40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#38233 DJ Tommy, natalyel: MajorLazer :) -
#38232 És elárulod mi? Csak mert így a konzol generáció végén, nem nagyon látom mi értelme lehet...a grafika már régen nem érv, a játékok PS3-ra talán igen, mert ott van egy két exkluziv, de mi más? :) -
#38231 10 km, 2 kör versenypálya, ARIEL, 1:10 fizet CRC-re feltöltve, hajrá! -
natalyel #38230 Bocsánat: Tijal = Tikal -
natalyel #38229 Tijal: persze, felveszlek - ha tudom a játékbeli nevedet :).
Amúgy időnként mi is játsszunk "fogócskásat", "Destruction Derby"-t (erre emlékszik még valaki? :) ) egy előre behatárolt területen, de általában igyekszünk törés nélkül autózni.
Diaz: Igazad van... Bár én a normál versenyekre gondoltam, ahol osztály restriction-ok vannak - egy A5-ös versenyre nem mehetek Bugatti-val :). Még csak most értünk át Oahu-ra :). Bár egy éve végigjátszottam virágbolti verzióval, de nemrég megvettük és így elölről elkezdtük az egészet. Szóval van még mit csinálni bőven...
Amúgy remélem azért nem írod le teljesen a pc-t... nekem meg a konzol nem opció. -
#38228 Én mennék krúzolni, csak krúz pajtásokat nem találok
Azért nagy kár, hogy többet nem tudunk együtt gurulni, de úgyis visszafogsz térni. -
#38227 Igen, konzol..
Neked lehet hogy nincsen,de nekem van értelme.. -
#38226 Viccelsz? Konzol? Onnan jövök éppen, nincs ott semmi, majd legfeljebb egy év múlva mikor jönnek az új konzolok, nekem már akkor sem kéne ps3 vagy xbox360 ha utánam dobnák. Egy két címet sajnálok, hogy nem tudok játszani PC-n, de ezért nem mennék vissza. PC + Steam, ettől jobb nem kell egyelőre.
Amúgy meglepően kevesen állnak ki versenyezni, pedig én rávillogok a jobb kategoriásokra is, na jó ha max egy osztállyal erősebb akkor az még jöhet. -
#38225 Ezt az oroszok szokták általában csinálni...
De amúgy,ha összejön a bagázs, akár szervezés miatt,akár random összeugrálgatunk egy helyre.. akkor szoktak kisülni jó krúzok.. bár sajnos ebből már egyre kevesebb...
Natalyel : Nekedis ezt tudom mondani.. a krúzok sokfele elvezetnek,sok tapasztalatot tudsz szerezni.. nameg,sok élményt amit még ebből a játékból kilehet facsarni... a versenyek ráérnek későbbre is,ha már van egy "A" kategóriás verdád... Pl valami Paganid,Köeniged,Astonod,vagy Bugattid...
Mellesleg, azthiszem srácok.. nekem a TDU2-es "pályafutásom" itt ért véget... Újra bontom szét a gépet, a cuccokat adom elfele.. és igen, ismét konzol lesz remélem helyette, mellé ha majd lesz rá,akkor egy kis laptoppal netezgetni,és kész...
Ui: Azért fórumon még ittleszek , segiteni az embereknek ha szükség van rá!
Krúzok,online dolgok terén pedig... ByeBye srácok... köszönöm a rengeteg jó krúzos,és kaszinós pillanatot és időt,amit együtt tölthettem veletek...
-
#38224 Ja, es maj vgyel fel ha majd oda jutsz a jatekban egyszer ) -
#38223 Egyelore en is, de felfedezni is jobb tarsasagban:) neha osszefutok erre alkalmas arcokkal. Egyebkent mik a tapasztalaitok milyenek a jatekosok ugy altalaban? Nem sok hulyegel futottam esdig ossze de akikkel igen azok nagyon bunkok voltak. En ertem hogy vicces neki menni a masiknak, de tiz percen keresztul ezt csinalni plane ha direkt meg sem mozdulok varva mikor unja meg, de nem unjak meg :)
Ibizan egyebkent szokas balra indexelni mikor korforgalomba lep az ember? :) -
#38222 localhost lol :D -
#38221 Merge Accountra meg ez a link van beállítva: http://localhost:91/user/merge_account
Hülyék ezek, de most komolyan? localhost?!? Jézusom! -
#38220 JA és hol a site admin? Mindjárt írok neki olyat... -
#38219 Nektek megy a jelszóemlékeztető TDU2.com-on?
Nekem egyfolytában ezt dobálja: Unable to send mail. Please contact the site admin.
Megvettem, de nem tudok játszani. Qrva Atari, egy működőképes regisztrációt, nem képes csinálni. -
natalyel #38218 Dehogy. Én pl. amíg nincs szerver, nem is játszom. Együtt autózok egy barátommal, a fiammal meg az asszonnyal :). Persze az elsődleges a krúzolás és időnkénti poénkodás mellett a kupák abszolválása. Ha majd azok meglesznek, jobban nyitunk mások felé is, addig nincs értelme, mivel a szürke utak beautózása, a roncsok keresése, fotók miatti kirándulások, némi kooperatív verseny kikszelése a szcializáció rovására megy időnként: ide-oda ugrálunk és a játék szeszélyes layer-kezelése miatt is akadnak olykor bonyodalmak.
