40335
  • MerlinW
    Áhh, az más:)
  • rotator
    300 km...
  • gduck
    Az egyáltalán nem baj, ha egy játék úgy van megcsinálva, hogy nem mindenki tud minden "küldetést" megcsinálni. Én ha kell 100x is megpróbálom
  • MerlinW
    Pesten kívül laksz, vagy csak lusta vagy elkocogni az Astoriáig?:)
  • TothLaci
    Eléggé meg van rá az esély!:D
  • rotator
    Na, jött levél a CDG-től, pénteken hozza a GLS a játékot, remélem, elég gyors voltam a rendeléssel. :)
  • Neoncsoves
    szerintem nemfog mert azok akik osztályozzák ezt a játékot el se jutnak a játék közepéig :D
  • TothLaci
    Ismerem az egyet. Ott hiába pattogott a kocsi, meg tényleg volt szívatós időmérő, de mégis jobban tűrhető volt.
    Ami sok, az sok. Szerintem fog kapni jó nagy leértékelést emiatt.
  • Neoncsoves
    az 1-ben is voltak ugyanilyen idegesítő és elég necces versenyek:)
  • TothLaci
    Na gyerekek most lett elegem, a játék kezd rohadt unalmas lenni, és rohadtul büntetni.
    Habár egyértelmű célja, hogy HC TDU gamer legyél, nincs a közepétől más, mint rohadt unalmas versenyek, és szopatós időmérők.
  • Neoncsoves
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    egye fene én is kipróbálom a játékot, mert azért a 10ezer forint mégis 10ezer...
  • trucksimfan
    félre ne értse senki, fan vagyok, szóval nem sajnálom rá a zsét, csak már türelmetlen vagyok, de nagyon
    Ha már szeptemberre ígérték, és az utolsó pillanatban eltolták....
  • Neoncsoves
    lehet hogy
  • trucksimfan
    már van aki próbálgatja. Irigylem őket....
    én meg csak az első részt tolom addig is, hogy gyorsabban teljen az idő
  • sftomee
    Nem tudsz olvasni vagy direkt csinálod? Az előbb írtam hogy nem reagál semmilyen beállításra. Még a kormányon a gombokat sem lehet rendesen belőni. Beállítom külön gombra a kupplungot meg a kéziféket, és mit tesz isten hirtelen ugyanarra a gombra kerülnek valahogy. Mondom, a bétában ugyanígy volt minden. :\
  • shumika
    Azok warezolnak -.-
  • shumika
    Jó napot!

Valami hír érkezett?
  • trucksimfan
    honnan szereztétek be pc-re? Már előrendeltem 2 hónapja legalább, pénteken hozza is elvileg a futár, de már nem tudom kivárni!
    valaki help!
  • Neoncsoves
    nem detect gombot kell nyomogatni, hanem a kormány holtjátékát (deadzone) levinni 0%-ra...
  • sftomee
    Nem kell itt arcoskodni! Ha nem hiszed probáld ki!
  • Salki
    Szerintem próbálkozz tovább.
  • sftomee
    Na kipróbáltam. Mostmár értem hogy a kedvenc csávónk a videóiban miért olyan béndzsán kormányozott. Azért amiért most én is. Elkezdem fordítani a kormány, erre kb 35-45 foknál kezd el reagálni. Addig lényegében holtjáték van. Pedig lehet benn állítani azt is. De hiába állítok akármilyen opciót, nem változik semmi. Valami itt nem kóser. Van az a "detect" gomb. Hát azt én hiába nyomkodom, csak a billentyűzetet írja ki. Mégis működik a kormány. Igaz sokra nem megyek vele. Mert nemcsak a fordulás nem megy rendese, hanem hiába állítom be a különböző gombokat a kormányon, legtöbbet nem jegyzi meg. Tisztára ilyen volt a béta is. Azt hittem ezt már kinőtte.
    Gyerekek, készüljetek fel erre is. Kéretik a kommentemet nem fikázni. Tényeket írok. Köszi!
  • Prince23
    Az első teszt 8/10

by fanatix
  • angel308
    ja és még valami magyar nyelv lesz benne xboxon?
  • bakkerman
    nem nagy durranás,de csak elviszi 2007-es létére a 2011-es gémet :)
  • freestyle666
    szerintem érdemes megvenni
  • angel308
    szevasztok most szedtem le pcre a játékot és lenne pár kérdésem, érdemese megvenni eredetibe xboxra a játékot így gépen nem jön be az írányitás de gondolom boxon más egy kicsit van olyan mint a forza 3 írányitása? valamint hogy kell gépen teljes képernyöbe tenni hogy ne ablakban futtassa? valaki megvette már boxra?
  • pxxl
    jó hát a procid nem mai darab, meg a vga se egy nagy durranás...
  • MerlinW
    Há'me 2011-es játékot futtatsz 2007-es masinán. Ez normális:)
    Mondjuk a prockódat nyugodt szívvel húzhatod 3GHz fölé, akár 3,6GHz-ig is.
  • freestyle666
    azért a mercik se rosszak :)
    há váltóval g25 tl szoktam sportoskodni, ferkávval meg csak csajozni
  • kill3r21
    Nah tettem egy próbát srácok, 1920*1080 felbontás very high minden élsimitás off.....eszi a gépet, rendesen, játszható de szaggat néha, lejjebb véve is szép a game....konfigomat látjátok ezon kifog....:)
    1280x720 ban már no problem számomra , sima 30fps+ persze sokaknak ez kevés, nekem elég.....de a lényeg....3 orát toltam boxon, ottis bejött kivéve az irányitást, viszont Pc-n teljesen más, nemtudom nekem tök jó, reméltem johy itt jobb lett és azis...erősen gondolkozom a vételen...hamár első is itt figyel eredetibe :)
  • MerlinW
    Én Ford párti vagyok:)
  • freestyle666
    Én a ferrarit preferálom a játékban! :)
  • trucksimfan
    naja, egy bizonyos szinten túl amúgy se érdemes feljebb húzni, nagy difit úgyse látsz. Max arra jó, hogy fitogtasd a havernak (mivel ide mindenki úgyis azt ír amit akar---->messziről jött ember...), hogy neked milyen durva géped van, mert viszi FullHD felbontásban, minden very high, és 4x-es élsimítás, meg levágja az asztali erőműved Paksot....
    De most komolyan... szerintem már alap beállításokkal is szép lesz.
  • MerlinW
    Csak te hitted mindig is hogy nincs élet Crysis-on túl:)
  • MerlinW
    galaxisban 9 forinttal olcsóbb:)
  • bakkerman
    az nem fordult meg a fejedben,hogy leviszed 1440-re,minden high,látványvilág megvan akkor is,csak épp kapsz +40 FPS-t? vagy ez grafbuziknál nem működik?
  • LackoMester
    Szevasztok, na milyen a gém, érdemes rá, beruházni?
  • dingi dongi
    Én is megrendeltem.de előtte azért kipróbálom.
  • Roger6
    Összekevered a topikokat. Itt nagy %-ban azok vannak, akik megrendelték.