Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gduck
Állandóan tudnak, kivéve amikor mi is azt látjuk hogy server offline (ilyen nagyon ritkán van, általában csak teszt után, sztem akkor is azért hogy egyértelmû legyen: eddig tartott <#szomoru1> )

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

marcihusi
Mennyi idõt tesztelhet vajon naponta az FBT csoport?

"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"

[HUN]FaTaL
Bullshit, a legutolsó updatet ki sem tudtam próbálni még 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
De hát azt vették 😊

marcihusi
Igen jó játék félre ne értsd, de az NFS-bõl ne csináljunk már Burnout-ot!
És ha meg már még is, akkor legalább a Paradise-t vették volna alapnak!

"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"

gduck
Nem írták hogy lenne.

Így ku***** nem lehet bétatesztelni. Úgy látom a FBT csoport csinál valódi béta tesztet, mi csak stressz tesztre vagyunk jók <#help>

[HUN]FaTaL
Én a Burnout Paradiseal is jól szórakoztam, evvel is el leszek szerintem. 😊

marcihusi
Ha már mások is azt teszik, had védjem meg<#nevetes1>
Egyébként ha valaki játszott PS2-ön a Burnout 3-mal, annak feltûnhet, hogy a fizika, a karrier térkép és még maguk a versenyek is nagyon hasonlóak. Igaz nincs benne "crash event". Persze azért jobb egy kicsit, egyértelmûen szebb a grafika, és már licencelt autók vannak.

[HUN]FaTaL
Lesz ma teszt?

gduck
Sztem nagyon jó az új NFS, de a TDU2 azért más stílus. Felesleges a kettõt összehasonlítani <#wave>

Dante73
Én olyan 2 órát nyomattam, nekem ritka unalmasnak tûnt. Semmi kihívás benne, csak annyi, hogy kissé "gumis" az irányítás, azonkívül teljesen kikapcsolt segítséggel sem teljesen Te irányítasz. Bele-bele nyúlkál a gép. A Catch-up rendszer borzalmas, sebességérzet nulla, stb.
Távol álljon tõlem, hogy megpróbáljalak lebeszélni róla, egy biztos, én nem venném meg, attól függetlenül, hogy kellemes csalódás volt az NFS széria hanyatlása miatt. Ha az utsót 2-2,5 re értékelem egy 10-es skálán, akkor ez már majdnem egy 5-öst érdemel. Nálam olyan ~4,5...
Bár, az irányíthatatlansága miatt a TDU2 sem több pillanatnyilag egy 6-osnál.

Apropó.
Gyenge az angol tudásom. Volna itt valaki, aki segítene lefordítani egy általam írt hozzászólást angolra, hogy be tudjam írni a community-be?

http://www.freetvmaci.info/

Videók, hírek alapján nekem tetszett, még le se töltöttem a warez verziót, de nem is fogom mert Hétfõn hozza majd a GLS. 😊 Ha meg szar, akkor így jártam, visszamenõleg amúgy is megfogok venni minden NFS részt attól függetlenül hogy szar vagy jó volt.

Apropó. Jól hallottam hogy elérhetõ már a Ford Gt 350 a betában ?

tobias88
rámegyek, hogy get, de ezt írja:

TEST DRIVE UNLIMITED 2 BETA STRESS TEST
PROGRAM CLOSED

The Test Drive Unlimited 2 Beta Stress Test is now closed.

Alatta meg csak D2D link van, semmi más
Lehet hogy nincsen valami fényes helyzete, és nem egy arcade game-re fogja költeni azt a 10 ezer forintot, hanem ruhára, ennivalóra, bármi mást fizetni... (:

3év mire félre teszel 10k-t? Azse rossz 😄 Am a fileplanet-es kulcs is jó, ha olvasod a tápigot láthatnád hogy minden teszten felmegy mindenki, csak kiírják hogy ez nem stress teszt ez csak sima bétásoknak van, de mégse mert fellehet menni.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Énse kaptam, pedig az elsõ között regisztráltam a betára. Van fileplanetes ami semmit sem ér. Pedig jólenne minnél többet játszani a játékkal, mert megvenni max 3 év múlva birom majd csak.

tobias88
"Te idióta retardált 😄 Am van még kulcs bõven... Filefront stb...."

Ha 1 linket adnál, megköszönném, de én nem találtam sehol!
LeWyTy
Pedig valamiért a földön maradnak az autók<#zavart1>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Fehercsoki
Ami nincs az nem lehet szar.

drot
Ez még szarnak se nevezhetõ. <#idiota>

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

kifli
szar a fizika.
Te idióta retardált 😄 Am van még kulcs bõven... Filefront stb....

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

pxxl
2 kulcsból kaptam egyet 😊 thx Gibor v. SkynNy v. hogyishívnak te pötch 😄

All hail the double x!

tobias88
de gondolom te kulcsot is <#duhos2>
pxxl
The UnderGarden 😄 én is kaptam (meg mindenki más)

All hail the double x!

tobias88
Ez a mocsok Atari...
Bétakulcsot már az eleje óta nem kaptam, de ma küldtek valami gardenes játékról reklámot! Na menjenek a ... <#rinya>
pxxl
vagy MAX az oldalán maradjon, de a közepe elég kiábrándító 😞 egy ferka alapból jól néz ki (általában) nem szabad elcsúfítani ilyenekkel.

