40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#12995 Áhh, az más:) -
#12994 300 km... -
#12993 Az egyáltalán nem baj, ha egy játék úgy van megcsinálva, hogy nem mindenki tud minden "küldetést" megcsinálni. Én ha kell 100x is megpróbálom -
#12992 Pesten kívül laksz, vagy csak lusta vagy elkocogni az Astoriáig?:) -
#12991 Eléggé meg van rá az esély!:D -
#12990 Na, jött levél a CDG-től, pénteken hozza a GLS a játékot, remélem, elég gyors voltam a rendeléssel. :) -
Neoncsoves #12989 szerintem nemfog mert azok akik osztályozzák ezt a játékot el se jutnak a játék közepéig :D -
#12988 Ismerem az egyet. Ott hiába pattogott a kocsi, meg tényleg volt szívatós időmérő, de mégis jobban tűrhető volt.
Ami sok, az sok. Szerintem fog kapni jó nagy leértékelést emiatt. -
Neoncsoves #12987 az 1-ben is voltak ugyanilyen idegesítő és elég necces versenyek:) -
#12986 Na gyerekek most lett elegem, a játék kezd rohadt unalmas lenni, és rohadtul büntetni.
Habár egyértelmű célja, hogy HC TDU gamer legyél, nincs a közepétől más, mint rohadt unalmas versenyek, és szopatós időmérők. -
Neoncsoves #12985 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!egye fene én is kipróbálom a játékot, mert azért a 10ezer forint mégis 10ezer... -
trucksimfan #12984 félre ne értse senki, fan vagyok, szóval nem sajnálom rá a zsét, csak már türelmetlen vagyok, de nagyon
Ha már szeptemberre ígérték, és az utolsó pillanatban eltolták.... -
Neoncsoves #12983 lehet hogy SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!crack hiba -
trucksimfan #12982 már van aki próbálgatja. Irigylem őket....
én meg csak az első részt tolom addig is, hogy gyorsabban teljen az idő -
sftomee #12981 Nem tudsz olvasni vagy direkt csinálod? Az előbb írtam hogy nem reagál semmilyen beállításra. Még a kormányon a gombokat sem lehet rendesen belőni. Beállítom külön gombra a kupplungot meg a kéziféket, és mit tesz isten hirtelen ugyanarra a gombra kerülnek valahogy. Mondom, a bétában ugyanígy volt minden. :\ -
shumika #12980 Azok warezolnak -.- -
shumika #12979 Jó napot!
Valami hír érkezett? -
trucksimfan #12978 honnan szereztétek be pc-re? Már előrendeltem 2 hónapja legalább, pénteken hozza is elvileg a futár, de már nem tudom kivárni!
valaki help! -
Neoncsoves #12977 nem detect gombot kell nyomogatni, hanem a kormány holtjátékát (deadzone) levinni 0%-ra... -
sftomee #12976 Nem kell itt arcoskodni! Ha nem hiszed probáld ki! -
Salki #12975 Szerintem próbálkozz tovább. -
sftomee #12974 Na kipróbáltam. Mostmár értem hogy a kedvenc csávónk a videóiban miért olyan béndzsán kormányozott. Azért amiért most én is. Elkezdem fordítani a kormány, erre kb 35-45 foknál kezd el reagálni. Addig lényegében holtjáték van. Pedig lehet benn állítani azt is. De hiába állítok akármilyen opciót, nem változik semmi. Valami itt nem kóser. Van az a "detect" gomb. Hát azt én hiába nyomkodom, csak a billentyűzetet írja ki. Mégis működik a kormány. Igaz sokra nem megyek vele. Mert nemcsak a fordulás nem megy rendese, hanem hiába állítom be a különböző gombokat a kormányon, legtöbbet nem jegyzi meg. Tisztára ilyen volt a béta is. Azt hittem ezt már kinőtte.
Gyerekek, készüljetek fel erre is. Kéretik a kommentemet nem fikázni. Tényeket írok. Köszi! -
#12973 Az első teszt 8/10
by fanatix -
angel308 #12972 ja és még valami magyar nyelv lesz benne xboxon? -
#12971 nem nagy durranás,de csak elviszi 2007-es létére a 2011-es gémet :) -
#12970 szerintem érdemes megvenni -
angel308 #12969 szevasztok most szedtem le pcre a játékot és lenne pár kérdésem, érdemese megvenni eredetibe xboxra a játékot így gépen nem jön be az írányitás de gondolom boxon más egy kicsit van olyan mint a forza 3 írányitása? valamint hogy kell gépen teljes képernyöbe tenni hogy ne ablakban futtassa? valaki megvette már boxra? -
#12968 jó hát a procid nem mai darab, meg a vga se egy nagy durranás... -
#12967 Há'me 2011-es játékot futtatsz 2007-es masinán. Ez normális:)
Mondjuk a prockódat nyugodt szívvel húzhatod 3GHz fölé, akár 3,6GHz-ig is. -
#12966 azért a mercik se rosszak :)
há váltóval g25 tl szoktam sportoskodni, ferkávval meg csak csajozni -
#12965 Nah tettem egy próbát srácok, 1920*1080 felbontás very high minden élsimitás off.....eszi a gépet, rendesen, játszható de szaggat néha, lejjebb véve is szép a game....konfigomat látjátok ezon kifog....:)
1280x720 ban már no problem számomra , sima 30fps+ persze sokaknak ez kevés, nekem elég.....de a lényeg....3 orát toltam boxon, ottis bejött kivéve az irányitást, viszont Pc-n teljesen más, nemtudom nekem tök jó, reméltem johy itt jobb lett és azis...erősen gondolkozom a vételen...hamár első is itt figyel eredetibe :) -
#12964 Én Ford párti vagyok:) -
#12963 Én a ferrarit preferálom a játékban! :) -
trucksimfan #12962 naja, egy bizonyos szinten túl amúgy se érdemes feljebb húzni, nagy difit úgyse látsz. Max arra jó, hogy fitogtasd a havernak (mivel ide mindenki úgyis azt ír amit akar---->messziről jött ember...), hogy neked milyen durva géped van, mert viszi FullHD felbontásban, minden very high, és 4x-es élsimítás, meg levágja az asztali erőműved Paksot....
De most komolyan... szerintem már alap beállításokkal is szép lesz. -
#12961 Csak te hitted mindig is hogy nincs élet Crysis-on túl:) -
#12960 galaxisban 9 forinttal olcsóbb:) -
#12959 az nem fordult meg a fejedben,hogy leviszed 1440-re,minden high,látványvilág megvan akkor is,csak épp kapsz +40 FPS-t? vagy ez grafbuziknál nem működik? -
#12958 Szevasztok, na milyen a gém, érdemes rá, beruházni? -
dingi dongi #12957 Én is megrendeltem.de előtte azért kipróbálom. -
#12956 Összekevered a topikokat. Itt nagy %-ban azok vannak, akik megrendelték.