40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#11013 Én meg speciel a Hondákat hiányolom.. Egy EG6 egy EK9 egy EP3 egy FN2 egy Integra, egy S2000. Ezek simán beférnének. De ha ennyi nem is, egy EG6 jöhetne :DDD -
#11012 Jóóóó beszééész ;)
Én (még mindig) drukkolok - jó hangos FFFFF-tyu-tyu v. HÁÁÁÁÁÁÁ - P - CCCCi bov hanggal ;)
-
trucksimfan #11011 nyúlj meg! -
trucksimfan #11010 ja, meg hogy 2007 február óta megy a topic (akkor még a TDU1 se jelent meg), és azóta több mint 11.000 HSZ született a témában (enyém a 11ezredik!) -
#11009 "Tutira tartogat még az ATARI/EDEN valamit a tarsolyban"
Igaz, pont most szivárgott ki és pont az általam legjobban várt verda lesz az 40 féle változatban! TRABANT! -
trucksimfan #11008 Gondolj egy egyszerű üzletfilozófia levezetésére:
1. harangozzuk be évekkel előbb
2. tűzzünk ki egy megjelenést
3. villantsunk meg egy nem hivatalos autólistát
4. csúsztassuk el fél évvel
5. bétáztassuk a népet (először "szar" majd egyre jobb, építve a "user-feedback"-ekre)
6. népnek teccik, kapjanak egy hivatalosnak nevezett autólistát
7. tűzzünk ki egy végleges megjelenést
8. bétáztassuk még a népet (persze maga a game így jócskán csonkított)
9. kecsegtessük a népet előrendelési akciókkal
Ezután alig várja a paraszt hogy megjelenjen, mindenki beszél róla, találgat.
Majd előrendeli a fan-ok kb 100%-a, meg a fikázók 80%-a (holott 20%-uk vallja be), és továbbra is fikáznak.
Aztán kidobják a gémet, rahedli olyannal tele, ami nem volt a bétában, de vártuk, meg olyanokkal amire gondolni se mertünk.
Legalábbis, ha már lassan 2 éve mennek a híresztelések a TDU2-ről, ez tűnik logikusnak.
-
trucksimfan #11007 ne puffogj!
Az egyéb feature-ei a játéknak kárpótolnak érte. Amúgy meg úgyis adnak majd ki idővel megapack szerűséget, és addigra talán meglesz a Lambó licensz is. Meg ahogy azt előzőleg már valaki írta, meg lennénk lepve, ha nem lenne semmi meglepi, és egy ekkora hírverésű játékot minden tartalmával együtt harangoztak volna be. Tutira tartogat még az ATARI/EDEN valamit a tarsolyban, amiről még csak halvány hírfoszlányt sem engedtek kiszivárogni. -
Szabi1991 #11006 576nál durva a sikerlista.. :D
1. Farmer Simulator 2011
2. Test Drive Unlimited 2 -
#11005 nagyon jó, de engem az hidegen hagy, hogy a TDU1 autók száma...nekem (is) a TDU1 autók + 90 kell. most az hogy kivették a lambókat, és beraktak 5-5 ugyanolyan autót (Veyron, Pagani) ezzel jutottunk +8 autóhoz, ami lehetne 8 féle lambo is pl. marha jó reklám, hogy ugyanannyi autó van. :/ -
trucksimfan #11004 Valaki aszonggya már meg nekem, hogy mi a broki van a cdgalxis-al!
nem akarja behozni.
Túl sokan rendelik elő a TDU2-t, és túlterhelt a rendszer?
#11003: az a verzió jobban teccene, hogy TDU1+megapack +90 autó a TDU2-ben.
Az már odab.szna
verdából sose elég, minél hosszabb a lista, annál jobb
lehessen mivel megtölteni a garázsokat
már most félek, hogy súlyosan "addicted" lesz egy pár ember -
#11003 Mint ahogy azt a hivatalos béta fórumban is írták a teszt befejeztével (pár napja) :
TDU2 autók száma=TDU1 autók száma+90
UI: ebbe benne vannak a pre-order autók is, azt nem tudom a TDU1 +packos autói beleszámítanak-e
-
bármennyire Atari, nem teljesen h.lyek
meglepi-hatásvadászatot miért hagynák ki?
Újra van TDU fórum ;) -
#11001 Hát azt remélheted, mert ez a megjelenéskor kijövő 100%os autólista -
trucksimfan #11000 vicces lenne belemodolni egy Scania-t, úgy hogy mindenki lássa....
Rajolni a sok luxussportgép között egy nyergessel....
Na jó nem.
De ez a verdalista tényleg egy kicsit karcsú...
