Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kényelmesen ültél ? <#idiota>#idiota>

Egyedül azt hiányolom, hogy belsõ nézetben még mindig nem hallani / látni, hogyan is áll az index 😞
http://goo.gl/gd6Zi5
nem tudom micsináltak itt a fiúk amíg nem volt béta, egyelöre Ford Gt -vel vagyok, és teljesen élvezhetõ a játék. már faszán irányítható belsõ nézetbõl is, itt már csak finomítani kell. jó lesz ez <#eljen>#eljen>
Nekem olyan jellegû problémám, hogy nem mindig indul el a kocsi, meg 168 km/h környékén elkezd lassulni és megáll. Sokadjára újra állítva se jó <#szomoru1>#szomoru1> Remélem ez már véglegesben kilesz javítva.
most mûködik a béta teszt?? mert nekem azt írja ki hogy, server update van és nem engedi
Gigabyte EP43C-DS3, Intel Core 2 Duo 2800\\1066 RAM DDR2 4096MB 800Mhz, Ati HD4670 1Gb, Windows Vista Ultimate
http://goo.gl/gd6Zi5
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

egy csomó kereskedést találtam meg tuning boltokat, de európait még nem 😮

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
A traktor a Lambo! Uff!
<#lama>#lama>
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
A léééééényeg.
DE figyelj máááá, mééé néznek úgy ki, mint a szellemek?
A PrintScreen billentyû beStohl-ozott? 😉
Just do it :)

De mind1 ne ilyen apróságon vitatkozzunk<#idiota>#idiota>

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2