Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Personalised Horns (???) találtam az egyik oldalon nézzétek meg
http://forums.eu.atari.com/showthread.php?t=54476
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
Azaz majd lehet tuningolni????? :?
😉
Az index meg a tankolás még nem hivatalos infó. Ez továbbra is csak pletyka aminek a forrása 2007-bõl van. Viszont olyat is olvastam, nem tudom mennyire hivatalos, hogy szeméyre szabhatóka lesznek a kocsik.
TDU2: HUNPalika WOT : Stelelmaster67
-benzin
-törés
-egyjátékos mód
-többjátékos mód
-party (ez nekem nem fontos)
-idõjárás
-új sziget
-új autók
-lehessen majd tuningolni (de nem úgy mint a TDU 1-be hogy bemész a garázsba nos 1.szint 2.szint 3.szint nos kész hanem mint például a NFS Carbonba.)
-index
-új osztályok
-Készüljnön PC-re is :SS mert nekem nincs PS1,2 vagy 3-s vagy XBOX360
-napszakváltás
És reméljük hogy már 2010 április 8-ra el készül!! :S
http://goo.gl/gd6Zi5
All hail the double x!
All hail the double x!
De szerintem azért jó lenne ha benne lennének.
Válasz erre:
AlieN911
Mennyetek már ezzel a hülyeséggel... Kiszállni meg ilyen fa..gok xD
Meg csajok, party.. mi a tökömnek csajok, meg járókelõk, amikor 200al száguldozol.. vagy többel.."magánélettel"... felesleges az egész, csak zabálja a gépet..
- új autók viszont szinte tuti hogy lesznek, már most van olyan kép amin olyan autó szerepel, ami az egybe nincs benne
-benzin
-index
-új autók (ez nem biztos!)
-tuningolt autók
-idõjárás
-Egyjátékos mód és Többjátékos mód
-PC,PS3,XBOX
-új sziget
-új versenyek
- index
- új osztályok
- elvileg jogsizás
- reptér le lesz aszfaltozva ha mindenigaz
- PC, PS3, XBOX
- új sziget
- idõjárás
- napszakváltás
- törés
- MOOR - Massively Open Online Racing
- karakter személyre szabható
- új verseny típusok
- új autó osztályok
- egyidõben zajló online\offline
- jön PC-re, XBOX360-ra, PS3-ra
UI: remélem lesz megint béta teszt <#nyes>#nyes>
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
- új sziget
- idõjárás
- napszakváltás
- törés
Mit hagytam ki?
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Óóó ha meg már Ibiza akkor Club Space, az Amnesia meg a Pacha is legyen benn, különben irgumburgum 😄 ott aztán lehetne verda villogtatós virtuális before partykat szervezni 😄
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
All hail the double x!
Mondjuk ez a csajozós dolog nekem is vicces meg értelmetlen.Elvégre nem TDU2 Sims-rõl van szó 😄 +részemrõl a törést is feleslegesnek tartom.A fenti csak egy ötlet ami 100% hogy nem fog megvalósulni. 😞
Itt még lehet ilyeneket olvasni.
Itt csak arról van szó, hogy kéne már egy olyan játék, amely sokkal részletesebb lenne...
De TDU2-t nagyon várom már, mai kinálatot figyelembe véve az egyik királya.
Meg csajok, party.. mi a tökömnek csajok, meg járókelõk, amikor 200al száguldozol.. vagy többel.."magánélettel"... felesleges az egész, csak zabálja a gépet..
#511 le van írva minden..
Honda - The Power of Dreams
Én nem GTA-ra gondoltam, mert az a játék... hát nem elégíti ki az elvárásaimat, és agresszióval van teli. Igaz, Luigi-s club life már eléggé megmosolyogtatott.
Én egy valódi illegális autóverseny szimulátorra gondolok, ahol sok-sok mindenre oda kell figyelni, lehetsz a király, lehetsz a senki, és lehetsz looser, ha carmageddonnal téveszted össze...
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Azért gyalogosok nem kellenek.
Jó sok autó (pl forza carpack), változó idõjárás, index, tankolás, sokkal több mint 8 személyes layer, off road, nagy terület.
Ennyi bõven elég!
Ja, és már most jelenjen meg!
Az elsõk között leszek aki megveszi 😊
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Szerintem a kiadó megfojtana... a magas fejlesztési költségért...
Mert ha minden úgy menne, ahogy én elvárnám, hát akkor emberek, az egy igazi játék lenne...
A gyalogosok is ki lennének dolgozva, egyediek lennének, magánélettel. Nah meg a elütés is ki lenne dolgozva természetesen, olyan szinten, mint a valóságban... kapjon csak hányingert a játékos, legalább lesz miért békénhagyni a gyalogosokat.
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB