40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#15560 Igen a játékba most került be a hír, ami arról szól, ami múlt héten történt.. Akinek nem tűnt volna fel már rég kivették a klub rendszert és pont emiatt, amit leírtak most. Eddig a fórumban volt erről infó, most írták a játékba is... de ez mitől Bréking nyúz... már azt hittem amikor írta a játék, hogy esetleg javítás megvan meg visszakerült a klub rendszer... de nem.. csak egy fél hetes hírt tudattak azokkal, akik nem olvasnak fórumokat :) -
SNOG4RD #15559 bazzeg valaki küldjön már 1 trainert vagy valamit nekem mocskosul kell az a bugatti :D:D -
snoopy123 #15558 ja meg valami error reportal mindig ki dob, mit lehet vele tenni? -
snoopy123 #15557 hogy lehet át repülni ibizára nem engedi amikor oda megyek a rep tére -
Stockbauer33 #15556 Bicepsz ha tudod próbáld ki a Zonda 5-t(Cinque) mert az lesz a kedvenced -
Maxx #15555 most beszéltem 576-al megint, küldik a dlc kulcsot, este kipróbálom és vissza kel jeleznem holnap hogy ment e :) -
stalker001 #15554 Nekem arany minden high is meg a sima is de semmi:S -
#15553 Csináld ami nyitva van, folyamatosan nyílik a többi is. Csak az arany az elfogadott azon a kupán. -
Maxx #15552 Nekem akkor nyilt meg amikor c, b és a6-7 kategóriákat is aranyra megcsináltam, ja és a high versenyt is teljesíteni kell, én már bombákkal is 40% ban kész vagyok, már van 1,7 milkám :P most meg felfedezek, ibiza2 98%, ibiza 1 89% :) -
snoopy123 #15551 szevasztok hogy lehet meg bézni hogy valaki fel akar-e venni a barátjai hoz és ha valaki be venne egy klubba aztr meg köszönném.
-
#15550 Eeeez aaaz!! Le a csíterekkel!! -
stalker001 #15549 Valaki mondja már el értelmesen pl h kell ibizán az 1.000.000$-on feloldani a versenyeket megcsináltam egy b4-est meg c4-est de a többi locked hiába vna oan kocsim eddig még senkise mondta el.... -
#15548 Most jött az üznet játékon belül h csalást véltek felfedezni,dolgoznak az ügyön, ezért a club le lesz tiltva addig amíg nem hozzák rendbe a dolgokat. -
#15547 milyen képet? -
Maxx #15546 magyar nyelven? és mi az hogy pozitiv lett kifejtenéd? én is 576 de csak a könyvben van magyar leírás, a dlc kodókat megkaptad az 576-tól? -
Maxx #15545 én pénteken bementem érte az árkád győrbe, átvettem, felírták az emilcímet hogy jövő héten küldik a dlc kódokat. Most beszéltem a központal telefonon ez ügyben, kiküldték 1 embernek (gondolom haver) az visszaszolt hogy kér vmi kupont neki és ezért nem külték még ki a többieknek, visszaadták reklamációba a forgalmazónak, aztán lehet hogy csak az az 1 ember volt béna fasz. No comment, soha többet 576, csak azért rendeltem innen, mert a bugati nem az aston viszont nagyon bejön. eddig a CDG-vel sose volt gondom, és a cdg-sek most is azonnal kapták a kulcsokat... -
#15544 Nekem már teljesítve van kiírva. Meg is kaptam a kódokat, három darabot, de nekem kacifántosabb volt a sztorim mert reklamáltam, a magyar nyelv miatt, nem mintha annyira számítana, de a vége pozitív lett. Már csak azt várom, hogy CNG-től visszahívjanak.
Amúgy már levették az oldalról (576), bemutató résznél, hogy magyar nyelven, magyar nyelvű kézikönyvvel. Ennyit már legalább elértem...
Szeretném, ha felvennétek a listára, TDU2 es nevem Plebii.
pixxel: a profilomhoz ide feltöltött képet ki tudod rakni nekem is a sárga sávba? A nickhez be tudod írni a TDU2-es nickem? Köszi! -
#15543 Nem mész rá az útra és újratervezi:) -
#15542 sehogy -
Rainbow15 #15541 Hogy lehet beállítani, hogy a GPS ne vigyen terepre? -
#15540 Nick: MerlinW
-
#15539 De, csak ilyen feszített munkatempó van hogy egész nap megy a fa... verés :D -
#15538 Pénteken Munka közben hívtak hogy mehetek érte, munka után szépen átsétáltam az Alleeba (5perce tőle dolgozok) és elhoztam, ott kérték az e-mail címet és azt mondták hétfőn vagy kedden jön a DLC kód. -
#15537 Patch várható.. -
#15536 Nem kell minden noname blog hülyeségét elhinni.. Főleg, hogy a PC-s eladásokat még nem hozták nyilvánosságra. link. Az egyesült királyságban mondjuk kiszámolható a nagyjából 4%, viszont Európa többi részén sookal több a PC-s júzer.
Az más dolog, hogy ez a százalékos arányt mindig le fogja húzni a Japán, Brit és Amerikai konzolpiac. -
#15535 nálam is Státusz: új rendelés. én pénteken mentem dél körül érte (előző este szóltak) -
#15534 Személygépjárműveket lehet valahogy rendezni??? (a megnyert foskazalokat be akarom rakni valami istenhátamögötti tanyára, főleg a rózsaszín mustangot, meg azt a gusztustalan ryan feliratú tuareget). -
#15533 Nálam még mindig "Státusz: új rendelés" en van az oldalon a cucc.
Annyi történt, hogy csütörtök este odamentem úgy hogy még nem szóltak és elhoztam:)
Nálatok, akik az 576-tól rendelték hogy néz ki a történet?
-
#15532 Óóó pupák, a rendszeradatokra gondoltam:) -
#15531 Ez alapvetően online játék, offline mód csak úgy van és hamar ki is halt. Tudom konzolon a forza meg a gt5 az autós játék csak nem tudom miért, szerintem dögunalmas a 120. körpályás játék, amiből pcre sokkal jobb szimek vannak. -
#15530 Ha olyan remek volt mint most ahogy olvasom, akkor nem csodálom hogy hamar kihaltak az emberek. Talán jól műkődö és normálisan optimalizált játékot kell csinálni, amúgy a TDU konzolon nem AZ autós játék, hanem csak egy játék, aminél vannak jobb konzol only autós cuccok, persze ha az EDEN rendesen összeszedett játékot csinálna akkor felvehetné a versenyt a konkurenciával, de nem ez a céljuk. Amúgy igen offline is biztos sokan játszák, hisz ez nem online játék. -
Totoo #15529 Blake írtam PM-t. -
#15528 Ja de én futárral rendeltem. -
Digitman #15527 Engem 10 perce hívtak a boltból, ahová előrendeltem a játékot, hogy kiderítsék milyen e-mail címre küldjék a kódot. Az általam közölt címet elküldik a központba, ahonnan küldik a DLC kódokat. Csak tudnám miért, amikor a webshopban rendeltem meg, ahol ugye elvileg ismerik az e-mail címem. -
Berserker8814 #15526 Rég kocsikáztunk :D -
#15525 Felhívtam az 576ot a napokban fogják küldeni a kódokat, szóval valószínűleg nem ma. :( -
#15524 Ezzez képest a szerverek az első részben mindenki szerint kihaltak voltak. Minden boxos offline nyomul vagy mi? Ki a tököm játszik egy ilyen játékkal offline? Valahol ellentmondás van. -
HollandRules #15523 Baszki itt senki nem dolgozik? :D -
Berserker8814 #15522 Eltüntek* -
vzajcev #15521