Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
#10501: Amit a térképen látsz azok mûködnek, azon kívül semmi más (rocsautó keresés se!)
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
(bár a valóságban 10califot minimum láttam és halottam elég közelrõl, de ilyet egyik se csinált, de a játékban nagyon jó így 😊
2) grafika sokkal szebb, ez után a TDU nagyon "fapadosnak" hat 😉
3) a bukkanó nem dobja meg annyira a verdákat, bár mondjuk itt nincs is olyan csökkentett gravitációjú HC mód.
4) feljavított Oahu, +sziget (Ibiza). Teljesen más játémódok (itt szupersztár leszel <#idiota>#idiota> ) Napszakválás, idõjárás. stb.
-Ejnye nem szép dolog lógni a suliból!
-DE MA JELENT MEG A TDU2 !!!!4444
-Ja...akkor oké xD
I met God. She's black
Ezt terjesztem.
Nagyon díjazom az Imprezát, az R35-öt, a HF Integrale-t, az Alfa 8C Competizione-t
éééés csak reménykedem egy 22B & F40 combo-ban 😄
Just do it :)
Viszont van egy bosszantó hiba, ami az egyben nem volt benne. Még pedig az, hogy, ha autót cserélek, akkor a beállításokban át kell állítanom az irányítást, mert nehogy már a Californiát botváltóval váltsam. Az egyben felismerte, hogy pillangó-, vagy a botváltós autót hoztam ki a garázsból. Vagy én néztem el valamit?<#idiota>#idiota>
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB
Én valszeg onnan rendelem aztán suliból hazafele elhozom 😄
I met God. She's black
tegnap LeWyTy-vel órákig elvoltunk hogy kb a sziget 10%át bejártuk, felfedeztük hogy hol mien "easter egg"-ek vannak, van bõven 😄
2) passz, elég gyenge gépem van, minimum grafikán játszok (bár a min és a max között tulajdonképpen csak a látóhatár a különbség), de már úgy is szebb mint az egy maxon..
3) itt nem szögletes az út, max ahol az utak találkoznak ott van egy kis dombocska, de az nem vészes szerintem 😊
4) + rengeteg új játékmód, sokkal jobban kidolgozott online játékrendszer
- félek hogy a DLC-k megint nem lesznek PC-re.. vagy csak 1év múlva 😞
++++ van Subaruuuu <#zavart1>#zavart1>
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
Egyébként, szintén zenész
4 dolog, aki mélyebben elmerült az elõzõ bétában és a legfrissebben:
1) OFF mode-ban (ha van olyan) hozza-e legalább a TDU1 autóinak színvonalát fizikában ÉS kezelésben?
2) a grafika full-HD-ban hozza-e szintén legalább a TDU1 színvonalát?
3) az utak szögletességén (autó sokat ugratott, repült kis sebességnél) változtattak-e?
4) miben nyújt összességében többet (vagy kevesebbet) a TDU1-nél?
Just do it :)
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
Hallod pixxel bácsi ?! Nem csinálsz közvéleménykutatást egy olyan avardal kapcsolatban, hogy: "TDU1 & TDU2 User" ? Lassan jön a megjelenés idõpontja, szaporodnak(?) az elõrendelések, csak úgy eszembe jutott. <#smile>#smile>
Lesz mit hozzápakolni DLCben 😄
http://goo.gl/gd6Zi5
Minden csúszkát maxra toltam a vibrálást kivéve, azt teljesen lehúztam. FFB off, és már nem vesz hírtelen kanyarokat a verda, a kanyarodás nyugis, egész jó.
Ha nem lesz ezek közül valamelyik a késöbbiekben, én szarrá sírom majd a fõfórumot, talán meglátják fentrõl és lecsepegtetik õket. 😄
http://goo.gl/gd6Zi5
NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?