Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"de mégis single player esetén nincs szükség folyamatos internetkapcsolatra" ---> Ez alatt lehet azt érteni, ha kikúr a szerver, vagy elmegy a net, nem jön a "The connection was lost!" felirat, és akármikor újra lehet csatlakozni ?. Remélem hogy ezt akarták írni !

akyyy
házigazda megcsinálhatná hogy az ugrás az utolsó üzenethez csik észrevehetõbb legyen😄

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Fehercsoki
Hát az off-roados dolog az szerintem nem meglepõ hogy benne van,sõt elvárható.A kabriók teteje meg szerintem alap hogy manuális is lehet,mivel azért ha nem esik az esõ akkor is lehet hogy tetõvel akarok menni.A technikai résznek pedig örülök,így még közelebbinek tûnik a beta😊

Ismételten információk érkeztek. A finn Gamereactor magazin TDU2-es cikkérõl van szó. Scant nem kaptunk, mivel nem tartalmazott új képet, és a fordítást angolra SuperhyperTDU nevû felhasználó készítette a TDUCn. Elmondása szerint nem teljesen biztos minden amit leír.
A cikkbõl az új dolgokat vettem ki:

- Esõs idõben a csúszós aszfalt miatt nehezebb bevenni a kanyarokat, offroadon pedig négy kerék meghajtás nélkül megpördülhetünk és lelassulhatunk.
- Technikailag a játék jónak tûnt. A betöltési idõk és szigetek közti váltás gyors volt. A felhasználói kezelõfelület szintén jó volt.
- A kabriók teteje automatikusan emelkedik fel esõ közeledtekor. Ez fura mivel eddig úgy volt, hogy ez manuális lesz. A cikk fordítója szerint ez a funkció lehet automata és manuális is.
- A játéknak nagyon komoly online része van, de mégis single player esetén nincs szükség folyamatos internetkapcsolatra, mint az Ubisoft másolásvédelménél.

Forrás:
TDUC
Test Drive Unlimited 2 video interview - GameReactor.eu
drot
Én nem vagyok álmos <#Álmos szmájli> Legyen má valami friss infó.<#szomoru1>

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

pxxl
aluggyá'

All hail the double x!

LeWyTy
Azt is unom má<#ravasz1>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Akkor menj qrwázni, vmit találj ki ... vagy mi találjuk ki ?

gduck
Menjél 2 szigetkört IBIZÁN is <#idiota>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

LeWyTy
Mentem má Oahu-n 2 szigetkört...UNATKOZOM<#idiota>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Verd a pö..öd. <#alien2>

LeWyTy
Dörgölje má az orrom alá valaki a G25-ét<#idiota>
Unatkozom<#falbav>

Ok mind1, az meg hogy "just english" le van...

pxxl
minek? 😊
am is "7. As this is an English-speaking community, all postings must be in English, so that they can be well received and properly monitored."

All hail the double x!

Fehercsoki
Mit tud mégis a gamestar?Pénzt tud elfogadni a jó értekelésért!Mert a szakértelmük az kb. 0!Egy normális hírt sem tudnak normálisan kimásolni!

gduck
A TDU2 még alfa állapotban van és ezt a GameStar nem tudja <#wave>

somdav95
nem <#crazya> maradjanak csak itt szépen sg-n

EGY KIS ÉLET KÉNE IDE NEM IGAZ ??? - Pixxel bácsi elhelyezed a bannerban pls. ?

solo
Illene.

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Fehercsoki
Remélhetõleg E3on/utána bejelentik mikor kezdõdik el a closed beta!Aztán remélem hamarosan lesz open is!Jó lenne ha nyáron tudnám a bétát tolni a teljes megjelenéséig😄

solo
Értem.Köszi.

Akkor várunk és malmozunk.<#buck>

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Fehercsoki
Semmi info nincs róla eddig.

solo
😄DD

Amúgy beta tartalomról mit tudni?

Fehercsoki
Igen kamuzik,illetve tök hülyék az egészhez és nem tudják mi a helyzet.Az ilyeneknek inkább csövesnek kéne lenni talán azt nem tudnák elrontani.

solo
Hi all, akkor most mi a fene is van?
GS megint kamuzik a beta ról?
Mondjuk szerintem is hülyeség lenne kiadni a beta-t E3 elõtt, de õk tudják.
Mi mindenféleképpen jól járunk vele😄

Ha kispórolják irány a térképész bót, van ott mindenféle. <#alien>

remélem nem spórolják ki megint a térképet a magyar kiadásból.. vagy akkor legyen is annyival olcsóbb !

