Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Roger6
Ültetve? Felfüggesztés? Rugók? Ugye azt is cserélted...

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Opel Vectra "A" ('91-es), 2000-es, 8 szelepes, benzines, sedan<#szeret><#szeret>

Notebook, Intel Core2Quad [email protected] 4GB RAM (1066MHz) GT240M 1GB

<#fejvakaras><#boxer><#beka3>
Nekem teccik és kész. Nem vagyok az a trend-követõ. Egyszer megteccett az említett "F&F stílus", és elhatároztam hogy olyan lesz. Ha addigra lesz egy olyan stílus, hogy "minden maradjon gyári" vagy "szélesítsd ki a francba" vagy bármi, nekem akkor is ez jön be, és ezt követem (persze a teljesen ilyen vagy olyan stílus sose jó, úgyhogy ha lesz rá módom ($) akkor egyéb stílusjegyeket is bele akarok ötvözni)
De az tuti hogy nem cserélem le a szekeret<#szeret><#szeret>

Roger6
Pixxel... én nem szólok semmit. Kiadványszerkesztõként néha fejbe akarom lõni magam, olyan munkákat kérnek tõlem, és SEMMI ízléssel nem rendelkeznek az emberek. Egyszerûen elhányom néha magam a saját munkáimtól, mert aki fizet az dumál ugyebár, és meg sem akarják hallgatni az ötleteimet. A tavalyi évben összesen 5 db prospektus és egy névjegykártya került be a referenciamunkáim közé, pedig hetente jóval többet csinálok. Elkurvult ez a világ is, nincs igény semmire. Ha pl. ablakot akarok cseréltetni, nem én fogom kiszedni a régi a helyérõl, és az újat be, mert szakemberekre bízom. Vajon miért nem bíznak az emberek a grafikus szakemberekben? Ja, mert így királynak érezhetik magukat , hogy beleszólnak a munkádba. Vagyis nem beleszólnak, irányítanak, mint egy robot a sok híg-fos grafika felé...<#szomoru1><#wow3><#kuss>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

AlieN911
Milyen kocsi is ez? Csak hogy el tudjuk képzelni 😊
Motorgenerál nekem már volt, tavasszal lesz a kasztnizás+fényezés xDD

A bétában az indexek mûködtek, belsõ nézetben is lehetett látni, hallani?

Honda - The Power of Dreams

pxxl
tökmind1, mert egyik színt sem használhatod, csak parkolóban, leállított motornál lehet bekapcsolni a neont, ami mellesleg sztem az egyik legocsmányabb dolog a világon. mert az h leülteted, felni, szolíd lökõsök, meg egy kipuff az ok, de ez amit modasz ez már a streettunying vonal...de hála istennek ez már lecsengõben van, elmúlt végre a F&F, meg az NFS láz.

All hail the double x!

meg kell nézni, jól mutat
kéket nem akartam, mert anno arra nagyon haraptak a zsaruk.
Most már a pirosra is, de azt még elviselik.
Ja, meg fehér számlapok piros megvilágítással, piros lábtérneonok.

Sztem az én verdámon nem mutatna jól a narancssárga (de majd megnézem Photoshoppal)
Vagy teljesen fekete lesz, vagy elöl fehér, hátul citromsárga, ferdén elválasztva +szürke matricázás (régen ilyen volt az Opel Motorsport gyári színe)
De persze ez csak a komplett kasztni felújítása után kerül rá, úgyhogy van idõm dilemmázni.
Meg a motorját is fel kéne újítani.

pxxl
hogy lehet egy lila autó alá piros neont rakni <#falbav> <#rinya>

All hail the double x!

AlieN911
Képet xDD

Mondjuk igaz nem Subarum van, de JAPÁN xD

pedig az ütõs <#vigyor>

van probléma? nekem teccik az olyan.
Mondjuk nekem a verdám (az igazi) lila, fekete küszöbbel, piros neonokkal, alufelnivel, 6cm-t ültetve, mocskos hangos, de mély és "durrogó" hangú sportdobbal.
Meg volt rajta DTM szárny, csak cseszegettek miatta a zsaruk és inkább leszedtem,

AlieN911
Yeee, én is ilyenre akarom fényezni a kocsimat xDD (ill ez a legesélyesebb, de még nem 100%)

"- narancssárga fényezés
- fekete felnik"

viszont a neon, az NC xDD

ja, csak kérdezem:
ugyebár tudjuk a game rendszerigényét,
ezen vajon elfut:
-CPU: Core2Quad 2,0GHz (L2: 6M😎 (Core2Duo 2,2GHz-t írnak)
-RAM: 4GB (1066MHz) (még 4-et hozzá akarok csapni)
-VGA: nVidia GT240M 1GB VRAM
-Win7 HomePremium 64bit

a kérdés lényege, hogy kihasználja-e rendesen a 4 magos procit a game? (elvileg igen, én azt olvastam)

pxxl
- DTM aluszárny
- zöld alvázneon <#wilting>

inkább no comment

All hail the double x!

de azt nem biztos hogy a többi online játékos is úgy fogja látni, hanem majd az eredeti matricát látják
nem?

gduck
Matricázni lehet! Egyedi matrica meg úgy ha belenyúlsz a fájlokba...

