Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gduck
Szerintem sem kellene öreg vs fiatal dolgot felhozni, de láthatod Te is hogy a #10813-as hozzászólás iszonyú nagy baromság. Végignyálaztam miatta 80 oldalt, de sajnos nem találtam meg az Ati által készített összehasonlító képeket. Személy szerint amikor a TDU2 után újra elindítottam az elsõ részt, majd sírva fakadtam, hogy mit istenítettem én annó ezen a grafikán. <#idiota> Pedig már megjelenéskor 8800GTX volt a gépben és évekig toltam FULL felbontáson.

Öszegezve, ez: "grafika kb visszafele fejlõdött..." MEGAGIGA <#lama>-ság, pedig el szoktam fogadni mások véleményét <#wave>

Nem baj, majd ha a 2. részben ellátogat Oahu szigetére, tátva marad a szája a csodálkozástól <#taps>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

pxxl
pont hogy emiatt (is) az öreg vs fiatal játékosok miatt folyt a vita hetekig tdu topikban, és pont hogy tevoltál az aki az öreg vs fiatal ellen volt, most meg felvetd itt. hát nem értem én ezt :/

de jó lenne ha itt nem kezdõdne el megint. 😄

All hail the double x!

gduck
Az általad írt hosszászólások általában a "Megölték Kenny-t. Szemetek!" kategóriába tartoznak. Értjük mi a viccet <#wave>

Roger6
Én szerintem abszolút nem gond, ha kicsit offolunk a topicban, persze azért ne a Markotaszentbödögei focicsapatról menjen a vita. Ha az összes hsz csak a játékról szólna, lenne itt vagy 2.000 hsz, és kész. De ennek ez a rendje, egy topic így mûködik. Miért ne lehetne pl. autókról beszélni itt (még ha a szóban forgó vas nem is lesz mondjuk a játékban)? Vagy bármirõl, ami releváns a játékkal kapcsolatban? Én pl. a 10.000 hsz-t nem tartom feleslegesnek. Bár olybá tûnhet, hogy nem is vagyok jelen a topicban, minden nap itt vagyok ugyanúgy, ahogy a TDU 1-esben.

"Akkor lenne szép és jó a topik ha ez a felesleg eltakarodna végre a jófrancba" - hátööö... Amit te feleslegesnek tartasz, azt lehet másik 50 ember nem, szóval ez nem lenne egy jó taktika.

Valamint azzal sem értek egyet, hogy azok maradjanak, akik Oahu útjait évekig járták. Miért? Mert mi vagyunk a nagy öregek, a többi meg fos-szemét-szar, és takarodjon? Nem elõfeltétel abszolút az elsõ rész birtoklása, számomra abszolút értelmezhetetlen ez a logikád. Hát attól még ugyanúgy oda lehet a második részért, ugyanúgy szeretheti az autókat, Ibizát, a sebességet, netán még többet is letehet az asztalra, mint bármelyikünk, akkor miért takarodna? Én mindig szerettem az újoncokat, azok felkavarják az állóvizet. <#hehe><#nezze>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

kifli
Én nem jártam évekig Oahu szigetét, akkor mennyek a picsába?

Amúgy nemtudom miért baj a 10k hsz, legalább nem az alvás megy. Meg mondjuk a béta adott is okot a sok hsz-re.

Ja ha meg már úgyis írok, akkor: szar a fizika
Az a nagy probléma hogy X ember csak ezért jár ide, offolni, vitázni, rinyálni etc. Az hagyján hogy az asztalra nem tett le egyik se hogy jobb legyen a játék, még a baromságot teljes nyugalommal ide is vésik abban a tudatban hogy megmondták az igazat, közbe a nagy semmit. Kicsit kitérek magamra is, a probléma azoknál az embereknél kezdõdik akik miatt összegyûlt 10k hsz feleslegesen, nem nálam. Szívesen felsorolnám a személyek nicknevét, de nem teszem mert õk pontosan tudják ha van egy kis önkritikájuk.

Akkor lenne szép és jó a topik ha ez a felesleg eltakarodna végre a jófrancba, és csak azok maradnának akik ténylegesen azért látogatják TDU fórumot mert szeretik ezt a játékot, évekig járták Oahu útjait, és várják a következõ részt amiért hajlandóak kis munkát is vállalni hogy jobb legyen.

#10813 -ban lévõ megnyílvánulás jellemzi azokat az embereket akikkel nekem hatalmas problémám van, és nem hiszem hogy jogtalanul.

[HUN]FaTaL
Na azért ez megalol volt 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

gduck
Néha le kell ám törölni a monitort is hogy lássál valamit a portól <#taps>

pxxl
LOL <#idiota>

All hail the double x!

Jó nagy hülyeséget írtál, ülj le 1 -es.

Firerock
grafika kb visszafele fejlõdött...

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

bertino
mondd, te a holdon elsz ?

csakmert itt a foldon mar ki tudja hany evtizede love orientaltsag van ezerrel, amiota van kifejlett IT, azota meg inkabb.

de ez biztos elkerulte az evek soran a figyelmed.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Egyébként mire van ennek a játéknak ekkora gépigénye? csak mert az elsõ részhez képest nem sok változást vettem észre a grafikában, ráadásul a fizika se valami nagy cucc.
Miért nem vallják már be, hogy a hadvergyártóknak lobbiznak?

Pixxel. kicserélnéd a fejlécem képét? erre. köszi

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Dj Tommy
Én is elõrendeltem a TDU2-t, már várom hogy veletek "gurulhassak".<#wink>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

fain lesz!