De azért sikerült már felvenni pár magyart a friends-listába :). -
#38217 Egyebkwnt mindenki single-ben tolja meg offline? -
#38216 Mikor inditom a jatekot mostanaban azt irja hogy nincs szerver de mikor mar tenylegesen a jatekban vagyok minden oke.... -
natalyel #38215 Ez ilyen... Szerverek napok óta nem mennek. Én mikor pár hete regisztráltam, csak fél óra szenvedés árán jutottam túl a regisztrációs folyamaton, és semmilyen levelet nem kaptam róla. De így is működött az online játék. Én is próbálkoztam jelszóresettel valamiért, de nem kaptam levelet róla napok óta. Kérdés, hogy resetelte-e és akkor én sem vfogok tudni belépni majd, ha mennek a szerverek, vagy "szerencsére" nem sikerült a reset-elés? :) -
#38214 Testdriveunlimited2.com-n viszont nem enged beloginolni. Jelszó emlékeztetőt meg nem küld: Unable to send mail. Please contact the site admin.
Viszont tuti jó a jelszóm, mégsem enged belépni :S Mi az Isten van ezzel a TDU2-vel? -
#38213 Sziasztok, tegnap megvettem a játékot, de mivel nem mennek a szerverek még nem tudtam kipróbálni.
Accountom már volt, mivel megvan az első rész is. Viszont felmentem az Atari oldalra és próbálom beállítani az adataim, de egyszerűen nem engedi.
Ha megadom az adataim a következő üzenetet kapom: - You are about to reset your password.
- We're sorry, but you do not meet the Atari.com registration requirements.
Kértem jelszó visszaállítást is itt: link
E-mailben kaptam is levelet tőlük, de hiába nyomok a linkre, folyamatosan ezt írja az oldal: You are about to reset your password.
Közben be vagyok jelentkezve, csak épp adatot nem tudok módosítani.
Mennyi ideig tart a jelszó visszaállítás? Nem értem ezt az egész rendszert. Jó hülyén van megcsinálva. -
#38212 "We are aware that the severs have been going down recently, and we apologize for the inconvenience. We are currently looking into the issue, and hope to have this resolved soon. We thank you for patience." -
#38211 Nem mennek a szerverek? -
#38210 valakinek nem lenne kedve multis versenyeket nyomni majd? egy sincs még meg nekem... -
tothbalu99 #38209 Stornó az egész leszedtem és tökéletese működik. Köszönöm! :) -
tothbalu99 #38208 Olyat honnan tudok leszedni?
-
#38207 Szemét az atari, mert nem ad kedvezményt ha több tokent veszel -
#38206 -
#38205 Bugos az egyik reklám, és nem engedi lefutni a scripteket. Használj adblockot. -
#38204 megnéztem most több böngészőből, nálam tökéletes jelenik meg a topik -
tothbalu99 #38203 Bocsi az Off-ért:
Ha megnyitom a fórumot, akkor minden betölt, csak a háttér meg a nevek nem jönnek be normálisan. Style Off-ot nem csináltam. Mi a teendő?
On -
#38202 Hát mostmár ha nincsen kredited,akkor kétlem hogy megtudnál venni bármitis... -
#38201 akkor hogy szerzem be a DLC-ket? Kellene egy két auto :) -
#38200 Csak Atari, de leginkább ott sem, mert nem nagyon tudsz tokent venni, ha jól láttam legutóbb, akkor szar az egész. -
#38199 A DLC-k szoktak lenni Steam-en leárazva vagy csak atari-tól lehet őket beszerezni? -
#38198 Na erre találok egy működőt... :) -
#38197 Valaki el tudná küldeni nekem a jelenleg működő cam hack-et? -
#38196 A physics-nél nem minden esetben tölt le újat (azt sajna nem tudom, mitől függ, hogy tölt-e, vagy nem). Én pl. az elejétől fogva módosítottal vagyok bent, viszont pár alapszabályra nagyon oda kell figyelni. Knyazev féle indítóval például mindegy, hogy a .cpr fájl milyen méretű lesz, de normállal nem. Ami érdekes számomra, hogy sokan más méretű .cpr-rel is bent tudtak eddig lenni, normál launcherrel. Én egyszer régen talán az explo DLC-nél szívtam a méret miatt, azóta erre vigyázok. -
#38195 Már megint nincs szeró... Ez nevetséges. Pedig tegnap este beléptem kicsit, a még szűz játékkal. Most kicseréltem pár 2 cpr fájlt erre ki se tudom próbálni mert nincs szeró. -
#38194 Ha a sima launcher indítom a játékot, akkor azt a fájlt felülírja(ha a módosítottat akarom használni)?
Vagy rosszul tudom.