40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
Gibor #8987 Megpróbáltam egy képpel kifejezni szeretetemet a játék iránt, ma 10percet bírtam xD
Valahogy már csak poénból járok fel röhögni egykét percet hogy mit basztak el azt lelépek :D Másra sajnos nemjó.
Tudom hogy szar, de a lényeget nézzétek :D
-
#8986 "az első részével se játszottam"
jah így már értem miért örülsz ennyire...bár így sem teljesen világos -
Mikeee89 #8985 nos tettem kb 1 órás próbakört a tdu2-be. az első pár percbe nem tetszett, de kezd megtetszeni. valami elképesztő móka száguldozni benne. jók a verdák is de még elég új minden az első részével se játszottam. jó lesz ez.
-
#8984 ja elég szépen ki javították a game-t :s -
#8983 szponzor cég? -
#8982 Engem is így vágott ki épp most, nem a drivereddel lesz a gond :S -
#8981 mit keres az usa volt elnöke rajta?:D -
#8980 Bocsi, de nem megyek, vissza behal a gépem a TDU 2 frissítésétől. Kb. 8 perc vagy 10 perc után hang elmegy fps lemegy 5-re és meg áll a kép. -
#8979 na ez fasza -
-
#8977 érdekes egy patch a kormányzás jobb lett szerintem, a térképet átrakták az é re és nemlehet módosítani és a tetőt se lehet mozgatni nemértem miért, a q7 automataváltója egy kalap kaki manuálisan meg nemlehet vele elindulni ezt leszámítva stabilan fut:D -
#8976 "r8 al már 300 al is beveszem a kanyart, hétfőn asszem vagy kedden még 200 al is alig bírtam"
-
Gibor #8975 Na ez a 800 mega megint egy felesleges patch volt részemről, fizikai számolás még mindig nincs, de hála ég már nincs pingpong effect, de viszont verseny pályán r8 al már 300 al is beveszem a kanyart, hétfőn asszem vagy kedden még 200 al is alig bírtam, mostmár nemprobléma a sebesség ahoz hogy szép íven bevegyél egy kanyart, érdekes lett, majdnem hogy negatív irányba ment.... -
#8974 "Hell Patch" után jön majd a "Heller Patch", végül a "Hiller Patch" :D -
#8973 Csak ne ilyet :D -
#8972 Na végre valami remény látszik, hogy tényleg lesz rengeteg változás januárig. Tőlem minden héten kiadhatnának egy 800 megás peccset -
#8971 itt még talán kapsz -
HUN BECSEHELY #8970 Nincs valakinek egy Plusz kulcsa? -
Mikeee89 #8969 Nemrég nekem is sikerült béta kulcsot szerezni, hétvégén mindenképpen kipróbálom, kíváncsi leszek nagyon. Ismerősök köréből hallottam mindenféle véleményt, most majd saját tapasztalat alapján is lesz véleményem róla.
Meg végülis új dolog lesz, mert az első részével az akkori gyenge gépem miatt a garázsból se jutottam ki, annyira szaggatott. -
csoli31 #8968 Túlságosan is fűt a kíváncsiság az első rész miatt, és ezért én is úgy döntöttem teszek egy próbát a bétával (nem tudom kivárni az nyílt bétát). Nem fűzök hozzá nagy reményeket, de mivel hajt a kíváncsiság ezért nem tudtam ellenállni. -
carloelsa #8967 Ők is emberek :/ Ha sokat is, ha keveset, ha egyáltalán nem hibáznak. :/ -
USAMEN POWER #8966 Aham. -
#8965 Elég gáz hogy már patchet se tudnak csinálni -
HUN BECSEHELY #8964 #8952. hozzászólás-ra valaki? -
#8963 Nekem 6GB van és elindult, igaz x64 OS, de szerveroldalt frissítettek éppen. -
#8962 "- Players with more than 4GB memory will get error and can't launch the game (we are making a emergency patch)"
Ez érdekes, mert nekem 8GB van, mégis ment. Viszont rohadtul szaggatott a játék. Eddig simán megvolt a 35-70 FPS, most szerintem jóesetben volt 25... -
HUN BECSEHELY #8961 Amikor aktiválni akartama z "atari"-n azt irta hogy nem jó -
#8960 No de nekem is FILEPLANETES kulcsom van és tudtam vele játszani szerdán. -
#8959 A hétköznapira is jó! -
#8958 Nekem is Fileplanetes kulcsom van és tudtam tegnap TDU-zni -
#8957 "We apologize for this v.023 patch,
it will be called in the future the Hell Patch !"
Legalább van humorérzékük :D -
#8956 Hétközbeni tesztre nem jó, de a hétvégire jó a FILEPLANETES kulcs! -
#8955 Új patchben javítottak a fizikán?Patch note nem árul el túl sokat. -
carloelsa #8954 Bunyóóóóóóóóót! -
#8953 Nekem is úgytűnik, hogy ma már nem lesz teszt. :( -
HUN BECSEHELY #8952 Hali.Máshonnét nem lehet cd-kulcsot szerezni?Csak mert amit kaptam a fileplanet-töl,az nem jó.És már lezárták az osztogatást. -
#8951 Szerintem lesz egy szűk kör aki együtt fog kocsikázni, a többiek vagy csatlakoznak, vagy el lesznek magukba a játékban
Én nem azt mondom, hogy velem kocsikázzon, csak írjon valamit, pl most nem érek, vagy egyedül szeretnék most kocsikázni... -
Stockbauer33 #8950 Tipikus magyar mentalitás.Ha most a bétába ez van milesz a franko játékba?Eddig én is azthittem hogy csak a gyökér oroszok születnek atombaromnak.De nem .Akik nemköszöntek biztos pro bétatesztelők vtak -
#8949 Hát szerintem ma már nem lesz teszt... :(
Sőt, ezek után abban sem bízom, hogy holnap elindul a maratoni teszt. Hacsak nem teszik addig vissza az előző verziót. -
#8948 Engem kb. 20 percre engedettbe, most meg egyfolytában azt írja, hogy servert frissítés alatt áll és hogy próbálkozzak később. remélhetőleg most küszöbölik ki a hibákat.