Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Érdemes.

Optimalizáción finomítottak valamit? Az elsõ béták nálam még minimumon is élvezhetetlenek voltak. 😄 Érdemes újra feltennem meg egyebek?

Manuális váltó is ok billel !! Szekvenciálisra raktam ahogy idáig, idáig is tudtam elõre váltani, de vissza nem. Mostmár tudok vissza váltani. <#eljen>

na megvolt a mai adag halálfélelem is 😄

kényelmesen ültél ? <#idiota>

van vmi olyasmi a beállítások közt hogy sebesség függõ irányítás, azzal lehet játszadozni, kormánnyal illik nullára venni 😄

Én a TDU 2 -t egy új billel ajándékozom majd meg, max vmi nagyon olcsó kormány de elvagyok én a billel. Itt majd hetente jönnek a patchek, hetente javul majd a játék, nem lesz rossz és még van egy hónap a megjelenésig. Jobb még az 1 nem vitatom, de ha ide bekerül a HC mód, még finomítanak az irányításon, a verdák viselkedésén ez biztos játék lesz még 2 évig. Azt majd jönnek az új szigetek, új játékmódok, dlc hegyek, ááá már most kész vagyok. 😄

Fehercsoki
Akkor nem csak képzelõdtem,tényleg javítottak rajta😊 Szerintem is teljesen élvezhetõ,bár még pár dolog idegesít,pl. hardcore módban ha gyorsan megyek nem fordulnak annyira a kerekek mint amennyire én akarom,tehát csak éppen addig amíg biztonságos,azaz nem pördülne ki tõle az autó.(bár ezt lehet kormány megoldaná,billentyûzettel tolom)

[HUN]FaTaL
Ha betudnám lõni a kormányt teljesen jó lenne, bár az elsõ rész még így is jobb, de annyi baj legyen, élvezhetõ ez.

Egyedül azt hiányolom, hogy belsõ nézetben még mindig nem hallani / látni, hogyan is áll az index 😞

http://goo.gl/gd6Zi5

ÁÁÁÁ GYEREKEK !!!

nem tudom micsináltak itt a fiúk amíg nem volt béta, egyelöre Ford Gt -vel vagyok, és teljesen élvezhetõ a játék. már faszán irányítható belsõ nézetbõl is, itt már csak finomítani kell. jó lesz ez <#eljen>

ha lohitech, akkor profilerben katt a pedállra és adjál neki 5%holtjátékot :-)

Fehercsoki
Azért vegyétek figyelembe,hogy ez a 028as,a legújabb pedig a 029es verzió.

[HUN]FaTaL
Senki force exel?

És azt lehet valahogy orvosolni ha igen hogy?
akad a fékpedálod, ez volt nekem is :-/

Hali!

Nekem olyan jellegû problémám, hogy nem mindig indul el a kocsi, meg 168 km/h környékén elkezd lassulni és megáll. Sokadjára újra állítva se jó <#szomoru1> Remélem ez már véglegesben kilesz javítva.
kucsi08
sziasztok!

most mûködik a béta teszt?? mert nekem azt írja ki hogy, server update van és nem engedi

Gigabyte EP43C-DS3, Intel Core 2 Duo 2800\\1066 RAM DDR2 4096MB 800Mhz, Ati HD4670 1Gb, Windows Vista Ultimate

szenvedtem vele egy jódarabig mire végre sikerült egy olyan képet csinálnom ahol látszik a sárga spyker 😄

[HUN]FaTaL
Játszik valaki formula force exel? Nem lenne ez olyan rossz de képtelen vagyok belõni rendesen, az alapbeállítás meg egy rakás szar.

Tufa
telepítésnél custom setup és változtathatod.

gduck
Tipikus hiba, bármelyik játékból lehet ilyen képet készíteni <#dumcsi>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

szabii98
😄D

I met God. She's black

<#eplus2><#eljen>

európai kereskedést talált már valaki ? o.0
egy csomó kereskedést találtam meg tuning boltokat, de európait még nem 😮

hmm <#fejvakaras>

[HUN]FaTaL
Pipáld be a custom installt telepítéskor.

Nem törtet szedek. Akkor zsír <#hamm> Csak kár, hogy szutyok netem van és 4 óra alatt jön le <#duma>

LeWyTy
Ha nem tört szutykoz szedsz le és van kódod akkor upgradelni fogja.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Srácok, én most szedem le elõször a bétát. A kérdésem az, hogy a 021-eset szedni, és hogy ez jó-e és majd updatelni fogja? vagy valahonnan le kell szedni a legújabbat?

nem lehet bemenni, még a kirakathoz is alig lehet eljutni :-/

szabii98
Nem is tudtad?Jujj....

I met God. She's black

LeWyTy
haha<#nevetes1>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

wollnerd
ÁÁÁÁÁHHH!!!!!
A traktor a Lambo! Uff!
<#lama>

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Muttley
az ajtó egészségesebb... 😉

Just do it :)

LeWyTy
És szerinted hogy ugrik be a kirakatba?

Muttley
üveg nélkül egy fotó?
na? 😊

LeWyTy
üvegen keresztül <#idiota>

Muttley

A léééééényeg.
DE figyelj máááá, mééé néznek úgy ki, mint a szellemek?
A PrintScreen billentyû beStohl-ozott? 😉

LeWyTy
<#eljen><#taps>

<#eplus2><#eljen>

LeWyTy
És akkor nem is hasonlíthat?
De mind1 ne ilyen apróságon vitatkozzunk<#idiota>

mivel nem kapták meg a licenszt rá... <#wow3>

LeWyTy
Ez épen csak hasonlít<#gonosz3>

LeWyTy
Ahhhh most nézem hogy az elején rá kellett volna nyomni a custom gombra<#falbav>

wollnerd
ÓÓÓ! mi a teljes neve? milyen modell az?

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

kinyithatna már a bolt.. 😄

LeWyTy
<#worship>

Fehercsoki
Futtatás->Regedit,ott HKEY_LOCAL_MACHINE->SOFTWARE->Microsoft->Windows->CurrentVersion és ott ProgramFilesDir részt átírod C:\Program Filesról D:\Program Filesra.

Fehercsoki
Melyik részét nem érted?😮

LeWyTy
<#wilting>