Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ja és én azt hiszem hogy új duda hangok is lesznek vagyis figyu
Personalised Horns (???) találtam az egyik oldalon nézzétek meg
http://forums.eu.atari.com/showthread.php?t=54476

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

ja xD

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

az király hogy majd tesztreszabhatók lesznek a kocsik!! Ha lesznek!
Azaz majd lehet tuningolni????? :?

[HUN]FaTaL
Akkor nem szóltam. 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

ja hát nekem se de ha lehet én nem veszem meg hanem letöltöm <#wink>
😉

Szerintem lesz sima egyjátékos mód is. Szerintem lehet majd net nélkül is játszani, de akkor csak gépi kocsik lesznek. Viszont, ha be vagy jelentkezve online akkor lesz az offline gépi ellenfél mellett online játékos is. Sima egyjátékos versenyek, feladatok meg maradtak véleményem szerint.

Az index meg a tankolás még nem hivatalos infó. Ez továbbra is csak pletyka aminek a forrása 2007-bõl van. Viszont olyat is olvastam, nem tudom mennyire hivatalos, hogy szeméyre szabhatóka lesznek a kocsik.
Az 500. hrsz-ben linkeltem az Ataris cikket, abban azt írják, hogy lesz külön offline (azaz egyjátékosmód) és online mód is. Az online mód tartalmazza az offline módot is, ugyanúgy mint ajelenlegi TDU is. Legalábbis én így értelmeztem az ott leírtakat.

TDU2: HUNPalika WOT : Stelelmaster67

pxxl
már most kell spórolni rá 😄 ez egy ilyen ország

All hail the double x!

pxxl
jah gyanús <#banplz>

All hail the double x!

Na akkor mondom az én kívánság listámot vagyis hogy mik lehetnének benne 😄 xD
-benzin
-törés
-egyjátékos mód
-többjátékos mód
-party (ez nekem nem fontos)
-idõjárás
-új sziget
-új autók
-lehessen majd tuningolni (de nem úgy mint a TDU 1-be hogy bemész a garázsba nos 1.szint 2.szint 3.szint nos kész hanem mint például a NFS Carbonba.)
-index
-új osztályok
-Készüljnön PC-re is :SS mert nekem nincs PS1,2 vagy 3-s vagy XBOX360
-napszakváltás
És reméljük hogy már 2010 április 8-ra el készül!! :S

[HUN]FaTaL
Engem azért érdekelne mert nem lesz rögtön pénzem 12k-ért megvenni a játékot <#idiota>

[HUN]FaTaL
Gondolom fel lehet majd mivel lesz éjszakai mód. 😄

pxxl
kit érdekel az egyjátékos mód 😄 tdu-val is addig játszottam csak egyjátékost, míg nem lett HC aztán csá 😄

All hail the double x!

pxxl
ha már index akkor jó lenne ha a lámpát is fel lehetne kapcsolni spontán. nem csak kihíváshoz.

All hail the double x!

ja az igaz az új autók akkor lesznek de nem lesz egyjátékos mód?? <#idiota>

Ez igaz hogy csak zabálja a gépet járókelõk,törés,party,stb...
De szerintem azért jó lenne ha benne lennének.

Válasz erre:
AlieN911
Mennyetek már ezzel a hülyeséggel... Kiszállni meg ilyen fa..gok xD
Meg csajok, party.. mi a tökömnek csajok, meg járókelõk, amikor 200al száguldozol.. vagy többel.."magánélettel"... felesleges az egész, csak zabálja a gépet..

[HUN]FaTaL
- egyjátékos mód ha mindenigaz nem lesz
- új autók viszont szinte tuti hogy lesznek, már most van olyan kép amin olyan autó szerepel, ami az egybe nincs benne

ja meg törés

Ha jól tudom akkor

-benzin
-index
-új autók (ez nem biztos!)
-tuningolt autók
-idõjárás
-Egyjátékos mód és Többjátékos mód
-PC,PS3,XBOX
-új sziget
-új versenyek

[HUN]FaTaL
- benzin
- index
- új osztályok
- elvileg jogsizás
- reptér le lesz aszfaltozva ha mindenigaz
- PC, PS3, XBOX

Amit eddig tudunk:

- új sziget
- idõjárás
- napszakváltás
- törés
- MOOR - Massively Open Online Racing
- karakter személyre szabható
- új verseny típusok
- új autó osztályok
- egyidõben zajló online\offline
- jön PC-re, XBOX360-ra, PS3-ra
gduck
Én is így emlékszem <#wave> De azért jó lenne.

UI: remélem lesz megint béta teszt <#nyes>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Ha jól emlékszem, ezt csupán egy korai ingame fotóról következtették ki. A hivatalos bejelentésben errõl azonban nem volt szó.(sajna) Ez azonban még nem jelenti azt, hogy nem is lesz.

TDU2 már a facebookon is jelen van.

Az 500. hsz-ben linkeltem az Atari-s cikket. Ebben egyértelmûen le van írva, hogy a TDU2ben is lesz offline és online rész, tehát ebben nem lesz változás a TDU-hoz képest. A kiadó pedig maradt az Atari.

Benzinfogyasztás.?Volt róla szó,úgy emlékszem.

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

gduck
Eddig mit is tudunk?

- új sziget
- idõjárás
- napszakváltás
- törés

Mit hagytam ki?

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Arra igenjó lenne azért pl. ha a klub helyiségekben látni is lehetne mások karakterét, nem csak a neveket 😊

Óóó ha meg már Ibiza akkor Club Space, az Amnesia meg a Pacha is legyen benn, különben irgumburgum 😄 ott aztán lehetne verda villogtatós virtuális before partykat szervezni 😄

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

pxxl
folyamatos net nélkül hogy akarsz online játszani? <#fejvakaras>

All hail the double x!

