Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
"a dll -t ami nem kell kitöröltem"

Hányszor mondjam már hogy kell a dll 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Falkon
A fene vigye el azt akinek van cd kulcsa! <#sir>
Nekem még a tört se indul el! Azt a rühes tdu2.dll-t az Istenért sem akarja betenni.

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Pedig van eltérés a crackelt, és az eredeti között. Mikor még nem volt kulcsom én is a crackeltel próbálkoztam, villant egyet egy fekete ablak, és sehogyse indult el a játék. Mikor lett kulcsom, megpróbáltam mégegyszer a crackeltet, a dll -t ami nem kell kitöröltem, patcheltem, és ugyanez volt a probléma. Pár óra múlva lejött az eredeti, és az elindult. Jelenleg az "invalid cd key" probléma áll fenn, az új patchel remélem hogy megszûnik ez a gond, viszont 8 B/s -el jön. Fail.

[HUN]FaTaL
Köszi 😊 Bár most maxal jön (680-720k/s)

Falkon
Onnan folytatja.

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

[HUN]FaTaL
Na elkezdtem tölteni a bétát, ha kilövöm késõbb tudja folytatni a letöltést vagy elölrõl kezdi?

reptérér mellett van egy tuningmûhely talán, amögött egy hatalmas tesztpálya, nagyon faja, gymkhana style 😄

Fehercsoki
Off topicban van link,csak kicsit vissza kell olvasni.Egyébként a sima verziót patcheltem amit mindenki más is használ.

#7811 Ment a válasz is.

Ment egy PÜ.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

AlieN911
Lenn van végre. Fenn is voltam, jó... Csak a szokásos diavetítés xDD

Honda - The Power of Dreams

kifli
na most lebaszott a szerver, meg a streamnek is vége...
2,5 óra alatt aki akarta megnézhette 😊
wollnerd
De honnan tudom letölteni???
Adnál linket?
Köszi!

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Fehercsoki
Szerencsére offline bétával is megy a patch😊 Most csinálom az avatarom új haját.

sajnos nem mutathatok róla képet.. :S

Fehercsoki
Valakinek lejött már a patch akinek offline bétája van?

wollnerd
Melyik versenypálya? Tudsz mutatni képet?

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Ha belefér dobj 1-2 képet az off topikba a versenypályáról.Danke

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

MrToma
holnap lesz teszt??

nfsw driver name: MRTOMA

szabii98
áde játszanék én is, Kifli videója alapján jó a game 😄

I met God. She's black

Na kipróbáltam, és mitmondjak így elsõre eszméletlenül tetszett. A grafika és a részletek nagyon ott vannak, kb a hangulata már elviszi az egészet a hátán. Az autók nagyon részletesek!
Az irányítás szerintem szokható, egyenlõre eléggé bugos sajnos. Pl ha ugy akarok elindulni h közben kanyarodok is akkor nem indul a kocsi 😊 Most már elég sok mindent lehet állítgatni az irányításon, ugye ott van az a 3 fokozat (én hypersportban mentem végig) meg lehet finomhangolni a kormányzás érzékenységét a féket meg a gázt is. Ha a kormányzást lejjebb vesszük akkor elkerülhetõ az az idegesítõ rángatózós irányítás, viszont (bug miatt szerintem) egy bizonyos szögnél nem fordul tovább a kerék. Tehát pl nem tudok megfordulni egy ívben egy 2 sávos úton. 😊
Csak kb egy órát rohangáltam nem sok mindent próbáltam ki csak fõleg a free rideot, de engem nyugtat h dolgoztak az irányításon. Szerintem még biztos alakítanak rajta, de mondom nekem így is élvezhetõ volt.
Pár kép:

AlieN911
Én is így voltam vele.. 3,5 Gb oo jee minyá lennvan.. 2,2M/s stb.. aztán utána meg volt a pofára esés.. amikor szedte a pecset stb.. :S😄
csak megkíméltem ettõl xD

szabii98
loooool <#idiota><#idiota><#eljen>

I met God. She's black

kifli
még megy a multi stream ha valakit érdekel 😊
Viper rendõrautó nagyon beteg.. 😄D
remélem majd lehet festeni is, mert az alap szín ultragáz rá :S

AlieN911
+ amit utána szed le <#idiota> 5-600 Mb

AlieN911
A remény hal meg utoljára. Még csak 19 van. 2ig van szerver :-)
(46% 270mb 62,5k/s)

MrToma
300-400 kb/s de nem lesz emg mert 3,5 gb van nekem 😞

jofer
13 kb/s... 25%... ebbõl nem lesz ma teszt... <#falbav>

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

Mostmár frissült a launcher, már csak azt írja hogy 300mb van hátra, de akkoris, most épp 5kb/s

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

nagyon jó a versenypálya, egyenlõre egy mezõn megvan a betoncsík meg a rázókövek, de nagyon jók a kanyarok 😊

AlieN911
36% még van 350 mb és 61,5 kb/s körül jön.. Akkor szerencsés vagyok 😊
Csak lejön éjjelig nektek is..

MrToma
bocs a zavarásér már megg lett (nem jól irányított át a levélbõl)

Amúgy nagyon egyszerü elkerülése lenne az illetéktelen letöltõk kizárásához, Launcherbe bekell jelentkezni az Atari accountal ami megnézi hogy van e kulcsod a bétához, mint a béta fórum.

Fenéket, már nyáron is lassan szedte egyeseknek.
Levelet elolvasod és értelmezed...

ITT aktiválod a kulcsot, és utána betudsz oda lépni. Csak legyél tdu2.com on bejelentkezve, csak úgy tudod aktiválni a profilodra a kulcsot.

MrToma
MrToma, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:

Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.

Nálam ez a hibaüzenet van tdu2 weboldalon pedig kaptam e-mailt

Van kulcsom de nem tudom hol kell aktiválni please segítsetek

Nekem begyorsult, 10kb/s rõl 14kb/s <#eljen> És még hátra van 480Mb

Jó neked.
nekem alig 30-al jön, és 13%-nál tartok<#szomoru1>

Intel Core 2 Duo 3 GHz, NVIDIA GeForce GTS250, 8GB RAM

Fehercsoki
Szerintem úgy tervezték hogy az a kevés ember tölt majd csak akiket meghívtak a bétába,de ehelyett mindenki aki megszerezte az offline bétát!

Szerencsésnek érezhetjük magunkat, fórumon nagyon sok embernek 500byte/s meg 2kb/s, az én 11kb/s-em és a te 50-ed egész jó hozzájuk képest, de mise fogunk ma tesztelni, mert ilyen sebességel holnap reggelig tölthetem.

AlieN911
Anyáám, mint a kõkorba :S 59k/sec.. 😄

Fehercsoki
Nekem ment,minden mûködött...

Úgyérzem ma nem fogok játszani, 10kb/s el tölti.

kifli
hypersportra állítva jó 😊
szabii98
<#eljen><#taps>

I met God. She's black

jofer
Jó a mûsor! De ne az sg-t olvasgasd! 😊

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

kifli
másnak is gyorsul a kocsi ha a fékre tapos? 😄
gduck
Ajánlott a hivatalos béta fórum átolvasása <#wave>

UI: jelenleg csak ablakban indul el!

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

grebber
Full screenbe hogy lehet kitenni?Ablakba indul el.
Akad mint a mocsok.2 futamot mentem nyertem is 😄

Next PC upgrade: 2022

kifli
Az adást elindítottam 😊

ITT nézhetitek, a játékot nemsoká kezdem 😊

ha valami kérdés van chatbe írjatok, tudok válaszolni 😊