Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
Mercedes E320 kaszinó rójál
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
Mercedes E320 kaszinó rójál
BMW M5 E60 Ultimate Driving Machine

Az utolsó utáni béta már teljesn élvezhetõ volt!Nem szimulátor,de az 1 is nagyon messze volt a szimulátortól.
Amúgy meg megleszünk nélküled a szigeteken, vagyunk már elegen...nem kell blamálni a játékot.
SZTEM
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Ennyi elég is asszem nekem, most hosszú idõ után benéztem ide, történt-e valami változás, de nem.
Az a baj, hogy játékélmény szempontjából pont az irányítás egy olyan dolog nekem ami meghatározó, és a bétában nagyon rossz volt, ez el is rontotta a játékot számomra.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Win 7 64 bit, Intel Core i5 2500 (3,3 GHz), 4 GB DDR3 RAM 1333 MHz, Nvidia Geforce 9800 GT 512 MB
Játék élmény így is nagyot üt.
Mi van a topik design-el? Csak nekem nem jön be?
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
A lényeg, hogy beta-ban próbáltam ki, mivel ugye teljes játék még sehol sajnos.
Parancsikonos /revoke nálam nem mûködött, ezért parancssorban hoztam össze a dolgot és sikerült.
Innentõl kezdve meg nem kell paráznom, hogy lejár a limit, no meg DVD-t sem kell pakolászni állandóan.
#1250: Ezt is kinyomtam 10 mp után. 😄
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
\"Egy hazugság a fél világot körbeutazza mialatt az igazság még mindig csak a cipőjét húzza fel.\"
\"Egy hazugság a fél világot körbeutazza mialatt az igazság még mindig csak a cipőjét húzza fel.\"
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Két dolgot szeretnék kérdezni.
1: a február 11. már biztos megjelenési dátum?
2: néztem az árakat, és mindenhol 9 ezer körül lesz a játék. Ez csak online elõrendelés esetén ennyi, vagy a boltban is ennyiért lesz kapható?
Beregeltem újra és az emailom sem foglalt még....
MI az hogy töröltek?<#banplz>#banplz>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Rányomok hogy belépés és semmit sem csinál...
Már az összes böngészõvel megpróbáltam.
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
aki mégegyszer elõhozza a konzolos warez verziót automatikusan megy pihenõre...
All hail the double x!
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB
ON: gondolom az elsõ autóvétel valami olcsó és gyors autó lesz <#nyes>#nyes>