40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#38193 Azoknak, akinek sok lett hirtelen a rózsaszín Mustang...
Angie tegnap letisztította a játékát, és a hiba forrása valószínűleg a moddolt Physics.cpr. Nála legalábbis az volt. Ha berakta, DLC Hack Detected, ha kivette, minden ok. Próbáljátok ki. Szerver leállás volt, ilyenkor előfordulhat, hogy valamit piszkálnak.
Egyéb esetben javaslom a Knyazev féle launcherrel való belépést, mielőtt bármit is csinálnátok a játékkal!!
A mentés mentése egyébként abszolút javasolt -
#38192 Aki akar játszani, a játék indítása előtt csináljon mentést a játék save mappájáról, mert könnyen úgy járhat mint én!
Megyek az egyik dlc kocsimmal, kis idő után ki dobta a dlc hack detected hibaüzenetet és az összes dlc-s kocsit felülírta rózsaszín mustanggal .
Szerencse Win 7-ttel vissza lehet állítani a fájlokat, de inkább jobb mentést csinálni a save mappáról. -
Dewildoe #38191 Engem nagy nehezen beengedett a betöltés kb. 2 percig tartott neki már ki akartal löni hogy lefagyott :) -
#38190 na engem 50 perc után mellőzött. Most megint nem akar beengedni... -
#38189 nálam már megy -
#38188 Létezik valami aktiv club?
-
basicscale #38187 Igen 15 perc után kidobott engem is :D de egyébként nem volt semmi.. -
#38186 Nekem nincs. Volt valami patch mostanában? -
basicscale #38185 Már van szerver. -
Dewildoe #38184 Heló.
Ez nagyon gáz hétvégén mikor lenne az embernek ideje meg az asszony sincs itthon lekapcsolják a szerót. -
#38183 ne szopassanak már hogy hétvégére nincs szerver... -
natalyel #38182 És ha offline-ban végigmegyek egy versenyen, szerzek discovery-stb. pontokat, akkor ha online leszek - lesznek egyáltalán még szerverek?:) - akkor az offline elért eredmények megmaradnak?
Előre is köszi a választ. -
#38181 Jó hosszú kihagyás után újra felraktam a játékot, láttam 1-2 modot, és kíváncsi lettem. Még a jó múltkor találtam 2 cpr fájlt amikkel... hát már már halovány örömöt találtam a játékban, bár a véleményemen semmi sem fog változtatni. :) Viszont utoljára felmerült a probléma hogy nem engedett belépni, vmi account vagy password-ra hivatkozva. Nem tom azóta mivan, azt se tudom érkezett e valami frissítés vagy nem...stb. Ha mennek majd a szerverek, és kell, akkor valaki tud majd nekem segíteni hogy mit is kell csinálni ezzel? Vmi olyasmi rémlik hogy 2 oldalt összevontak meg resetelni kellett a jelszavadat, de hogy hol meg pontosan mit kellett csinálni azt nem tudom. Feltalálom magamat de azért így könnyebb lenne. Köszi előre is! :) -
#38180 Az mindig megy, annyi hogy ha offline akarsz menni akkor ki kell húzni a netet.... -
natalyel #38179 De ilyenkor az offline sem megy...
? :( -
chris1997 #38178 Nem mennek a szerverek, jeah -
#38177 Ma megyek Ibizán 1 Golf GTI-vel, véletlenül kidöntök 1 várost jelző táblát, és a táblán minden eltűnik kivéve a város neve marad meg feketén xDD -
#38176 Nem szeretnénk ebben segíteni, ne haragudj, mert ha eredeti a játékod, akkor bannolhatják a kulcsodat érte. Ha nem eredeti, akkor pedig rossz topicban jársz. Behekkelni max külsős kocsikat tudsz észrevétlenül, de ahhoz ki kell csomagolni a játékot. -
heky #38175 Esetleg valaki tudna segíteni? -
Stockbauer33 #38174 Off
On -
#38173 -
#38172 Én Lurdy házban voltam pár éve ilyenen.. bár ott nem verseny volt,hanem csak baráti játszmák, pénzre.. de nemvolt rossz.. -
Stockbauer33 #38171 Off
Duna Pláza
Meg ez :)
On -
heky #38170 Ezen már túl vagyok.....
Csak egy darabig működött utána nem és már egy ideje a játékot is töröltem.
Tehát a kérdés lehet artmoney val vagy valamivel? -
#38169 Nem! Hát ilyet meg honnan hallottál? -
heky #38168 Üdv autókat lehet be hackolni? (DLC2) -
#38167 Valaki multi? :) -
keményfejű #38166 Azt hiszem eléggé összezavarodtam... a srác ezen a videón látszólag vaj puhán tolja vele, de a te személyes tapasztalatod még inkább mérvadó lehet. Alszom rá egyet...
Köszönöm a segítséget, jó gurulást! -
#38165 Figyelj, nekem az egyik haverom a TDU2-t genius-al próbálta játszani. Akárhány hányszor kalibráltuk ketten nem működött. Fölösleges azért pénzt kiadni szerintem. Az tény, hogy " nyilván más árkategória" de én inkább egy Logitech-re áldoznék több pénzt. Nekem a Logitech Momo-m 6-7 évig bírta utána a fékpedál tört ketté meg a kormány csapágy használódott el és így vált majdnem használhatatlanná. -
keményfejű #38164 Próbáltad a TDU-el is? A kormányok terén viszonylag tájékozott vagyok, most nem a minőségre vagyok kíváncsi, egyedül az foglalkoztat, hogy valaki próbált-e már házasítani efféle kormányt a TestDrive-al, működött-e vagy sem?
A Geniust sokan kifogásolják, nyilván más árkategória is, ellenben nekem van egy beugró szintű joystickom szintén tőlük, ami öt éve szolgál, gondoltam teszek egy próbát. Persze ha kiderül, hogy nem tudok vele játszani, akkor a célpont a Thrustmaster RGT. -
balazsgigi #38163 Geniust semmiképp,nekem volt! -
balazsgigi #38162 Szerintem ha kormány,akkor Logitech!
De ide is benézhetsz!:http://www.sg.hu/listazas.php3?id=991156808 -
keményfejű #38161 Hejj-hejj!
Van valakinek tapasztalata Genius kormánnyal? Hivatalosan ugye nem támogatja a játék, de hátha a legutóbbi DLC óta változott valami, ami elkerülte a figyelmemet. Vásárláson töröm a fejem, de a TDU miatt nem feltétlenül akarok a drágább kategóriából válogatni... a Speed Wheel megtenné, amennyiben a program felismeri.
Ami a zászlót illeti erre tessék: http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1751318 -
#38160 Hogyan tudom megváltoztatni a nemzetiséget? UK zászlót tesz a nevem mellé most.. -
#38159 router, NAT beállításokat nézd át, OPEN kell lennie, nekem MODERATE-t ír a játék, és megy... -
#38158 én tartottam össze a csapatot -
#38157 Közben meg azok még ki is lépnek..... -
#38156 imádom amikor csak úgy előjel nélkül kibasz a layerből ahol 6an vagyunk egymásmellet, de utána 8. próbálkozásra se tudok a klubtagokra visszacsatlakozni -.- -
Dewildoe #38155 Heló
Ha érdekel valakit akciós a Steam-en a game 5eur -
#38154 Első körben engedd ki a játékot tűzfalon/router-en.