, hogy nem lehet offline tolni, amíg nincs szeró.
    Vajon ezt mikor engedélyezik?
  • kifli
    bazz lemaradtam a lényegről :/

Mindegy, amúgy is szar a fizika. Ezt ti is észrevettétek?
  • pxxl
    na abba lehet fejezni!
  • MikX
    Már nemazért, de mindenki leírja a véleményét, és ha az neked nemtetszik beleböfögsz, trollkodsz, most kérdemén, mért kellene mindenkinek úgy viselkedni, ahogy te akarod? Inkább neked kéne beilleszkedni, kit mozgat, hogy mit gondolsz magadról, hogy ki vagy...
    Semmivel nincs több előjogod itt észt osztani pl azért, mert te vagy a TDU1 házigizda...
    Rohadtul eldiskurálnának itt az emberek a trollkodásod nélkül, és lehet értelmesebben is, és nemlenne ennyi értelmetlen hsz.
  • Borzgy
    Van egy egetrengető ötletem gyerekek: Hagyjátok már békén egymást. Ne törődjetek a másikkal, és ne szidkozódjatok. Ennyi. Ezután a hsz. után vissza lehetne térni a topic témájára és nem teleoffolni....

Köszönöm.
  • GerY5
    Huhh, miről maradtam le? :D
    Na ezt végigolvasom...
  • mackosajt
    Jó reggelt CsipkeJózsika! Online vásárlás? Mondjuk EA-nél saját megoldás is létezik rá, de ott a Steam is.
    Na akkor hol a DVD+Doboz? :D
    És nem kell kiabálni, csendesen is értjük, hogy benézték a kollégák.
  • USAMEN POWER
    AKINEK EREDETI A JÁTÉKA, DOBJON EGY KÉPET A DVD + DOBOZRÓL !! AKI EZEKKEL NEM RENDELKEZIK AZ EGY WAREZHUSZÁR !
  • szabii98

OLDAL TETEJÉN NYÍLIK A WAREZ TOPIKBA VEZETŐ ÚT!
  • HeadHunter86
    BETA-val warezolni. OMG, ez már a legalja :D
  • mackosajt
    Asszem van külön warez totyik, mert itt többnyire a hivatalos bétáról meg egyéb hírekről folyik a diskura.
  • USAMEN POWER
    Totál respect.
    Hát a vidit elnézve, ezt a kanyart én is benéztem volna, kamerából nem látszódott semmi az uton, amikor meg elrakta, akkor olyat porzott az út, hogy nem is csodálom hogy lesétált az útról, mondjuk tény hogy lassabban is bele szállhatott volna abba a kanyarba vagy nagyobb ívben fordul rá.
  • Fehercsoki
  • adamfesto
    OFF> Megvédem 1:
    Ken block a DC tulajdonosa. Elért valamit azt hiszem, a sportmárkák között elég szépen terjeszkedik az egész világon. Letett valamit az asztalra...úgy gondolta csinál még valamit amit nagyon szeret, állat autóban állat módon - de közben nagyon precízen - állatkodik. Szerintem a videóiban is rengeteg munka van. Természetesen a határokat kell ehez feszegetnie, tehát belecsúszik egy-két hibába. Ez természetes.
    Aki pedig azt mondja, hogy nem ezt csinálná az ő helyében annak nem hiszek.
    Megvédem 2:
    Csak az hibázik aki csinál is valamit. <OFF
  • gduck
    Keményen dolgozik a csapat, ez látszik. A teszt időszakok lehetnének hosszabbak, mert akkor jobban meg lehetne határozni a hibákat. Ha megvan egy hiba, akkor azt újra elő kell idézni és ez időigényes, főleg ha esetleg másik játékos vagy játékosok segítsége is kell hozzá...
  • kem001
    Nem erről van szó, van mindkettő platformom, Beta verzió megy pc-men de azért kíváncsi lettem volna XBox verzióra, mivel TDU első részével rengeteget játszottam online-ban
  • Fehercsoki
    Miért?Talán nem elég hogy egy csomó játék csak a fos xboxra jelenik meg,és nem csak hogy előbb,hanem PCre soha sem?
  • kem001
    Amikor fellehetett iratkozni Beta kulcsra XBoxot választottam, de nem gondoltam, hogy pc-s jóval előbb jelenik meg mármint Beta verzió
  • Fehercsoki
    PCre van csak béta teszt,az utolsó mondatodat meg nem igazán értem....
  • kem001
    Hellosztok, Csak PC-re lehetett eddig Beta kulcsot kapni jól látom? XBox-ra meg a többi platformra esélytelen? Mert ahogy elnézem előbb jelenik meg a teljes játék mint a Beta
  • HeadHunter86
    Oltogatni könnyű. Szerintem fingod sincs mekkora meló egy ilyen játék. Szerintem igen is jól halad a játék.
    Ha már írtál valaha is 500+ soros progit akkor tudhatnád hogy mi meló. Nem hogy egy ilyen komplex játék esetében.
  • drot
    Háhá jó vicc. Meló? Eddig csináltak valamit?
  • gduck
    Tuti nem. A heti 8 óra teszt már megvolt a héten. Gondolom megúnták a fejlesztők a szombat esti melót
  • SeanJRRussel
    Ma nem lesz teszt?
    Ja:D
  • drot
    Mennek még, nincs még open beta a fizika meg még mindig szar. Remélem megválaszoltam a kérdéseidet.
    Szasztok! Hetek óta, nem volt időm rendesen átolvasni a fórumot. Mennek még a béta tesztek? Van már open béta is azóta? (gondolom nincs mert atari nem írt nekem semmit) A bétásoktól kérdezem, hogy fizika változott már valamit az első két hét óta, amikor is szörnyű volt még? Választ kösz:)
  • gduck
    Nekem még gameportos kormányom van és nem ismeri fel a játék Így marad az XBOX360 kontroller, azzal tökéletesen irányítható, sokkal jobban mint a billentyűzettel!
  • Szabi1991
  • HeadHunter86
    Ja volt olyan is. Jól van akkor megnyugodtam, hogy nem csak nálam volt rossz.
  • Zuchy
    Nekem is szar és néha bugos is lesz, felcserélődik a jobb és a bal irány.
  • HeadHunter86
    Csak nekem szar a kormány? De most komolyan. Vagy mindenki billel tolja. Tök gáz ez a nagy holtjáték.
  • gduck
    Csak lecserélték a régi szöveget

Fehercsoki: már nem megy, ma is 14-18-ig volt...
  • szappan29
    ma végre megnyertem az R8-at :D De csak 10 percet tudtam vele menni alig várom a következő tesztet...
  • HeadHunter86
    Kormány holtjátékra tudtok valamit? Hogy legközelebb mire kinyitják már ne kelljen szenvednem vele. MErt ez így nagyon gáz volt. Amúgy nekem tetszik már most a játék. Jó lesz ez nagyon mire kijön.
  • mackosajt
    valami server update in process, please come back later