Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dionysos nem írta ki hogy lenne :/

Az R8 ott van a kaszinóban, ott kell ügyeskedni.

Am ma nem lesz teszt ?

Hoffi
R8-al?? hogy tudsz R8al menni?😄 nekem csak az alap fos autók vannak😞

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

De attól még Bondos aston.. XDDD

még béta, azért ne tegyél fel ien vidiket.. véglegesbe úgyse ien lesz..

He? Magyaruuuul xDD

"Hi Everyone,
Just wanted to post a friendly reminder that in order to participate in the Closed Beta, you've agreed to our Non-Disclosure Agreement. We'd love to get you in and show you the game but if leaks happen we won't be able to let as many people in as we'd like. We know you're excited about the Beta, but please keep everything on the down low."

Tegnap kilfiékre 3/4 2 körül lácsatlakoztam, kint voltak terepen, mondom utánuk megyek, R8al majdnem derékszögbe mentem felfelé egy sziklán.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

james bond autója.. 😄

Ez mi? Ez hogyan történhet meg? xDDD OMG...

szabii98
Ez most a tenger akar lenni, hogy ott lehet letisztítani vagy hogy csak legurulsz a hegyrõl ?:É

I met God. She's black

bertino
ez az a jelenet, mikor a knight rider egyik részében leküldték az autót a hegy tetejérõl.

nem ? <#banplz>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

<#confused>

-.-

Am télleg, a kocsit hol lehet letisztítani? xD

sokminden változott 😊

540 megás vírus <#eplus2>

bertino
gyah, 540 megás patch adat jön lefele a betahoz.

hozzápakolták hawaii-t nekünk vagy ez tényleg egy javítás ? <#idiota>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

wollnerd
Az nagyobb felbontás, mint az enyém a tdu1-ben! Hiába volt a felbontás 1024x768, túl kicsi volt a chat betûmérete! Végre a 2-ben sokkal nagyobb lesz!😊

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

tdu Toyota
Rendben megvan köszi 😊 Amint lesz szerver kipróbálom

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

[HUN]FaTaL
Nem tulajdonságok. Jobb click -> Game Controller Settings nem tudom a magyarban hogy van, legfölsõ.

http://goo.gl/gd6Zi5

Akkor úgymondom hogy játékvezérlõ-beállítások nem tulajdonságok.

tdu Toyota
De itt hogy tovább ?

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

1 felbontáson játszik õ is. Amúgy 1920x1080

wollnerd
Végre jobban olvasható lesz a chat!
Te hány felbontáson gurultál?

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

R8 megse moccan ha nincs egyenesbe a kormány.

mackosajt
Ez a plasztikai sebészes dolog poén.
Miután kiválasztod a neked "tetszõ" vonásokat, jön az animáció, "dokinõ" falatnyi kis ruciban, emberünk meg úgy, ahogy volt, doki hajol feléd, közben mint egy szadista, aki élvezi amit csinál, kb. olyan hangsúllyal mondja, hogy na akkor vágjunk bele, és ahogy elsötétül a kép, egy ilyen hülye hang jelképezi, hogy na most téged átszabnak. 😄
Utána meg ilyen kötözéssel a fejen rohangál az ember egy darabig.

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

[HUN]FaTaL
Pontosítva, elindul csak sokkal lassabban, fõként a mustangnal lehetett észrevenni 😄 Korábban is írta már valaki szóval nem csak nálam 😄

pxxl
lol 😄

All hail the double x!

[HUN]FaTaL
Nekem kormánnyal egész jó, bár az egyben sokkal jobb volt. Sokkal rosszabb hogyha nem egyenesen áll a kerék akkor nem indul el a verda 😄

pxxl
az irányítás még mindig félelmetes. pingpong, rángatózás, egyenesen alig lehet menni, kis kocc és már kinnt is vagy a dzsungelben :/

All hail the double x!

[HUN]FaTaL
Jó lesz ez, kicsit javítsanak a fizikán, de egyáltalán nem rossz 😊

szabii98
8. kép balra utolsó fickó kajakra David Villa 😄

I met God. She's black

Ez hatalmas game lesz !! Lehidaltam hogy mekkora a játék, ráadásul ez még csak béta, és ez még fokozva lesz. 😄

Pár kép tõlem is:

Photo módban, full graffon >>>

Holdváros, és Gduck társaságában:

Frapsal, butított grafikán >>>

A kaszinó fele:

😄DD

Csak az alkesz köcsögök ne szaporodjanak majd el. 😄D

Nem én vótam !

Kipróbáltam a GT -t, és jobban megy mint az 1 -ben. Azthiszem az átlag cruise sebesség itt is 300 fölött lesz, alatta meg már csak a nyugdíjasok mennek.

Egyelõre ennyi.

pxxl
itt még új a verda, új a festés 😊

már van rajta 1 karcolás -.-

no comment

többi kép

All hail the double x!

kifli
csak egy darabig
gduck
<#vigyor2>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

pxxl
LOL ha nem OK-zzátok le a "szerver offline" szöveget akkor lehet menni tovább, csak ottmarad a felirat <#banplz>

All hail the double x!

Sajnos az utolsó 10percre tudtam oda menni, és még akkor is csak a beállításokkal küszködtem, egyszerüen nem tudom beállítani hogy normálisan tudjam irányítani billentyûzettel, szerintem áttérek a joyra, de úgy meg x360 kontrollert emulálok, na mind1, majd lesz valami.

holecsko10
Jó sokan összejöttünk.
Köszönöm mindenkinek az esti gurulást.
Jó éjtett kívánok mindenkinek

TDU,ETS2 Nick: holecsko

mackosajt
Jót kocsikáztam ma. Igaz, rövid volt a történet.

Remélem ma-holnap is lesz hosszú teszt.

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

kifli
na végevan 😊

jót kocsikáztunk, egész sokan összejöttünk 😊
Jó sok órát streameltem ma a tdu-t 😄
De mikor játszok, menni fog a stream is 😊
Öhm csak az az egy file kellet, de végül lejött...

értem én teljes mértékben, csak volt egy ilyen funny történet... 😊 számomra az a nap nagyon emlékezetes maradt 😄

pxxl
ne aggódj lesz még TDU2OnlineDemov.014_1.big meg TDU2OnlineDemov.014_2.big is <#wilting>

All hail the double x!

Valaki eltudná küldeni TDU2OnlineDemov.014_0.big, ezt a fájlt betömörítve? Mert szerintem sokkal gyorsabban meglenne és talán még ma játszhatnék is.

kifli
elõzõ hsz del, megy megint stream, environment quality very high-rõl higre-leszedve már jó az fps fullhdban is 😊

STREAM
Mindenesetre köszi ezt a 20-30 percet.Jóltoltad a TT-el.Az indexet meg nagyon szabályosan kezelted 😄

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

kifli
na strem off, de játszani még jövök, csak stream közben eléggé leesik az fps-em, még így alacsony felbontáson is (1280x720) és ráadásul okádék így a játék egy hd monitoron 😄
[HUN]FaTaL
1. Nincs H váltóm, mivel force ex
2. Elõtte még váltott
3. újraindíttam a játékot és vált

=> BUG

Azért írkálom ide hogy aki a saját kulcsával játszik az reportoljon a fórumba.

Más: Tényleg nincs ablaktörlõ és a víz sem marad meg az ablakon? Ez most vmi vicc?