Fehercsoki
Igen és már írtam is...

ez is 12ezer körül lesz kapható? szerintem ezt is megjelenéskor megveszem mint a másikat. na meg remélem a betaba is bejutok!

milk4

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

milk4
"Technicallythe game seems really good. Loading times and transistions on the island are quick. Even though the handling will probably be improved, the cars act consistently and the bit shredding psychics engine didn't flip the cars suddenly to the roof or inside walls, which can happen in early versions of the games. The user interface seemed really good. "

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Fehercsoki
Természetesen gamestar megint hülyeséget írt.Nincs még béta,csak ugyanúgy jelentkezni lehet.

adamfesto
Na milyen a game? 😊
Elindult valakinek a béta??? 😊))

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

Abból a +3 napból szerintem semmi se lesz. Legalábbis, ahogyan a Galaxist ismerem. Nem egy alkalommal vettem már Tõlük EU-s megjelenés elõtt játékot. 😊
Fehercsoki
Az ilyen nyilatkozatok még senkit sem tartottak vissza semmitõl😊

gduck
Kizárt dolog, hogy az E3 elõtt elinduljon a béta <#wave>

Amúgy várható volt, hogy most a legfõbb téma a béta lesz, errõl fognak szólni a pletykák <#vigyor> Elég sok infót elcsöpögtettek már, tudjuk a gépigényt (bár elég furcsa hogy a min/ajánlott proci ugyanaz), a megjelenési dátumot (megint kib***tak az Európaiakkal, +3 nap <#violent> ), játékmetinfókat, stb.

UI: bár a béta elõtt elfogad mindenki egy nyilatkozatot...

[HUN]FaTaL
😞 Kár érte. Jó kis kari csak sokat fogyaszt.

Hopp most nézem, hogy van egy indexes kép a bannerban, fasza 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Egy pillanatra engem is +tévesztett ... már néztem is az e-mail fiókot... (volt is 1 db mail, megörültem, de nem az volt amit vártam 😄)

Fehercsoki
115?Az majd' egy harmad év!

drot
Vááá még 115 nap a megjelenésig! Csak legyen rendes fizikája!!!! Ha nem basszák el, akkor ez lesz az eddigi legjobb online autós játék.

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

Szerintem csak annyi a baj, hogy nem értik azt amit leírtak vagy nem olvassák át újra. TDU2-t illetõen nem ez az elsõ tévedés. Kétlem, hogy direkt csinálják.
Szerintem a szerkesztõ azt akarta, ki hozni, hogy a ma induló regisztráció során kulcsot szerzõknek nem kell várni szeptemberig. (+még így is rossz lenne mivel a reg nem ma indult 😊)
Fehercsoki
Bekerülhet oda bárki akinek az értelmi szintje megfelelõen alacsony,az egész gamestar a pénzrõl szól,az értékeléseiket is a pénz motiválja.A cikkírók pedig hülyék.Na meg volt a kövérnek valami új albuma,na hát az eszméletlenül gagyi volt,semmi ritmus,valami 2000 forintos szintin csinálta az egészet,sok tudatlan meg gratulált neki meg minden:S Kb. a gamestar olyan a hasonló honlapok/újságok körében mint az rtl klub a tvk körében a gyõzike showjával meg a többi különbözõ országból másolt szarral.Na részemrõl ennyi off elég volt de ezzel a TDU bétával jól becsaptak!

már hosszú évekkel ezelõtt se volt "hitele" meg értelme.. 😄D
kamuznak össze-vissza, meg terjesztik a fásságaikat.. azt se értem újságot mifenének veszik egyesek...
semmi új dolgot nem írnak le, csak 2-3 hetes "híreket"

Fehercsoki
Na jó de szemét gamestar terjeszti a hülyeségeket,mindennel le van maradva 1 héttel,és írja itt a faszságokat,komolyan a gamestarnak semmi hitele nincs már.És egy csomó híren látszik hogy nem is értenek ahhoz amit leírnak.(pl a 40 centis felbontás:S)

Csak gondoljuk bele. Atari\Namco viszi a TDU2-t E3-ra. Közbe a rajongói mag bétázik és sorra készíti a képeket, videókat. Akkor mi marad a kiadónak? E3 elõtt kiadni a bétát felérne egy öngóllal.
geforce 280 as az ajánlott szép kis zabagéplesz a tdu2 de sztem nagyon jó kis játék lesz nekem a tdu1-ben már biztos benne van egy 170-órám!!! és nem untam még meg!

Fehercsoki
De nagy szerû,mind1 nem elsõ faszság a gamestartól!A 40 centis felbontás után ez viszont érzékenyen érintett:S

somdav95
Elvbe ma kezdõdik, szóval gondolom elkezdték küldeni szét a kulcsokat... Bár lehet csak éjfél fele kezdik meg, nemtudom

Jaj, de megkevertétek már megint.
Na akkor kezdjük az elején. A GameStar kicsit le van maradva, mint mindig, csak most ért el hozzájuk a hír.
A másik az Atari által küldött email. Az csak egy hírlevél, a béta vagy regisztráció nem MA indult. Egyszerûen az egy automata üzenet minden regisztráltnak a TDU2.com-ról. A korábbi regisztrációk érvényesek. 😊
Fehercsoki
Van már róla valami hír?Mármint a kulcsok szétküldésérõl,a játék letöltésérõl stb.