Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dante73
Ugye, ebben nagyobb szerepet kap az MMO rész, mint az elsõben, azaz "gyalog" is találkozhatunk majd egymással. Most, sokadik végignézése után a 2. trailernek, felvetõdött bennem a kérdés; Vajon mikor jön nudepatch? Mikor lesz az elsõ beszólás; -hehe, nálam pucér vagy?...
Lehet, mégsem nõi karaktert indítok....

http://www.freetvmaci.info/

Muttley
Az Üllõi út 129. a törzshelyünk. Ott szoktunk TDU-zni...<#idiota> Na, ezéééé nem a levendula <#vigyor1>

Just do it :)

pxxl
lessed meg a tdu2.com-ot. ott a hivatalos dizájn 😊

All hail the double x!

Gondolom azért, mert a lila és a bu.ik kimentek a divatból. A politikának meg annyi köze van ehhez, mint tukóknak az észhez.

HKS
Jó játék lesz ez, azért kiváncsi vagyok majd milyen lesz az autólista

TothLaci
Jól van, ahogy gondoljátok 😊
Hivatalos narancs? 😄 A játék logója miatt, vagy van valami egyéb politikai irányzata is ennek? 😄
Szerintem a lila pont úgy passzol a játék hangulatához, mint a narancs. 😉
Fasza ez a Ghetto Burnin c. szám.

pxxl
ha nem haragszol maradunk a hivatalos narancsnál 😊

All hail the double x!

Narancs a szabvány.

TothLaci
Sziasztok, szeretném én is megváltoztatni a képemet ilyenre

Choco néven.
LeWyTy
Az olyan mit a többi mögötte...
Azok is olyan színûek és én inkább s2000-t nézek ki belõle <#idiota>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Falkon

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Willi Betz
Segítek. Küldt át ezt a csíkot😄

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Falkon
Beb*szna! Már most vinnék ajándékot az atarinak!

Amúgy segítenél ps-ezni? A sárga csíkba kellene egy halvány w124-es!
Próbálkoztam , de nem bírtam rávarázsolni.

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Willi Betz
W124<#hehe>

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Falkon
A szalonos képen jobb felsõ sarok az milyen autó?
Nem tudom azonosítani!

Még véletlenül se akartam becsapni vagy félrevezetni senkit.Találgatás felsõfokon megy mindenkinél <#eljen>.Nekem nemlessz csalódás mert van már most bõven autó ami közül választ6ok max kiváncsileszek milyen nehéz majd megszerezni az exclusive autókat.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Csak hogy a lista nem hivatalos. A TDU Central elég felelõtlenül frissítette. Pl a Ferrari egyáltalán nem biztos, hogy az is. Úgyhogy csak óvatosan ezzel a listával, a végén nehogy csalódás legyen belõle.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Na ja azt én is láttam, viszont mivel kint állt, azthittem hogy egy civil parkol a bolt elött... De könnyen meg lehet hogy Eleanor.

42.másodper amikor bent van ruhaboltban kint befigyel a teteje legalábbis én annak azonosítottam be de inkább a 67-es GT500-as

LeWyTy
<#wilting>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Muttley
A valódi gyorsulás 😄

LeWyTy
MOs csak ezé végignéztem vagy 10x de nem találom.
csak ilyen semmi noname autók vannak amik parkolnak mindenhol.

#2586- hol?mikor?<#wow2>

Alap 😄 Újgazdagapuci.befigyel.MOD 😄

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Az inkább Shelby ! 😊 Továbbá remélem hogy a 2005 -ös kiadás.

Helyesbítek Mustang 😄😄 kicsit kómás vagyok már

Egy GT500-as musztáng teteje is megvillan benne😄

A centralon úgy szét cincálták az új trailert hogy találtak benne 1 Ferrari 430at meg 1 Bentley gt-t <#nemtudom>

bertino
jaja.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

LeWyTy
METALLIZA<#nyes><#eljen>

bertino
nagyon metál ez az Ibiza

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

LeWyTy
Végül is nyilván nem 10 autó lesz benne<#idiota>

akyyy
néztem az új trailert másodjára, oszt elszált a gép <#zavart1> asszem ebbõl xbox lesz. még esetleg talán a távoli jövöbe eladom xboxot játékokkal egytt, kapnék érte szép összeget.na de ez nem ide tartozik😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

gduck
Tudom, viccnek szántam <#wave> De azért arra következtetni lehet pár apró dologból, hogy még keményen dolgoznak rajta <#wink>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

MikX
tök nem jelent semmit, h a fejlesztõk épp milyen save-t csináltak maguknak, ez csak bemutató jelleggel készült, nem azért, hogy egy video-t képkockánként elemezve valaki megállapítsa, h milyen a játék

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

MikX
Ok, én meglennék nélküle, nem mondom, hogy baj, csak az, hogy muszáj valami hype-ot köríteni mellé, mert amúgy nemlenne semmi újdonság, legalábbis a nagyközönség részérõl, nekem bõven jó lenne úgy is, nem fikázni akarom a játékot, csak manapság, hogy eladható legyen kell valami hype

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

gduck
De ezekrõl a képek igencsak árulkodóak <#wave> E szerint fotózgatni is kell 20-20 képet szigetenként. És úgy néz ki 102 verseny és 20 roncs lesz. stb.

Na ja... én türelmes vagyok szeptemberig, de legyen kész, és nem összebaszva !

gduck
Extra rövid játék lesz <#idiota>

Play time: 0:08'26"
Game Completion: 60%

Nincs ez még kész...

Tolatott... na és ! <#alien>

Pixxel bácsi: A fejlécem igencsak shit, 😄 lehet hogy csinálok vmi mást.

Találtam egy másik hibát is: Discovered roads -1% 😄
KÉP
Hagyjukmár ... megjelenik egy új infó, azt a madarak jönnek a szlogen károgással, ilyen lesz, olyan lesz, amolyan lesz ... de ha már ennyire szeretnek találgatni, akkor talán munkahelyet/sulit kell váltani, és esetleg mire oda jutnak hogy bepötyögik a keresõbe hogy sg.hu, jobb esetben már nem lesz kedvük hozzá. Birom ezt a sok vészmadarat, de már jobb lenne ha odébb szállnának.

(MikX) #2547: A Sims picit máshogy néz ki, szerintem !
Az TDU se volt 100% autósjáték ilyen alapon, továbbá akkor egy GTA is a Simsel egyenrangú ? Érdekes lenne ! Hogy a játék közösségi részére egy picit jobban ráfeküdtek, szerintem qrwa jó dolog, mivel az egyben igencsak el lett baszva. Az hogy színesebb így valamivel a game, nem csak egy valamirõl szól, nem hiszem hogy probléma. Végülis semmi se kötelez majd arra, hogy ezen a szálon haladj a játékkal, többféle képpen végigviheted majd.

Amúgy a Trailer jóféle ! <#vigyor1>

Remek trailert kaptunk. Lassan jöhetne a béta is. 😄

A tükröt illetõen: Azt majd még kijavítják. Más nagy kaliberû játék bétájában is láttam már tükör hibát és a véglegesben már jó volt.

Muttley
És hány mûködõképes példányt ismersz belõle Mo-on?

pxxl
azért 8 perc alatt mennyi mindent elért a játékban 😄

All hail the double x!

pxxl
aztán elszállnak az autópályán aztán a rommá törött fekete murci mellett a kiégett 911-esben benne ég az a kb 20 milla kp is 😊

All hail the double x!

Hát sajnos a HC nekem kimaradt az 1be a repkedés miatt de ha beülhetett vna bárki mellém az 1be élményautózásba részesítettem vna az tutkóóó ahogy centizgettem a tompa civil autókat vagy akár a nagyplatós tenyerestalpas õstermelõt <#nyes>.Talán majd a 2be.Mivel mindenevõ vok nekem már így jó a 2õ ahogy van.

A zenék eddig jók.Az új trailerbe nagyonbejövõslessz az éjszakai lazulás 1.10nél pl.

Off

Még anno a NFSU2be ahogy beültem a Focusba és csak lazán menni a városba utánna meg fel a hegyre

on

Nelegyen igazam de a Szeptember a konzolosoké mimeg majd maradunk télapóra <#boxer>

szerintem elég reális azért tdu1 is..

Magyarországon is vannak olyan illegális versenyek ahol több10millás tétek vannak..