40335
  • [HUN]FaTaL
    Ez nem az EA, fognak jönni a DLC-k PCre is. Sőt, pl. a patchek előbb jöttek, boxra még mindig nincs. :)
  • pxxl
    Free Ride Instant Money
  • Maxx
    Ezt cáfolnám, tdu 1 el 1 éve már csak motoroztam :)
  • Szabi1991
    kidob a szerver..

ha neten, online éred el a 30at akkor kapsz pontokat :D
  • szatyiii
    kiváncsi vagyok mi van ha 30 vagyok
  • Szabi1991
    8nál már arany címert kapsz, az a max... vagy te gyémántra pályázol ? :DD
  • szatyiii
    cash mod 21-es körözés !!!! és még nem kaptak el.
  • fery02
    Átérzem teljesen a helyzeted, nálam is ugyanez a szitu az új PC-s eredeti NFS HP-ommal, talán ott durvább szinten számomra.
    Hangoztatva van, hogy hamarosan jön 3 DLC a játékhoz, köztük olyan autóval, mint pl Lamborghini Diablo SV.
    Nagyon szép emlékek fűződnek ahhoz az autóhoz, a bökkenő csak az, hogy PC-re nem fogják kiadni a DLC-ket.
  • Salki
    Elméletben ma délután a jön a patch, ahogy én néztem az info-t.
  • Prince23
    na még egy hét, és lesz szerver az új peccsel :S
  • bunddog
    Van valaki aki tapasztalta hogy a veyron ss visszakerült a used dealerhez? :D A1-et egyik dealerbe nem rak be nem hogy ibizára.
  • Szabi1991
    Fucking Random Increases Moneymaker :DDD
  • [HUN]FaTaL
    Hiányos a google mapses is rendesen.
  • smusher
    nem tudja valaki, hogy a F.R.I.M. az minek a rövidítése?
  • [HUN]FaTaL
    Lesznek DLC-k csak pénzért...

Amúgy jönnek majd a motorok is, elvileg azok ingyen lesznek. Nekem sem hiányoznak, bár nem a motorokkal van bajom, hanem itt is a motorosokkal ahogy közlekednek. Bár némelyik autóst is kitiltanám a játékból. Belém jön 400al a veyronnal mikor állok a lámpánál vagy 160al gurulok kényelmesen az autópályán, ahol ráadásul még plusz sáv is van. És utána még anyázik, hogy kicsúszott.
  • pointer4
    Oahu még elég szerényen van kitöltve :D
  • Szabi1991
    80atari pontot azonnal megadnám érte.. :S

ez a térkép meg mehetne a mostani helyére [de inkább szöveges gombbal] :)
  • pointer4
    Én úgy oldottam meg - Szabi ötletéből kiindulva - hogy Ibizán ott a déli szigetrészen - kicsit Keletre a közepétől - ahol egymás mellett van vagy 4 körforgalom a városban, egy autópálya alatt, ott garázdálkodtam.
    Ugye, beadhat online üldözést is, meg offline-at is.
    Nekimegyek 2x-3x a rendőr autónak, és ha egyből elkezdenek üldözni a gépek, akkor az egyik körforgalomban elkezdtem 50el körözni. A rendőrök tiszta hülyék, csak ott száguldoznak körülötted, nem fognak elkapni, kivárod a 2 percet, és kész.
    Ha a rendőrrel való ütközés után, sokáig tart mire üldöznek, akkor az lehet online lesz, tehát a környéken lévő játékosok ellen. Na most náluk ez a módszer természetesen nem jön be :D
    Olyankor irány észak, a körforgalomnál le az autópályára, nyugat felé elég hosszú. Érdemes valami izmosabb autóval menni, ami 220-230-ra simán képes, köenigsegg, veyron, stb., Mire letelik a 2 perc, már valami szántás mellett furikázol, és a többi játékosnak nyoma sem lesz, nem tudják veled tartani a lépést.
    Egy gond adódhat, ha elkezdi a gép kérdezgetni a környéken levőket, és mindenki nemet mond, akkor azt hiheted a késlekedés miatt, hogy online játékosokra kell számítanod és kimégy a pályára. Na ott az AI leszed, teleszarja az utat rendőrökkel, eszetlen, és lehetetlen módon.
    Tehát ha csak kevés rendőr jelenik meg, és van online név a fejük felett, akkor kezd el az autópálya felé tartani. :D

