40335
  • jocking
    1000%, hogy van. XP-t használok, az alatt még nincs ennyi jogosultságos baromság, mint win7 alatt. A launcheres probléma egyébként megoldódott, már látja az exe-t, csak a kibontás nélkül nem sok értelme van használni.
  • Ztech
    nem fogom megmondani mit csinálj de csupamerő szívjóságból súgok annyit hogy lehet nincs hozzá jogosultsága
  • jocking
    Persze, hogy tudod....
    Főleg, hogy ezen nincs mit elrontani. Friss telepítés a játék, elindítom a kibontást, létrehozza az unused bin és a backup mappákat, ezeket fel is tölti, de az Euro mappához nem nyúl.
  • Ztech
    pontosan tudom mind a két feltett kérdésedre a választ de ha ilyen nyilvánvaló dolgokra (tényleg a szemed kiszúrja) se jössz rá magadtól akkor nem neked való a kicsomagolós móka
  • jocking
    "Ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna."
    Segítséget kértem, nem trollkodást. Ha nem tudsz segíteni, inkább ne szólj bele a dolgomba.
  • Ztech
    nem neked való ez hagyd meg a nagyfiúknak
  • jocking
    Továbbra is gondom van a játék kibontásával... Hiába próbálom kibontani, az Euro/Bnk mappán belül nem jönnek létre az almappák, csak a Video mappa, semmi más.
  • 0Diaz0
    Naigen.. ez meg a másik.. ezekhez inkább G25/G27 ajánlott,a realitás érdekében... dehát, kinek mire van lehetősége... pl ETS-t billel is el lehet terelgetni.. ,LFS-t szintén... bár az LFS kicsit bonyolultabb...

De egy szó mint száz,nem bántam meg hogy vettem egy gamepadot.. megérte.. főleg szinte ajándék áron... billentyűzettel pedig láttátok hogy megyek.. néha vannak bakik,de hol nincsenek.. :)
  • icetihi
    Ezért írtam, kormánnyal még nem próbáltam, viszont nem is akartam, és nem is fogom. Én rengeteget vezettem életben, és valószínű nem létezik még az a játék, ami 100 százalékban visszaadja ugyanazt az érzést. Így, gamepaddal marad a játék számomra játék szintjén, és sokkal többet nem várok el tőle, mint ami. Egyébként nekem a gamepad még vadabb, mert amíg normál változatban összesen 60 fok áll rendelkezésre a kerekek kormányzására, nekem 100 van beállítva
  • jocking
    1000 köszönet érte. :) De most van egy másik gondom is. Kibontottam a játékot a legújabb unpackerrel, aztán próbáltam indítani a legújabb universal launcherrel (minden a játék gyökerébe másolva) és az universal launcher az írja ki, hogy nem találja a testdrive2.exe fájlt. Mit csesztem el?
  • Interstate 95
    Ui.: Van egy segítségre elszánt jelentkező akinek női karaktere van, és gampad vagy kormánnyal tolja ? Este összefutnák vele úgy 8-9 fele.
  • Interstate 95
    Ez jogos, de ha megnézed a videóimat én többnyire nem kreszcruiseolok (bár az utóbbi időben részt vettem pár lassabb guruláson is), nagy sebességnél hirtelen akcióknál nem mindig tudok odafigyelni a szépségre is. De ha alapul veszünk egy nyugodtabb tempót, kellemes sávváltás, nem majrézó civilek etc, akkor abból nem nagyon lehet leszűrni semmit.
  • Fehercsoki
    Azért látszik, benne van ez a tipikus kanyarodásnál néha egyenesbe visszaálló mozgás, mintha billentyűzeten nyomkodnád a kanyarodást.
  • Interstate 95
    Be kell állítani úgy hogy nem csak egyfajta irányítást megkövetelő autót veszel alapul, és belőni egy viszonylagos középértéket, nem utolsó sorban pedig megszokni. Számos emberrel találkoztam már aki úgy cikázott az úton és pötyögött mint ha billentyűzettel irányítana, azt mikor ajánlom nekik a gamepadot jön a válasz hogy ő is gamepadot használ. De akkor miért nem tud finoman kormányozni ? Mert nem állította be a játékát. A másik lehetőség pedig lehet hogy ahány ember annyi kéz. Én például billentyűzeten tudok úgy pötyögni, hogy voltak akik azt hitték kormánnyal tolom, de rendkívül fárasztó. A gamepad analógján meg akár millimétereket mozgatok ha épp arra van szükség, így állt be nálam a reflex de szerintem egy jó beállítással minden korrigálható. A videóimról spontán szerintem senki nem állapítja meg hogy mivel is tolom.
  • Fehercsoki
    Én régen úgy csináltam, hogy teljesen feltoltam az analóg kart, és akkor utána sokkal finomabban tudtam oldalra húzni.(pl. előzni szépen lehetett így)
  • [HUN]FaTaL
    TDU-t nem játszottam gamepaddal egy percet sem :) Ezért is írtam, hogy a legtöbb játék. Itt lehet, hogy tré :)
  • Szabi #37577
    nem azt írtam hogy rossz, sok játéknál gémpadozok én is, tdu2ben is néha, de nem érzem azt hogy szépen irányítanám az autót, össze-vissza mozog a kerék :D
  • Fehercsoki
    Jó az, csak nagyon óvatosan kell húzni a kart.
  • Szabi #37575
    az egy dolog hogy 180°-nak érzékeli, de kezd el nagyon óvatosan pl. balra húzni a kart és számold hányat tudsz "lépni" :)
  • [HUN]FaTaL
    "gémpaddal van max 5 fokozat az irányítókaron"

A legtöbb játék elég régóta 360 fokban támogatja az analóg kart. Ebből mondjuk autós játékban 180. Persze nincs 900 fok, de nem is az a cél, főleg nem egy TDUban. A billentyűzetnél meg ezerszer jobb.

De kormány való ehhez, sokkal hangulatosabb :)
  • Szabi #37573
    ETS2 csakis 900fokon és manuális váltóval hangulatos, LFS-hez 600fok is elég :)

#37572: gémpaddal van max 5 fokozat az irányítókaron, kormányon akár 900.. szerinted melyikkel lehet pontosabban irányítani akkor ? :)
  • icetihi
    S nem utolsó sorban, driftelni is azzal lehet megtanulni. (A kormánnyal nincs tapasztalatom, csak életben, bocs a kormányosoktól )
  • 0Diaz0
    Valamelyik este majd csapathatjuk.. de azért még kell gyakorolnom vele... :)

Ford : Ezen nemis csodálkoznék.. egyedül ETS2+LFS-ezéshez használok mostmár bill.-t... TDU-k,Fifa-k,NFS-ekhez már simán reflexből a pad-ért nyúlok..
  • Interstate 95
    Számomra kitolta a játék élettartamát. Ha megszokod a fék, gázt / trigger, és a kormányzást az analóggal, rá se akarsz majd nézni a billentyűre.
  • Dj Tommy
    Valamikor be mutathatod gamepades tudásodat, remélem majd, tudom tartani a tempót.
  • 0Diaz0
    Neis mondd.. ami Köeniggel idáig halál volt,az most paddal egy álom...
  • [HUN]FaTaL
    Modek Sound Pack

PW: tduforums
  • Dj Tommy
    Könnyen hozzá fogsz szokni a gamepadhoz.
    Nekem is amikor meg lett az Xbox irányító, könnyen ment az átállás bill-ről.
  • 0Diaz0
    Modek törölte már sajnos a modjait.. yt-n van csak fent róla vidi....

II.: Szereztem énis jó kis Logitech gamepadot,szóval kezdhetek hozzászokni :D
  • jocking
    Valaki be tudna linkelni nekem egy hang modot? Valami modek sound pack 1 volt a neve, és a ferrari 458 italia hangját cserélte ki. Nem találom sehol... :(
  • 0Diaz0
    Miért ne működne? Persze hogy működik! Énis azzal játszom!
  • jocking
    Hali!
    Hosszabb kihagyás után szeretném megkérdezni, hogy működik még úgy a játék, ha kibontom a fájljait? Jó lenne az élethűbb hangmoddal tolni egyes autókat, ha van rá lehetőség.
  • Angela147GTA
    Csináltam egy pályát, végigmentem rajta, replay.
  • 0Diaz0
    TDU2 Visszajátszás..
  • tothbalu99
    Akkor hogy van olyan csík alul?
  • Angela147GTA
    FRAPS, mint mindenki :)
  • tothbalu99
    Angie, mivel veszed fel a videókat?
  • Angela147GTA
    Az milyen már, hogy a nép lökhárítókat dobál elém…

• 0Diaz0
    Jaigen, és így nem nehéz jól menni! :)
  • 0Diaz0
    Köszönöm szépen, bár azért azt valljuk be hogy én hc nélkül nyomtam mindigis.. kivéve 1-2 alkalmat, pl amikor az egyik videódban a viperrel hasítok 2 kanyaron keresztül... és valószínüleg a hc messze is fog állni tőlem,kormány,és rendszeres gyakorlás hiányában... a tdu2-re tekintve pedig,igyekszik az ember ha érdekli valami.. :)