Reméljük a java részét meglepetésnek tartogatják, és szándékosan nem tették közzé. -
trucksimfan #10999 BMW-t akajok..... -
#10998 Én is remélem bár az igazság az, hogy mindenki mást akar engem pl. a Saleen meg a Cien hagy hidegen, a lambok viszont nem. -
USAMEN POWER #10997 Meg nekem az alap elképzelésem az volt hogy minden olyan verda ami az 1 -ben már benne van, az itt is benne lesz, és ezekhez adnak majd még hozzá 60 - 70 verda + -t. Azt végül még lambo se került bele a licenc probléma miatt, ami igazából nem foglalkoztat mert az 1 -ben olyan 100 - 200 kmétert ha beletettem összesen a lambókba, (most hazudtam, mert volt egy kék murcim, abba 2 ezret beletettem) szal nem igazán foglalkoztat hogy van -e, vagy nincs. :D Viszont a számomra különlegesebb verdák mint pl. a Cien, is kérdésessé vált(ak), de remélem hogy végül jóra fordulnak a dolgok és mindenki megkapja amit akar. :) -
USAMEN POWER #10996 Nem tudom hogy utaltam -e ilyenre, az alap gameben biztos hogy nem lesz. Az én elképzelésem az, hogy jön majd egy patchben, ugyanis egy cikkben már régebben volt róla szó. Nekem is fav amúgy, két S7 -em van a TDU1 szigeten. Elsőbe belepakoltam 41 000 kmétert, a másikban 38 ezer körül van. -
USAMEN POWER #10995 Nekem max 60 fokos volt az 5750 játékok közben, alap állapotban 40.
Habár elég pronyó házam van most, de megnyugtat a szobámban lévő Thermaltake bódé. :) -
#10994 Az 576 milyen futárral szállíttat? Van rá esély, hogy akkor pénteken kihozzák (ahogy a CDG is csinálja), vagy lehet malmozni a hétvégén, míg mindenki más játszik? -
DAntetu #10993 nekem is 4870 vapor X, és én is azzal "fűtök" itthon...
dobozból kivéve már a 70-80 fokokat produkálta... kicsit megtévesztő az a s*gbek*rt pingvin a dobozon, biztos vmi nyári hibrid fajta...
jó tudni h másnak is rezsó a vapor X :) -
#10992 -
#10991 link 1 | link 2 -
#10990 Nálam 66 fok,8800GTS.50%-os alap venti terhelés,semmi OC.Remélem ez ok. -
#10989 najó
hülyeségeket beszéltem:D
nyáron GTa IV jósok játék után 80-90 -
#10988 jah 1.5 óra terhelés után esetleg :D idle-nek kicsit sok lenne. nekem a toxic most 50 fokos netezés mellett. -
#10987 IDLE 80 fok egy vaporxnek neked normál hőfok :D Szerintem fújd ki a port belőle:
#10984: A 2900XT az egy kazán :D -
Szabi1991 #10986 -
#10985 nekem 80fokos a 4870 VaporX és ez a normál hőfök:) -
#10984 Nekem anno amikor még élt a 2900XT-m akkor Win alatt semmi terhelés 62 fok volt xDD
Jó de az egy zabagép volt.. Meg is éreztem az idei telet, hogy nincs :S -
#10983 hotlinket nem engedett azért raktam be újra :) -
#10982 Ha IDLE annyi, akkor az elég meleg... -
Szabi1991 #10981 nem tetszik a kép ? :D -
#10980 -
Szabi1991 #10978 a max 55fokos videokártya túl meleg ? -
trucksimfan #10977 Én azt bánom hogy BMW nem lesz benne (az elsőből is hiányoltam)
Meg persze a tényleg "kommerszebb" autókat. Amiket van esélyed megvenni az életben is. De ez legyen a kisebb baj.
Szerintem annyi gameplay újítás meg lehetőség lesz a TDU2-ben, hogy az ésszel élő fikázókat kárpótolni fogja. Aki csak vaktába köpköd, annak virtuális valóságot is adhatna az ATARI, akkor is megtalálná hogy mibe köthet bele hogy nem teccik. ennyi. -
#10976 Na neeeeeee... Én végig szinte csak Lambokkal nyomtam. -
Gibor #10975 Elírtam, nem 3év... PC megjelenéstől számított 1hét óta eltelt idő alatt :D -
Gibor #10974 Velem 3év alatt nem fordult elő egyszersem amíg 1.66a -t használtam. -
carloelsa #10973 Maradjunk a bugnál... :) Mert nekem is volt ilyen, pedig csak 1.66 patch gammel és volt aki nagyon laggolt a layerben, amiatt szokott ilyen lenni, igaz volt olyan is, hogy egyedül mentem és nem volt semmi, de a füvön kötöttem ki. :)