Notebook, Intel Core2Quad [email protected] 4GB RAM (1066MHz) GT240M 1GB

A Mennyben születtem, mégis a Pokolban vagyok, rossz kislány voltam, kidobtak az angyalok! http://www.demonicplayer.hu/

gyerekek, azért ez a 27 nap lassabban fog eltelni mint a "A megjelenésig hátra van: 54 nap" és a "A megjelenésig hátra van 27 nap" közötti idõ. <#rinya><#falbav><#szomoru1>

<#beka3><#ejnye1><#eljen>

😄DDD Kocka !

nekem pont azért van laptopom, hogy hurcolásszam ide-oda
Nem tudok megmaradni a seggemen 1-2 napnál tovább, mindig megyek ide-oda, de a PC game-ek nélkül se vagyok meg. Úgyhogy ha nem is fullon, de legalább tudok jáccani akárhol is vagyok.<#vigyor><#email><#email><#email><#email><#email>

Ztech
igen ez egyértelmû különben valószínû laptopod lenne😄 nekem suli miatt kell a mobilitás
LoL<#falbav><#fejvakaras><#nyes><#help><#idiota>

pxxl
de én nem akarom hurcolni 😄

All hail the double x!

Ztech
ehhh felvágós😄 viszont hurcolni ide-oda már problémásabb😄
Úgy látom csak javult az irányítás valamelyest, ha már vannak szép számban pozitív hozászolások ez ügyben.
Amúgy meg az én Ati X1800GTO kártyámon is fullon megy 1680x1050-ben!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Igaz csak olyan 3-5fps-el<#duhos2>

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

pxxl
ha már itt tartunk, 940BE, HD4870 - 1920x1080, full minden <#mf1>

All hail the double x!

Ztech
elfut majd ne aggódj én is laptopon tolom igaz picit erõsebb i5 430m, 4gb ram, meg ati 5650 1280*800ba közel fullon megy rendesen
Akkor nem aggódok, csak el fog futni. Pláne ha optimalizálták egy kicsit azóta.
Amúgy meg, tudom nem mai játék, de a Juiced 2 fullon megy, az Euro Truck, German Truck szintén fullon megy (pedig mint tudjuk az SCS játékok nem az optimalizáltságról híresek), Race Driver GRID fullon megy, GTA 4 fullon és min-en is ugyanúgy megy, NFS Hot Pursuit (2010) fullon megy, szóval remélem valahogy a TDU 2 is elfut... Meg ramot amúgyis akarok még dobni bele, max ha az nem, lejár a gari és beledobok erõsebb procit

Roger6
Erre mérget vehetsz. <#eljen>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

GerY5
Nem tehetek róla, verseny-astonokról lett mintázva... 😊
De te majd csinálsz szebbet, meg igényesebbet! 😉

http://www.dock4phone.com - http://gyar.eu/2A-dock4phone \"Az autónak is két tengelye van, mégsem függvény\"

[HUN]FaTaL
Hogy lehet egyáltalán bármilyen autó alá neont rakni, szerintem gusztustalan 😄

#10789: Szegény aston martinok 😞 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Roger6
Hát ez így iszonyú ronda.

GerY5

<#hehe>

http://www.dock4phone.com - http://gyar.eu/2A-dock4phone \"Az autónak is két tengelye van, mégsem függvény\"

gduck
Bár ITT azt írja valaki, hogy szépen megy neki!

Intel Core 2 Duo P7450
Samsung 4 GB DDR3-1333
1GB DDR3 nVidia GeForce GT 240m

Felbontása 1366x768, 2x AA és az összes beállítás magas, 64-bites Windows 7

gduck
Hát laptopnál sose lehet elõre megmondani, a puding próbája az evés lesz <#wave>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hát azt tudom ajánlani, hogy szedjed le a netrõl a feltört bétát és próbáljad ki. Attól valamivel jobban optimalizált volt a legutolsó béta.

ne riogass <#rinya><#wilting><#email><#guluszem1>

gduck
Az én asztali konfigommal (aláírásban látod) Win7 alatt FPS gondok voltak (1280x1024 Minden FULL kivéve a környezet), városban 15-20 volt és nagyon akadt. XP alatt tökéletesen fut, plussz 10-15 FPS mindenhol.

Ennek fényében azt mondanám (mivel a 240M VGA elég "soványka"), hogy gondjaid lesznek a játékkal! <#fejvakaras>

nem erre a kérdésemre <#falbav>
a #10759 -es HSZ kérdésemre

gduck
Nem! Mások is a módosított matricát látják 😄 Persze más kérdés hogy az ilyenfajta moddolás mennyire lesz megengedett...

ja, amúgy a kérdésemre még nem jött válasz:

darki81
<#vigyor1>

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

pxxl
enyám meg #10770-nek. 😄

All hail the double x!

FK ültetõ szett van alatta, mûbizonylatos, TÜV, minden gané megvan hozzá, meg a fóliához is, hehe<#ravasz1>

Muttley
???
Szabinak ment 😉

Just do it :)

pxxl
na van ám am tuning topik 😄

All hail the double x!

pxxl
azért piros gyárilag az evo 😄

All hail the double x!

pxxl
mondtam hogy szerintem, ha neked ez tetszik, akkor ok.

All hail the double x!

AlieN911
Nem, vágta a rúgókat xDD

Honda - The Power of Dreams

Muttley
én ezüst párti vagyok, mert multifunkciós
fehér - sportos, fekete - slankít és kényes, kék - standard átlag, piros/ sárga/ zöld - Imp-nek, EVO-nak nem áll jól
sztem 😊

Just do it :)