40335
  • vzajcev
    Kell hozzá legalább egy gamepad, azzal már lehet egerészni
  • Borzgy
    Hali!
    Kérem szépen valaki, aki billentyűzeten játszik, adjon egy normális irányíthatóságot, ami közelebb van a realisztikához, mert én akárhogy próbálom beállítani, sehogy sem akar engedelmeskedni. Rettentően zavar ez az alap kormányozhatóság.
    Előre is köszönöm!
  • HollandRules
    Nemjön valaki gurulni 1-2 perc múlva?
  • furgelab
    Nagyon szépen köszönöm.
    Esetleg meglévő profilomhoz nem tudok csinálni? vagy újat kell kezdeni mindenféleképpen.
  • jocking
    Én akármit csinálok, azt írja, hogy nincsenek szerók, próbáljam meg később. Másnál nincs ilyen gond? Ötlet? Megoldás?
  • Maxx
    na feltelepítve a gama:) majdnem vér folyt az 576 ban amikor azt mondta nem tudja megjött e :D

Nick: KisvukHUN

megyek gurulni :D
  • Prince23
    nagy ugratás a végén + Steam Achievement

• Hunter of Deer
    Nemtudjatok veletlenul hogy hogyan lehet atirni hogy csaj karival legyek ne csakoval? palival kezdtem de nem akarom ujrakezdeni emiatt :) szal ha tudjatok hogy lehet atirni vagy esetleg tudjatok mely fajlokat kell atrakni egyik profilbol a masikba pls irjatok! koszike es jo gurulast.
  • gduck
    Online játékhoz Online profilt hozzál létre. Egy regisztráció kell a www.testdriveunlimited2.com oldalon, amit a játékban a profil létrehozásánál meg kell majd adni!

DLC aktiválásra az üzenetablak felett van az 1. nyomógomb.
  • Berserker8814
    Én eddig 1 magyarral találkoztam
    :D
  • Neoncsoves
    autót el lehet valahogy adni? (akár játékosnak akár npcnek)
  • gduck
    Nem megy még a klub szerver. Én is csinálnék klubot, csak sajna még nem lehet
  • LeWyTy
    KLUBBOT
  • furgelab
    Új vagyok és lenne két amatőr kérdésem, az egyik hogy lehet játszani netten keresztül, a másik hogy lehet aktiválni a dlc-ket???
  • Neoncsoves
    valami klubba van még hely? :)

amúgy jó a játék, csak az elején elég könnyűek ezek a versenyek...
  • Sharks
    Pedig az lesz.... szerintem nálam is azért ugrott néha a képernyő... (remélem legalább is)
  • gduck
    Remélem ez nem azt jelenti, hogy nem bírja a szerver a terhelést...

Este 10 után leszek, remélem sokakkal összefutok majd
  • HollandRules
    Én igen!
  • Stockbauer33 #14381
    Fraps?
  • BoneDragon
    Lehet hülye kérdés, de ha mentek játékból képet, nem ismeri fel semmi se a formátumot...
  • jocking
    Nálam is ez van, azzal a különbséggel, hogy a NAT typera vagy azt írja, hogy Strict: Simmetric, vagy azt, hogy UdP Blocked. De ettől még be kéne loginolnia szerintem...
  • BoneDragon
    Milyen progival csináltok képeket? Láttam, hogy páran tettetek fel képet.
  • Berserker8814
    Most nekem is ki írta :)
  • ChaosTeam
    Nekem valamiért minden indításkor sőt utána többszöri próbálkozás esetén is azt írja ki, hogy "Sorry, Test Drive Unlimited 2 Server not available .... please try again later" vagy ilyesmi.

Nem tudom miért csinálja, kb minden 5. 6. próbákozásra tud kapcsolódni, a NAT type-om OPEN: FullCone

Tűzfalam, vírusírtóm nincs, routerben a portok át vannak irányítva....

Másnál is jelentkeznek ilyen hibák?
  • Berserker8814
    Este gurul velem valaki? :)
  • SeanJRRussel
    Megérkezett mostmár a Miskolci 576 ba is a gamma,a DLC kódot pedig e-mailben fogjuk megkapni.Nem soká indulok is érte....
  • Sharks
    6 GB... max. a vram lehet kevés, az 512?
  • Fehercsoki
    Kevés a ram?
  • immposible
    csak nálam van úgy hogy néha megy az off topik néha nem? most pl. nem ... oper v. exproler egyik sem hozza be
  • Sharks
    Ok, az Alt+Enterre viszonylag hamar sikerült rájönni, de azért köszi a beírást. A többi probléma nagyjából meg is javult így, azonban most néha ugrik a kép egyet (kanyarban elég ciki)..., nem tudom, miért lehet... már kipróbáltam minden beállítást. Talán net miatt lehet, de nem hiszem, viszont másra nem tudok gondolni... Van valakinél hasonló jelenség?
  • Berserker8814
    nah valami audis meghívott coopra:D nyomja mint az állat:D
  • bootsector
    Ok, megpróbálom, köszi!
  • gduck
    Odamész a Casinóhoz a játékban és azt választod hogy megvétel. (Persze előtte vegyél a tdu2 oldalon Atari Tokent)

De szerintem simán működik akkor is, ha a tdu2 oldalon veszed meg a DLC-t.
  • [HUN]FaTaL
    Inkább lemezt kérne, mert gondolom x aktiválás után nem enged aktiválni aztán lehet irogatni supportnak meg ilyen baromságok.
  • bootsector
    Nekem Steam-es verzióm van, abban nincs valakinek tapasztalata, hogy lehet a kaszinós és egyéb DLC-t megvenni? Mert ott nem ajánlja fel...A hivatalos oldalon levő pedig gondolom nem jó a steam-eshez?
  • Fehercsoki
    Szerintem nem,hiszen akkor minek kéne aktiválni,elég rég volt már az amikor még a másolásvédelem ennyiből állt hogy dvdt kért.
  • [HUN]FaTaL
    TDU2 nick: fatalHUN
  • [HUN]FaTaL
    Kéri ez a dvd-t indításkor? Mert ha igen akkor működik a mini image :)
  • hegege
    Elhagyatott autót talált már valaki?
  • wollnerd #14360
    Szép kis pár!