40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
Neoncsoves #11053 nem lőtték le a poént szerintem... direkt -
#11052 Érdekes mert amit kiadtak listát azon 101 autó szerepelt az előrendelhető autókkal együtt, nem? -
MauroN #11051 Nektek nem tűnnek a mozgások kicsit darabosnak? -
#11050 Bazzeg, pedig én arról álmodtam hogy a rozsdás lakókocsim előtt ott áll a bugatti veyron. Ja de mekkora szar kocsi már hogy még vonóhorog sincs rajta... hogy fogom így hurcolászni a lakásom? -
Szabi1991 #11049 -
Neoncsoves #11048 viszont sztem kibaszás hogy az előrendelői kocsikat nem lehet megszerezni (vagy igen?) -
Neoncsoves #11047 szerintem ez a lightosabb verzió is jó. -
USAMEN POWER #11046 Nem tudom, jól elbaszott kezdés. :D Viszont a tényleges elhelyezkedésünk a ranglistán, szegények vagyunk -e vagy gazdag nem derül ki nekem, legalábbis nem tudok németül. Az derül ki számomra hogy ez a csay vmi híresség, és nekünk kell hurcolászni ide vagy oda, viszont ezzel már a játék elején meg van alapozva a storyban, hogy nem lesz hú de nehéz meggazdagondni.
Nekem jobban tetszene az mint ami idáig is a köztudatban volt. Egy tengerparton valahol eldugva, lakókocsiban ébredünk fel. (Vagy valami sivatagi részen.) Lenne vmi rozsdás szarunk amivel tudunk közlekedni, ismerősöket kéne összeszedni, versenyezgetnénk itt - ott, és szépen fokozatosan jönne sínekre az életünk. -
vajo #11045 -
RYO21 #11044 Ha lesznek ilyen bulik a játékban, akkor remélem be lehet majd tenni botokat. Ha nem lehet, akkor eléggé meleg partykra lehet majd számítani. -
USAMEN POWER #11043 Milyen igaz.
175 700 - tól. -
#11042 EEEee tényleg xDD LoOoL -
#11041 112 látok csak, nem értem.. :\ -
#11040 És tényleg!
-
DAntetu #11039 Ez mekkora már, vki lefülelte az egyik videon h 176 kocsi lesz a játékban. Hogy hol? hát a videóban van olyan rész ahol a caracter customize megy, és váltogatják a karaktereket random, és ott irja a collectionnél a karakter mellet jobre (nekünk jobbra), hogy miket ki nem derítenek ezek, akit érdekel nézze meg:
http://www.youtube.com/watch?v=dRDL-elxxJ4
0:40-0:46 ig ... pausét haszánljatok, érdekes -
#11038 Még nincs cím! -
#11037 Ez nem tudom volt-e már...
-
#11036 EZ PICSAJó!
-ja és mi a zene címe a bulin? -
#11035 Átverés az egész!Amikor a garázsban van a ferrari,ott tök más a hangja,mint a játékban!Egy pillanatra már azt hittem raktak bele valósághű hangokat... -
vajo #11034 Csajom lehet a gémbe? :D -
Neoncsoves #11033 álljatok le ezekkel a videókkal mert nem fogok tudni aludni még 22 nap és 5óráig :D -
#11032 ááááááááá
akarooom de a netem biztos nem bírná el :(( -
Szabi1991 #11031 olasz videó, sok-sok spoiler van benne :D
-
#11030 Igen, de németül nem értek -
Szabi1991 #11029 sokmindent kilehet találni csak a képből is :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nekem csak az nem tiszta még, hogy a végén vmi autós műsor lenne, vagy a versenyző iskola reklámja ? :D -
#11028 hát egy szót se értek belőle de jónak tűnik:D -
#11027 Nos nem ezért döntöttem úgy ahogy.Már a napokban fontolgattam a játékot.Nem akarom megemlíteni és leírni a fizika szót,mert úgy érzem csuklani fogok hehe.Csak reménykedem benne,hogy a hardcore mód jó lesz.
Szóval a lényeg az,hogy +1 számítsatok rám is a TDU2-ben! -
Szabi1991 #11026 viszont a hangulat zseniális.. csak remélem pc-n nem tölt majd ennyit 2 esemény közt :D -
#11025 ja, majd elfelejtettem:
a videoért -
#11024 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!lehet, hogy a csávó szegény, viszont az ajándékozó punci lehet tehetős
megyek, le is cserélem a csajom
az biztos, amúgy, hogy ezt nem amerikaiakról mintázták... -
Szabi1991 #11023 végignézted te a videót ? :-) -
#11022 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Nem arról volt szó, hogy az elején szegények leszünk?
-
#11021 a lényeg a mondat vége -
Szabi1991 #11020 bazinagy szpojler, a játék első 10 perce..
(egy kis német nyelvtudás nem árt, ja és vigyázat.. függőséééget okozzz :)
link -
Neoncsoves #11019 autókhoz még jönnek majd a motorok meg gondolom 1-2 plussz autó (talán lambokat végre megkapjuk majd)... remélem ehhez is jön megapack lamborghinikkel és Subarukkal :D -
#11018 Merci trailer -
#11017 jajj haggyá'má ezzel a marketing dumával... -
#11016 Az nem fogott meg annyira, bár el bírnám viselni azt is, most, hogy így mondod xDD -
hogggggy bírtáááá kihagyni egy
N S X - et -
trucksimfan #11014 ja, és HSZ-ek kb 40%-a szeptember óta született