Jamirofan89
Akkor nem éppen kiszállni az autódból csak egyszerûen miután kilépnél a villádból és bejárhatnád a szuperautókkal megtömött garázsod odalépnél a kedvenc kocsidhoz és elvinnéd egy körre.
Mondjuk ez a csajozós dolog nekem is vicces meg értelmetlen.Elvégre nem TDU2 Sims-rõl van szó 😄 +részemrõl a törést is feleslegesnek tartom.A fenti csak egy ötlet ami 100% hogy nem fog megvalósulni. 😞
Itt még lehet ilyeneket olvasni.

TothLaci
Ezen lehetne kicsit vitatkozni 😄
Itt csak arról van szó, hogy kéne már egy olyan játék, amely sokkal részletesebb lenne...
De TDU2-t nagyon várom már, mai kinálatot figyelembe véve az egyik királya.
Jajj õ csak a játékban akar szocializálódni... 😄D

AlieN911
Mennyetek már ezzel a hülyeséggel... Kiszállni meg ilyen fa..gok xD
Meg csajok, party.. mi a tökömnek csajok, meg járókelõk, amikor 200al száguldozol.. vagy többel.."magánélettel"... felesleges az egész, csak zabálja a gépet..

#511 le van írva minden..

Honda - The Power of Dreams

[HUN]FaTaL
Ez nem GTA hanem autóverseny, teljesen értelmetlen.

Akkor neked ott az NFS World Online, értem mirõl beszélsz. (Hétvégén Beta Test) 😊

TothLaci
Ha van 250 milliárd dollár e célra, és normális, és magyar nyelven is beszélõ fejlesztõcsapat, én szívesen elválalnám a producerkedést 😊
Én nem GTA-ra gondoltam, mert az a játék... hát nem elégíti ki az elvárásaimat, és agresszióval van teli. Igaz, Luigi-s club life már eléggé megmosolyogtatott.
Én egy valódi illegális autóverseny szimulátorra gondolok, ahol sok-sok mindenre oda kell figyelni, lehetsz a király, lehetsz a senki, és lehetsz looser, ha carmageddonnal téveszted össze...
Na gyerekek örülök ennek a hírnek, de remélem hogy az NFS World Online hamarabb jön ki, nem akarom a 100 % -os lelkesedést kétfelé osztani... 😄D

Jaja, nekem is ez ugrott be. 😊 Én spec ebben vezetni akarok, nem csajokat nézni, meg gyalogosokat ijesztgetni. Hawaii-t sajnálnám, ha nem lenne (de akkor a korai képeken nem lett volna felturbózva a régi sziget, szóval sztem az is lesz, nem kell aggódni), viszont ha lesz, akkor az utakat tényleg jó lenne kisimítani, meg a HC-n kicsit alakítani, ne repkedjenek akkorákat a kocsik, meg normális ABS-es féket az azzal rendelkezõ kocsikba. A törést remélem okosan oldják meg, a sok barom miatt. A graf motor meg ha jól látom, talán maradt a régi, csak felturbózva? Jó lenne, mert nem igazán akarok már gépre költeni, viszont a Tdu2-t még szeretném pár évig élvezni. 😊

Máté94
Írni kéne kívánságlistát és majd amikor megjelenik megnézni, hogy mi valósult meg benne 😄D
Falkon
Merci W124-et és Buick Gnx a népnek!

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

milk4
Szerintem meg le kéne állni ezekkel a ötletekkel.Ha csak ide besz**játok nem fog úgysem megvalósulni.Írjatok a fejlesztõknek,de az ilyen "autóból kiszállok" és társait úgysem fogják megcsinálni.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Jamirofan89
ja és ki lehessen szállni az autóból és irányíthasd a karaktered 'Third person shooter' azaz külsõ nézetben XD <#smile>

Jamirofan89
Pontosan! Plusz még realisztikus hangok és ha lesz hardcore mód akkor élethûbb fizika,de ne ilyen Shift szerû ha nem inkább LFS (bár ez úgy is csak egy álom marad<#merges3>)

<#eljen>

Ha még valaki nem olvasta volna, az Atari oldalán is megjelent a bejelentésrõl szóló cikk. link Azt hiszem, ennél hivatalosabb nem is lehetne. Ebben benne van a megjelenés várható ideje is, azaz 2010 õsze.

Falkon
Átestek a ló túloldalára.
Azért gyalogosok nem kellenek.
Jó sok autó (pl forza carpack), változó idõjárás, index, tankolás, sokkal több mint 8 személyes layer, off road, nagy terület.
Ennyi bõven elég!
Ja, és már most jelenjen meg!
Az elsõk között leszek aki megveszi 😊

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Synit HUN
Irány a GTA topik! xD

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

TothLaci
Hát ha rajtam múlna...
Szerintem a kiadó megfojtana... a magas fejlesztési költségért...
Mert ha minden úgy menne, ahogy én elvárnám, hát akkor emberek, az egy igazi játék lenne...

A gyalogosok is ki lennének dolgozva, egyediek lennének, magánélettel. Nah meg a elütés is ki lenne dolgozva természetesen, olyan szinten, mint a valóságban... kapjon csak hányingert a játékos, legalább lesz miért békénhagyni a gyalogosokat.
jofer
Az én lelki szemeim elõtt már meg is jelentek az orosz carmageddon fanok, akik sportot ûznek a gyalogosok trancsírozásából...<#idiota>

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

TothLaci
Hasonlítani fog az elsõre ebbõl a szempontból.
Sajnálom.