11 üldözésből nekem 3 online-t adott be. (azért 11 de csak 8 sikerült, mert egyszer mégis AI-k jöttek :D) Ha egyszer elkapnak, ugye törlődik az addig elért mennyiség :D
  • w77d
    amúgy gyerekek biztos vagyok benne, hogy ez nem a végleges autószám a játékban, idővel lesznek car pack-ok.... nekem mondjuk a motorok abszolute nem hiányoznak a játékba, helyettük is lehetnének még kocsik..
  • [HUN]FaTaL
    De nem a 458 helyén :) Persze DLCben jöhet, engem nem zavar. Sőt, minél több verda van (még ha nem is érdekel) annál változatosabb a sziget. :)

Engem is sok autó érdekelne, ami a játékosok 95%-t nem, pl. a Lexusok. Nem gyorsak de én szerettem cirkálni az IS350el :)
  • Szabi1991
    akkor elférnél tőle gondolom, én viszont főként emiatt vetem meg, rajta van az autólistán, erre csak úgy kivették a kereskedésből, de kívülről látszik hogy ott van.....
  • [HUN]FaTaL
    Te, viszont a nagytöbbséget rohadtul nem érdekli a spykert :D
  • Szabi1991
    de, pont ez az, nem azt akarom hogy új autó legyen, hanem hogy végre elérhető legyen az amit megcsináltak a játékhoz és betettek a játékba..... bármikor lemondanék a 458ról... :S
  • [HUN]FaTaL
    Amúgy a 3 spyker, ami van nem elég? (Jó, ha nincs kaszinód, akkor csak 2 :D)
  • [HUN]FaTaL
    Hagyd már azt a spykert. Boxon meg nincs Ferrari 458, nem lehet, hogy helyette van a Spyker ott?
  • Szabi1991
    remélem hamarosan elérhető lesz a Spyker PC-n is.....
  • Szabi1991
    elméletileg ha leráznak, nem törlődik a rendőrös szint :)
  • w77d
    mondjuk szerintem is hülyeség lenne, ha nem jutalmaznák a 30-as szintet...

egy kérdés: ha én vagyok a rendőr és mondjuk 3 alkalommal siekrül elkapni valakit, negyedszerre meg meglép akkor a rendőr vonal is nullázódik? ha igen, akkor azt megbeszélés nélkül lehetetlen elvinni autójutalomig...
  • Szabi1991
    elméletileg semmit
  • szatyiii
    jaja de utánna ? 8 után egészen 16 ig semmit nem ad 17 et nem tudom ott lekapcsoltak ,de addig nyomom amig elnem érem a 30at.
  • Szabi1991
    2esnél matrica, 4esnél ruha, 8nál autó :D

rendőrösnél 6körül adta Holecskonak a matricát csak o.0
  • szatyiii
    30-as a max körözés szerintem mivel 8nál adot 1 kocsit elötte matricát, igy feltételezem hogy utánna is van még más.
  • Szabi1991
    nem hinném, más nyeremény nincs, illetve van olyan "küldi" hogy 20netes üldözésen kell üldöző meg üldözött legyél :D
  • pointer4
    Akkor azt nagyon mellénézhettem, majd este meglesem.
  • pointer4
    8. után van értelme csinálni ? :D én csak a verdárért mentem :D
  • Szabi1991
    helyes, délután majd kéne pár versenyt is tolni, kell 10.000xp a második klub csillaghoz o.0
  • Krinyo
    hol a tökömben lehet elfogadni club meghivast
  • Szabi1991
    te is kaptál este +hívót :D
  • HUN BECSEHELY
    Ki hivott meg az SG.hu Clubhoz?
  • szatyiii
    jaja persze ez ott már nem működik.