Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

shumika
X6M vagy BMW M1!

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

kem001
Ennyi erõvel Mitsubishi-t is tehettek volna bele. Pl.: Lancer Evo XI. stb. De Subaru-nak örülök nagyon hogy lesz benne.

XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB

freestyle666
Hát végülis jah, azok már elérhetõk átlag emberek számára, de ez a játék nem azokról szól, hanem az új egzotikus autókról.

Mercedes E320 kaszinó rójál

shumika
Nem is mai BMW-krõl beszélek hanem pl.: E30, E32, E34,E38 vagy a 2002Ti-re. Újjak nem igazán bejövõsek nekem sem.

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

freestyle666
A véleményem még mindig ua. Max az új x3-as-t. Többi mind túrárazott a képességeihez mérten, de értékvesztésbe világbajnok.

shumika
ne keltsd a flémet. úgyis vesztenél 😊

freestyle666
minek tegyenek bele ócskavasat

.........Hát igen.....

BMW M5 E60 Ultimate Driving Machine

shumika
Jó game lesz ez.....csak legalább 1db kibszott BMW-t tettek volna bele,

Ugyanezt tudom énis elmondani..Iszonyatosan várós ez a game 😄DDDDDD

Esküszöm jobban várom mint gyerekkoromban a karácsonyt 😊

Ugyanez a véleményem énis Q7-el toltam és semmi cink nem volt vele..

Fehercsoki
+1

Az utolsó utáni béta már teljesn élvezhetõ volt!Nem szimulátor,de az 1 is nagyon messze volt a szimulátortól.

Hát nem tudom kicsi huszár, de nekem bétában Q7el cefettül nem volt baj a z irányítással, kormánnyal toltam, tökéletesen be volt állítva, minden perfect volt.
Amúgy meg megleszünk nélküled a szigeteken, vagyunk már elegen...nem kell blamálni a játékot.
SZTEM

Jaah -jaaah 😄 Jólezs majd egy fullos kocsival ide-oda rohangálni a városban-autópályán-offroad-on 😄

gduck
Akkor valószínû hogy PC-re is elõbb hozzá lehet jutni. Jó lenne már, akkor mehetnének az esti krúzok ezerrel <#nyes>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

gduck
Érdemes megvárni a PC-s verziót (néztem én is a boxos verziót, a játék - elfogultság nélkül - valami fantasztikus) mert nem olyan az irányítás mint a PC bétában volt (a pc-s sokkal jobb volt) ...

MikX
"Irányítás nem sokat változott a beta óta"
Ennyi elég is asszem nekem, most hosszú idõ után benéztem ide, történt-e valami változás, de nem.
Az a baj, hogy játékélmény szempontjából pont az irányítás egy olyan dolog nekem ami meghatározó, és a bétában nagyon rossz volt, ez el is rontotta a játékot számomra.

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Remélem tartják magukat a megadott gépigényhez, mert ha szaggatni fog az adott konfig mellett is, akkor a fejükhöz vágom.

Win 7 64 bit, Intel Core i5 2500 (3,3 GHz), 4 GB DDR3 RAM 1333 MHz, Nvidia Geforce 9800 GT 512 MB

bboyatty
Már x-box-on próbáltam a játékot a haveromnál. Irányítás nem sokat változott a beta óta, ugyan olyan ráncigálós de lehet finomítgatni rajta.
Játék élmény így is nagyot üt.

Mi van a topik design-el? Csak nekem nem jön be?

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

konzolra rengeteg helyen lehet kapni.. de pcre még sehol .. :S

Na neee xDD

vicc hogy az egy darabos concept autót 720ezerért meglehet venni.. XD

gduck
A játék még semmilyen platformra nem jelent meg. Egyszerûen csak vannak boltok, akik elõbb árusítják (mert ugye a pénz az elsõ)

valószínû 11én jelenik meg pc-re, de lehet már hétfõn is meglehet találni pár boltban.. o.0

Kicsit rágyúrtam a steam miatt a revoke dologra, de sikerült nagy nehezen.
A lényeg, hogy beta-ban próbáltam ki, mivel ugye teljes játék még sehol sajnos.
Parancsikonos /revoke nálam nem mûködött, ezért parancssorban hoztam össze a dolgot és sikerült.
Innentõl kezdve meg nem kell paráznom, hogy lejár a limit, no meg DVD-t sem kell pakolászni állandóan.

#1250: Ezt is kinyomtam 10 mp után. 😄

1 újabb upszdézi videó Hozza a formályát a pali 😄

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

És milyen jó volt kormánnyal motort vezetni. 😄 Elõször fura volt, de egyre jobban ment. :]]

\"Egy hazugság a fél világot körbeutazza mialatt az igazság még mindig csak a cipőjét húzza fel.\"

Mondjuk az elõzõben is elég erõs fék volt. Nemigazán lehetett adagolni. 😊 Viszont hiányolom ebbõl e régi kedvesemet, az MV Agusta F4 et. :] Jaj de imádtam. Azzal csináltam végig a hosszabb versenyeket.

\"Egy hazugság a fél világot körbeutazza mialatt az igazság még mindig csak a cipőjét húzza fel.\"

Pepsi Twist
én a bétába azt sasoltam hogy fél secre beleálltam a fékbe és 250rõl 0ra fékezett az autó 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

pxxl
1. igen
2. gondolom igen

All hail the double x!

Hali!
Két dolgot szeretnék kérdezni.
1: a február 11. már biztos megjelenési dátum?
2: néztem az árakat, és mindenhol 9 ezer körül lesz a játék. Ez csak online elõrendelés esetén ennyi, vagy a boltban is ennyiért lesz kapható?

TothLaci
Játék értékelés következik:
Ez a játék páratlan. Minden elismerésem.
Hát a videók alapján a 1-nek jobb volt a fizikája szerintem. Itt már nincs olyan, hogy elindulsz egy bika kocsival, tolod neki kipörög a kerék, raksz egyet felfele,még mindig pörög és már 3.ban vagy és még akkor kezdi utolérni magát a kerék meg a kocsi. Meg ezért abban ha nekimentél a másik autónak, annak rendje és módja szerint arrébbrepült a francba. Nekem úgy tûnik, itt elég nagy a gravitáció. Kicsit steril a mozgás. Reméltem hogy a beta után jobb lesz, de nem úgy tûnik... <#shakehead>Én megveszem azért, de lehet eladó lesz nemsokára. <#sir>

PS3ra két napja megjelent, egyik ismerõs meg is vette ma psre.. o.0

LeWyTy
Rápróbáltam az elfelejtett jelszóra.... és nincs ilyen felhasználónév????
Beregeltem újra és az emailom sem foglalt még....

MI az hogy töröltek?<#banplz>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

mAilkaEVO3
most megnéztem engem beenged simán (Opera 11-t használok)

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

Nálam oké volt 1 órája.Megnéztem a rendelésem biztosamibiztos 😄 Még ott van

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

LeWyTy
Itt is + 370z<#worship>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy
Am csak én nem tudok belépni az 576.hu-n?
Rányomok hogy belépés és semmit sem csinál...
Már az összes böngészõvel megpróbáltam.

mAilkaEVO3
japó fanatizmusomból kiindulva impreza<#worship> amig lehet 😊

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

pxxl
gratulálok a délutáni terméshez. imádok 50hsz-t törölni így 9 körül -.-

aki mégegyszer elõhozza a konzolos warez verziót automatikusan megy pihenõre...

All hail the double x!

pxxl

All hail the double x!

pxxl
kthxbye

All hail the double x!

jofer
#12421 <#nyes> Jóvanna, csípõbõl toltam a választ. <#dumcsi>

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

Fehercsoki
Például egy Atom?

gduck
OFF: Gondolkozz, MCFly, gondolkozz... Egy lakókocsid lesz és csóró leszel és nem lesz nálad a Grays Sports Almanac se <#nyes><#wave>

ON: gondolom az elsõ autóvétel valami olcsó és gyors autó lesz <#nyes>

Met
Impreza és az összes izomautó 😄

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae