Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehet, mégsem nõi karaktert indítok....
http://www.freetvmaci.info/
Just do it :)
Hivatalos narancs? 😄 A játék logója miatt, vagy van valami egyéb politikai irányzata is ennek? 😄
Szerintem a lila pont úgy passzol a játék hangulatához, mint a narancs. 😉
Azok is olyan színûek és én inkább s2000-t nézek ki belõle <#idiota>#idiota>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Amúgy segítenél ps-ezni? A sárga csíkba kellene egy halvány w124-es!
Próbálkoztam , de nem bírtam rávarázsolni.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Nem tudom azonosítani!
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
csak ilyen semmi noname autók vannak amik parkolnak mindenhol.
#2586- hol?mikor?<#wow2>#wow2>
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Play time: 0:08'26"
Game Completion: 60%
Nincs ez még kész...
Pixxel bácsi: A fejlécem igencsak shit, 😄 lehet hogy csinálok vmi mást.
(MikX) #2547: A Sims picit máshogy néz ki, szerintem !
Az TDU se volt 100% autósjáték ilyen alapon, továbbá akkor egy GTA is a Simsel egyenrangú ? Érdekes lenne ! Hogy a játék közösségi részére egy picit jobban ráfeküdtek, szerintem qrwa jó dolog, mivel az egyben igencsak el lett baszva. Az hogy színesebb így valamivel a game, nem csak egy valamirõl szól, nem hiszem hogy probléma. Végülis semmi se kötelez majd arra, hogy ezen a szálon haladj a játékkal, többféle képpen végigviheted majd.
Amúgy a Trailer jóféle ! <#vigyor1>#vigyor1>
A tükröt illetõen: Azt majd még kijavítják. Más nagy kaliberû játék bétájában is láttam már tükör hibát és a véglegesben már jó volt.
All hail the double x!
A zenék eddig jók.Az új trailerbe nagyonbejövõslessz az éjszakai lazulás 1.10nél pl.
Off
Még anno a NFSU2be ahogy beültem a Focusba és csak lazán menni a városba utánna meg fel a hegyre
on
Nelegyen igazam de a Szeptember a konzolosoké mimeg majd maradunk télapóra <#boxer>#boxer>
Magyarországon is vannak olyan illegális versenyek ahol több10millás tétek vannak..