Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"
És ha meg már még is, akkor legalább a Paradise-t vették volna alapnak!
"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"
Így ku***** nem lehet bétatesztelni. Úgy látom a FBT csoport csinál valódi béta tesztet, mi csak stressz tesztre vagyunk jók <#help>#help>
http://goo.gl/gd6Zi5
Egyébként ha valaki játszott PS2-ön a Burnout 3-mal, annak feltûnhet, hogy a fizika, a karrier térkép és még maguk a versenyek is nagyon hasonlóak. Igaz nincs benne "crash event". Persze azért jobb egy kicsit, egyértelmûen szebb a grafika, és már licencelt autók vannak.
Távol álljon tõlem, hogy megpróbáljalak lebeszélni róla, egy biztos, én nem venném meg, attól függetlenül, hogy kellemes csalódás volt az NFS széria hanyatlása miatt. Ha az utsót 2-2,5 re értékelem egy 10-es skálán, akkor ez már majdnem egy 5-öst érdemel. Nálam olyan ~4,5...
Bár, az irányíthatatlansága miatt a TDU2 sem több pillanatnyilag egy 6-osnál.
Apropó.
Gyenge az angol tudásom. Volna itt valaki, aki segítene lefordítani egy általam írt hozzászólást angolra, hogy be tudjam írni a community-be?
http://www.freetvmaci.info/
Apropó. Jól hallottam hogy elérhetõ már a Ford Gt 350 a betában ?
TEST DRIVE UNLIMITED 2 BETA STRESS TEST
PROGRAM CLOSED
The Test Drive Unlimited 2 Beta Stress Test is now closed.
Alatta meg csak D2D link van, semmi más
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Ha 1 linket adnál, megköszönném, de én nem találtam sehol!
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
All hail the double x!
Bétakulcsot már az eleje óta nem kaptam, de ma küldtek valami gardenes játékról reklámot! Na menjenek a ... <#rinya>#rinya>
All hail the double x!
Nemtom, nálam ez az enefes sztájl nemjön be, egy ferkán meg fõleg...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
TDU,ETS2 Nick: holecsko
"egy szép ferrari összerondítva V2.0"

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

#9463 <#nevetes1>#nevetes1><#vigyor3>#vigyor3>
Mit ki lehet hozni ebbõl a pár kis kockából<#vigyor3>#vigyor3>
(ezeket amúgy látja mindenki?)

Látványilag kellemes, irányítás nem is annyira szörnyû, (míg el nem kezd befordulni MAGÁTÓL a kanyarokba) ellenben ritka unalmas. A játékidõhöz képest NAGYON SOK az üresjárat, 3 perc verseny, és ugyan annyi infó képernyõ, meg átvezetõ, ha nem több. Kb 1 órát tologattam eddig, még kicsit próbálgatom, de hamar delete lesz belõle, nálam is. (Kanyarokban a csikorgás, valami borzasztó)
Szóval, összképre annyira nem rossz, mint vártam, de nem váltja meg a világot.
Viszont. Újra kellett húzni a gépem, és valahol eltûnt a letöltési linkje a játéknak. Tdu2 oldal nem enged be, jelszó-emlékeztetõ nem mûködik. Mentéseim megvannak, így gondolom, belépésnél nem lenne gondom. Valaki küldene egy közvetlen linket a letöltéshez?
http://www.freetvmaci.info/
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Szerintem mire kijön a Tdu2 addigra ez az NFS rész már nem lesz sehol, úgyhogy a gatyát az nfs miatt nem kell túlságosan felkötni.
Szvsz TDU-éknak fel kell kötni a gatyát mert jelenleg egy NFS is übereli a Bétát.Ugye az NFS szebb és nincs is akkora gépigénye mint a TDU-nak,lehet hogy kevesebb dolgot kell töltenie a gépnek útközben de akkor se egy elhanyagolható tényezõ.
Nem flamekeltés volt az iromány célja csak tények közlése.
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

A második rész körítése az elsõ rész fizikájával fasza lenne.
http://goo.gl/gd6Zi5
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb