Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem még a tört se indul el! Azt a rühes tdu2.dll-t az Istenért sem akarja betenni.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
http://goo.gl/gd6Zi5
#7811 Ment a válasz is.
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
Honda - The Power of Dreams
Adnál linket?
Köszi!
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Az irányítás szerintem szokható, egyenlõre eléggé bugos sajnos. Pl ha ugy akarok elindulni h közben kanyarodok is akkor nem indul a kocsi 😊 Most már elég sok mindent lehet állítgatni az irányításon, ugye ott van az a 3 fokozat (én hypersportban mentem végig) meg lehet finomhangolni a kormányzás érzékenységét a féket meg a gázt is. Ha a kormányzást lejjebb vesszük akkor elkerülhetõ az az idegesítõ rángatózós irányítás, viszont (bug miatt szerintem) egy bizonyos szögnél nem fordul tovább a kerék. Tehát pl nem tudok megfordulni egy ívben egy 2 sávos úton. 😊
Csak kb egy órát rohangáltam nem sok mindent próbáltam ki csak fõleg a free rideot, de engem nyugtat h dolgoztak az irányításon. Szerintem még biztos alakítanak rajta, de mondom nekem így is élvezhetõ volt.
Pár kép:

csak megkíméltem ettõl xD
remélem majd lehet festeni is, mert az alap szín ultragáz rá :S
(46% 270mb 62,5k/s)
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Csak lejön éjjelig nektek is..
ITT aktiválod a kulcsot, és utána betudsz oda lépni. Csak legyél tdu2.com on bejelentkezve, csak úgy tudod aktiválni a profilodra a kulcsot.
Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.
Nálam ez a hibaüzenet van tdu2 weboldalon pedig kaptam e-mailt
Van kulcsom de nem tudom hol kell aktiválni please segítsetek
nfsw driver name: MRTOMA
nekem alig 30-al jön, és 13%-nál tartok<#szomoru1>#szomoru1>
Intel Core 2 Duo 3 GHz, NVIDIA GeForce GTS250, 8GB RAM
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB
UI: jelenleg csak ablakban indul el!
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Akad mint a mocsok.2 futamot mentem nyertem is 😄
Next PC upgrade: 2022
ITT nézhetitek, a játékot nemsoká kezdem 😊
ha valami kérdés van chatbe írjatok, tudok válaszolni 😊