Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Notebook, Intel Core2Quad [email protected] 4GB RAM (1066MHz) GT240M 1GB
Nekem teccik és kész. Nem vagyok az a trend-követõ. Egyszer megteccett az említett "F&F stílus", és elhatároztam hogy olyan lesz. Ha addigra lesz egy olyan stílus, hogy "minden maradjon gyári" vagy "szélesítsd ki a francba" vagy bármi, nekem akkor is ez jön be, és ezt követem (persze a teljesen ilyen vagy olyan stílus sose jó, úgyhogy ha lesz rá módom ($) akkor egyéb stílusjegyeket is bele akarok ötvözni)
De az tuti hogy nem cserélem le a szekeret<#szeret>#szeret><#szeret>#szeret>
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Motorgenerál nekem már volt, tavasszal lesz a kasztnizás+fényezés xDD
A bétában az indexek mûködtek, belsõ nézetben is lehetett látni, hallani?
Honda - The Power of Dreams
All hail the double x!
kéket nem akartam, mert anno arra nagyon haraptak a zsaruk.
Most már a pirosra is, de azt még elviselik.
Ja, meg fehér számlapok piros megvilágítással, piros lábtérneonok.
Vagy teljesen fekete lesz, vagy elöl fehér, hátul citromsárga, ferdén elválasztva +szürke matricázás (régen ilyen volt az Opel Motorsport gyári színe)
De persze ez csak a komplett kasztni felújítása után kerül rá, úgyhogy van idõm dilemmázni.
Meg a motorját is fel kéne újítani.
All hail the double x!
Mondjuk nekem a verdám (az igazi) lila, fekete küszöbbel, piros neonokkal, alufelnivel, 6cm-t ültetve, mocskos hangos, de mély és "durrogó" hangú sportdobbal.
Meg volt rajta DTM szárny, csak cseszegettek miatta a zsaruk és inkább leszedtem,
"- narancssárga fényezés
- fekete felnik"
viszont a neon, az NC xDD
ugyebár tudjuk a game rendszerigényét,
ezen vajon elfut:
-CPU: Core2Quad 2,0GHz (L2: 6M😎 (Core2Duo 2,2GHz-t írnak)
-RAM: 4GB (1066MHz) (még 4-et hozzá akarok csapni)
-VGA: nVidia GT240M 1GB VRAM
-Win7 HomePremium 64bit
a kérdés lényege, hogy kihasználja-e rendesen a 4 magos procit a game? (elvileg igen, én azt olvastam)
nem?
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
A legdurvább WRX színösszeállítás (mondjuk más autón is jól mutat):
- narancssárga fényezés
- fekete felnik
- fekete DTM aluszárny
- feketére fóliázott ablakok
- fekete matricázás
- zöld alvázneon
Na ez odab.sz!
Remélem a TDU 2-ben éppen ezért lesz valami optikázási lehetõség is, nem csak 1es 2es 3as szintû tuning <#vigyor>#vigyor>
Meg persze nem ártana ha lehetne egyedi feliratokat tenni a verdára (adott mintákkal egyedi szöveg pl az ablakra...), bár ez szerintem csak egy utópisztikus vágy, habár nem lenne nehéz egy 2011-es színvonalú játékba belerakni <#falbav>#falbav>
All hail the double x!
1) Pixxel, én nem állnék le egy - ilyennel- 😉
2) Usamen, ha mááá nem jársz edzésre, akkor illik leállni a Naposim-Efedrin-Stromba koktéllal
3) egy témabarát duma fórum azééé van, hogy adott témában hideget-meleget kitárgyaljunk a - MEGFELELÕ - stílusban
4) csak úgy poénból kéne egy közv. kutatás: ki van mellette - ellene, hogy Bûnözõ-királyunk végérvényes topic-BAN-t kapjon - tökmind1, h csoda történt, vagy tombolán nyerte a TDU1 hg szerepét
5) pirosba csúf az Imp - #10743 😄 😉
Just do it :)
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Mellesleg mivel fizetek ért (ahogy már korábban leírtam) nagyobb lesz az értéke is, és tutira jól elleszek vele.
Amúgy i w i w -en csináltam egy TDU 2 klubot, ha gondoljátok keressetek rá és csatlakozzatok. Mellesleg valaki elárulhatná, hogyan kell a klubba képet feltölteni.<#falbav>#falbav>

a 2014 brazil topigra meg van 5let, csak idõm nincs most, mert 2 könyvem van amibe képeket kell helyre rakni, plusz van még 1 topik amire felkértek 😄 átkozott hírnév <#idiota>#idiota>
All hail the double x!
ez mutatja a játék presztízsét,illetve a Usamen Power barátunk gyerekes viselkedését....
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Elég komolytalan, hogy lassan már 11k hsz. van, és a játékig még mindig van 1 hónap...
http://www.dock4phone.com - http://gyar.eu/2A-dock4phone \"Az autónak is két tengelye van, mégsem függvény\"
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Jah még összzefoglalva a mélyen tiszteltek hozzászólásait idõrendi sorrendben fél év alatt:
- szar
- szar
- nincs fizika
- nincs fizika
- szar
(megjelenés elõtt 1 hónappal)
- már nem annyira szar
- nincs pénz
- már nem annyira szar
- nincs pénz évekig
- nincs pénz
<#banplz>#banplz>
Azzal a hozzászólással 100%-ig egyetértek, mintha én mondtam volna <#worship>#worship>
Relaxáljak? nehéz engem felidegesíteni (eddig csak 1-2 embernek sikerült, jelöltettem õket Nobel-díjra<#nevetes1>#nevetes1>)
Nem akarok offolni, úgyhogy valaki tud olyasmirõl hogy ha én elõrendeltem, mert igen (ugyebár feb. 11 az péntek, amikor megjelenik nálunk) akkor pénteken hajnalban odaadják a GLS-es gyereknek és kihozza nekem a megjelenés napján, vagy várnom kell alsó hangon is hétfõig?