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

így a klánok pl viselhetnék a klán nevét az ablakon

A kék az valóban fain, nem hiába az a WRX alap gyári színe, csak ebbõl adódóan kicsit szokványos.
A legdurvább WRX színösszeállítás (mondjuk más autón is jól mutat):
- narancssárga fényezés
- fekete felnik
- fekete DTM aluszárny
- feketére fóliázott ablakok
- fekete matricázás
- zöld alvázneon

Na ez odab.sz!
Remélem a TDU 2-ben éppen ezért lesz valami optikázási lehetõség is, nem csak 1es 2es 3as szintû tuning <#vigyor>
Meg persze nem ártana ha lehetne egyedi feliratokat tenni a verdára (adott mintákkal egyedi szöveg pl az ablakra...), bár ez szerintem csak egy utópisztikus vágy, habár nem lenne nehéz egy 2011-es színvonalú játékba belerakni <#falbav>

pxxl
fehér a király <#nyes>

All hail the double x!

a kék és a fekete unalmas, pirossal ritkán találkozni, pedig sztem nagyon jól néz ki 😄

Muttley
Mééé? 😊

Just do it :)

gduck
Nagyon szép, hiába koptattam a számat, csak nem érdekelte a fejlesztõket! <#falbav> Ugyanis a lobbyban az ellenfelek kilométer órája mindig 0-t mutat! Nem lenne pedig nagy munka azt a pár bájtot is átküldeni a többieknek...

Gran Turismo 1 óta minden játékban piros Imprezám van..

Nekünk is piros Imprezánk volt a Project Torque online játékban párommal. Minkettõnké tök egyforma... hehe, nekünk teccett, és nem utolsó sorban a játékostársak is megzavaroddtak mint Vasorrú Bába a mágnesviharban <#beka3>

pxxl
tökmind1, hogy ban vagy nem ban, ezzel nem lehet büntetni itt, mert 1 perc egy új reget csinálni, szval tökmind1. 😊

All hail the double x!

Muttley
Jujjj, mik derülnek itt ki 😉
1) Pixxel, én nem állnék le egy - ilyennel- 😉
2) Usamen, ha mááá nem jársz edzésre, akkor illik leállni a Naposim-Efedrin-Stromba koktéllal
3) egy témabarát duma fórum azééé van, hogy adott témában hideget-meleget kitárgyaljunk a - MEGFELELÕ - stílusban
4) csak úgy poénból kéne egy közv. kutatás: ki van mellette - ellene, hogy Bûnözõ-királyunk végérvényes topic-BAN-t kapjon - tökmind1, h csoda történt, vagy tombolán nyerte a TDU1 hg szerepét
5) pirosba csúf az Imp - #10743 😄 😉

Just do it :)

LeWyTy
<#worship><#eljen>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

gyerekek, bárki bármit mond, szar a fizika stb stb én már nagyon várom.
Mellesleg mivel fizetek ért (ahogy már korábban leírtam) nagyobb lesz az értéke is, és tutira jól elleszek vele.
Amúgy i w i w -en csináltam egy TDU 2 klubot, ha gondoljátok keressetek rá és csatlakozzatok. Mellesleg valaki elárulhatná, hogyan kell a klubba képet feltölteni.<#falbav>

v046 o.0

pxxl
el vagy tévedve! engem nem zavar, ha itt vitáztok, ha zavarna, nem 11k hsz lenne, hanem kb 5.000. nincs bajom egyik féllel sem. nem érdekel, az sem, hogy kifli hetenbe benyomja, hogy szar a fizika, már rég kirakhattam volna, de poénként veszem fel, mert ismerem annyira, hogy ezt nem a flémelés miatt írja. ellenben veled, és pár emberrel, aki erre ugrik, és reagál, vitázik. igazából ez sem nagy baj, de az igen, ahogy te beszélsz itt, (pl 10738, 41 meg amiket nemrég töröltem). veled az a legnagyobb baj, amit be is ismertél, hogy nem bírod ha nem tied az uccsó szó, és nem neked van igazad, ezért te akár ilyen stílust is felveszel, holott értelmes ember vagy, és nincs bajom veled, mint emberrel, fórumozó társsal. Emlékezz csak a tdu-s topikra, ahol mindenki neked ugrott, mert anyáztad szó szerint a HC-t, és h mekkora faszság stb. most meg isteníted a HC-t. lol nem? én próbálok pártatlan maradni pont emiatt, hogy ne tekintsetek jobb vagy bal oldalinak, mindenkinek vannak off hsz-ei, flémelései stb. de ezt a stílust ne. szval jah.

a 2014 brazil topigra meg van 5let, csak idõm nincs most, mert 2 könyvem van amibe képeket kell helyre rakni, plusz van még 1 topik amire felkértek 😄 átkozott hírnév <#idiota>

All hail the double x!

Meg a jó q..a a..ét.

Firerock
rossz kezdeményezés...
ez mutatja a játék presztízsét,illetve a Usamen Power barátunk gyerekes viselkedését....

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

GerY5
Indítványoznám, hogy neveztessük át a topic-ot "Test Drive Unlimited 2 Beta"-ra, és a megjelenés napján nyissunk egy zsír újat a mostani név alatt.
Elég komolytalan, hogy lassan már 11k hsz. van, és a játékig még mindig van 1 hónap...

http://www.dock4phone.com - http://gyar.eu/2A-dock4phone \"Az autónak is két tengelye van, mégsem függvény\"

Tudtam én hogy valami van a séródban, és nem tartozol közéjük. Több mint 10k hsz aminek minimum a fele off és nyavajgás, erre még a tisztelt HG is a majmok picsáját nyalja. Ilyen emberek elött mint te meghajolok, de háth mindig azok vannak a legnagyobb dilemmában akik kívülrõl látják a dolgokat. Teljesen jól írtad, respect. <#eljen>

Mondjuk ha megszeretném venni megtudnám 😊 De én inkább kivárom, engem nem gyõzött meg a béta, ezért látnom kell a véglegest.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

bertino
ez sztar 😊

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

kifli
szar a fizika
gduck
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Jah még összzefoglalva a mélyen tiszteltek hozzászólásait idõrendi sorrendben fél év alatt:

- szar
- szar
- nincs fizika
- nincs fizika
- szar
(megjelenés elõtt 1 hónappal)
- már nem annyira szar
- nincs pénz
- már nem annyira szar
- nincs pénz évekig
- nincs pénz

<#banplz>

gduck
Nem Õ a gáz, hanem azok akik itt fossák a szót a topiban fél éve, utánna meg benyögik hogy nincs 9 rongyuk arra hogy megvegyék! <#banplz>

Azzal a hozzászólással 100%-ig egyetértek, mintha én mondtam volna <#worship>

Nah, annál elõbb tölthetem lefele =) (kipróbálás gyanánt, kamu gamet nem veszek, csak ha megfelel)

Ztech
valószínû hogy még 11. e elõtt megkapják és 11. én már hozz a futár legalábbis általában így zajlik a dolog
nem veszek én magamra semmit, csak mondtam hogy ismerem a témát.
Relaxáljak? nehéz engem felidegesíteni (eddig csak 1-2 embernek sikerült, jelöltettem õket Nobel-díjra<#nevetes1>)
Nem akarok offolni, úgyhogy valaki tud olyasmirõl hogy ha én elõrendeltem, mert igen (ugyebár feb. 11 az péntek, amikor megjelenik nálunk) akkor pénteken hajnalban odaadják a GLS-es gyereknek és kihozza nekem a megjelenés napján, vagy várnom kell alsó hangon is hétfõig?

Roger6
<#hehe><#vigyor>

Jó ez a sok OFF!!!!!!
"nem kell feszesen kihúzva magad egy irányba menetelni, néha léphetünk azért jobbra-balra is egyet-egyet." Mint az alkeszok ? 😄D

Roger6
EZ ismerõs? Ha már off-nál tartunk ugye. Szólt rád valaki? Akkor neked miért kell? Kicsit lazábban is veheted ám a dolgokat, nem kell feszesen kihúzva magad egy irányba menetelni, néha léphetünk azért jobbra-balra is egyet-egyet. <#eljen> Ha meg nagyon eltévedünk pixxel-nek egy szavába kerül, és csend lesz.

Offoljatok csak fiúk ! <#taps><#worship>

AlieN911
Jah, válság van, az ipari parkban meg melóidõbe kb 3000 autó van xDDDD

Roger6
"Mindenki azt félti amije van." - nagyon jó, mondtam én az ellenkezõjét? Csak azt mondtam, hogy valószínû nem neked szólt a papíros dolog, úgyhogy ne vedd magadra, relaxálj kicsit, tudod. És tök jó, hogy összeszenvedted az árát annak az autódnak, szerinted rajtad kívül más nem tette ezt meg ? Ne higgyük már azt, hogy egy autó megvásárlása és fenntartása valami privilégiumnak számít! Mindenki sír, hogy válság van, meg szarul megy minden, mégis mindenki ugyanúgy autóval furikázik, mint elõtte, csak most hétvégén a boltba gyalog megy, ennyi a különbség. <#idiota><#nezze>