All hail the double x!

MikX
Hátt alakul, csak szedd le a fehér és fekete részeket, majd középrõl a zászlót, és jó is lesz! 😄
Nemtom, nálam ez az enefes sztájl nemjön be, egy ferkán meg fõleg...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

marcihusi
Én egy CL63 Black Edition- t nyertem, amit a used car handler-nél vehetek át<#idiota>, mert sokszor leléptem a rendõri üldözéseknél!

holecsko10
Pont ezt a Spyker-t nyertem meg poker-el mert VIP tag lettem. Csak mivel Beta sajna nem kaptam meg. Majd a véglegesben.

TDU,ETS2 Nick: holecsko

LeWyTy
így azért kicsit pofásabb.
"egy szép ferrari összerondítva V2.0"

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Spyker <#worship>

pxxl
de de megjelent, egy szép ferrari összerondítva <#vigyor1>

All hail the double x!

LeWyTy
Nem jelent meg a kép?

marcihusi
Igen, ezt látja mindenki!

#9463 <#nevetes1><#vigyor3>

pxxl
"Alkotott valaki valami hasonló szépet?"

hol a szép rész? 😄

All hail the double x!

LeWyTy
Kipróbáltam már így utólag ezt a festegetést.
Mit ki lehet hozni ebbõl a pár kis kockából<#vigyor3>
(ezeket amúgy látja mindenki?)

Dante73
Nem is annyira rossz.
Látványilag kellemes, irányítás nem is annyira szörnyû, (míg el nem kezd befordulni MAGÁTÓL a kanyarokba) ellenben ritka unalmas. A játékidõhöz képest NAGYON SOK az üresjárat, 3 perc verseny, és ugyan annyi infó képernyõ, meg átvezetõ, ha nem több. Kb 1 órát tologattam eddig, még kicsit próbálgatom, de hamar delete lesz belõle, nálam is. (Kanyarokban a csikorgás, valami borzasztó)
Szóval, összképre annyira nem rossz, mint vártam, de nem váltja meg a világot.

Viszont. Újra kellett húzni a gépem, és valahol eltûnt a letöltési linkje a játéknak. Tdu2 oldal nem enged be, jelszó-emlékeztetõ nem mûködik. Mentéseim megvannak, így gondolom, belépésnél nem lenne gondom. Valaki küldene egy közvetlen linket a letöltéshez?

http://www.freetvmaci.info/

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

marcihusi
Szerintem meg egy kalap *.*! A tdu még béta állapotában is jobban tatszik. Az igazság az hogy a Hot Pursuit 2 simán veri az új részt. A látványvilág, az meg nagyon megy az EA-nek, akármelyik új részt megnézheted, mindegyik elég jól néz ki még viszonylag gyengébb gépeken is. Én 1 óra után számûztem a géprõl. Az meg hogy nincs manuál váltó, hát...

Szerintem mire kijön a Tdu2 addigra ez az NFS rész már nem lesz sehol, úgyhogy a gatyát az nfs miatt nem kell túlságosan felkötni.

pxxl
egyet értek, de ez még csak béta 😊 várjuk meg a végét.

All hail the double x!

SeanJRRussel
Nah kipróbáltam én is a Hot Pursuitet és azt kell hogy mondjam sokkal élvezetesebb mint a TDU2 Beta!Az irányítás az más tészta ugye mert másra törekszik a két fejlesztõ brigád de jelen esetben az nfs árkádos repesztõs fizikája is sokkal jobb mint a TDU nem is tudom hogy minek nevezzem irányítása.Az új NFS szebb grafikailag és televan olyan hellyel amitõl az állam esett le és gyönyörû tájakon bolyongsz és azt vettem észre hogy élvezem a játékot.A kocsik nagyon szépek és a hangok is elég realisztikusak.

Szvsz TDU-éknak fel kell kötni a gatyát mert jelenleg egy NFS is übereli a Bétát.Ugye az NFS szebb és nincs is akkora gépigénye mint a TDU-nak,lehet hogy kevesebb dolgot kell töltenie a gépnek útközben de akkor se egy elhanyagolható tényezõ.

Nem flamekeltés volt az iromány célja csak tények közlése.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

pxxl
kthxbye

All hail the double x!

kifli
ez sem volt eddig nem? Meg a community center sem
marcihusi
A további reklamációkat itt lehet leadni<#idiota>

[HUN]FaTaL
Az a baj az elsõ résszel, hogy már unalmas Oahu, nincs semmi közösségi rész és mindenkinek szarrá van moddolva már a játék.

A második rész körítése az elsõ rész fizikájával fasza lenne.

SeanJRRussel
<#eljen> Én is így gondolom.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

LeWyTy
köszönjük. viszlát<#wave>

BoneDragon
Még mindig ezt a szart akarjátok tesztelni? Felejtsétek el és inkább játszatok az elsõ résszel. Ez egy rakás kaki!

pxxl
<#eljen>

mellesleg inkább az nfs fizikája mint az ami most van :/

All hail the double x!